Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Capitorio, Podere Sant'Angelo

Maremma, Toscane, Italië

Max.  4   gasten
50m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
50m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

55 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 14 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

55 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online



Beschrijving

Boek en geniet van deze mooie rustige locatie, weg van alle stress.
• privé-terras
• grote, goed onderhouden tuin
• een spectaculair uitzicht
• rustig gelegen in het prachtige Toscaanse landschap
• geschikt voor kinderen van alle leeftijden
• kinderbedje en kinderstoel aanwezig
• Gratis off-road parking
• Snelle gratis Wi-Fi in het hele
• Sommige Huisdieren - Neem contact op met de eigenaar
• Zwemmen - 20 minuten op een open-air zwembad 75 minuten van de kust en een aantal van de schoonste stranden in Italië
• Siena 90 minuten
• Dagtochten mogelijk naar Rome en Florence
• Engels eigenaar spreekt vloeiend Duits, Frans en natuurlijk de Italiaanse en adviseert de gasten graag over het land, de mensen en de cultuur
• Geregistreerd bij de Toscaanse regionale VVV

Terracotta tegels, walnoot balken, een traditionele 'cucina in muratura' (kitchenette) met een stenen wasbak en de open haard geven het huis een gezellige sfeer.

De slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en een klapstoel (1 persoon). De badkamer is ook uitgerust met een föhn. De woonkamer heeft een grote slaapbank slaapplaatsen voor twee personen. Er is een centrale verwarming.

Capitorio wijst westen en biedt een prachtig uitzicht over de vallei en de Albegna Rocconi WWF natuurgebied, de kust en het schiereiland Argentario. Het privé-terras is een geweldige plek om de zonsondergang te genieten.

Podere Sant'Angelo is buiten de reguliere wegennet. U bereikt het appartement na 3 km op een onverharde bosweg.

beoordelingen 2016

Rust en ontspanning in de natuur

Graham is een prachtige en behulpzame gastheer met veel tips. We hebben onszelf voelden ons heel goed. Zeer smaakvol ingericht appartement met overweldigende buitengebied. Prachtig uitzicht, prachtig onderhouden tuinen. Die op zoek naar rust in de natuur is dit de plek. Goede wandelgebied, in Roccalbegna is er zelfs een kleine winkel met veel biologische producten. De bewoners zijn allemaal erg behulpzaam en aardig. In de omgeving is de natuurlijke thermale Sarturnia wat we genoten.
mei 2016

beoordelingen 2015

ten zeerste aanbevolen

We brachten ongeveer 2 weken in het appartement Capitorio. Onze vorderingen / verwachtingen voor rust, natuur, maar ook voor de (liefdevol ingericht en gezellig) Vakantie en d. Property zelf werden volledig voldaan en kwam overeen precies de beschrijvingen van de verhuurder Graham. Dit hielp ons met raad en daad. Een leuk gesprek was er altijd, en kunnen we veel leren over niet in het minst door Graham land en volk.

De natuur met diverse attracties, of de bergen, wilde dieren of het landschap in het algemeen, hier zijn we voelden ons comfortabel. Er waren veel mooie steden en dorpen te bewonderen. Hoewel sommige langere ritten zijn om hiermee rekening te houden, was het altijd de moeite waard voor ons, evenals het besturen van een reisgids. De gratis Wi-Fi-toegang is een goede ervaring geweest.

Als onze bestemming het zuiden van Toscane weer, we houden terugkomen.
juli 2015

Zeer aan te bevelen !!!
Iedereen die het verblijf in een prachtig landschap met een prachtig uitzicht, rustige locatie en op afstand wilt Verbing van de dichtstbijzijnde weg is hier! We brachten twee weken in Capitorio, het ons is een rustieke sfeer, de stijlvolle en warme comfort, het terras met een prachtig panoramisch uitzicht (zonsondergang, afhankelijk van de zichtbaarheid uitzicht op de zee of in de bergen) en de lavendel geurende bloesems eiken omgeving met verschillende zetels echt leuk vond.
Alles was zeer schoon en met Graham, de eigenaar, was op elk gewenst moment een super leuke meertalige contactpersoon die ons veel tips voor de moeite waard excursies kon geven.
Capitorio, oktober 2015

Een klein juweeltje in het zuiden van Toscane
Uitstekende toevluchtsoord in een landelijke omgeving. We houden vooral genoten van het uitzicht vanaf het terras en het geblaat van schapen in de achtergrond. Een van ons kreeg heel wat schriftelijk gedaan, terwijl de ander keek naar de Tour de France. Kortom: de perfecte (werk) vakantie, dankzij de Graham, de perfecte gastheer.
Capitorio, 16 oktober 2015

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed
Opvouwbaar bed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Haard Haard
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 60 km

60 km

Skilift 20 km

20 km

Supermarkt 6 km

6 km

Restaurant 6 km

6 km

Stadscentrum 6 km

6 km

Bus 3 km

3 km

Luchthaven 185 km Pisa & Roma

185 km

Station 45 km Grosseto

45 km

Snelweg-afrit 77 km Chiusi

77 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Podere Sant'Angelo is een geweldige plek om te ontspannen, de stress en de drukte van het stadsleven te ontsnappen en te genieten van de rust van het prachtige Toscaanse platteland.

Het privé-terras nodigt u uit om te dineren en biedt een adembenemend uitzicht op de vallei en de kleurrijke zonsondergangen.

Het pittoreske dorpje Roccalbegna is een tien minuten rijden, het warme bad in Saturnia spa-hotel ligt op 25 minuten afstand.

Het gebied beschikt over tal van natuurgebieden en je kunt heel mooie wandelingen maken.

De Etruskische overblijfselen van Sovana en Pitigliano zijn op 30 minuten afstand. De stranden van Castiglione della Pescaia en Marina di Grosseto zijn 75min. Rijden.

Siena, Montalcino, Florence en Rome zijn ook vlakbij. Heerlijke traditionele gerechten, fantastische wijnen, prachtige landschappen, lange warme zomerdagen. Heuvel dorpen, kerken, de Renaissance fresco's en keramiek te verbergen ........ verkeer rustige stranden met prachtige heldere zee ..... alle clichés over Toscane zijn hier en ze zijn allemaal waar is - vooral hier in de Maremma, het zuidelijke deel van de regio onaangeroerd.

Ten zuiden van Siena, Maremma loopt naar de grens met Lazio. Dit is een land van Etruskische overblijfselen, glooiende heuvels, ongerepte middeleeuwse dorpen met een tempo van het leven, het een terug 50 jaar zo niet meer, brengt.

Saturnia: De hete zwavelhoudende water van Saturnia was bekend bij de Etrusken. Er zijn twee manieren om te profiteren van het water te nemen: het hotel Terme 'spa die sommige zwembad serveert, verfrissing faciliteiten en een breed scala aan spa-behandelingen of de waterval buiten met gratis toegang. Beide liggen op 20 minuten afstand van de appartementen.

De kust & natuurreservaten: Aan de kust van het zuiden van Toscane zijn de meest ongerepte resorts te vinden. Castiglione della Pescaia is ausgezeichneet van de EU herhaaldelijk als 'schoonste strand'. Als je moe bent van 'Ombrellone' van Castiglione en Marina di Grosseto zijn, maak een uitstapje naar het strand in het 'Parco Naturale di Maremma om een ​​kilometer lang gouden zandstrand te zien zonder' Ombrellone 'heinde en verre - hier zelfs stoeien in augustus, weinig mensen (minder dan een uur rijden).

De Kalkkliffe WWF Rocconi natuurgebied kan worden gezien van van appartementen. Het is een van de grootste WWF beschermde gebieden in Italië en de thuisbasis van vele zeldzame vogelsoorten. Het is een kleine entree te betalen. Op bepaalde tijden van het jaar mogelijk bezoeken 's nachts. Bezoek de 'Parco di Monte Faunistico Labbro' om de oorspronkelijke flora en fauna van de omgeving te zien.

Classical Toscane: San Gimignano, Siena en Florence zijn gemakkelijk te bereiken, net als de dorpen Montalcino, Montepulciano en Pienza. Dagtochten naar Rome zijn ook mogelijk.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Jagen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

In het hoogseizoen is de dag van aankomst is zaterdag, de andere keer is het flexibel.

Een 30% niet-borg is vereist om een ​​reservering te bevestigen. Het saldo kan worden betaald in contanten bij aankomst.

Vergoedingen zijn inclusief gas, elektriciteit, Wi-Fi, beddengoed en handdoeken (geen badlakens). 30 €. Vergeet niet om pak je strandlakens voor de warmwaterbronnen van Saturnia!

(Zoals overeengekomen met de eigenaar van tevoren) + 30 € / verblijf voor gasten met huisdieren

Een wasmachine is beschikbaar voor een kleine vergoeding.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 14 dagen voor aankomst mogelijk.
  • A deposit of 30% is required to confirm a booking. The balance must be paid 14 days before arrival. For cancellations made up to 14 days before arrival, the deposit will be refunded (minus any bank charges). Cancellations made less than 14 days prior to arrival will forfeit payment.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 26-04-2024


11 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
4.9 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2019

Martin W. uit 31582 Nienburg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Een huis in Toscane

Tijdens ons tweede verblijf in Podere Sant'Angelo verbleven we deze keer in het appartement "Capitorio". Het is net zo goed uitgerust als "Albegna" en biedt ook een prachtig uitzicht op de vallei vanaf het terras en absolute rust, afgezien van schapen en krekels. Op het ruime, liefdevol beplante terrein zou je dagenlang ongestoord kunnen ontspannen. Als u van kronkelende en bergachtige landwegen houdt zoals ik, zult u ook veel plezier beleven aan het rijden naar de bestemmingen in de omgeving. Natuurliefhebbers zullen vele bestemmingen vinden die de moeite waard zijn, en wie van kunst of historische gebouwen houdt, zal binnen een uur of twee rijden vele interessante plaatsen ontdekken. Het dichtstbijzijnde Roccalbegna lijkt iets uit een ander tijdperk, want ondanks het feit dat het slechts 300 inwoners telt, heeft het twee kruidenierswinkels, een slager, een apotheek en een bank, en de inwoners vullen de plaats daadwerkelijk met leven. Voor alles wat je nodig hebt en plant, is Graham een grote steun als attente gastheer met veel ideeën. Zijn speciale tip was twee concerten op het Amiata Piano Festival, een buitengewone concertzaal midden in de bergen met uitstekende klassieke muziekartiesten. Podere Sant'Angelo is als een klein thuis in een opwindende omgeving. We komen zeker terug!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

Antwoord van Dhr. G. Bradford:

Danke für Ihre Bewertung!
Es freut mich sehr, dass Sie sich bei Podere Sant'Angelo wohlgefühlt haben.
Ich freue mich auf ein Wiedersehen in Maremma.

Dann bis bald und viele sonnige Grüße aus Toskana,
Graham

Augustus 2018

Matilda W. uit London

5,0
5 5 5 5

Idyllic Tuscan escape

My partner and I went for our summer holidays. Our villa was so beautiful and comfortable. We cooked lots of delicious meals in the kitchen with fresh produce from the nearby supermarket - in Tuscany, even the supermarkets sell the most gorgeous tomatoes, aubergines and potatoes - so flavoursome! There was wifi connection at the villa but it still felt far away from the stress of life. We had an idyllic time painting and writing in the garden and slept so well in the huge bed. Our host, Graham, was kind and friendly and so accommodating. Would definitely recommend this place for a sublime, rustic escape!

Aanbevolen voor: Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. G. Bradford:

I'm pleased you enjoyed your two weeks here and am looking forward to welcoming you both here again in the near future.

Augustus 2017

Daniela uit 54313 Zemmer

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Toskana pur - Das Geheimnis der bunten Dörfer

Middenin in plaats van er alleen maar bij te zijn is het gevoel dat je hebt als je op deze plek aankomt. Prachtig uitzicht, korte afstanden naar vele bezienswaardigheden in de omgeving en een verhuurder die met hart en ziel voor de gasten en het terrein zorgt. Zo kun je perfect ontspannen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. G. Bradford:

Danke für Ihr Feedback und es freut mich, dass es Euch so gut bei Podere Sant'Angelo gefallen hat! Alles Gute und Ich hoffe bis bald!

Juni 2017

Claudia uit 06667

4,8
4 5 5 5
Toon Duits

Alleen ter ontspanning.

De accommodatie is weliswaar erg afgelegen, maar zeer aan te bevelen voor romantici en mensen die op zoek zijn naar ontspanning. Graham is een zeer aangename gastheer en altijd beschikbaar voor een leuk gesprek. Dankzij zijn waardevolle tips kun je ook de geheime plekjes van Zuid-Toscane ontdekken.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. G. Bradford:

Ich freue mich, dass Ihr euch so wohl bei Podere Sant'Angelo gefühlt habt! Dann bis zum nächsten Toskanabesuch!

Mei 2017

Elisabeth uit Markkleeberg

5,0
5 5 5 5

Traumquartier

Ruhe, Natur, Kultur, Quartier mit allem was man sich wünscht, freundlicher, immer offener Gastgeber, spricht deutsch, englich, italienisch, Verständigung also super

Antwoord van Dhr. G. Bradford:

Liebe Elisabeth,
Danke für Ihre Bewertung!
Es freut mich sehr, dass Sie sich bei Podere Sant'Angelo wohlgefühlt haben.
Ich freue mich auf ein Wiedersehen in Maremma.
Dann bis bald und viele sonnige Grüße aus Toskana,
Graham

Mei 2017

Petra M. uit Berlin

5,0
5 5 5 5

Erholung und Genuss

Welch ein wunderbarer Ort zum Erholen, der Natur lauschen, lange Wanderungen unternehmen, gut essen und trinken, in die Sterne schauen.... und dann tief schlafen:-)! Besonders, wenn man aus einer Großstadt kommt - wie wir - erscheint diese Adresse als geradezu paradiesisch. Ringsherum nur Natur und Ruhe - bis auf den Gesang der Nachtigallen und einem "Mäh" der Schafe ab und zu.
Den Standort gefiel uns gut: man kann vom Haus aus sofort loswandern oder natürlich viele Ausflüge per Auto machen, in eine wunderbare Umgebung (schöne, alte Dörfer und Städtchen, heiße Quellen, phantastische Kunst-Gärten, Berge, Meer mit schönen Stränden...) Wir haben alles sehr genossen, manchmal auch einfach nur den Blick von der Terrasse aus übers Tal... gern bei Sonnenuntergang.
Auch die Wohnung hat uns sehr zugesagt. Sie ist sehr geschmackvoll und gemütlich eingerichtet und die Küche wirklich mit allem ausgestattet, was nötig ist zum lecker Kochen und Essen.
Und wenn wir mal eine Frage hatten, war der äußerst freundliche und zugleich diskrete Vermieter immer erreichbar und hatte viele gute Tipps für uns.
Thank you so much, grazie tanto, dear Graham! We had a wonderful time and will come back!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. G. Bradford:

Liebe Petra,
Danke für Ihre schöne Bewertung! Es freut mich, dass es Ihnen so gut hier bei Podere Sant'Angelo gefallen hat.
Dann bis bald und viele sonnige Grüße aus Toskana,
Graham

September 2016

Arne V. uit 44139 Dortmund

5,0
5 5 5 5

Sehr schöne Unterkunft in der Toskana

Wir waren eine Woche in Podere Sant'Angelo in der Wohnung Capitorio. In der Unterkunft haben wir uns auf Anhieb sehr wohl gefühlt. Graham (Vermieter) hat uns wunderbare uns sehr hilfreiche Tipps hinsichtlich Restaurants und Sehenswürdigkeiten gegeben. Das Grundstücl liegt abseits großer Straßen, was uns sehr gefallen hat. Von der Terasse hat man einen schönen Blick in die umgebende Landschaft der Maremma.

Alles in allem empfehlen wir die Unterkunft auf jeden Fall weiter und kommen sehr gerne auch selbst nochmal wieder.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. G. Bradford:

Lieber Arne,
Danke vielmals für das tolle Feedback zum Besuch in Maremma und hier in Podere Sant'Angelo! Es ist schön zu hören, dass Ihr euch rundum wohlgefühlt habt.
Dann bis bald, ich freue mich!
Graham

Juli 2016

Sabine B. uit Bozen

4,8
5 4 5 5

Vier Tage im Paradies

Ich bin neulich 4 Tagen bei dem liebvollen Gastgeber, Graham am Podere Sant'Angelo gewesen. Ich wollte weg vom Chaos um ein Paar Tage Ruhe zu geniessen und der Aufenthalt in der Toskana hat alle meiner Erwartungen völlig erfüllt. Die Gegend is schon, grün und ruhig mit reizendvollen kleinstäten auf den Hügeln und eine schöne Küste wo man baden oder segeln kann gibt es auch.
Graham war sehr hilfreich und hat viele nützliche Auskunfte zu erweitern. Wenn man eine ruhige Stelle um ein Glas guter Wein auf eine schönen Terassen mit wonderbarem Ausblick sucht kann ich Podere Sant'Angelo sehr empfehlen.

Aanbevolen voor: Senioren, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. G. Bradford:

Herzlichen Dank für deine tolle Bewertung. Diese ist sehr wichtig für mich. Ich freue mich auf ein Wiedersehen. Bis bald :-)

Juli 2016

Gabriele uit Gießen

5,0
5 5 5 5

Erholung in wunderschöner Landschaft

Wir hatten einen sehr angenehmen, ruhigen Aufenthalt im "Capitorio" und wurden von Graham bestens betreut. Das Grundstück ist harmonisch gestaltet, sehr geplegt und lädt zum Wohlfühlen ein. Besonders hervorzuheben ist der Ausblick von der Terrasse auf das Tal. Die Wohnung ist schlicht und geschmackvoll eingerichtet, die Küche bietet alles, was wir für die Zubereitung kleinerer Mahlzeiten benötigt haben. Die Betten sind ausgesprochen gut, dank Mückennetzen an den Fenstern kann das Schlafzimmer sehr gut belüftet werden. Auch das Bad ist sauber und sehr zweckmäßig gestaltet. Alle Geräte funktionierten einwandfrei.

Alles in allem eine empfehlenswerte Adresse in einer landschaftlich und kulturell reizvollen Umgebung. Ganz herzlichen Dank an den sympathischen Hausherrn Graham!

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. G. Bradford:

Vielen Dank für Ihre Bewertung und die damit verbundene Mühe. Schön, dass es Ihnen hier gefallen hat! Dann freue ich mich auf ein Wiedersehen!

Juni 2016

Jens uit Berlin

5,0
5 5 5 5

sehr empfehlenswert

Das Ferienhaus liegt abgeschieden auf einem Hügel mit wunderbarer Sicht von der Terrasse. Es ist zweckmäßig und geschmackvoll eingerichtet und sehr sauber. Das große Grundstück ist ein Traum. Der Vermieter Graham ist sehr nett und zuvor kommend und hat viele Tipps zu den Highlights der Region. Für die die es nicht missen wollen: Trotz der abgelegenen Lage war der Zugriff auf das Internet per WLAN schnell und zuverlässig.
Für alle die es ruhig und viel Natur haben wollen (nur die Tiere sind zu hören) ist es ideal. Ein Auto um hinzukommen ist allerdings Pflicht.
Wir haben den Aufenthalt sehr genossen.

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden

Antwoord van Dhr. G. Bradford:

Herzlichen Dank für die tolle Bewertung. Es freut mich sehr, dass es ihnen hier so gut gefallen hat. Ich freue mich auf ein Wiedersehen!

Mei 2016

Martin W. uit Nienburg/Weser

5,0
5 5 5 5

Absoluter Geheimtipp!

Die Ferienwohnung liegt fernab jeder Hektik. Die Ausstattung ist perfekt. Das grosse Areal ist sehr liebevoll angelegt und man hat einen wunderbaren Blick auf die bergige toskanische Landschaft. Nach Roccalbegna braucht man mit dem Auto 15 Minuten. Wir sprechen zwar nicht italienisch, doch wir wurden in den kleinen, sehr sympatischen Laeden sehr freundlich bedient. Das gastronomische Angebot ist gar nicht auf Tourismus ausgelegt und trotzdem oder gerade deshalb sehr gut. Graham, der Vermieter, ist ein Englaender, der sehr gut deutsch spricht. Er ist sehr hilfsbereit und hat jede Menge Tipps, was man unternehmen kann. Wir haben uns sehr wohlgefuehlt und kommen bestimmt wieder!

Aanbevolen voor: Senioren, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. G. Bradford:

Vielen Dank für die schönen Kommentare. Ich freue mich daß Sie hier einen schönen Urlaub verbracht haben. Ich hoffe, Sie bald nochmal hier zu willkommen!


Contactpersoon

Dhr. G. Bradford

Dhr. G. Bradford

Ik ben opgegroeid in het noordwesten van Engeland. Na zijn studie in Schotland Ik verliet het Verenigd Koninkrijk en hebben gewoond en gewerkt in veel verschillende landen. Nu meer dan tien jaar geniet ik van het leven hier op Podere Sant'Angelo. Het gefält mijn ervaring van de Maremma, leuke plaatsen om te bezoeken en waar je goed kunt eten, communiceren met mijn klanten. De prachtig uitzicht vanaf Podere Sant'Angelo maken dit een heel bijzondere plek. Aangezien de look is te danken aan de zee bij Porto Santo Stefano, in de andere richting is er de vreemd gevormde Monte Labbro, de voorkant van het huis zijn er prachtige zonsondergangen. De zwarte nachtelijke hemel met de Melkweg, die zich uitstrekt over het huis is nog een wonder te aanschouwen. Na het genot van het stedelijk leven in een aantal van de grootste steden in de wereld (met inbegrip van Hamburg) Ik denk dat nu het nauwe contact met de natuur, het aanbieden van het leven op Podere Sant'Angelo.


Andere accommodaties van Dhr. G. Bradford


meer informatie

Objectnummer: 81318

Laatst bijgewerkt: 02.04.2024

Advertentie online sinds: 8 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/81318.htm


«Capitorio, Podere Sant'Angelo» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 11 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 14 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven