Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Luxusfinka Well Natura

Majorca

Max.  6   gasten
190m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 6  gasten
190m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De elektrische poort opent en uw vakantie begint. De kleine details, zoals de vijver in de voorkant van het huis met een aangrenzende waterval zwembad tot het brengen van de bijzondere sfeer hier. Het was echt aan alles gedacht, terwijl de bijzondere sfeer van gezelligheid beschouwd.
In het hoofdgebouw zijn twee slaapkamers met badkamer en suite (een met open haard en een whirlpool met kleur-wisselaar en alle extra's), een woonkamer met open haard, een eetkamer en een keuken.
Beelden zeggen hier veilig meer als woorden, maar het grote verwarmde jacuzzi in de buitenlucht (4 pers.) Op het dakterras met prachtig uitzicht, de slaapkamer en aangrenzende badkamer met bubbelbad, open haard en een panoramisch uitzicht als vele andere details moet je gewoon om live te ervaren.


De keuken met grote gaskookplaat, oven, vaatwasser en alle comfort zoals u dat wilt en de aangrenzende eetkamer beschikt over 10 individuen lege ruimte is schaars, maar gepresenteerd aan de gasten ook een geweldig uitzicht tijdens de open haard in de achtergrond van de woonkamer benadrukt de gezelligheid. De grote flatscreen-tv met dvd-systeem in de woonkamer nodigt op de comfortabele sofa's om gezellige tv-avonden wanneer het weer niet zo heet dat je naar buiten alle voordelen van de twee terrassen bij het huis en het grote terras bij het zwembad kunnen genieten (met groot zwembad).
De sauna (die wordt verwarmd met een houtkachel) met een panoramisch uitzicht is gewoon een enorme ervaring. Bijzondere sfeer zorgt voor de verlichting rond het huis en op de terrassen die is uitgerust met tuinmeubelen en banken in voldoende aantallen.
Echt een exclusieve plek waar men dacht zelfs voor de kleine gasten * * waarin men maar weg goed zichtbaar gebouwd iets een klimtoren te glijden, klimmen en swing uitnodigt.
In de teelt van de finca is een woonkamer met open haard, flatscreen-tv, een kleine keuken en een aangrenzende badkamer met douche. Natuurlijk, hier is alles over de laatste stand en, net als het gehele hoofdgebouw allemaal voorzien van vloerverwarming. Het water in het huis wordt versterkt door een moderne waterzuiveringsinstallatie uit een eigen bron.
Op het terrein zijn er oude vijgenbomen, sinaasappel, citroen, lemone, granaatappel, kweepeer, enz. En onvergetelijke geur van wilden Minze is de verspreiding van uw geur overal.
Licentie- of registratienummer: EXP:330/2012/ET

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed (160x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 5 km

5 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 3 km

3 km

Luchthaven 70 km Palma de Mallorca

70 km

Snelweg-afrit 22 km Manacor

22 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Gelegen op een ongeveer vierkante meter grote woning op een fantastische locatie, slechts 3 km van Arta is deze vakantie paradijs aan een doodlopende weg (maar is een goed verharde weg) in schril alleen. U vindt in Arta alles wat je nodig hebt voor het dagelijks leven. Deze plek is nog steeds zeer sterk beïnvloed door het lokale leven, zodat men in de off-season, alle Annehmlichkeien het resort gebruiken dinsdag u te ontmoeten in de meer contemplatieve dorp naar de markt en van levende kip naar vers fruit, kan voedsel of huis nek goederen uit olijfhout je krijgt alles hier. Bezienswaardig is het heiligdom van Sant Salvador en dezelfde, historische vestingwerken, waarvan één met een adembenemend uitzicht op de groene, heuvelachtige landschap en het natuurpark van de Sierra de Levante met zijn bergen. In de omgeving van Arta zijn er verschillende golfbanen en de fietsers als wandelaars een klein paradijs te vinden. In de haven van Cala Ratjada bieden op verschillende onderwerpen en zich richten op verschillende excursies naar die spannende ervaringen en indrukken, maar ook beloven watersporters vindt zban de stranden van Cala Torta, Cala Agulla en calla Gat gevarieerde watersport.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 300
Aanbetaling: 20 %

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Een hond zal worden belast met 10 € per dag en moet in de lease worden goedgekeurd.
Voor het gebruik van WLAN eenmaal € in rekening gebracht.
Als u wenst te maken van de sauna dus rekenen wij hier ooit voor de tijd ihrers blijven 150 € excl. Wood consumptie.
De huurprijzen zijn voor de huur (voor 4 personen + 2 kleine kinderen tot 3 jaar), zonder het pension.
Het gebruik van het pension (voor 2 personen) bedragen € per dag en één keer €.
In de meeste gevallen een andere persoon in het hoofdgebouw zal worden belast met € per dag en moet schriftelijk in het contract worden goedgekeurd.
De prijs is inclusief alle energiekosten (voor zonne-energie, water, incl. 80 liter diesel per week) zijn een verdere verbruik van diesel is 1 € per liter de periode van oktober tot april wordt er een verwarming vergoeding van € 15, gefactureerde / finca en 5 € / guest dag.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Wir berechnen Ihnen bei einer Stornierunng 80% der gesamten Mietsumme unabhängig zu welchem Zeitpunkt die Stornierung ist. Wir ratene eine Reiserücktrittsversicherung abzuschließen.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 19-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. I. Schlüter

Mevr. I. Schlüter

Ik woon op het eiland Sylt en hier hebben het verhuurbedrijf Sylt-vakantie, dus ik ben gewend aan een bepaalde standaard en deze standaard opgenomen in de Finca Well Natura hebben gehad: Alleen in 2010 het huis werd volledig gestript en vervolgens opnieuw uitgebreid wat was echt de moeite waard. Ik hou van dit huis in het midden van de natuur. Ik hou van de open haard in de kuip te zitten en te genieten via het panorama venster naar de natuur. te lezen of drinken van een glas wijn in de hot tub op het dakterras in bed bij de open haard een boek te lezen. ook genieten van een zorgeloos en unieke momenten in de Finca Well Natura. Kinderen zijn welkom !!!!


Andere accommodaties van Mevr. I. Schlüter


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 102018

Laatst bijgewerkt: 19.04.2024

Advertentie online sinds: 6 Jaren, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/102018.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven