Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Huis Björk

Fågelfors

Max.  5   gasten
80m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
80m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

3 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 90 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

3 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online



Beschrijving

Wij nodigen u uit in de rust van de natuur. Kom naar Björk vakantiehuis. Het goede voedselaanbod en de toegankelijkheid maken de accommodatie ideaal voor jonge gezinnen en senioren. U parkeert uw auto direct voor het huis met toegang van buitenaf tot de berging ( fietsen en dergelijke). Hier kunt u uw uitrusting, kleding maar ook fietsen droog stallen.
Ons dorp is omgeven door uitgestrekte bossen met veel meren, kleine kloven en heuvels.
Hier heeft u de mogelijkheid om direct vanuit het huis te beginnen aan kilometerslange wandelingen, skitochten, fietstochten, motortochten, samen met uw geliefden of alleen, afhankelijk van het weer en uw conditie. Binnen een straal van 70 km zijn er zeer verschillende excursiebestemmingen en ook levendige attracties. Kronkelende kleinere wegen en grindpaden in uitgestrekte bossen maken een motorvakantie onvergetelijk voor elk niveau.
Voor degenen die de voorkeur geven aan de zon aan zee, ligt het Oostzeestrand op ongeveer 40 minuten afstand. Attracties zoals een klimpark, een kleine kinderboerderij, een elandenpark of het Pippi Langkouspark zijn met de auto binnen een uur te bereiken. Wie met kleine kinderen in het dorp wil verblijven, vindt nog voldoende afwisseling bij drie meren, een beek, wandelpaden, verlichte bospaden en diverse speeltuinen. In de winter kan er ook geoefend worden op de kleine rodelbaan.
In koude seizoenen kunt u op drie manieren verwarmen, centraal verwarmd met elektriciteit of houtpellets en met de open haard in de woonkamer. Het huis is gemeenschappelijk aangesloten op de waterleiding en riolering. Warm water voor de douche en de keuken wordt geleverd door een grote boiler. De totale woonruimte is ongeveer 80 m². In het souterrain op de begane grond bevindt zich de wasruimte met wasmachine, een andere kamer met 2 grote bedden biedt 3 slaapplaatsen.
Op de bovenverdieping, die van buiten en binnen toegankelijk is, bevinden zich de belangrijkste vertrekken, woonkamer, slaapkamer met balkon, keuken, eet- en speelkamer, WC, douche, vestibule. De keuken is groot genoeg om in te eten. Een douche en wastafel, gescheiden van het toilet, maken de ochtend stressvrij. In de tuin kunt u in de warme seizoenen met het hele gezin in de zon ontbijten, terwijl de kinderen voldoende ruimte vinden voor plezier, spel en zonnebaden. Voor de koelere seizoenen vindt u in de speelkamer gelegenheid en ruimte voor tafeltennis, tafelvoetbal en minibiljart.

Slaapplaats

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 40 km

40 km

Meer 0.4 km

0.4 km

Skilift 20 km

20 km

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Restaurant 0.4 km

0.4 km

Stadscentrum 0.1 km

0.1 km

Bus 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 70 km Kalmar

70 km

Station 12 km Högsby

12 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Wij nodigen u uit in de rust van de natuur. Kom naar het vakantiehuis Björkstigen (Birkensteig) en ervaar hoe gemakkelijk het is om alleen gelaten te worden. Het goede aanbod van boodschappen of een vers getapt biertje maken de accommodatie ideaal voor jonge gezinnen en senioren. De royale, vlakke parkeerplaatsen met toegang tot de kelder met droogruimte en veel ruimte doen het hart van motorrijders sneller kloppen. Hier kunt u uw uitrusting, kleding en fietsen droog houden.
Ons dorp is omgeven door uitgestrekte bossen met vele meren, kleine kloven en heuvels, die vaak als steile hellingen worden gezien.
Hier heeft u de mogelijkheid om samen met uw geliefden of alleen, afhankelijk van het weer en de conditie, kilometerslange wandelingen, skitochten, fietstochten, motortochten te starten direct vanuit het huis. Binnen een straal van 70 km zijn er zeer verschillende bestemmingen en ook levendige attracties. Kronkelende kleinere wegen en grindpaden in uitgestrekte bossen maken een motorvakantie onvergetelijk voor elk niveau.
Als u liever de zon aan zee heeft, rijdt u in ongeveer 40 minuten naar het strand van de Oostzee. Attracties zoals het klimpark, de kleine kinderboerderij, het elandenpark of het Pippi Langkouspark zijn met de auto binnen een uur te bereiken. Als u liever met kleine kinderen in het dorp verblijft, vindt u nog voldoende afwisseling bij drie meren, een beek, wandelpaden, verlichte bospaden en diverse speeltuinen. In de winter kan er ook geoefend worden op de kleine rodelbaan.
In koude seizoenen zijn er drie manieren van verwarming, centraal verwarmd met elektriciteit of houtpellets en met de open haard in de woonkamer. Het huis is aangesloten op de gemeentelijke waterleiding en riolering. Warm water voor de douche en de keuken wordt geleverd door een grote boiler. De totale woonruimte is ongeveer 80 vierkante meter. In het souterrain op de begane grond bevindt zich de wasruimte met wasmachine, een andere kamer met 2 grote bedden biedt 3 slaapplaatsen.
Op de bovenverdieping, die van buiten en binnen bereikbaar is, bevinden zich de belangrijkste kamers, woonkamer, slaapkamer met balkon, keuken, eet- en speelkamer, toilet, douche, vestibule. De keuken is groot genoeg voor maaltijden in de keuken. Een douche en wastafel gescheiden van het toilet maken de ochtenden stressvrij. In de tuin kunt u in het warme seizoen met het hele gezin in de zon ontbijten, terwijl de kinderen voldoende ruimte hebben voor plezier, spelletjes en zonnebaden. De open haard in de woonkamer kan zorgen voor warmte en gezelligheid in koelere tijden.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Zwemmen
Skiën
Tennis
Wandelen
Tafeltennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 11:00
Borg: € 200
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 8 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Wij leveren brandhout of pellets tegen betaling tijdens het koude seizoen. Het is echter ook mogelijk om tegen betaling rechtstreeks met elektriciteit te verwarmen; de facturering gebeurt via de elektriciteitsrekening
De prijzen kunnen variëren afhankelijk van de marktprijs
Pellets 16 kg = 150 kr
Brandhout (stammen) 5 kg = 100 kr

WLAN : Een WLAN-router met SIM-kaart is beschikbaar. Bij aankomst reserveren wij transparant (live) het door u gewenste datavolume op de kaart tegen betaling.

De verplichte eindschoonmaak is inbegrepen in de totale prijs.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 90 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Stornierungsbedingungen für den Rücktritt vom Mietvertrag Wir empfehlen den Abschluss einer Reiserücktrittsversicherung Stornierung immer schriftlich per email mit Ihrem Namen an Bis 90 Tage vor Anreise. kostenfrei - Rückerstattung der Anzahlung erfolgt innerhalb einer Woche Bis 56 Tage vor Anreise 20 % des Gesamtpreises ( Anzahlung) Bis 31 Tage vor Anreise 50 % des Gesamtpreises Bis 21 Tage vor Anreise 100 % des Gesamtpreises


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 23-04-2024


2 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2022

Wolfgang B. uit Honigsee

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Vakantiehuis Björk

Een zeer mooi ingericht vakantiehuis met een gezellige sfeer. Zeer, zeer aardige verhuurders

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Single-vakantie, Skivakantie

Juni 2022

Weisses P. uit Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Pure ontspanning

Het huisje ligt in het kleine dorpje Fagelfors. Behalve een kruidenierswinkel en een herberg met speciale openingstijden is er niets in het dorp. Een mooie badzone aan het meer nodigt uit tot ontspanning. Het vakantiehuis zelf is liefdevol ingericht en het ontbreekt aan niets. Als er iets ontbreekt, kunt u contact opnemen met de verhuurders, die ook in het dorp wonen, en wordt het probleem opgelost. Het enige minpuntje was het gebrek aan Wi-Fi. We deden het met onze kamer-in prijs, die voldoende was. Als u van rust houdt, is dit de plek om bij te komen van het stressvolle dagelijkse leven en als u iets wilt beleven, zijn er vele excursiemogelijkheden binnen een straal van ongeveer 1 uur. We hadden een all-round ontspannende vakantie en zijn zeker niet de laatste keer naar Zweden geweest.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie


Contactpersoon

Familie M. Kuckelkorn

Familie M. Kuckelkorn

Wij wonen graag op het Zweedse platteland en nodigen iedereen uit die ook graag de mooiste tijd van het jaar ver weg van de grote steden doorbrengt. Wij wonen al enige tijd met ons gezin in Zweden en stellen ons vakantiehuis graag ter beschikking aan onze gasten. Wij beantwoorden graag uw vragen over reizen en verblijf bij ons. De beste manier om voor uw reis contact met ons op te nemen is via e-mail en SMS.


meer informatie

Objectnummer: 392165

Laatst bijgewerkt: 28.01.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/392165.htm


«Huis Björk» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 2 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 90 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven