Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Sunset Beach bij het strand

Napels / Bonita Springs

Max.  6   gasten
178m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
178m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

31 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

31 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online



Beschrijving

Villa Sunset Beach zal u verrukken zodra u aankomt. Parkeer op uw lange oprit of in uw dubbele garage. In de wintermaanden kunt u zelfs de garage open laten en gewoon de horren sluiten om een aangename bries door de villa te hebben.

Stap binnen en laat u betoveren door deze lichte villa ingericht in de Coastal Beach Look met zonovergoten westelijke ligging. Geniet van uw vakantie bij ons, u verdient het.

Uw woonkamer is volledig uitgerust met een 46 inch LED SMART TV met webbrowser voor het streamen van media uit Duitse of andere TV-webbibliotheken zoals ZDF Heute Nachtrichten voor gezellige avonden of een ontspannende middag op de bank. Je hebt een Amerikaanse DVD speler tot je beschikking. U vindt er gratis draadloos internet en verschillende kabeltelevisiekanalen.

U vindt er voldoende strandlakens, badhanddoeken en andere inventaris. Het zal je aan niets ontbreken.

Keuken / badkamer:

Het zal u aan niets ontbreken in uw ruime open keuken. Alles staat tot uw beschikking, van vaatwasser tot fornuis met geïntegreerde oven en een side by side koelkast die automatisch ijsblokjes voor u produceert. Zonder enige moeite beschikt u over ijsblokjes wanneer u maar wilt, dankzij de directe wateraansluiting. Je houdt je glas eronder en geniet van je cocktail, vruchtensap of een koele Coca Cola.

Er is genoeg servies en bestek om meerdere gasten te bedienen, of het nu in uw individuele eethoek is of aan de gezellige rieten Rattaen-eettafel buiten op het terras bij kaarslicht.

Badkamers:

Uw hoofdbadkamer heeft een inloopdouche en een bad, evenals een nieuw helder wit badmeubel met granieten blad.

De gastenbadkamer

Uw gastenbadkamer heeft een douche-bad oplossing, een nieuw helder wit badmeubel met granieten blad en ligt tussen beide gastenslaapkamers in de gastenvleugel aan de andere kant van de villa. Het is ideaal als je met een paar vrienden reist en ieder zijn eigen plekje wil hebben.

Slaapkamer:

De villa heeft 3 slaapkamers voor maximaal 6 personen.

De ouderslaapkamer heeft een kingsize bed met een comfortabel pillow top traagschuim matras. Het heeft ook een eigen LED flatscreen-tv met kabelaansluiting en maakt indruk met zijn uiterst royale uitzicht op het optioneel verlichte zwembad en de tropische tuin.

De gastenkamer heeft een queen size bed in helder witte Coastal Beach stijl

Gastenkamer 2 heeft ook een queen size bed in helder witte Coastal Beach stijl.

Buitenterras:

In uw ruime buitenruimte (betegeld terras en extra zwembaddek) staan zowel comfortmeubels als eetmeubels ter beschikking.

De eethoek buiten heeft een gevlochten rieten rotan tafel met plaats voor 6 personen.

Er zijn ook 4 geweven rieten rotan ligstoelen bij het zwembad, comfort ligstoelen zijn ook voorzien in de villa voor uw gebruik.

Hier kunt u een aangename dag doorbrengen bij het zwembad, een boek lezen, in de zon liggen of gewoon een gezellige avond doorbrengen met vrienden.

De oriëntatie van het terras is naar het westen en geeft voldoende zonlicht tot in de avonduren.

Het zwembad met zijn 8 m x 4 m is groter dan gemiddeld en biedt veel ruimte om te zwemmen en te ontspannen. Geniet van het verfrissende zwembad zowel in de zomer op warme dagen als in de winter op warme dagen, optioneel ook elektrisch verwarmd met high-end zwembadverwarming bouwjaar 2014. Ook beschikbaar voor ontspanning is een grote geïntegreerde whirlpool.

De hele tropische tuin wordt 's nachts verlicht met geïntegreerde warm licht LED-spots, die automatisch aangaan bij zonsondergang en daarna nog 4 uur branden voor een gezellige sfeer in de avonduren.

Andere voorzieningen in de villa zijn keyless entry (geen sleutel nodig, u ontvangt van ons een viercijferige code die uw huissleutel is).

Bewegingssensorverlichting bij de ingang.

Uw ingang is verlicht in DIM modus. Bij het naderen van de toegangsdeur wordt de volledige verlichting geactiveerd en wordt de ingang voldoende verlicht.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1 km

1 km

Skilift 1 km

1 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 3 km

3 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 12 km Fort Myers

12 km

Station 1 km keiner

1 km

Snelweg-afrit 5 km Bonita Springs

5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Welkom bij Sunset Acres in uw dromerige, tropisch beplante villa Sunset Beach in Bonita Springs. Uw vakantievilla biedt u alles wat u nodig heeft voor een rustige en ontspannende vakantie. Laat u fascineren door het prachtige grote zwembad met geïntegreerde whirlpool en een zonovergoten terras op het westen. Deze idylle en het privé-comfort dat u geniet zijn onvervangbaar. Mooie en aangename vakanties wachten op u. Droom bij een gezellig glas wijn op uw betegelde privéterras of verfris u spontaan in uw heerlijk aangename zwembad.

Uw privé villa is centraal gelegen op slechts enkele minuten afstand van de prachtige fijne zandgolfstranden van Bonita Springs en de unieke kustweg van Bonita Beach Road.

Fijne en exclusieve strandbars en restaurants nodigen u uit om de dag heerlijk af te sluiten en tot rust te komen.

De villa ligt in het prachtige Sunset Acres. U zult gefascineerd zijn door deze unieke centrale ligging en uw vakantie zal onvergetelijk worden en blijven.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: $ 500
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Alle prijzen zijn exclusief Florida Sales and Tourist Tax die door ons betaald moet worden.

De huurprijs is al inclusief water en riolering, afvalverwerking, zwembadservice en tuinonderhoud.

Betaling met creditcard mogelijk

Inbegrepen per week is een vast tarief van 25 dollar voor elektriciteit, waarna elke extra kwh in rekening wordt gebracht tegen 0,14 dollar. Bij het inchecken en uitchecken wordt het elektriciteitspeil gemeten.

Annuleringsvoorwaarden:

  • If the renter cannot keep the appointment he shall disclose this as soon as possible in writing, delivered as an email or letter. No verbal communications will count as the disclosing of such. Upon cancellation the following fees will apply: From execution day until 60 days prior to arrival: 20% of the rental price 59 to 31 days prior to arrival: 80% of the rental price 30 to 0 days prior to arrival: 100% of the rental price

meer informatie:

Een kluis is beschikbaar voor uw persoonlijke kostbaarheden. U kunt uw paspoorten of andere spullen hier in een handomdraai opbergen. De kluis kan worden geprogrammeerd met een persoonlijke pincode of door uw eigen creditcard te gebruiken.

Twee fietsen zijn gratis beschikbaar voor uw uitstapjes naar het strand. We geven u graag de sleutel hiervoor bij uw persoonlijke check-in

Wij hebben voldoende strand-/handdoeken en badlakens voor u beschikbaar. Beddengoed is aanwezig en we bieden ook een volledig uitgeruste keuken.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 26-03-2024


3 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.7 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2019

Frank Z. uit Rodgau

4,8
4 5 5 5
Toon Duits

Mooi vakantiehuis in Bonita Springs

Dit was de tweede keer dat we drie weken in Villa Sunset Beach verbleven en we voelden ons zeer comfortabel. Het huis en de locatie zijn top. Het is maar een paar minuten naar het strand

De service van Mr. Ketzler en Mr. Bund is rondom perfect. Als zich een probleem voordoet, wordt het in de kortst mogelijke tijd opgelost

We komen zeker terug! :)

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Dhr. G. Ketzler:

Vielen dank fuer die nette Bewertung. Wir freuen uns auf ein Wiedersehen. Bis dahin wuenschen wir alles Gute und eine schoene Zeit.

April 2019

Marc uit 70435 Stuttgart

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Geweldig vakantiehuis, zeer goed beheer

We hebben bijna 2 weken met 2 kinderen doorgebracht in dit prachtige huis. De service van Frisco Homes was zeer goed en het ontbrak het huis aan niets. Zeer goed uitgangspunt voor excursies en de prachtige stranden liggen op slechts enkele minuten afstand.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Dhr. G. Ketzler:

Vielen dank fuer die nette Bewertung. Wir freuen uns auf ein Wiedersehen. Bis dahin wuenschen wir alles Gute und eine schoene Zeit.

Augustus 2018

Anne P. uit 85737 Ismaning

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Villa Zonsondergangstrand

We hadden geweldige dagen in deze ruime en lichte villa. Het huis ligt op een fantastische locatie en wordt zeer goed onderhouden! Door de weelderige beplanting geniet je van totale privacy. We komen graag weer terug!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie


Contactpersoon

Bedrijf Frisco Homes Corp
Dhr. G. Ketzler

Dhr. G. Ketzler

Frisco Homes Corp., opgericht in 2003, is een professioneel verhuurbedrijf voor eigenaren met vakantiewoningen in de Sunshine State van Florida De woning heeft een centrale ligging, wordt gewaardeerd door alle vakantiegasten en zal ook u bekoren Geniet van een soepel en communicatief proces voor uw komende vakantie. Vanaf de dag dat u uw huuraanvraag indient tot de dag dat u vertrekt, staan wij klaar om u te helpen en te adviseren. Wij begeleiden u bij elke stap en helpen u bij eventuele problemen. Veel van onze gasten zijn terugkerende klanten en genieten van onze diensten, lees gerust onze beoordelingen van individuele klanten in detail.


Andere accommodaties van Dhr. G. Ketzler

Alle accommodaties weergeven van Dhr. G. Ketzler

meer informatie

Objectnummer: 101930

Laatst bijgewerkt: 19.03.2024

Advertentie online sinds: 6 Jaren, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/101930.htm


«Villa Sunset Beach bij het strand» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 3 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven