Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Casa Tramonto

Italië Toscane Grosseto Maremma

Max.  4   gasten
70m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
70m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

54 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 14 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

54 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 14 Jaren online


Beschrijving

Het huis is romantisch en idyllisch gelegen aan de rand van het rustige bergdorp Cana in het zuiden van Toscane/Maremma.

Het heeft:

1 grote, lichte woonkamer met uitzonderlijk panoramisch
uitzicht en directe toegang tot het terras.
1 geïntegreerde keuken.
1 grote slaapgalerij met tweepersoonsbed
1 verdere slaapkamer met tweepersoonsbed
1 doucheruimte met toilet
2 grote terrassen
1 grote tuin uit het zicht

Vanaf hier heeft u een uniek panoramisch uitzicht over de prachtige vlakte van de Maremma tot aan de zee. Op heldere dagen kunt u tot aan Elba en Corsica kijken.
Het comfortabel ingerichte huis ligt in een grote, verborgen tuin, een voormalige wijngaard midden in de heuvels van de Maremma, onder het dorp Cana.
Hier bent u afgezonderd van de drukte van alledag en kunt u genieten van de absolute rust van de natuur.
Tegelijkertijd bent u slechts 5 minuten verwijderd van het centrum van het dorp, dat nog in zijn oorspronkelijke staat verkeert, met een bar en winkelmogelijkheden.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 30 km

30 km

Meer 3 km

3 km

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 0.2 km

0.2 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 180 km Pisa, Rom 180 km

180 km

Station 30 km Grosseto

30 km

Snelweg-afrit 20 km Bagno Roselle

20 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het dorp Cana (ca. 250 inwoners) is een zeer ongerept en oorspronkelijk dorp op de heuvels van de Toscaanse Maremma. Het is gelegen op een verhoogde positie 35 km ten oosten van Grosseto en is gebouwd op rotsen - pittoresk en zeer romantisch, in het midden van een historisch rijk gebied: (Etruskische graven, middeleeuwse nederzetting) en natuurlijke schoonheden (natuurpark, beboste heuvels, warme natuurlijke bronnen) Bovendien is het slechts 3 kwartier verwijderd van de zee. Hier kunt u een ontspannen en rustige vakantie doorbrengen met de mogelijkheid om de culturele en historische schatten van het land te ontdekken. Siena, Florence, Rome, Massa Marittima, Volterra, S. Gimignano, zoals de eilanden van Toscane kunnen gemakkelijk worden bereikt.
In het dorp zijn er:
2 kruidenierswinkels, 1 slager, 1 dokter, 1 bar, 1 bushalte met verbinding naar Grosseto. Net buiten het dorp is een goed goedkoop restaurant in het midden van een mooie regelmatige intervallen wordt gehouden op het dorpsplein een markt hete bronnen van Saturnia zijn 35 minuten afstand.
Het huis ligt aan de rand van het dorp op een heerlijk rustige plek met een fantastisch panoramisch uitzicht. De omgeving wordt gekenmerkt door prachtige olijfbomen, kastanjebomen en kleine schaapskuddes. Ideaal uitgangspunt voor wandelingen en zwemmen in zee (strand in het natuurgebied Alberese met dennenbos).De oorspronkelijke tuin, die bij het huis hoort, een voormalige wijngaard, is niet zichtbaar en absoluut rustig. Vanaf hier heeft u een prachtig panoramisch uitzicht over de heuvels van de Maremma tot aan de zee. De culturele steden Pisa, Florence, Massa Marittima, Siena, Rome, de Tarot-tuin van Niki di St. Phale, de Spoerri-tuin en de natuurlijke warmwaterbronnen van Saturnia zijn allemaal gemakkelijk te bereiken.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 100
Aanbetaling: 200 €
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.

meer informatie:

Voor lange termijn verhuur prijs in overleg.

Wij sturen u graag gedetailleerd fotomateriaal en verdere informatie toe. Tel. 0162-8602378


Beschikbaarheid

Boekingskalender niet beschikbaar. Vraag direct bij de verhuurder naar beschikbare data.


6 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,7 van 5
4.5 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
4.6 Service
4.4 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juni 2022

Bruno H. uit Stuttgart

3,6
3 4 3 4 4
Toon Duits

Leuk huis, maar ...

Het vakantiehuis "la Casa Tramonto" is redelijk goed uitgerust. En het telefonisch contact met mevrouw Laub (verhuurster) was altijd erg vriendelijk en hartelijk. Maar helaas niet helemaal informatief over de lokale omstandigheden. Er is een prachtig zonneterras met een prachtig uitzicht richting Grosseto en de zee. Helaas is de toegang naar het huis erg smal en moeilijk. Voor onervaren bestuurders met een normale auto (PASSAT) bijna niet bereikbaar. En de plaats waar bijna nooit/geen parkeerplaatsen beschikbaar zijn (zelfs niet in het voorseizoen!), is alleen bereikbaar via een zeer steile voetweg. En als je wilt parkeren op de steile toegangsweg, word je meteen aangevallen door schreeuwende bewoners "dat is HUN parkeerplaats"! Bagage vanuit de plaats naar het huis brengen en weer terug naar de auto is eigenlijk niet te doen! Het zonneterras heeft slechts twee parasols (bij ons was er een kapot/onbruikbaar), maar deze kunnen zelden worden gebruikt omdat er meestal harde wind staat en je de parasols niet kunt opzetten en mag/moet en er geen andere schaduw is, zoals zonneschermen etc. Daarom geen schaduwplekken en moet je je in het huis terugtrekken. Het boventerras (heeft geen parasols en stoelen/ligstoelen) is alleen bereikbaar via een steile buitentrap die niet is beveiligd met een railing!!! Tuinmeubelen naar boven brengen?! Of een dienblad met eten en drinken?! Tja. Jammer. En let op koffiedrinkers: er is geen normaal koffiezetapparaat aanwezig. Helaas ontbreekt deze informatie in de inventarisbeschrijving. De plaats zelf heeft een geweldige bar "Le Nozze di Cana" en een uitstekend restaurant "Da Noi a Cana". Beide absoluut een bezoek waard. Als je kunt leven met de genoemde tekortkomingen, is het op zich een mooie plek.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto

Antwoord van Mevr. W. Laub:

Schade, dass Sie sich in unserem Haus nicht wohl gefühlt haben. Erstaunlicherweise haben Sie mir mehrmals während Ihres Aufenthaltes geschrieben, dass Sie sich sehr wohl fühlen.
Zu Ihren Kritikpunkten:
Cana ist ein Bergdorf und die Zugangsstraße ist bis auf die letzten 25 m letztes Jahr frisch asphaltiert worden und alltagstauglich selbst für den Müllwagen, kleine LKW’s, Krankenwagen und natürlich für normale PKW’s. Die letzten 25 m zum Haus ist ein nicht asphaltierter Weg. Am Haus befindet sich ein PKW-Stellplatz. Es wundert mich sehr, dass seit Jahren die Mieter ohne Beanstandung mit dem Auto zum Haus fahren.
Außerdem gibt es zusätzlich Parkplätze am Ortseingang und oberhalb des Hauses. Die Einwohner reagieren zu Recht ungehalten, wenn wie in Ihrem Fall, Sie sich auf den Behinderten/Krankentransportparkplatz stellen.

Die obere Terrasse am Haus ist bewusst nicht bestuhlt, da die meisten Mieter sie in der Morgensonne für Yoga, Meditation etc. nutzen. Den Mietern ist es freigestellt, welche der beiden Terrassen sie nutzen. Die meisten nutzen die Terrasse mit Blick Richtung Meer, die direkt vom Haus begehbar ist. Selbige ist mit allem ausgestattet, hat eine kleine Pergola und einen Sonnenschirm.
Bei der Außentreppe zur oberen Terrasse handelt es sich um ganz normale Treppenstufen entlang der Hauswand, die rechts in gleicher Höhe vom Gartenhang gesäumt ist. Auch hier hat sich noch nie jemand beschwert..

In Italien, dem Land des Espresso, Latte macchiato und Cappuccino freuen sich die Mieter in der Regel auf einen Espresso. Dafür gibt es in unserem Haus 3 verschiedene Espressokocher. Zusätzlich befindet sich im Küchenschrank ein deutscher Melitta Kaffeefilter aus Porzellan und Filtertüten.

Bei Ihrer Empfehlung, Urlaub ohne Auto und mit Haustier und Ihren Kritikpunkten scheint es sich wohl eher um eine persönliche Animosität zu handeln.
Für die Zukunft wünsche ich Ihnen einen Urlaub, der Ihren Bedürfnissen gerecht wird.

Juli 2013

Stargirlcaro uit Braunschweig

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Absoluut herstel

Voor ons was de vakantie in Casa Tramonto in Cana precies goed. Door de eenzame ligging konden we absoluut ontspannen van het dagelijks leven zonder enige vorm van beperking. We maakten uitstapjes naar Sienna, Florence, enz. en keken altijd uit naar de schone lucht, de natuur en de gezellige geborgenheid van ons vakantiehuis. Voor iedereen die van rust en natuur houdt, is het de perfecte manier om zich te ontspannen. Voor liefhebbers van sightseeing en dagelijkse activiteiten of bezoeken aan stands, moet er rekening mee worden gehouden dat de locatie afgelegen en afgelegen is, zodat een langere reis nodig is.
Het liefdevol ingerichte huis biedt alle kleine dingen die je nodig hebt voor de duur van een vakantie (& daarna)
We voelden ons erg op ons gemak. Het verhuurproces was absoluut professioneel en vriendelijk
Bedankt daarvoor!

Aanbevolen voor: Senioren, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie

Omgeving van de accommodatie: Historischer Ort mit viel Charakter abgeschieden von Massentourismus.Idyllische Ruhe in der reinen Natur - Erholung pur!

Recreatiemogelijkheden: Ist reine Eigeninitiave - ohne Auto geht das nicht so viel, es sei denn mit dem Rad.

Winkels: Im Ort kleine Läden, im ca. 25 km entfernten Grosseto zahlreiche Supermärkte

Juni 2011

Bella uit Cana

4,6
5 5 4.5 3.5 5
Toon Duits

Vakantie idylle

we verbleven twee weken in het prachtige huis Tramonte in Cana. Voor mij was het liefde op het eerste gezicht. Nadat we de avontuurlijke tocht naar het huis hadden overleefd, werden we begroet door een prachtig huisje met een fantastisch uitzicht over de hele vlakte. Het huisje was goed uitgerust - het heeft ons aan niets ontbroken. De avondzon verwende ons zeer.
Ik merkte op elke hoek dat de verhuurders steeds weer in dit huis wonen, want alles is zeer modern ingericht met veel liefde voor details. We zullen zeker nog eens komen, want ik heb zelden zoiets moois gevonden. We kijken uit naar de afgewerkte stenen muur tot aan de tuin, die alles nog perfecter maakt.De nabijheid van het dorp, vonden we leuk, omdat het een zeer levendige Italiaanse flair geeft.
We komen zeker terug.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Romantische vakantie

Omgeving van de accommodatie: Die Umgebung ist sehr abwechlungsreich, alle bekannten Ziele sind zwischen 40-60 min. erreichbar.

Recreatiemogelijkheden: Mit dem Auto ist alles sehr gut erreichbar, gute Wandermöglichkeiten in der Nähe.

Winkels: 2 Top Lebensmittellädchen im Ort. Der Fleischer ist sehr zu empfehlen

Januari 2011

jacek und arne uit essen

4,6
4.1 5 5 4.1 4.6
Toon Duits

Mooi huis op droomheuvel....

Wij verbleven in september 2011 14 dagen in het huis Tramonto.
Het huis is zeer romantisch gelegen op de helling van een dorp - zeer rustig, in het midden van de wijngaard en olijfgaarden.De inrichting is modern en voldoende voor 2-4 personen - bijna alles is aanwezig, voldoende beddengoed en handdoeken, schoonmaakmiddelen en enz., voldoende keukengerei, ligbedden ... De toegang tot het huis vereist enige ervaring en vaardigheid als chauffeur - we raden aan de auto te parkeren op ongeveer 60 meter van het huis.

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden

Omgeving van de accommodatie: Sehr ruhig,Wälder,Felder,nach Grosetto ca 35 km,Meer ca 40 km

Recreatiemogelijkheden: Viele Sehenswürdigkeit im Umkreis von 100 km per Auto erreichbar

Winkels: Im Dorf 2 Lebensmittelläden,sonst in Grosetto

September 2010

Martina72 uit 81541 München

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Pure ontspanning!

We hebben een geweldige tijd gehad. Het uitzicht op het landschap tot aan de zee en tot aan Corsica - we vermoeden dat het Corsica is :-) - was elke dag en vooral 's avonds altijd weer een hoogtepunt. De tuin was vooral spannend voor de kinderen, ze konden rennen en ravotten, de heuvel af en weer omhoog. Het huis bood ons een mooie sfeer waarin we ons gewoon goed voelden. Soms besloten we om niet naar zee te gaan omdat we zo graag "thuis" waren. We komen zeker terug!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Omgeving van de accommodatie: Die Lage ist einmalig, wenn man für sich sein will und trotzdem die Anbindung zum Dorf schätzt.

Recreatiemogelijkheden: Zum Meer muss man 40 Minuten fahren, dann hat man aber die Auswahl zwischen verschiedensten schönen Stränden. Die kleinen Dörfer, die Weinberge bieten viele Gelegenheiten zu schönen Ausflügen.

Winkels: Die beiden kleinen Alimentari im Dorf haben uns gut versorgt, wenn wir einmal keinen Lust hatten, nach Grosseto zu fahren. In Grosseto gibt es sowieso alles, was man braucht, wir haben uns immer nach den Strandbesuchen versorgt.

Juni 2010

Ferro uit 50676 Köln

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

De meest adembenemende zonsondergangen

We voelden ons zooo op ons gemak in dit prachtige huis en keken elke avond uit naar weer een van die onvergetelijke zonsondergangen te zien.
Het mooie is dat het huis zo dicht bij het dorp ligt en toch midden in het landschap.
We kijken al uit naar volgend jaar, wanneer we weer mogen terugkomen.
Familie Hinterecker uit Keulen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Omgeving van de accommodatie: Umgebung ist ruhig, von der Maremmalandschaft geprägt. Blick bis ans Meer.

Recreatiemogelijkheden: Baden, Wandern, Pilze sammeln, Kultur, Angeln,

Winkels: Im Ort sind 2 kleine Supermärkte, ein Metzger und ein witziger Frisör


Contactpersoon

Mevr. W. Laub

Mevr. W. Laub

meer informatie

Objectnummer: 34268

Laatst bijgewerkt: 12.02.2024

Advertentie online sinds: 14 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/34268.htm


«Casa Tramonto» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 6 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven