Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Zolferate, Podere Sant'Angelo

Maremma, Toscane, Italië

Max.  4   gasten
50m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
50m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

61 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 14 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

61 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online



Beschrijving

hout Traditionele kastanjeboom, terracotta tegels en open haard geven Zolferate een gezellige, ontspannen sfeer.

De slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en een klapstoel (1 persoon). Een kluis is beschikbaar.

De badkamer is ook uitgerust met een haardroger.

De smaakvol ingerichte woonkamer heeft een kleine 'cucina in muratura' met een traditionele stenen gootsteen. Een grote slaapbank biedt slaapgelegenheid voor twee personen. Er is een centrale verwarming en een open haard en voor de winter 's avonds.

Een kinderstoel en kinderbedje beschikbaar (geen meerprijs).

Huisdieren zijn welkom (kleine vergoeding). Neem contact op met de eigenaar.

Het huis huurprijs is inclusief de kosten van gas, elektriciteit, Wi-Fi en beddengoed. Handdoeken zijn ook aanwezig. maar neem uw eigen strand handdoeken voor de warme bronnen van Saturnia.

Een wasmachine is beschikbaar voor een kleine vergoeding.

De Engels eigenaar spreekt vloeiend Duits, Frans en natuurlijk de Italiaanse en adviseert de gasten graag over het land, de mensen en de cultuur.

Podere Sant'Angelo is buiten de reguliere wegennet. U bereikt het appartement na 3 km op een onverharde bosweg.

beoordelingen

Aanbevolen !!
Een prachtige plek ... puur natuur !! En een liefdevol onderhouden tuin !! Graham is een zeer attente gastheer die indien gewenst verdere hulp en advies. We zouden zeker terugkomen !!
augustus 2016

Rust en ontspanning in de natuur
Graham is een prachtige en behulpzame gastheer met veel tips. We hebben onszelf voelden ons heel goed. Zeer smaakvol ingericht appartement met overweldigende buitengebied. Prachtig uitzicht, prachtig onderhouden tuinen. Die op zoek naar rust in de natuur is dit de plek. Goede wandelgebied, in Roccalbegna is er zelfs een kleine winkel met veel biologische producten. De bewoners zijn allemaal erg behulpzaam en aardig. In de omgeving is de natuurlijke thermale Sarturnia wat we genoten. We verbleven 04/30/16 tot 05/07/16 en hadden een zeer ontspannen tijd.
Met dank aan Graham

Charmante gastheren en een perfecte vakantiehuis
In dit huis, we hebben de perfecte vakantie doorgebracht. De gehele woning is een plaats van rust en schoonheid. Het is uitgerust met allemaal smaakvol ingericht, schoon en goed onderhouden. De gastheren Graham is zeer behulpzaam en we waren erg blij met zijn liefdevolle, sympathieke natuur. Onze conclusie: Sterk aanbevolen!
april 2015

Top Grade!
Een geslaagde vakantie. Het huis was absoluut geweldig, schoon en gezellig. En de verhuurder Graham zeer gastvrij en actief.
10 april 2015

Charmante gastheer in betoverende omgeving
We waren in staat om een ​​heerlijke week beleven in Podere Sant'Angelo. Graham, de gastheren stond met raad en veel nuttige en interessante tips. Hij liefdevol ontworpen en onderhouden zijn landgoed. Dus kregen we een betoverende geur van grote rozen. Het appartement is smaakvol ingericht, laat geen wens onvervuld en biedt voldoende ruimte voor een verblijf binnenshuis als het weer niet is vast te houden. De absolute rust van de omgeving, alleen onderbroken door tjilpende vogels en blatende schapen, nodigt u uit om te ontspannen.
22 juni 2015

Zeer aan te bevelen !!!
Podere Sant Angelo (we waren in de Fe-waar. Zolferate) is in veel opzichten een zeer aan te bevelen plek! Het appartement is zeer smaakvol ingericht en heeft een totale gemühtlichen indruk. Zolferate heeft een eigen overdekte terras, van waaruit men een wijds uitzicht in Albegnatal en zijn eigen kleine tuin. Vakantie met honden is hier geen probleem. Uitgesproken aangename en gastvrije eigenaar, die onder andere heeft ook een goede kennis van het Duits.
Podere Sant Angelo is zo dat vele en gevarieerde dagtochten kunnen doen in de omgeving. Klein nadeel is de ietwat lange toegang onverharde weg, waarover de Tweede Kamer kan worden bereikt.
Algemeen: Een aanrader!
Zolferate, 15 september 2015

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed
Opvouwbaar bed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Haard Haard
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 60 km

60 km

Skilift 20 km

20 km

Supermarkt 5 km

5 km

Restaurant 5 km

5 km

Stadscentrum 5 km

5 km

Bus 3 km

3 km

Luchthaven 185 km Pisa & Rome

185 km

Station 45 km Grosseto

45 km

Snelweg-afrit 77 km Chiusi

77 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Podere Sant'Angelo is een geweldige plek om te ontspannen, de stress en de drukte van het stadsleven te ontsnappen en te genieten van de rust van het prachtige Toscaanse platteland.

De afgelegen prive-terras biedt een spectaculair uitzicht op de bergen op Roccalbegna en Monte Labbro.

Het pittoreske dorpje Roccalbegna is een tien minuten rijden, het warme bad in Saturnia spa-hotel ligt op 25 minuten afstand.

Het gebied beschikt over tal van natuurgebieden en je kunt heel mooie wandelingen maken.

De Etruskische overblijfselen van Sovana en Pitigliano zijn op 30 minuten afstand. De stranden van Castiglione della Pescaia en Marina di Grosseto zijn 75min. Rijden.

Siena, Montalcino, Florence en Rome zijn ook vlakbij. Heerlijke traditionele gerechten, fantastische wijnen, prachtige landschappen, lange warme zomerdagen. Heuvel dorpen, kerken, de Renaissance fresco's en keramiek te verbergen ........ verkeer rustige stranden met prachtige heldere zee ..... alle clichés over Toscane zijn hier en ze zijn allemaal waar is - vooral hier in de Maremma, het zuidelijke deel van de regio onaangeroerd.

Ten zuiden van Siena, Maremma loopt naar de grens met Lazio. Dit is een land van Etruskische overblijfselen, glooiende heuvels, ongerepte middeleeuwse dorpen met een tempo van het leven, het een terug 50 jaar zo niet meer, brengt.

Saturnia: De hete zwavelhoudende water van Saturnia was bekend bij de Etrusken. Er zijn twee manieren om te profiteren van het water te nemen: het hotel Terme 'spa die sommige zwembad serveert, verfrissing faciliteiten en een breed scala aan spa-behandelingen of de waterval buiten met gratis toegang. Beide liggen op 20 minuten afstand van de appartementen.

De kust & natuurreservaten: Aan de kust van het zuiden van Toscane zijn de meest ongerepte resorts te vinden. Castiglione della Pescaia is ausgezeichneet van de EU herhaaldelijk als 'schoonste strand'. Als je moe bent van 'Ombrellone' van Castiglione en Marina di Grosseto zijn, maak een uitstapje naar het strand in het 'Parco Naturale di Maremma om een ​​kilometer lang gouden zandstrand te zien zonder' Ombrellone 'heinde en verre - hier zelfs stoeien in augustus, weinig mensen (minder dan een uur rijden).

De Kalkkliffe WWF Rocconi natuurgebied kan worden gezien van van appartementen. Het is een van de grootste WWF beschermde gebieden in Italië en de thuisbasis van vele zeldzame vogelsoorten. Het is een kleine entree te betalen. Op bepaalde tijden van het jaar mogelijk bezoeken 's nachts. Bezoek de 'Parco di Monte Faunistico Labbro' om de oorspronkelijke flora en fauna van de omgeving te zien.

Classical Toscane: San Gimignano, Siena en Florence zijn gemakkelijk te bereiken, net als de dorpen Montalcino, Montepulciano en Pienza. Dagtochten naar Rome zijn ook mogelijk.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Jagen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

In het hoogseizoen is de dag van aankomst is zaterdag, de andere keer is het flexibel.

Een 30% niet-borg is vereist om een ​​reservering te bevestigen. Het saldo kan worden betaald in contanten bij aankomst.

Vergoedingen zijn inclusief gas, elektriciteit, Wi-Fi, beddengoed en handdoeken (geen badlakens). 30 €. Vergeet niet om pak je strandlakens voor de warmwaterbronnen van Saturnia!

(Zoals overeengekomen met de eigenaar van tevoren) + 30 € / verblijf voor gasten met huisdieren

Een wasmachine is beschikbaar voor een kleine vergoeding.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 14 dagen voor aankomst mogelijk.
  • A deposit of 30% is required to confirm a booking. The balance must be paid 14 days before arrival. For cancellations made up to 14 days before arrival, the deposit will be refunded (minus any bank charges). Cancellations made less than 14 days prior to arrival will forfeit payment.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 26-04-2024


9 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juni 2022

Karl und Miriam ,. uit NRW

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mooie vakantiewoning met fantastisch uitzicht

We werden verrast door een prachtig gelegen vakantiewoning, veel natuur, een fantastisch uitzicht, zonsondergangen en sterrenhemels. Het was precies de juiste plek om te ontspannen en tot rust te komen. De verhuurder Graham met zijn warme en vriendelijke manier gaf ons goede en nuttige tips. De prachtig ingerichte flat is schoon, goed onderhouden en goed uitgerust. We zouden altijd terugkomen

Antwoord van Dhr. G. Bradford:

Danke dir für das tolle Feedback! Und ich freue mich auf ein Wiedersehen!

Juni 2022

Stephanie Z. uit Wuppertal

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mooi in de natuur

Het landgoed Podere Sant'Angelo is prachtig gelegen in de natuur en zeer goed onderhouden. De gastheer, Graham, heeft veel liefde in de tuin gestopt. We werden zeer hartelijk door hem ontvangen en kregen steeds goede tips tijdens ons verblijf. In onze flat Zolferate ontbrak het ons aan niets en in de tuin vonden we veel rust en ontspanning. Hartelijk dank voor alles!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. G. Bradford:

Danke für dieses tolle Feedback zu unserer Zolferate! Freut mich sehr, dass es Ihnen so gut gefallen hat!

Oktober 2019

Livie uit Schweiz

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Mooi vakantieappartement

We hebben een ontspannende, mooie week doorgebracht in het vakantiehuis van Graham. Het huis is erg rustig en afgelegen, wat we leuk vonden. Alles wat we nodig hadden was aanwezig. Graham, die in het naburige huis woont, verwelkomde ons erg vriendelijk en stond altijd klaar met advies als we vragen hadden. De goed onderhouden tuin rondom het huis nodigt uit om te blijven en heeft ons erg bevallen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. G. Bradford:

Danke für euren Besuch bei Podere Sant'Angelo und eure tolle Bewertung! Es freut mich, dass es euch so gut gefallen hat! Kommt gerne wieder, ich freue mich ebenfalls! Beste Grüße, Graham

Juni 2019

John V. uit Haarlem / Holland

5,0
5 5 5 5

Visit lovely south Tuscany

Podere Sant Angelo is a lovely quiet place with a beautiful garden and a magnificent view. The owner is frendly and helpful without being overly present. The lovely south of Tuscany is around you. We loveed the place.

Aanbevolen voor: Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden

Antwoord van Dhr. G. Bradford:

Hello John I'm really pleased you had a great holiday here and fully enjoyed Podere Sant'Angelo's lovely location and the unspoilt surroundings of southern Tuscany. I'm looking forward to welcoming you here again soon.
P.S. You do need a car or a bike (if you're very fit) to visit Podere Sant'Angelo.

Mei 2018

Stephen D. uit 87440 Maisonnais sur Tardoire, France

5,0
5 5 5 5

Our stay at Zolferate, Podere Sant'Angelo

Zolferate was just as we had hoped. It was very well appointed, comfortable and had spectacular views across open countryside. It's location gave easy access to many charming towns and villages. Siena and Florence were manageable within a day. There were a number of restaurants within easy reach and we had some wonderful food and wine. There are many walks signposted close to Podere Sant'Angelo and we plan to explore more of them next time we visit.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Antwoord van Dhr. G. Bradford:

Thanks Stephen for your great review. I'm pleased you both enjoyed your stay here at Podere Sant'Angelo. It was fun to have fellow Royal Horticultural Society members and garden enthusiasts staying here. I'm looking forward to welcoming you again here soon!

Maart 2018

Catherine H. uit Catania, Italy

5,0
5 5 5 5

Glorious Easter weekend in Podere Sant'Angelo

I spent a few peaceful days at Podere Sant'Angelo this year. I have been there several times before. It is the perfect place to relax and unwind. The countryside is stunning and so is Graham's garden in the springtime. The cottages are spotlessly clean and well-equipped. The host, Graham, is tremendouly helpful and friendly. Podere Sant'Angelo is off the beaten track and a bit hard to find first time, but once you find it, you'll keep coming back!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. G. Bradford:

I'm pleased you were able to escape from busy city life for a few days here at Podere Sant'Angelo. I'm looking forward to welcoming you here again soon.
Graham

Augustus 2017

Gesine uit Wendlingen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Vakantie in de natuur, weg van het massatoerisme.

We werden hartelijk verwelkomd door Graham, onze verhuurder. Hij heeft ons tijdens de vakantie steeds goede tips gegeven voor uitstapjes en restaurants. Hij is altijd behulpzaam.
Het overdekte terras met de vele bloemen is erg mooi en gezellig. 's Avonds wordt de tuin mooi verlicht met zonneverlichting. Het uitzicht, de zonsondergangen en de sterrenhemel zijn fantastisch.
Voor uitstapjes is een auto vereist. Hiermee hebben we veel steden en dorpen in Zuid-Toscane bezocht. Ook de dagtochten met de sneltrein van Grosseto naar Rome en Pisa waren hoogtepunten van onze vakantie.
Tijdens onze wandelingen hebben we verschillende dieren gezien, zoals steenbokken, wilde ezels, herten en vogels.
De weg naar het vakantiehuis leidt over een onverharde weg.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. G. Bradford:

Danke Gesine für Deine Bewertung! Es freut mich, dass es Euch so gut bei Podere Sant'Angelo gefallen hat!
Alles Gute und viele Grüße nochmals aus Toskana!
Graham

April 2017

Emil uit Kiev, Ukraine

5,0
5 5 5 5

Romatic escape in Tuscany

Really lovely place, surrounded by romantic Tuscany hills. Perfect to spend time relaxing, drinking good wine and enjoying the most incredible starry sky I've ever seen!! Also I would like to thank Graham, very friendly and helpful host, who will give you all advice you might need! Definitely recommended!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. G. Bradford:

Thank you for the great review. I'm pleased you enjoyed your stay here and hope to welcome you back soon!
Graham

April 2017

Matteo uit milan

5,0
5 5 5 5

The great escape

Wonderful place, perfect for relaxing and escaping from city stress and busy life. The garden is lovely and peaceful and you can always choose between just relaxing or sightseeing the beautiful surroundings made of cultivated nature and architecture. The host is a very nice person with lots of useful advice.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. G. Bradford:

I'm pleased you enjoyed your stay here and were able to escape Milan's busy life for a few days. I hope to welcome you again here soon!
Graham


Contactpersoon

Dhr. G. Bradford

Dhr. G. Bradford

Ik ben opgegroeid in het noordwesten van Engeland. Na zijn studie in Schotland Ik verliet het Verenigd Koninkrijk en hebben gewoond en gewerkt in veel verschillende landen. Nu meer dan tien jaar geniet ik van het leven hier op Podere Sant'Angelo. Het gefält mijn ervaring van de Maremma, leuke plaatsen om te bezoeken en waar je goed kunt eten, communiceren met mijn klanten. De prachtig uitzicht vanaf Podere Sant'Angelo maken dit een heel bijzondere plek. Aangezien de look is te danken aan de zee bij Porto Santo Stefano, in de andere richting is er de vreemd gevormde Monte Labbro, de voorkant van het huis zijn er prachtige zonsondergangen. De zwarte nachtelijke hemel met de Melkweg, die zich uitstrekt over het huis is nog een wonder te aanschouwen. Na het genot van het stedelijk leven in een aantal van de grootste steden in de wereld (met inbegrip van Hamburg) Ik denk dat nu het nauwe contact met de natuur, het aanbieden van het leven op Podere Sant'Angelo.


Andere accommodaties van Dhr. G. Bradford


meer informatie

Objectnummer: 81172

Laatst bijgewerkt: 11.04.2024

Advertentie online sinds: 8 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/81172.htm


«Zolferate, Podere Sant'Angelo» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 9 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 14 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven