Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Petit Paradis

Zuid-Frankrijk, Middellandse Zee, Languedoc-Roussillon, Aude, in de buurt van Armissan Narbonne-Plag

Max.  8   gasten
160m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 8  gasten
160m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

63 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

63 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online



Beschrijving

Onze goed onderhouden en comfortabel ingerichte vakantiewoning ligt in Armissan, op 8km van de zee en de uitgestrekte zandstranden. De woning van 700m² ligt direct aan een wijngaard en is omheind met een muur, hek, groen en een poort. Er is ruimte voor twee auto's op het erf. Het huis heeft ca. 160m² woonoppervlak: hal, zeer goed uitgeruste hoekkeuken in U-vorm met AMC-pannen, vaatwasser, keramische kookplaat, grote koelkast, oven en magnetron. Daarnaast een bijkeuken met wasmachine en vriezer. Naast de hal is een slaapkamer met een bed van 1.40 m breed en aangrenzende badkamer met wascombinatie. Er tegenover is een gastentoilet. Vanuit de hal komt u in de gecombineerde woon-eetkamer met open haard, lederen hoekbank, grote tafel met acht stoelen, boekenkast met een grote selectie voor uw vakantie lectuur, TV met satellietverbinding voor Duitse programma's, gratis internettoegang via DSL / WLAN. Vanuit de eetkamer leidt een gang naar 3 verdere slaapkamers en de doucheruimte met dubbele wastafel en WC.
Vanuit de woonkamer heeft u direct toegang tot het terras met zwembad. Met een breedte van 3m en een lengte van 7m biedt het een welkome verkoeling op warme zomerdagen. De zwembadoverdekking kan volledig worden verwijderd, of het water een paar graden opwarmen als u deze in het voor- of najaar gesloten laat, zodat baden ook bij een koelere buitentemperatuur nog aangenaam is.
Het ruime terras biedt voldoende ruimte voor tuinmeubelen, parasol en ligstoelen. De barbecue zorgt voor een gezellige sfeer en nodigt uit tot gezelligheid. Een overdekte veranda biedt u extra schaduw. De buitenruimte biedt u dus een ontspannen en aangenaam verblijf in de buitenlucht, waar u van het uitzicht en uw vrije tijd buiten kunt genieten, samen kunt eten en zonnebaden.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Stapelbed (90x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 8 km

8 km

Supermarkt 5 km

5 km

Restaurant 0.8 km

0.8 km

Stadscentrum 0.8 km

0.8 km

Bus 0.8 km

0.8 km

Luchthaven 20 km Beziers

20 km

Station 8 km Narbonne

8 km

Snelweg-afrit 5 km Narbonne-Est

5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

op 8 km van de zee met een prachtig zandstrand, ligt ons zeer goed onderhouden en goed uitgeruste vakantiehuis met privé zwembad in een dorp van 800 zielen, tussen Narbonne en Narbonne-Plage, direct in het natuurgebied La Clape. Omgeven door wijngaarden, genieten van het prachtige uitzicht vanaf het terras en de rust, weg van het toerisme, maar toch dicht bij het strand en entertainment. Armissan, een klein, typisch Zuid-Frans dorpje, tussen Narbonne en Narbonne-Plage, waar u verzekerd bent van rust. U krijgt de indruk dat de tijd hier heeft stilgestaan. Een klein stukje paradijs - omgeven door wijngaarden en dennenbossen.
In het dorp vindt u toeristische informatie, bar-restaurant, bakker, slager, kleine winkel op de hoek, wijnmakerij met uitstekende goedkope open en gebottelde wijnen, kapper, dokter, voetbalveld, tennisbaan, zeer mooie wandel- en fietspaden door de wijngaarden en het natuurgebied.
Er is geen doorgaand verkeer.

Enkele suggesties voor vrijetijdsbesteding in en rond Armissan:

Bezoek de wijnkelders: Armissan maakt deel uit van de wijnstreek Corbières en heeft een lange traditie van wijn maken. Er zijn verschillende wijnkelders in de omgeving die bezocht kunnen worden en waar u wijnen kunt proeven.

Wandelen: Er zijn vele wandelroutes rond Armissan die u door de wijngaarden en het schilderachtige landschap voeren. Enkele van de populairste routes zijn het Sentier des Capitelles en de Chemin des Moines.

Bezienswaardigheden in Narbonne: De stad Narbonne ligt op slechts ongeveer 10 km van Armissan en biedt vele attracties zoals de kathedraal St Juste, het Romeinse museum en de slimme overdekte markt.

Watersporten: Op de stranden bij Armissan (Narbonne-Plage, Gruissan, St Pierre la Mer) kunt u zwemmen, snorkelen, surfen, vliegeren of zeilen.

Golf: Er zijn verschillende golfbanen in de omgeving, waaronder Golf Sainte Rose in Narbonne en Golf Saint Thomas in Béziers.

Historische plaatsen bezoeken: Er zijn vele historische plaatsen te bezoeken, zoals het fort van Salses, de abdij van Fontfroide, de Kathaarse kastelen van Peyrepertuse of Queribus, de middeleeuwse vestingstad Carcassonne...

Fietsen: Er zijn veel fietspaden in de omgeving van Armissan die door het platteland gaan en een mooie manier bieden om de omgeving te verkennen.

Eten en drinken: Er zijn veel restaurants, cafés en wijnbars in Armissan en de omliggende dorpen waar u kunt genieten van de regionale keuken en wijnen. Bijzonder aan te bevelen: Les Grands Buffets in Narbonne. Het restaurant staat bekend om zijn unieke buffetmaaltijden, met een verscheidenheid aan traditionele Franse gerechten zoals foie gras, zeevruchten, vlees- en visspecialiteiten, kaas (met 's werelds grootste kaasbuffet staat het restaurant in het Guinness Book of Records), desserts en nog veel meer.
Het restaurant is in de nationale media geprezen om zijn hoogwaardige keuken en royale porties, evenals de elegante sfeer en de attente bediening. Het is een populaire bestemming voor inwoners en toeristen die op zoek zijn naar een gedenkwaardige culinaire ervaring. Maar omdat het restaurant inmiddels slachtoffer is geworden van zijn eigen succes, moet u ruim van tevoren reserveren (tussen 4 en 6 maanden), maar dat kan gemakkelijk via hun website.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Snowboarden
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 200
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Als u (s) reizen met honden, is een eenmalige Reinigunszuschlag toegevoegd 15 €.
De borg moet worden betaald in contanten ter plaatse bij aankomst en zal worden teruggegeven bij vertrek.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Verspätete Zahlungen oder Nichtzahlungen gelten als Rücktritt vom Mietvertrag und berechtigen die Vermieterin, das Objekt anderweitig zu vermitteln und von dem säumigen Mieter eine Rücktrittsgebühr zu verlangen. Diese beträgt bis 61 Tage vor Mietbeginn die Höhe der Anzahlung. Bei Rücktritt vom 60. – 35. Tag vor Mietbeginn 50% des Mietpreises. Bei Rücktritt vom 34. – 10. Tag vor Mietbeginn 80% des Mietpreises. Bei späterem Rücktritt oder Nichterscheinen 100% des Mietpreises.

meer informatie:

Armissan is een schilderachtige plaats, voor een ontspannende vakantie, vooral voor wie op zoek is naar rust. Ons vakantiehuis biedt u de nodige ruimte en comfort om uw vakantie vrij in te delen en door te brengen volgens uw eigen ideeën.
Aangezien ons huis niet in een resort ligt, maar in een typisch Zuid-Frans dorp, kunt u een authentieke ervaring van het land en de regio opdoen door u te mengen met de lokale bevolking en het lokale leven te ervaren.
Een vakantie in Armissan biedt een geslaagde mix van geschiedenis, cultuur, gastronomie, natuur en buitenactiviteiten, waardoor het een geweldige bestemming is voor alle reizigers, zowel gezinnen, koppels als een groep vrienden. Al met al bieden Armissan en de omliggende regio een overvloed aan activiteiten die het een ideale plek maken voor een ontspannende en bewogen vakantie.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 22-04-2024


2 Beoordelingen

Totale beoordeling

3,8 van 5
3.5 Inrichting
3.5 Prijs / kwaliteit
3.5 Service
4.5 Ligging
3.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2020

A. S. uit Schlaitdorf

2,6
2 2 2 4 3

Alles in allem ok

Wir waren zwei Wochen in dem Ferienhaus. Der Pool hatte uns gereizt und die Nähe zum Strand. Mit dem Auto dauerte es aufgrund der Strassenverhältnisse doch länger als gedacht. Leider war es keine gehobene Ausstattung, wie in der Bewertung zuvor angegeben. Es war alles da, allerdings sehr zusammengewürfelt. Es gab keine Fliegengitter an den Fenstern. Bei dem Preis hatten wir das erwartet. Die Mücken waren schrecklich. Die zweite Dusche war defekt, welches wir erst am Tag der Anreise erfuhren. Die wurden von einem Vormieter (2!!! vor uns) kaputt gemacht. Reparatur dauert wohl noch an. Das Haustürschloss war sehr tückisch und hat uns bei Ab- oder Anreise vom einem Ausflug öfter fast zur Weißglut gebracht. Festnetz und Internet waren vorhanden. Ständig klingelte das Telefon. Internet schwankte massiv.
Die Matratzen waren alle sehr durchgelegen. Gut war die Wäschespinne im Garten. Das war sehr hilfreich!
Wir haben uns den Urlaub durch diese Kleinigkeiten nicht verderben lassen und ihn genossen. Das Wetter spülte hervorragend mit.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Oktober 2018

Clarissa B. uit Landau

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Mooi, zeer goed onderhouden vakantiehuis met luxe voorzieningen

We voelden ons zeer comfortabel en genoten van onze vakantie. De hospita is echt heel aardig en behulpzaam zonder opdringerig te zijn. Het huis is zeer goed uitgerust, er ontbrak niets. Een van de beste huizen die we de afgelopen jaren hebben gehuurd. De ligging is rustig en het uitzicht vanaf het terras zeer idyllisch. We komen graag nog eens terug.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie


Contactpersoon

Mevr. N. Schulz

Mevr. N. Schulz

Indien mogelijk, we begroeten u persoonlijk bij aankomst (we wonen tussen Montpellier en Nîmes, op ongeveer 120 km afstand van het huis). Als we niet kunnen opzetten te zijn wanneer je aankomt op de site vindt u onze manager ontvangen en maakt u een kleine rondleiding door het huis. Een fles rode wijn uit de lokale wijnboer is beschikbaar voor u als een welkomstdrankje. Wij zijn beschikbaar tijdens uw verblijf voor vragen of tips voor verwijdering. Wij willen dat u goed voelen en genieten van uw vakantie.


meer informatie

Objectnummer: 74963

Laatst bijgewerkt: 13.04.2024

Advertentie online sinds: 8 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/74963.htm


«Petit Paradis» krijgt een vakantiebeoordeling van 3.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 2 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven