Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Zomertuin 37 Vakantie met hond

Oostzee Zonne-eiland Usedom

Max.  6   gasten
70m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
70m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

109 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 10 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

109 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 10 Jaren online


Beschrijving

Onze maisonnette van ca. 70 m² heeft twee slaapkamers met tweepersoonsbedden, verduisterings- en vliegenramen en is voorzien van rookmelders. U heeft voldoende opbergruimte voor uw bagage. Strijkplank en strijkijzer zijn beschikbaar
In de badkamer vindt u alles wat u nodig heeft, haardroger, toilet, douche, grote afdichting, veel bergruimte en wasmachine
De grote woonkamer is comfortabel ingericht met een flatscreen-tv en muziekinstallatie, waar u desgewenst twee extra bedden kunt vinden. Spelletjes en boeken zorgen voor vermaak.
De geïntegreerde keuken heeft een fornuis met oven, koffiezetapparaat, broodrooster, magnetron, raclette en vaatwasser. Een reisbedje en een kinderstoel zijn gratis beschikbaar voor kleine kinderen.
Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het balkon op het zuiden met tafel, 6 stoelen en parasol. Hier kunt u ook uw badkleding drogen. Vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht over een goed onderhouden tuin
Er zijn banken en tafels op het terrein waar u uw eigen gegrilde worstjes kunt eten na een zonnige dag zwemmen. U kunt uw fietsen in de schuur stallen
Voor kortere of langere wandelingen zijn er uitgestrekte weiden en bossen in de directe omgeving.
Een geheime tip voor viseters. Ga zeker naar de haven. (Hier kunt u vers gevangen vis rechtstreeks van de visser krijgen. De gerookte producten en salades zijn hemels. Vis solyanka en gebakken vis met gebakken aardappelen zijn een must. Eet smakelijk. Met een koel biertje.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Babybedje
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Babybedje

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1.2 km

1.2 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 30 km Heringsdorf

30 km

Station 1 km Karlshagen

1 km

Snelweg-afrit 45 km A 20 Gützkow (27)

45 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Onze vakantiewoning voor 2-5 personen plus een klein kind, ligt in een rustige zijstraat, omgeven door een volkstuin. Uw parkeerplaats is op het terrein. In het kindvriendelijke dorp vindt u alles wat u nodig heeft. De winkelmogelijkheden, restaurants en de toeristische informatie liggen ook op loopafstand (ca. 500 m). Met de fiets of auto ben je in 10 min. op het strand. Het hondenstrand is ideaal om te zwemmen en te ravotten. Bij de VVV kunt u informatie krijgen over alle evenementen in en rond Karlshagen. Het personeel geeft u ook tips over wat te doen op het eiland in het zeldzame geval van slecht weer.
Geniet van een zorgeloze vakantie, bij ons zijn er genoeg mogelijkheden om aan het dagelijks leven te ontsnappen en nieuwe energie op te doen. We hebben een fietsverhuurservice met aanhanger voor kinderen en honden, en prachtige fiets- en wandelroutes voor een sportieve vakantie
Usedom, de badkuip van de Berlijners. Niet alleen voor Berlijners. Steeds meer zonaanbidders profiteren van het zonnigste eiland van Duitsland voor een korter of langer verblijf. Karlshagen heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een indrukwekkende badplaats. Dit is het breedste strand van het eiland, hier lig je niet als in een sardineblikje, er is ruimte genoeg voor iedereen.
De Oostzeebadplaats ligt tussen de Oostzee en de rivier de Peene in het noordwesten van het eiland Usedom, omgeven door loof- en naaldbossen die reiken tot aan de duinen, waar u surfmogelijkheden, strandstoelverhuur en een strandpodium vindt. Er zijn nudistenafdelingen en stranden voor honden. In het dorp is er een haven met aanlegplaatsen en verkoop van verse vis, fietsverhuur, natuurbeschermingscentrum, treinstation en winkelmogelijkheden, ook op zon- en feestdagen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 3 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Inbegrepen in de huurprijs: water- en energieverbruik
Beddengoed en handdoeken kunnen worden meegebracht of gehuurd (18,00EUR/pakket/persoon). Ter plaatse te betalen: Linnenpakket (indien van toepassing).
Huisdieren: Huisdieren zijn toegestaan in deze woning (6 EUR/nacht).Extra 10,00€/verblijf/hond. Meerdere huisdieren vereisen de toestemming van de eigenaar voorafgaand aan de boeking. Het huisdier moet worden geregistreerd bij de reservering. Als een boekingsnota niet mogelijk is, moet een latere inschrijving plaatsvinden.

Annuleringsvoorwaarden:

  • In Zeiten der Coronapandemie sind wir gerne bereit gesonderte Storno Regelungen zu treffen. Moderat Reisende, die mindestens 30 Tage vor der Anreise stornieren, erhalten 100% des bisher bezahlten Betrages zurück. Wenn sie zwischen 14 und 30 Tagen vor der Anreise stornieren, erhalten sie 50% zurück. Andernfalls erhalten sie keine Erstattung.

meer informatie:

Wij weten uit eigen ervaring hoe moeilijk het is om voor het gezin met hond een geschikte vakantieplek te vinden.
Geniet van een zorgeloze vakantie, bij ons zijn er volop mogelijkheden om aan het dagelijks leven te ontsnappen en nieuwe energie op te doen. Faradverhuur met kinder- en hondenkarren en prachtige fiets- en wandelpaden zorgen voor een sportief evenwicht.

Voor een ontspannende vakantie met uw hond:
Waarom neemt u uw trouwe hond niet mee op vakantie in plaats van hem achter te laten bij vrienden of in een hondenpension? Iedereen voelt zich het prettigst bij uw hond en u hoeft geen slecht geweten te hebben als u met uw hond op vakantie gaat. Geniet van de mooiste tijd van het jaar. Wij zijn er zeker van dat u en uw hond een onvergetelijke vakantie bij ons zullen doorbrengen en verwelkomen u graag binnenkort.
De jouwe, Heidrun en Michael Mora, met hond Cora.

Hallo, wij Heidrun en Michael Mora wonen aan de poort van de "Märkische Schweiz" in Rehfelde
. Omdat we graag reizen, hebben we veel mooie en minder mooie dingen meegemaakt bij het boeken van onze vakanties op de desbetreffende vakantieportalen. Bij toeval zijn wij zelf verhuurders van vakantiewoningen geworden en vinden dat waar wij het leuk vinden, de gast zich ook thuis kan voelen. Wij bieden vakantiewoningen aan in Rehfelde in een oud huis van de Pruisische Staatsspoorwegen. We hebben ook een moderne flat met 70 m² op het zonnige eiland Usedom in het mooie Karlshagen. In 2016 hebben we een huis met twee appartementen voor u heringericht en ingericht in Fleeth aan het Vilz-meer. Wij wensen u en uw dierbaren een droomvakantie toe. Heidrun & Michael Mora


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 10-04-2024


7 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,7 van 5
4.6 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
4.7 Service
4.5 Ligging
4.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

April 2023

Swen S. uit Brandenburg

4,0
4 4 4 5 3
Toon Duits

FE flat 1e verdieping

De FE flat is op de eerste verdieping, wat niet ideaal is voor een oudere en grotere hond.
De flat is perfect uitgerust, zelfs met een wasmachine en een kluis.
Aangezien de flat wordt verzorgd door een conciërgedienst, waar je ook de sleutel krijgt voor een late aankomsttijd, via een sleutelkluisje, kosten 10 euro ? Je zou denken dat alles in orde is. Helaas was het niet zo schoon als je van een FE-flat mag verwachten. Veel mensen denken dat er altijd wel iets te klagen valt, maar deuren en vloeren moeten schoon zijn zonder sporen van de vorige gast. Denk ook aan de douchekap.
De elektrische apparaten moeten vooraf gecontroleerd worden op hun goede werking - ik heb nog niet gedacht aan de elektrische controle.
Misschien is het beter om met nieuwe bezems te vegen
Anders was het o. K.
Naar de haven 10-15min lopen en naar het strand 15-20min.
De locatie van de flat was zeer optimaal en rustig....

Aanbevolen voor: Senioren, Vakantie met huisdier

Antwoord van Dhr. M. Mora:

Danke für die Bewertung.
Wir freuen uns über jeden Hinweis, so können wir uns nur verbessern.
An unserer Internetseite ist aber zusehen das die Ferienwohnung im ersten Sock liegt, das tut mir leid für Ihren Hund, aber darauf sollten Herrchen und Frauchen achten.
Wir können die Sauberkeit nur verbessern, wen der Gast uns Mängel sofort meldet. Da wir nicht selbst vor Ort sind, wird die Reinigung durch ein Unternehmen durchgeführt.
Zum Punkt Elektrogeräte währe eine genauere Beschreibung hilfreicher.
Wir bedanken uns für Ihre Bewertung und wünschen Ihnen Gesundheit.
Mit freundlichen Grüßen Michael Mora

Oktober 2021

Stefanie B. uit Halle

4,6
4 5 5 4 5

Gerne wieder!!!

Alles sauber und modern eingerichtet. Toller Kontakt zum Vermieter, es wurde sich sehr gut um uns gekümmert bei Fragen und Wünschen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Antwoord van Dhr. M. Mora:

Hallo und danke für Ihre Bewertung. Wir freuen uns darüber und nehmen gerne Hinweise und Meinungen unserer Gäste ernst. Nur so können wir uns weiter verbessern und Ihnen und Ihren Lieben den Aufenthalt in unserer Ferienwohnung noch angenehmer machen.
Besuchen Sie uns gerne wieder und empfehlen Sie uns gerne weiter.
Mit freundlichen Grüßen, Heidrun und Michael Mora

Juli 2021

Alexandra T. uit Leegebruch

4,6
5 5 4 4 5

Es war ein schöner Urlaub.

Wir haben uns alle sehr wohl gefühlt und kommen gerne wieder.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

Antwoord van Dhr. M. Mora:

Wir freuen uns, dass es Ihnen bei uns gefallen hat, wir bedanken uns für Ihre Beurteilung.
Sie und Ihre Freunde sind gerne bei uns gesehen.
Mit freundlichen Grüßen Heidrun und Michael Mora

Juli 2021

Lisa B. uit Bielefeld

4,9
5 5 5 4.5 5

Eine super Unterkunft! Sehr zu empfehlen an gute Freunde :)

Die Wohnung ist ruhig gelegen, mit guter Ausstattung und moderner Einrichtung.
Sie ist groß genug für 5 Erwachsene (Betten sind aufgeteilt auf zwei Schlafzimmer, 2 Doppelbetten und ein Einzelbett)
Die Abwicklung der Schlüsselübergabe verlief unkompliziert.
Den Strand kann man fußläufig erreichen (15 Minuten), leckere Brötchen gibt es an der Tankstelle um die Ecke und ebenfalls ein Netto-Supermarkt ist fußläufig zu erreichen.
Das Fischrestaurant im Hafen ist sehr lecker und in 5 Minuten mit dem Auto zu erreichen. Vor allem das Matjesfilet hat uns überzeugt.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. M. Mora:

Hallo und danke für Ihre Bewertung. Wir freuen uns darüber und nehmen gerne Hinweise und Meinungen unserer Gäste ernst. Nur so können wir uns weiter verbessern und Ihnen und Ihren Lieben den Aufenthalt in unserer Ferienwohnung noch angenehmer machen.
Besuchen Sie uns gerne wieder und empfehlen Sie uns gerne weiter.
Mit freundlichen Grüßen, Heidrun und Michael Mora

Juli 2021

Volker A. uit Witten

4,9
5 5 5 4.5 5

Empfehlung

Sehr schöne Aufteilung der Ferienwohnung - theoretisch kann man dort auch mit zwei Familien also insgesamt mit vier bis fünf Personen wunderbar Urlaub machen, technisch wirklich hochwertig
und komfortabel ausgestattet! Alles war sehr easy ( Schlüsselempfang ? ) alles ist schnell ( 10-15 min. auch zu Fuß) zu erreichen, der Strand und einkaufen, alles eigentlich um die Ecke! Auch wenn mal nicht die Sonne scheint, sind auch viele Aktivitäten möglich. Wir haben uns dort echt wohl gefühlt!! Kann man total empfehlen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. M. Mora:

Wir freuen uns, dass es Ihnen bei uns gefallen hat, wir bedanken uns für Ihre Beurteilung.
Sie und Ihre Freunde sind gerne bei uns gesehen.
Mit freundlichen Grüßen Heidrun und Michael Mora

Juli 2020

Paul M. uit Fleeth

5,0
5 5 5 5 5

uper

Wir haben hier einen wunderschönen Urlaub verbracht. Das Wetter war der Sonneninsel Usedom würdig. Der Tipp zum Hafen zu gehen und Fisch zu essen war Gold richtig.
Mit dem Rad haben wir wunderbare Touren gemacht, da alles schön eben ist hielt sich die Anstrengung in Grenzen.
Die Ferienwohnung ist super wir haben uns sehr wohlgefühlt. Das Frühstück auf dem Balkon ist wunderschön.
Danke, wir werden die Ferienwohnung weiter empfehlen und sicher wiederkommen.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Antwoord van Dhr. M. Mora:

Hallo Bruderherz, danke für die Bewertung.

Augustus 2018

E. uit Porodjuk

4,8
4.5 5 5 4.5
Toon Duits

super

Wij willen de verhuurders bedanken voor het aangename verblijf in hun ruime en mooie vakantiewoning. We vonden alles zoals beschreven op de website. De weg naar het strand is niet de kortste, maar wel te doen zonder blaren. De locatie is lekker rustig en de directe omgeving was ideaal voor onze hond om rond te rennen en voor lange wandelingen
Ps. Wij zullen de vakantiewoning aan anderen aanbevelen en behouden ons het recht voor om nog eens te komen.
Viktor en Elke P.

Alleen voor vakantiehuisverhuur !!!!! Dit is de recensie voor Sommergarten. Helaas heb ik de beoordeling ingediend bij Fleeth Adendsonne, dus publiceer het daar alsjeblieft niet! Bedankt, Elke P.
alleen voor verhuur van vakantiewoningen

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie


Contactpersoon

Dhr. M. Mora

Dhr. M. Mora

Hallo, wij Heidrun en Michael Mora wonen aan de poort van de "Märkische Schweiz" in Rehfelde. Omdat we graag reizen, hebben we veel mooie en ook minder mooie plaatsen meegemaakt bij het boeken op relevante vakantieportalen. Bij toeval zijn wij zelf verhuurders van vakantiewoningen geworden en vinden dat gasten zich ook thuis kunnen voelen waar wij dat willen. Wij bieden vakantiewoningen en appartementen in Rehfelde in een oud huis van de Pruisische Staatsspoorwegen. Verder hebben we op het zonnige eiland Usedom in het mooie Karlshagen een moderne flat met ². In 2016 hebben we een huis met twee flats in Fleeth aan de Vilzsee voor u heringericht en ingericht. Wij wensen u en uw familie een heerlijke vakantie in onze appartementen. Heidrun & Michael Mora Met uw kuurkaart kunt u gratis surfen in het WLAN-netwerk van de Tourist Information Karlshagen (Haus des Gastes, Hauptstr. 4).


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 56251

Laatst bijgewerkt: 14.04.2024

Advertentie online sinds: 10 Jaren, 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/56251.htm

Dhr. Michael Mora

Lessingstr.1

15345 Rehflede

0049(0) 033435150818

033435150818


«Zomertuin 37 Vakantie met hond» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 7 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven