Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Björk: Ruim huis met charme

Småland

Max.  5   gasten
112m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
112m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

47 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 10 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 90 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

47 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 10 Jaren online



Beschrijving

Het volledig uitgeruste Björk vakantiehuis is een klassiek Zweeds houten huis uit de jaren 1930. Met ca. 110 m² biedt het ruimte aan 5 tot 6 personen en is gelegen in een rustige dorpslocatie op een grasveld van ca. 1000 m². Winkelmogelijkheden en een kinderspeelplaats zijn vlakbij, en Hesjön, een prachtig zwemmeer, is met de auto in 3 minuten te bereiken.

Op de begane grond is er een keuken met een 3-pits fornuis, vaatwasser, magnetron etc., een kleine studeer/leeskamer met veel literatuur voor jong en oud, en een woon- en eetkamer met een open haard en een betegeld fornuis. Boven is een grote hal, een slaapkamer met tweepersoonsbed, een tweede slaapkamer/kinderkamer met stapelbed (ook geschikt voor volwassenen!) en een eenpersoonsbed, evenals de badkamer met wasmachine en apart toilet en bad/douche. De overdekte veranda is geweldig voor koffie en barbecues, zelfs bij slecht weer, en een balkon boven is geweldig om de was te drogen en te zonnebaden. Björk is een strikt rookvrij huis. Het huis is licht en gezellig ingericht, de vloeren zijn van hout en de mooie open haard verspreidt niet alleen op koele dagen warmte en comfort.

In de woonkamer vindt u een curieuze platencollectie met platenspeler, een TV (HDMI-aansluitingen) met Duitse SAT-TV en DVD-speler, een Nintendo Classic Mini-SNES en een HiFi-installatie met CD-speler en aansluitmogelijkheid voor USB-sticks en MP3-spelers. WLAN is beschikbaar in het hele huis met een wekelijks gratis volume van 0,5 tot 1GB, meer volume kan worden gekocht tegen kostprijs.

Ook voor kinderen heeft Björk veel te bieden: Voor de kleintjes is er een extra kinderbedje en een veilige kinderstoel van Ikea, de ouderen zullen het stabiele stapelbed geweldig vinden. Speelgoed, boeken, bordspellen en zelfs enkele dvd's houden je zelfs op regenachtige dagen bezig. Op mooie dagen kunt u naar hartelust ravotten in de tuin, op de nabijgelegen speelplaats of bij het zwemmeer.
In het schuurtje staan tuinmeubelen, spelletjes en nog veel meer dingen om het buiten gezellig te maken.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Stapelbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 0.8 km

0.8 km

Supermarkt 0.4 km

0.4 km

Restaurant 0.4 km

0.4 km

Stadscentrum 0.4 km

0.4 km

Bus 0.4 km

0.4 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Er zijn verschillende mooie zwem- en vismeren in de directe omgeving van het huis. De rivier Emån met goede vismogelijkheden voor snoek en baars stroomt direct door Målilla en nodigt uit tot kanoën en vissen. Een robuuste rubberboot is in het huis aanwezig en mag door de gasten worden gebruikt. De omliggende bossen liggen op 15 minuten lopen en bieden mogelijkheden om paddenstoelen en bessen te plukken, te fietsen en te wandelen. Vier fietsen (waarvan twee kinderfietsen) staan gratis ter beschikking van de gasten. Met een beetje geluk ziet u tijdens uw excursies een of twee elanden. Als dat niet lukt, kunt u de majestueuze dieren bewonderen in het elandenpark op slechts 5 km afstand. Björk ligt in Målilla, een prachtig dorp midden in de historische provincie Småland. Vimmerby is met de auto in iets minder dan een half uur te bereiken. De geest van Astrid Lindgren is nog steeds voelbaar om elke hoek in dit charmante stadje. Haar beroemde personages zoals Pipi Langkous, Michel van Lönnerberga en Ronja de Roversdochter kun je in het pretpark "Astrid Lindgren's Wereld" van dichtbij beleven. De originele filmlocaties van "Michel uit Lönneberga" en "We Children uit Bullerbü" liggen niet ver van Vimmerby en kunnen het hele jaar door worden bezocht.

De archipelkust rond Västervik - een van de mooiste hoekjes van de Oostzee - is met de auto in ongeveer 45 minuten te bereiken. Op een uur rijden ten zuidoosten ligt de oude koninklijke zetel van Kalmar met zijn beroemde kasteel en het eiland Öland - mooie bestemmingen voor dagtochten.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Zwemmen
Skiën
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 12:00
Borg: € 150
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De prijs is inclusief brandhout en elektriciteit/water. Andere tijden/prijzen op aanvraag.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 90 dagen voor aankomst mogelijk.
  • bis 60 Tage vor Anreise 25% des Mietpreises, bis 21 Tage vor Anreise 50 % des Mietpreises, bis 10 Tage vor Anreise 75% des Mietpreises, ab 9 Tage bis zur Anreise 100% des Mietpreises.

meer informatie:

Een linnenpakket (beddengoed, 1 grote handdoek, 1 gewone handdoek en 1 molton) kan worden toegevoegd tegen 18€ per persoon.
Over het algemeen wordt de eindschoonmaak door de huurder gedaan, af en toe kan een eindschoonmaak worden aangeboden voor 90€, tijden op aanvraag.

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft!


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 03-04-2024


8 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.8 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.8 Ligging
4.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2023

Stephanie K. uit Remscheid

5,0
5 5 5 5 5

Schwedenhaus mit Charme

Wir haben einen tollen Urlaub in Björk verbracht. Liebevoll eingerichtet, sehr gut ausgestattet (empfehlenswert mit Kindern)und sauber, sehr netter Kontakt mit dem Vermieter.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Juli 2023

Volker R. uit Aachen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Superhuis in Zweden

Het huis Björk is echt een droomvakantiehuis. Het is liefdevol ingericht en er ontbreekt niets! Voor 2 personen of met 2 kinderen heb je in deze accommodatie alles wat je nodig hebt.
In de omgeving is veel van Astrid Lindgren te zien. De wereld van Astrid Lindgren, haar geboortehuis en ook de oorspronkelijke Kathult-hoeve zijn goed met de auto te bereiken. Vooral de wereld van Astrid Lindgren is een aanrader voor gezinnen met kinderen.
Natuurlijk kun je ook goed wandelen, elanden bezoeken of zwemmen in een van de vele meren.
We waren erg graag in Malilla en de familie Leerhoff zijn echt goede gastheren! Graag weer!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

Augustus 2022

Hubert D. uit Hannover

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

Aanbevolen

Zeer mooi, schoon huis, zeer goed uitgerust. Veel mogelijkheden voor uitstapjes en een prachtig meer in de buurt. We voelden ons zeer comfortabel in het huis, de kinderen van 6 + 4 jaar hadden veel plezier. We zijn zeer tevreden en opgefrist. De gastheer is zeer vriendelijk en reageert zeer snel op e-mails. Alles TOP!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

Augustus 2021

Vicky R. uit Grossnaundorf

4,5
4 5 5 4 4.5
Toon Duits

Mooie vakantie

We hebben twee geweldige weken gehad. Erg aardige verhuurders. Zeer gezellig huis met veel mogelijkheden om ook bij slecht weer tijd door te brengen. Onze favoriete plek was de veranda. Mooie tuin waar de kinderen kunnen rondrennen. We kunnen het alleen maar aanbevelen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Augustus 2018

Nancy K. uit Weil am Rhein

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Aankomen en je goed voelen

Prachtig oud vakantiehuis met super aardige verhuurders. Veel informatiemateriaal en veel speelgoed voor de kinderen. Speeltuin en supermarkt om de hoek. Veel goede excursies in de buurt. Huis, tuin, fietsen, boot...alles aanwezig. Het huis was schoon en we voelden ons zeer comfortabel. Niet geheel afgelegen en perfect voor ons als gezin met 2 kinderen (5&7 jaar).

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Mei 2017

N. R. uit Soest

5,0
5 5 5 5

Ein tolles Ferienhaus für die ganze Familie

Wir haben im Frühsommer zwei wunderschöne Wochen im Ferienhaus "Björk" verbracht und uns dort vom ersten Moment an sehr wohl gefühlt.
Das Haus lässt in seiner Ausstattung nichts vermissen, ist gemütlich eingerichtet und bietet auch für Familien mit Kindern viel Platz zum Spielen und Entspannen. Toll ist auch der große Garten! Das Haus ist ruhig, in einer kleinen Seitenstraße im Ort gelegen und ein idealer Ausgangspunkt für viele schöne Ausflugziele in Smaland. Zugleich ist man zu Fuß oder mit dem Rad auch mit kleineren Kindern in kurzer Zeit am nächstgelegenen Badesee oder in den Wäldern rund um Malilla.
Der Kontakt mit den Vermietern war herzlich und zuvorkommend, und zahlreiche Tipps und Informationen haben dazu beigetragen, dass wir alle eine so erlebnisreiche und schöne Zeit in und um "Björk" hatten! Ganz herzlichen Dank dafür!!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Augustus 2015

Janina C. uit Göttingen

5,0
5 5 5 5

ein schöner Spätsommerurlaub!

Wenn man zuviel positives berichtet, wird es ja meistens unglaubwürdig. Allerdings habe ich nicht eine einzige Kleinigkeit zu meckern. Wir haben zwei Wochen in Manila in dem Ferienhaus Björk verbracht und blicken auf eine wunderschöne Zeit zurück. Das Haus ist mit allem ausgestattet was das Herz begehrt. Die Gegend ist ruhig, aber mit dem Auto oder auch zufuß ist man selbst in kürzester Zeit am See, in den Wäldern oder auch in der nächsten Großstadt.
Die Vermieter waren sehr hilfsbereit und freundlich und haben uns mit vielen Tips versorgt, die unseren Urlaub verschönert haben. Vielen Dank dafür! Wir kommen gerne wieder

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Mei 2015

H. uit Lehre

4,5
4 5 4 5

Ein Haus zum Wohlfühlen, guter Standort für Ausflüge

Wir mieten das Haus schon seit einigen Jahren für unseren Schweden-Urlaub, weil wir uns dort sehr wohl fühlen. Es ist gemütlich eingerichtet und hat einfach Charme. Der Besitzerwechsel vor ein oder zwei Jahren hat einige erfreuliche Neuerungen gebracht wie zB. eine Spülmaschine und einen kompletten Austausch des Kücheninventars. Es sind viele Kinder- und Spielsachen angeschafft worden, so dass es gut für Familien mit Kindern geeignet ist. Leider vermieten die neuen Besitzer nicht mehr im Winter, was wir sehr bedauern.
Målilla ist ein guter Ausgangspunkt für viele Ausflugsziele, zu empfehlen ist auch der Elchpark vor Ort. Wir freuen uns schon auf den nächsten Urlaub in Björk!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier


Contactpersoon

Familie H. Leerhoff-Janßen

Familie H. Leerhoff-Janßen

meer informatie

Objectnummer: 62429

Laatst bijgewerkt: 14.04.2024

Advertentie online sinds: 10 Jaren

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/62429.htm


«Björk: Ruim huis met charme» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 8 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 90 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven