Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Käpt'n Karl + Major Tom

Het rustige, ontspannen en natuurrijke noorden van het zonnige eiland Usedom

Max.  4   gasten
52m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
52m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

117 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 11 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

117 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 11 Jaren online


Beschrijving

Voor uw recreatie bieden kapitein Karl en majoor Tom uitstekende accommodatie. Het huis van de architect is zeer goed onderhouden. Het is gebouwd volgens bouwbiologische, allergievriendelijke en barrièrevrije normen en is liefdevol ingericht en uitgerust. Het ligt in het zuidwesten van de Oostzeebadplaats Karlshagen, direct aan het natuurgebied en biedt een weids, onbelemmerd uitzicht over de Peenewiesenweiden tot aan Wolgast op het vasteland.

De naburige flats Major Tom en Käpt'n Karl kunnen desgewenst samen als gezinsaccommodatie worden gebruikt, dan zijn er acht ( 8 ) fatsoenlijke slaapplaatsen beschikbaar.

Zet uw auto op de gereserveerde parkeerplaats en vergeet hem. Het langste zandstrand van de republiek bereikt u te voet in 20 minuten of met de fiets in 10 minuten. De haven met gastronomie en visboer ligt op 500 m afstand en alle noodzakelijke winkels zijn te voet in een paar minuten te bereiken.

Als u uw eigen fietsen niet meebrengt, raden wij u ten zeerste aan fietsen van hoge kwaliteit te huren. U kunt alle belangrijke steden en bezienswaardigheden van het eiland bereiken via het goed ontwikkelde netwerk van paden. In geval van nood of tegenwind brengt de Usedom Bäderbahn u en uw fiets terug naar Karlshagen.

Käpt'n Karl en Major Tom zijn optimaal gebouwd voor twee personen met weinig hindernissen. Op beide bruggen (galerijen) staat een goed opklapbed voor twee lichte zeilers. Vraag hiernaar bij de boeking.

De inrichting is gekozen zoals kapitein Karl op zijn vele reizen altijd gewenst zou hebben. Alles is gewoon aanwezig. Gedetailleerde informatie vindt u op Karl's website käptn-karl (.de). Op de website van Karl vindt u ook informatie in het zeemansgaren, in het logboek en - als u boekt - vele geheime tips alleen voor passagiers.

Als het regent of u heeft gewoon geen zin in een excursie - geen probleem!
Kapitein Karl en majoor Tom hebben satelliet-tv, radio aan boord (W-Lan) en een aantal spelletjes en boeken aan boord.

Let op:
We willen allergievriendelijk blijven, dus we kunnen geen dieren toelaten en roken is alleen toegestaan op het terras. Ons beddengoed is wel allergievriendelijk en de matrassen zijn mijtbestendig. De bouwmaterialen binnen zijn allemaal biologisch onschadelijk, de temperatuurregeling en verwarming vermijdt stofwervelingen.

Boekingen alleen van particulieren.
Gezamenlijke boekingen door kapitein Karl en majoor Tom op aanvraag
Boekingen door mensen met een handicap of met zorgbehoeften mogelijk na overleg.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Opvouwbaar bed (160x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1.7 km

1.7 km

Meer 0.5 km

0.5 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.3 km

0.3 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 0.7 km

0.7 km

Luchthaven 45 km Heringsdorf

45 km

Station 1 km Karlshagen

1 km

Snelweg-afrit 35 km A20 - Gützkow

35 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Käpt'n Karl ligt aan de rand van Karlshagen richting het westen, met een vrij uitzicht over het natuurgebied Deichwiesen naar de Peene en Wolgast.

Käpt'n Karl is het ideale uitgangspunt voor wandelingen direct vanaf de voordeur het natuurgebied in, voor wandelingen op of langs de Peene-dijk naar Peenemünde of Mölschow, fietstochten afhankelijk van uw conditie over het hele eiland (450 km fietspadennetwerk), boottochten naar de Greifswalder Oie en naar het eiland Ruden vanaf Peenemünde, veerboot naar Freest, waar een surf- en zeilschool is op de Greifswalder Bodden. De jachthaven van Karlshagen is de grootste aanlegplaats van Usedom voor sportboten en zeiljachten. Karlshagen is een van de minder bekende Oostzeebadplaatsen op het eiland Usedom.

Het dorp Karlshagen ligt in het noorden van het zonnige eiland en heeft een eindeloos lang en 40-50 m breed zandstrand. Karlshagen heeft de charme van een familiebadplaats behouden, hoewel de infrastructuur en de vakantievoorzieningen de laatste jaren voortdurend zijn uitgebreid. Tegelijkertijd heeft het dorp zijn rust en gezelligheid behouden. Een vakantieparadijs op Duitslands zonnigste eiland met het langste zandstrand van de republiek.

Karlshagen is ook aangesloten op de 'Usedomer Bäderbahn' UBB, die alle kustplaatsen op het eiland verbindt van Peenemünde tot Swinemünde in Polen. Fietsen kunnen worden meegenomen en het is vaak de moeite waard om in één richting te fietsen en, als je geen zin hebt om verder te gaan, je door de UBB terug te laten brengen.

Naast het natuurschoon en de ontspannende rust in het noorden van het eiland zijn er ook tal van bezienswaardigheden. Het technisch museum in Peenemünde ligt op een flinke wandeling. De bakermat van de moderne ruimtevaart (of moderne raketwapens) is als technisch monument en om historische redenen bezienswaardig. De wreedheid van de militaire macht van de Wehrmacht en de geniale inventiviteit van Duitse wetenschappers onder Wernher von Braun liggen dicht bij elkaar in een onzalig verbond.

Het streekmuseum Zinnowitz en de natuurbeleveniswerelden in Trassenheide liggen op fietsafstand. Uitstapjes over land naar de Hanzesteden Demmin en Stralsund, met de veerboot naar het kleine vissersdorp Freest of met de boot naar de Greifswalder Oie of het eiland Ruden zijn de moeite waard.

Met de boot kunt u het eiland Rügen of de Poolse uitbreiding van Usedom, het eiland Wolin, bereiken.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Inline skaten
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Volleybal
Wandelen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 3 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De prijzen hier zijn voor Majoor Tom's hut (Karl's hut is ongeveer 11% duurder. Kijk op käptn-karl (.de), alleen daar kun je boeken. U boekt minimaal 3 nachten, de prijzen zijn voor 2 personen, elke extra persoon kost 2,00 EUR per dag, W-Lan 1,00 EUR per dag. Bezoekersbelasting en waspakket (indien gewenst) worden ter plaatse in rekening gebracht.
Vanaf 10 nachten geeft Käptn Karl + Major Tom een korting van 10%.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Die AGB erhalten Sie vor Abschluss der Buchung auf der Internetseite von käptn-karl (.de) und mit Zusendung der Anzahlungsrechnung.

meer informatie:

Dit onder architectuur gebouwde huis met zijn maritieme sfeer werd voor het eerst te huur aangeboden in 2013. Het is ideaal voor twee volwassenen en maximaal twee lichte zeilers.
Ook dit jaar geeft Käpt'n Karl 10% korting als u meer dan 10 nachten achter elkaar boekt. U kunt ons op het web vinden onder käptn-karl (.de) en kapitein-karl (.de). Op de website van Karl vindt u ook informatie in het zeemansgaren, in het logboek en -als u boekt- veel geheime tips alleen voor passagiers.
Wij verheugen ons op uw komst.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 29-02-2024


2 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
4.5 Service
4.5 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2020

Andrea uit Ulm

5,0
5 5 5 5 5

Weitblick

Ein sehr schönes, gemütliches und sauberes Haus in ruhiger Lage mit unverbauten Blick über die Felder. Auto und zumindest Fahrräder sind unumgänglich. Mit unseren Fahrrädern konnten wir die Umgebung und letztendlich fast die ganze Insel erkunden.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

December 2016

Mecht. H. uit 64832 Babenhausen

4,5
5 5 4 4

Kollosal ruhig

Der Hektik entfliehen und die Ruhe genießen, das ist die Kajüte von Käpt'n Karl. Völlige Ruhe (bis auf die Silvesternacht am Strand natürlich) und der weite Blick von der Brücke über das Naturschutzgebiet, einfach schön. Alles sehr ordentlich gemacht und gepflegt. Optimal ist die Internetseite mit vielen Geheimtipps, die uns als 'Passagieren' zur Verfügung stand.
Prädikat: empfehlenswert

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Single-vakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. T. Best:

Moin liebe Freunde,
herzlichen Dank für Ihre Nachricht. Schön, dass es Ihnen gefallen hat. Etwas anderes wollten nicht erreichen.
Denken Sie dran: nach dem Urlaub ist vor dem Urlaub. Wir sehen uns an Bord.
Beste Grüße sendet Käpt'n Karl von der Sonneninsel


Contactpersoon

Dhr. T. Best

Dhr. T. Best

Moin moin, Käpt'n Karl biedt veel informatie over het vakantiegebied op zijn eigen website käptn-karl (.de). Voor gasten is er een apart info-gedeelte met insider-tips. Er is ook een boekingskalender en de exacte berekening van de verblijfskosten. Voer het webadres in uw browser in als dit portaal geen link toestaat. Veel dank zeggen kapitein Karl en majoor Tom


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 54747

Laatst bijgewerkt: 02.04.2024

Advertentie online sinds: 11 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/54747.htm


«Käpt'n Karl + Major Tom» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 2 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven