Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Miri

Zadar regio

Max.  10   gasten
165m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
4  Badkamer
Max. 10  gasten
165m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
25% 20.04 tot 25.05.2024
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

179 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
25% Korting 20.04 tot 25.05.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

179 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online



Beschrijving

Vakantiehuis Miro bestaat uit een woonkamer, keuken en badkamer op de begane grond, dat het terras met verwarmd zwembad en strand uitkijkt. De eerste en tweede verdieping zijn er 4 slaapkamers en 3 badkamers met een terras en een panoramisch uitzicht op de eilanden. Naast het huis zijn er 2 parkeerplaatsen. Het huis is volledig bedekt met WiFi-netwerk.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.05 km

0.05 km

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 0.2 km

0.2 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 30 km Zadar-Zemunik

30 km

Station 30 km Zadar

30 km

Snelweg-afrit 5 km Zadar 1

5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Vakantiehuis Miri ligt pal naast de boulevard en concrete strand, en dicht bij het zandstrand dat is ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. Vakantiehuis is uitstekend uitgerust met alle benodigde voor een aangename vakantie, beschikt over een eigen buitenzwembad en een terras met barbecue en biedt een adembenemend uitzicht op de zee en de nabijgelegen eilanden.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Kanoën
Mountainbiken
Zwemmen
Zeilen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 300
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • There is no refund of rental deposit in case of cancellations.

meer informatie:

Stad Privlaka is rijk aan lange, ondiepe, zandstranden die ideaal zijn voor een gezinsvakantie zijn. Families met jonge kinderen zullen genieten van de schone zee en de spelen in het zand, terwijl de schone lucht en helende zwarte modder in Mostina gunstige behandeling van reuma en artritis. Een bijzondere ervaring is zonnebaden op de lange, mooi aangelegde promenade die bijna de gehele stad omringt. Vanaf hier kunt u genieten van prachtige zonsondergangen. Naast genieten van de zon en de zee in Privlaka actieve vakantie kunt doorbrengen paardrijden fietsen versierde fietsen huren op lange 21 km, duiken en de onderwaterwereld verkennen, windsurfen en andere activiteiten. Afgezien van de mooie zanderige baaien en stranden, is Privlaka bekend om zijn archeologische sites, en Privlački putten, waarvan de meest Hawker, die is een legende over ongelukkige liefde. Bezoek de stad van Zadar en de wereldberoemde bezienswaardigheden van de Zeeorgel en aan de zon, en er zijn tal van evenementen in Zadar, zoals culturele evenementen, folk festivals en concerten. We raden excursies naar het nabijgelegen nationale parken en natuurparken Velebit, Kornati, Krka. Ontdek de historische stad Nin. De eigenaren kunnen ligplaats te regelen in de nabijheid van gebouwen.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 15-02-2024


12 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.8 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.9 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2018

Andreas uit 1170 Wien

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Mooi huis

Wij, ouders, kinderen 11,15,17, hebben erg genoten van de vakantieweek, het huis is zeer goed onderhouden, schoon, ruim, goed ingericht. Het privé zwembad is fantastisch. Het zandstrand met zeer schone zee ligt voor de deur. De gastheren waren aanwezig en zeer behulpzaam en vriendelijk. Een auto is een groot voordeel, er zijn 2 bars in de buurt die om 21.00 uur sloten zodat het rustig was. We zouden graag terugkomen!!!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

September 2017

Antonio J. uit 48000 Koprivnica

5,0
5 5 5 5
Toon Kroatisch

Aanbeveling voor een vakantie

Villa Miri is een uitzonderlijk moderne en functionele rij huizen voor een perfecte vakantie. Elke woning is ingericht met minimalistisch meubilair dat eenvoud uitstraalt, essentieel voor rust van lichaam en geest. De elektrische apparaten die tijdens de vakantie nodig zijn, zijn van hoge kwaliteit en betrouwbaar. De moderne keuken is voorzien van alle benodigdheden voor het bereiden van voedsel, evenals een terras bij het zwembad met eigentijdse inrichting. De badkamers zijn functioneel en erg ruim. Het is het vermelden waard dat elke woning van dit complex aan zee ligt met een goed onderhouden strand. Vlakbij Villa Miri is er ook een leuk zandstrand ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. Sportliefhebbers kunnen volleybal spelen in ondiep water of kanoën. De omgeving van de villa is ontworpen in een echte mediterrane stijl met geurige lavendel, rozemarijn, helichrysum en laurierstruiken die zijn gegroepeerd om een speciale harmonie en sfeer te creëren om te genieten van het exterieur bij de zee. Voor toeristen die graag verkennen, moet worden opgemerkt dat Villa Miri zich in de buurt van de historische stad Nin bevindt, in de baai van Nin. De baai van Nin is uniek vanwege het Eco-park "Ninska laguna". In de buurt ligt ook het Queen's Beach, een van de bekendste zandstranden in Kroatië met een spectaculair uitzicht op de Velebit-berg. Het is interessant om te weten dat bij dit strand het grootste geneeskrachtige modderslib-veld van Kroatië te vinden is. Toeristen met historische of fotografische interesses kunnen in de buurt de twee bekendste gebouwen van deze regio bezoeken, namelijk de kerk van St. Nikola in het veld van Prahulje en de kerk van het Heilig Kruis, die bekend staat als de kleinste kathedraal ter wereld. Onder andere is ook het standbeeld van Gregorius van Nin, een werk van de wereldberoemde beeldhouwer Ivan Meštrović, opmerkelijk. Al deze specifieke kenmerken van deze regio kunnen bezocht worden met de fiets die ook door de vriendelijke en betaalbare gastheren verhuurd worden. De eigenaren van Villa Miri zijn Mirica en Dražen Zeljko, die zeer dienstbaar, vriendelijk zijn en 24 uur per dag tot uw dienst staan. Het is belangrijk op te merken dat huisdieren ook welkom zijn in Villa Miri, wat zeker de aandacht zal trekken van dierenvrienden.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2017

Marko B. uit 48000/ Koprivnički Bregi

5,0
5 5 5 5

Fantastic location and lovely hosts!

Fantastic location and lovely hosts!

I was here for the first time, it is a charming and stylish decorated apartment with pool, sun terrace and view over the beach.
Great choice for vacation!!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2017

Brigitte uit 94474 Vilshofen

4,5
4 5 5 4
Toon Duits

Huis Villa Miri - Hs-No. 29

Wij hadden huisnummer 29 in het appartementencomplex. Heel mooi, nieuw huis met whirlpool. Goed voor 6 personen, 8 personen is ook mogelijk, maar er zijn maar 3 kamers, het vierde slaapgedeelte is open. De eigenaren zijn zeer, zeer behulpzaam en gastvrij. Ze verwennen hun gasten graag met culinaire hoogstandjes. De locatie is zeer rustig, de toegang tot de zee is gemakkelijk te bereiken. Het zandstrand loopt langzaam af. Je kunt ruim 50 meter de zee in lopen. Voor wie zich wil ontspannen is dit de juiste plek. Een strandbar ligt op een paar minuten afstand. De eigenaar van het huis biedt excursies, waterskiën en tubes. Graag weer. Het beste.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Augustus 2017

Julia H. uit 1190 Wien

4,8
5 4 5 5
Toon Duits

Perfecte strandvakantie met familie

Villa Miri is een zeer moderne en ruime accommodatie met appartementen, gelegen in de buurt van een zandstrand in een rustige omgeving. De eigenaren waren erg vriendelijk en behulpzaam. We hebben erg genoten van onze vakantie en kunnen Villa Miri aanbevelen.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2017

T. & O. R. uit Austria

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Absoluut aanbevolen

Er is gewoon alles wat een gezin zich kan wensen in een zomervakantie - een ondiep zandstrand geschikt voor kinderen direct voor de deur
Een ondiep zandstrand geschikt voor kinderen direct voor de deur, een privé zwembad bij elk appartement, complete keuken met serviesgoed, airconditioning in elke kamer en direct uitzicht op zee.
Leuke activiteiten kunnen worden geboekt via de gastheren. Er zijn - mountainbikes, een kajak, een stand up paddle, waterski's, een beachvolleybalveld in het water en een kleine boot.
De eigenaren waren erg vriendelijk en als er iets was stonden ze meteen klaar. Ze verwenden ons met zelfgemaakte culinaire lekkernijen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juli 2017

Barbara Scheriau-Haas uit Austria

5,0
5 5 5 5

Great holidays

We did't know what to expect for our holidays, but what we got was beyond more!
Privlaka has got everything you need to shop for groceries and some nice restaurants and bars. Zadar is 20 minutes to drive where you can shop EVERYTHING.
The house is very nice, as shown on the pictures. It was very clean, modern and stylish. Bathrooms are top! Room sizes very good and you've got everything you need.
The pool is freshwater pool and heated! The solar shower in the garden is absolutely great.
The house owner and his family are very helpful and offered great service during the whole week!
We will definitely come back!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Juli 2017

Ruzica uit 10000

5,0
5 5 5 5

5

5

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Juli 2017

Marcus F. uit 1400 Wien

4,5
4 5 4 5

Villa Miri - Great for families!

We have arrived at Villa Miri with our kids and hosts Mirica and Dražen welcomend us. During our vacation they were helpfull and polite. At arrival Villa was neatly prepared and clean. Kids loved the pool outside Villa and beach is very close so we could use pool if the sea was cold. We can definitely reccomend Villa Miri for any family!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Juni 2017

Dubravka M. uit 10000 zagreb

5,0
5 5 5 5

Great accomodation for vacation

An exceptionally beautifully landscaped villa with a beautiful swimming pool. The pool that goes directly from the living room and the Sea just 5 meters away is more than you can wish and imagine for your vacation. Everything in the house is new, very modern , comfortable and clean.  They have a bicycle, a boat, a canoe …

The hosts  Mirica and Drazen are very kind,  lovely, friendly, helpful  and at our disposal all the time. They often surprise us with delicious specialties. Our kids enjoy every minute of our staying there and we will certainly be back there again  We recommend it to everyone, families, friends, youth and the elderly. Sunset is unrepeatable and unique.

 

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2017

Ethan C. uit Illinois

5,0
5 5 5 5

Nice family vacation !

The vila Miri staff were very accommodating, friendly and the whole place looks very well put-together and cozy with a family-like atmosphere! Drazen and his wife Mirica were great hosts. They were always available for help, providing us gusests with valuable informations and a wide range of options, so we can spend our vacation maximally enjoying. Oh, and their homemade cooking is a big plus. The rooms, bathrooms, and nice living room with kitchen are all equiped with up to date furniture and technology like a large wide-screen LCD TV . The outside view is outstanding! Love it there!Everything was very clean and well-maintained so it's very visible how much effort they put in there. Having the boardwalk beside a beautiful crystal-blue Croatian sea right outside the door is experience I wish everyone should have!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Januari 1970

Simone H. uit 2120 Wolkersdorf

5,0
5 5 5 5

Eine tolle Zeit !

Wir kamen zu Villa Miri
durch Zufall und danken dafür !
Wir hatten wunderbare 2 Wochen in einem herrlichen Ambiente ruhig und doch belebt. Die Häuser liegen einzigartig und sind grosszügig, geschmackvoll ,qualitativ und praktisch eingerichtet.
Es gibt einfach alles was man sich als Familie für einen Sommerurlaub wünscht .
Die Nähe zum Strand und auch der Pool.
Tolle Aktivitäten sind über die Gastgeber zu buchen, die mit ihrer Familie die Anlage charmant machen.
Es gibt unter anderem ein Kajak , ein Stand up Paddel, einen beachvolleyplatz im Wasser und ein kleines Boot , welches Mutige auf einer beweglichen Fläche durchs Wasser zieht !
Die herzlich familiäre, auf die Privatsphäre und das Wohlergehen seiner Gäste achtende Weise der Gastgeber ist ein Freude.
Wir kommen gerne wieder.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie


Contactpersoon

Bedrijf Villa Miri
Dhr. D. Zeljko

Dhr. D. Zeljko

Andere accommodaties van Dhr. D. Zeljko


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 100411

Laatst bijgewerkt: 15.03.2024

Advertentie online sinds: 6 Jaren, 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/100411.htm

Dhr. Dragan Zeljko

Put Mletka 80

23233 Privlaka

00385(0) 98323615

HR47206514317


«Villa Miri» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 12 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
25% Korting 20.04 tot 25.05.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven