Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Kokkino Skufitza

Kreta Zuidkust:Pitsidia-Matala-Komos Strand-Libische Zee-Phaistos-Regio Heraklion

Max.  5   gasten
75m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 5  gasten
75m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

24 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 90 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

24 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online



Beschrijving

Dit nieuwe unieke vakantiehuis is gebouwd van natuurlijke bouwmaterialen zoals zand, klei, kalk, stro en bamboe. Ervaar het ideale en gezonde binnenklimaat van een lemen huis! De inrichting is ook buitengewoon. Je voelt de creativiteit van Manoli in elke ruimte van het huis, of het nu gaat om de spiegels in de badkamer, de fascinerende bedden van eucalyptushout of de keukenkastjes. Elk meubelstuk is uniek en geeft het huis een bijzonder mooie sfeer
Het vakantiehuis is ideaal voor bevriende koppels of gezinnen vanwege de twee slaapkamers, elk met een eigen badkamer. Vanuit de open keuken/woonkamer heeft u toegang tot het overdekte terras en de grote tuin met gazon en bananenplanten.

Villa Kokkino Skufitza met gemeenschappelijk zwembad is een van de 5 unieke villa's (twee met privé zwembad) op een terrein op een rustige idyllische locatie bij de ingang van Pitsidia. Het uniek ontworpen gemeenschappelijke zwembad (10,5m x 4,8m x 1,4m) met ligstoelen wordt gedeeld door drie vakantiehuizen: Kokkino Skufitza, Agapi, Warka.
In een buitenkeuken met veranda, die ook apart op het terrein staat, bereidt Manolis graag af en toe Griekse lekkernijen voor u of nodigt hij u uit voor een barbecue-avond.

Licentie- of registratienummer: 1158658

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 2.5 km

2.5 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.8 km

0.8 km

Luchthaven 65 km Heraklion Katzantzakis

65 km

Station 1000 km gibt es nicht auf Kreta

1000 km

Snelweg-afrit 60 km Flughafen Heraklion

60 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Pitsidia ligt aan de centrale zuidkust van Kreta en ligt op ongeveer 65 km, een uur rijden van de luchthaven van Heraklion.
Het dorp is ideaal gelegen om de wereldberoemde bezienswaardigheden van het gebied te verkennen, zoals het oude paleis van Phaistos en de archeologische vindplaatsen van Gortyna en Agia Triada, het klooster "Moni Odigitrias" en natuurlijk de prachtige stranden van Matala, Red Beach, Komos, Kalamaki,Kaloi Limenes, Agiofarago, Lentas, , Tripiti, Preveli, enz. Het museum in Vori is ook gemakkelijk te bereiken. Als u op zoek bent naar nachtleven, vindt u dat in Matala, op 3 km afstand van Pitsidia.
Het centrum van Pitsidia ligt op slechts 3 minuten lopen, dus u heeft niet per se een auto nodig. Het prachtige onontwikkelde zandstrand "Komos" ligt op 5 minuten rijden met de auto, of ongeveer 20 minuten te voet over onverharde wegen of straten. In Pitsidia zijn er minimarkten, een slagerij, bakker, kapper, apotheek, heerlijke traditionele restaurants, een heel leuk ontbijtcafé: de "Onira", waar u ook boeken kunt lenen en een autoverhuur. Op het dorpsplein zijn er twee keer per week muziekevenementen. Deze avonden hebben een geweldige sfeer. Er zijn zowel gemakkelijke als avontuurlijke wandelmogelijkheden in de omgeving.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Duiken
Wandelen
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Vanaf 1 januari 2024 is een vakantiehuis in Griekenland onderworpen aan een toeristenbelasting van € 1,50/nacht, te betalen bij aankomst.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 90 dagen voor aankomst mogelijk.
  • 89- 29 days before arrival 20% of the rental amount / 28-21 days before arrival 50% of the rental amount / 20 - 8 days before arrival, 75% of the rental amount / 7 - 0 days before arrival, we will ask for the entire rental amount. In the case of a booking from new guests, we only charge the difference.In the event of a government travel ban, you will receive a credit note for payments already made. This credit would be valid for 3 years. So you wouldn't lose anything.....

meer informatie:

Wij organiseren ook graag een lokale taxi om u naar uw vakantievilla te brengen of helpen u bij het boeken van een huurauto.

U kunt via ons ter plaatse boeken:
Boottocht / Jeepsafari / Wandeling Samariakloof / Bergtocht naar de
Bergtocht naar Psiloritis / Excursie naar Arcadi-klooster en pottenbakkersdorp "Magarites" / Excursie naar natuurreservaat eiland "Chrissi".


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 20-04-2024


20 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
4.9 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.9 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Oktober 2023

Sabine I. uit Vaals (NL)

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ons vakantiehuis was erg gezellig ingericht, een mix van oud en modern. Met oog voor detail, unieke charme ontworpen en gebouwd door meneer Manolis Pachakis zelf. We waren er nu voor de derde keer, elke keer in een ander huis en elk huis is prachtig. Het huis ligt in een kleine tuin met een terras en een grote tafel en een hangmat. Het is gewoon een kunstwerk!!!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

September 2023

Marie-Louise F. uit Dresden

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Wie eenmaal hier is geweest, komt altijd terug

Ik heb nu mijn vijfde vakantie doorgebracht op deze prachtige plek en kan het uit het diepst van mijn hart aanbevelen. Net als alle huizen van Manoli is Villa Kokkino Skufitza zo liefdevol ingericht, met ontzettend veel details. Bovendien kun je heerlijk ontspannen in de hangmat in de eigen kleine tuin en voor een verfrissende duik is er het gemeenschappelijke zwembad. Je voelt je meteen op je gemak.

Gastvrijheid staat hier hoog in het vaandel, je zou bijna denken dat je bij de familie hoort. Manoli zorgt liefdevol voor zijn gasten en tovert regelmatig heerlijke traditioneel Griekse gerechten op tafel, en heeft daarbij een speciaal talent om al zijn gasten bij elkaar te brengen, wat steeds weer leidt tot geweldige ontmoetingen.

De omgeving is rustig gelegen en weg van de drukke toeristische gebieden. Alles wat je nodig hebt is op loopafstand te bereiken. Supermarkt, bakkerij, geweldige ontbijtplekken en restaurants met Griekse livemuziek.

Om het eiland nog beter te kunnen verkennen, huren we altijd een auto om zoveel mogelijk plaatsen te kunnen ontdekken. Hierbij staat Bärbel altijd klaar om te helpen en advies te geven. Maar naar het nabijgelegen strand van Komos kun je ook lopen. Ook de stad Matala is een aanrader en goed te bereiken met de bus.

Of je nu met familie, als stel of met vriendinnen op vakantie bent, er is voor iedereen wat te beleven.

Eén ding is zeker, wie hier eenmaal is geweest, wil niet meer naar huis.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2023

B. S. uit Düsseldorf

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Thuis op vakantie - je kunt je niet beter voelen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2023

Satia R. uit Deutschland

5,0
5 5 5 5 5

Perfekter Familienurlaub!

Der gastfreundlichste Gastgeber, den wir je erlebt haben. Komfortables, kreatives und gemütliches Haus. Der Pool war in der starken Hitze unverzichtbar. Traumhaft!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

April 2023

U. B. uit Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Atmosfeer om je goed te voelen.

ManolIs is echt heel gastvrij; Bärbel, die ter plaatse alles organiseert, heeft aan al onze wensen voldaan (zoals kinderspeelgoed, extra dekbedden, etc). Ze stond ook altijd klaar om ons te helpen bij vragen. Over het geheel genomen hangt er een familiaire sfeer, ManolIs kookt ook graag voor zijn gasten in zijn prachtige buitenkeuken. Het appartement is heel liefdevol ingericht en heeft een zeer aangenaam binnenklimaat vanwege de natuurlijke bouwwijze. We hebben ons zeer op ons gemak gevoeld. Aan de rand van Pitsidia is alles op loopafstand, zoals een supermarkt, restaurants en een bakker. Voor het idyllische en uitgestrekte strand loop je met kinderen ongeveer 40 minuten, daarvoor zou ik een auto of fiets aanraden. De omgeving van Pitsida biedt ook enkele bezienswaardigheden en excursies. Graag weer!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Maart 2023

Andreas R. uit Cottbus

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Kreta vakantie alleen bij Manolis.

Nu waren we al voor de vijfde keer op Kreta met vrienden. Speciaal vroeg in het jaar om de lente op Kreta te ervaren en te ontsnappen aan de late winter in Duitsland. Alles is nog fris en groen en overal bloeit en ruikt het. We maakten dagelijks mooie wandelingen en stonden ook zonnige stranddagen bij 16 graden watertemperatuur op het programma. Er is niets nieuws toe te voegen aan de onvergelijkbare gastvrijheid en hartelijkheid van Manolis, zijn familie en ook Bärbel, die altijd met raad en daad klaarstaat. We hadden ook de mogelijkheid om Manolis' nieuwste kunstwerk, The Artist House, te bekijken en te bewonderen. Dit huis is vooral geschikt voor grotere groepen die samen vakantie willen vieren en toch hun privacy hebben. Tot snel weer.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2022

Familie B. uit Minden

5,0
5 5 5 5 5

Herzliche Gastfreundschaft in tollem Ambiente

Wir hatten einen wunderbaren Urlaub bei Manolis, seine Häuser sind sehr schön und besonders, der Pool heiß geliebt von der ganzen Familie, und Manolis und seine Familie hießen und sehr herzlich willkommen, wir fühlten uns sehr wohl. Die Sprachbarriere war dank der lieben Bärbel kein Problem. Sie war rund um die Uhr ansprechbar und war immer prompt zur Stelle. Unseren Aufenthalt hat sie perfekt organisiert. Unsere Tochter wurde an ihrem Geburtstag von allen Seiten mit Glückwünschen und Geschenken überrascht, ein toller Tag! 
Pitsidia ist ein wunderbares Örtchen für einen ruhigen und leckeren Urlaub, die kleinen vielseitigen Restaurants haben uns sehr begeistert. 5 Sterne.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Augustus 2021

Fabien F. uit France

5,0
5 5 5 5 5

Vacances parfaites

Vacances parfaites dans un lieu incroyable. Encore merci à Manoli et à nos hôtes pour leur gentillesse et accueil.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Juli 2021

Markus H. uit Zürich

4,6
4 5 5 4 5

Urlaub an einem besonderen Ort

Wir haben mit unseren zwei kleinen Kindern (3 und 6 Jahre) zwei wundervolle Wochen in der Villa verbracht. Der Garten ist eine Oase in der sonst so trockenen Landschaft und lädt mit einer Hängematte und zwei Liegestühlen zum Verweilen ein. Der Garten ist umzäunt und der mit 2 anderen Villas geteilte riesige Pool ist ein paar Schritte vom Haus entfernt, was einen gewissen Schutz für die kleinen Kinder bietet.
Manolis und Bärbel umsorgten uns prima, vom BBQ Abend bis zu allen kleinen und grossen Spezialwünschen und Tipps und Tricks. Zwei wirklich sehr herzliche Gastgeber. Man hat das Gefühl bei Freunden zu Gast zu sein.
Wir waren ohne Mietwagen dort und haben Taxis genutzt um an den Strand zu kommen (<10 Euro ein Weg). In den Ort kann man auch mit kleinen Kindern schnell zu Fuss gelangen und hat zahlreiche gute Restaurants zur Auswahl. Auch ein grosser Supermarkt ist in Laufentfernung. Die Strände erreicht man mit dem Auto in ca. 15min.
Dies ist ein wirklich besonderer Ort. Vom originellen Haus bis zu den selbst gebauten Sonnenschirmen am Pool merkt man überall Manolis Kreativitat und Umtriebigkeit. Sehr zu empfehlen!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Strandvakantie

Juli 2021

Sarah Z. uit Kiel

4,7
4.5 5 4.5 4.5 5

Ein perfekter Urlaub mit Kindern

Wir hatten einen unfassbar schönen Urlaub. 4 Erwachsene und 2 Kinder (5 Jahre)
Die Unterkunft hatte alles was man braucht. Es ist kein Luxus eher Rustikal aber das beeinträchtigt nicht das Ambiente. Der Besitzer Manoli ist ein Macher mit Herz er macht das ganze einfach familiär. Bärbel kümmert sich um einfach alles bei Fragen zum Ort und Umgebungen aber auch wenn etwas fehlt in der Unterkunft. Wenn man noch nie in Griechenland war, ist Sie die Frau die einem die Sicherheit gibt. Wir kommen definitiv wieder. Danke Manoli und Bärbel für diesen schönen Urlaub.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Juli 2020

Mathias K. uit Zeesen

5,0
5 5 5 5 5

Traumhafte Ferien in Pitsidia mit Minibauernhof

Sehr schönes Ferienhaus im Rotkäppchen Style, liebevoll eingerichtet und farblich abgestimmt. Alles sehr gepflegt und sauber, Dank Niki. Ankommen, auspacken und wohlfühlen. Traumhafter Garten mit Sitzgelegenheiten, schöner, großer Gemeinschaftspool mit Liegen und Sonnenschirmen. Toller Gastgeber, der des öfteren leckere Köstlichkeiten gezaubert hat. Sehr, sehr herzlich!!! Jeder Wunsch wurde erfüllt. Und nicht zu vergessen, die Liebe Bärbel als Hausverwalterin, war immer mit guten Tipps vor Ort. Wir waren jetzt schon 4 mal dort, auch 2 mal im Paradiso 2 (auch sehr zu empfehlen) und kommen gerne wieder. Es ist jedesmal, wie nach Hause kommen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2019

KaRiMoNi uit Aachen

5,0
5 5 5 5

...immer wieder ein Highlight

Wir fahren seit vielen Jahren in eines der Häuser, die Manolis mit viel Liebe und Eigenleistung kreiert und erbaut hat. Jedes Haus hat seinen ganz besonderen Stil, ist aber dennoch optimal eingerichtet und sehr sauber, dank Nicki. Die gesamte Gestaltung der Anlage, der großzügig errichtete Gemeinschaftspool, das wöchentlich stattfindende Barbecue, die zahlreichen Empfehlungen und Aktionen und die liebevolle Betreuung von Bärbel runden das ganze immer wieder zu einem perfekten Urlaub ab. In der Kokkinos Skufiza kann man zudem ein ganz besonderes Wohnklima erleben. Auch unsere Jungs (15) fühlen sich seit Jahren dort besonders wohl und würden um nichts auf der Welt auf diesen Herbsturlaub verzichten wollen. Danke an alle, wir sehen uns im nächsten Oktober wieder!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

September 2019

Petra L. uit Hanau

5,0
5 5 5 5

Wiederholungstäter!

Wir waren zum zweiten Mal in Pitsidia bei Manolis und haben 11 wundervolle Tage in der Villa Kokkino Skufitza verbracht. Danke, für die schöne Zeit auf Kreta. Manolis ist ein perfekter Gastgeber. Er hat immer gute Laune, ist sehr gastfreundlich und ein herzlicher Mensch. Bärbel hat für die Gäste, bei Fragen und Wünschen, immer ein offenes Ohr. Sie betreut die Urlauber hervorragend. Wir sagen vielen lieben Dank für die tolle Zeit bei Euch und bis bald, denn wir kommen garantiert wieder.
Petra und Bernd

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Mei 2019

Andreas R. uit 03050 Cottbus

5,0
5 5 5 5

Zu Hause bei Freunden

Nach unserem Traum-Urlaub in der Villa Warka im Oktober 2018 war die Entscheidung schnell gefasst: Wir kommen wieder. Und dann haben wir auch noch gleich 4 unserer Freunde, begeistert von unseren Berichten, mitgelockt, die Insel Kreta zu entdecken. Mit Freunden zu verreisen macht umsomehr Spaß und die wunderschöne, mit viel Liebe zum Detail gestaltete Ferienanlage von Manolis bietet sich für Gruppen geradezu an. Und überhaupt, Manolis mit seiner herzlichen Gastfreundschaft begeistert einfach jeden. Kreta ohne Manolis können wir uns gar nicht mehr vorstellen. Dieses mal hatten wir uns für die Villa Kokkino Skufitza (Rotkäppchen), einem aus Lehm und Holz errichteten Haus entschieden. Genau wie in der Villa Warka lebt hier der gute Geist von Manolis, der das Haus mit viel Liebe und Fantasie gebaut und eingerichtet hat. Vielen lieben Dank Manolis, auch für das Abendessen mit den leckeren kretischen Köstlichkeiten und die Rundum-Versorgung zwischendurch. Lieben Dank auch an Bärbel, die immer ein offenes Ohr hat und mit Rat und Tat zur Stelle ist, wenn sie gebraucht wird.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2019

Petra M. uit Baden

5,0
5 5 5 5

Toller Urlaub für Gross und Klein

War wieder mal sehr schön bei Manoli in seiner Villa zu wohnen. Top Service, Top Unterkunft und Top Gastfreundlichkeit, natürlich auch von Bärbel. Zimmer sind wie immer sehr geräumig, und alles vorhanden was man so im Urlaub braucht. Kennen ja schon fast jedes Haus von ihm. Wie jedes Jahr waren wir wieder beim tollen BBQ Essen eingeladen. War ausgezeichnet. Kommen gerne wieder.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Juli 2018

Wolfgang uit 01734

5,0
5 5 5 5

Alles super

Ein toller Urlaub. Danke an Maniolis, für seine herzliche Gastfreundschaft......Ebenso Danke an Bärbel für die tolle Betreuung.....

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juni 2018

Fabian W. uit 65835

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Fantastische vakantie met garantie voor herhaling

We hebben met onze twee dochters (4 en 6 jaar) een heerlijke vakantie doorgebracht in het vakantiehuis. Het huis ligt in een klein complex, dat zeer zorgzaam en liefdevol wordt onderhouden door Manolis en zijn team. Alles is zeer schoon en goed onderhouden. De kamerindeling is ideaal en we hebben vooral genoten van het terras en de tuin. Het gemeenschappelijke zwembad was voor ons allemaal een hoogtepunt en zorgde meerdere keren per dag voor verkoeling. Manolis en zijn familie zorgden voor een geweldige vakantie-ervaring met hun unieke gastvrijheid. Onze dochters waren altijd welkom om de dieren te helpen voeren. De gemeenschappelijke barbecue was een ander hoogtepunt. Bärbel gaf ons zeer nuttige tips en suggesties voor leuke excursies.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2017

Caroline uit 22765 Hamburg

5,0
5 5 5 5

Es war wunderbar!

Wir hatten eine rundum tolle Zeit in der sehr besonderen Villa Kokkino Skufitza! Die Unterkunft ist ein echtes Erlebnis mit all den kunstvollen und praktischen Details. Wir waren mit zwei kleinen Kindern und der Schwiegermutter in der Villa und hatten ausreichend Platz. Auch der Außenbereich mit Veranda und Garten ist herrlich und die Hängematte wurde ausgiebig genutzt.
Manolis ist ein großartiger und großherziger Gastgeber und Bärbel war für Tipps und Antworten immer zur Stelle.
Wir können die Villa Kokkino Skufitza jedem ans Herz legen. Es war wunderbar! Danke!!!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

September 2017

Ingmar K. uit 01169 Dresden

5,0
5 5 5 5

Trotz kurzfristiger Buchung wieder mal super!

Vermieter & Service super toll!
Trotz kurzfristiger Buchung verlief alles zu unserer vollsten Zufiredenheit. Die Unterkunft ist sehr gut für Familien und Kinder, da es auch viele Tiere (Streichelzoo) gibt.

Sehr sauber, ordentlich und korrekt. Preis-Leistung: gut

Wir kommen auf jeden Fall wieder!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

September 2017

Nadine uit 44789 Bochum

5,0
5 5 5 5

Wunderbar!

Wir durften als allererste in dem neuen Haus wohnen. Es vereint alles, wofür Vermieter Manolis steht: tolle Ideen, Gespür für Besonderes und Kreativität. Es macht Spaß, sich die vielen Details anzusehen. Das Raumklima ist sehr angenehm. Schön ist, dass die Schlafzimmer mit je eigenem Bad rechts und links sind, so dass zum Bsp. zwei Paare ihr eigenes Reich haben und sich in der Wohnküche treffen können. Auch der Garten mit Rasen und Planschbecken ist klasse; manchmal kommt sogar ein Pfau zu Besuch.
Wir waren das 3. Mal in der kleinen Ferienanlage aus 5 Häusern und unsere Tochter, 5, und wir fühlen uns sehr wohl. Pitsidia ist wunderbar, mit guten Restaurants. Auch der Strand ist sehr schön. Dank Manolis, seiner lieben Familie & der tollen Betreuung von Bärbel haben wir die Zeit sehr genossen & kommen wieder.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Familie M. Pachakis

Familie M. Pachakis

Hallo mijn toekomstige gast! Mijn naam is Manolis Pachakis, ik ben iets ouder dan 60 jaar en ik bouw graag stijlvolle huizen :-) Ik verwelkom u graag in mijn vakantiehuizen. Je krijgt antwoord van Bärbel, een vriend van mijn familie.


Andere accommodaties van Familie M. Pachakis

Alle accommodaties weergeven van Familie M. Pachakis

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 103118

Laatst bijgewerkt: 07.04.2024

Advertentie online sinds: 6 Jaren, 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/103118.htm


«Villa Kokkino Skufitza» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 20 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 90 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven