Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Koch Holiday Garden - Uckermark

Uckermark

Max.  4   gasten
60m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
60m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

16 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

16 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online


Beschrijving

Op het m2 grote tuinperceel (volledig omheind) bevinden zich de gezellige vakantiewoning, die onlangs liefdevol is gerenoveerd voor de vakantieverhuur, en een stalschuur met fietsenstalling. Het huis heeft 2 slaapkamers, een woonkamer met een kleine kanonkachel, keuken, doucheruimte en een gesloten veranda als eetkamer. Van bijna overal in het huis heeft u een wijds uitzicht op het gletsjerdal van de rivier de Ucker. De tuin is beschikbaar met een buitenzitje en een speeltuin. Er staan talrijke fruitbomen op het terrein en de tuin is dicht bij de natuur gehouden en biedt verschillende zon- en schaduwplekken. U kunt barbecueën en gebruik maken van de tafeltennistafel en balspelen zijn mogelijk op het gazon. Fietsen en boten kunnen worden gehuurd bij verhuurbedrijven in de omgeving. Voor beginners en gevorderden zijn er vele mogelijkheden in de directe omgeving en in naburige dorpen.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 1.5 km

1.5 km

Supermarkt 4 km

4 km

Restaurant 2 km

2 km

Bus 2 km

2 km

Luchthaven 120 km Berlin Tegel

120 km

Station 1.7 km Seehausen

1.7 km

Snelweg-afrit 10 km Grmzow / Prenzlau

10 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

In het hart van de Uckermark bij Seehausen tussen de Obersee en de Uckersee kunt u genieten van de uitgestrektheid van het zacht glooiende landschap, de talrijke schone zwemmeren en prachtige zonsondergangen. Zwemmen en zonnebaden, zeilen, peddelen en surfen zijn bijzondere zomerbelevenissen aan de idyllische Ucker meren. De goede staat van de wegen maakt zeer mooie fietstochten en inline-skaten mogelijk. Lokale producten (groenten, eieren, gevogelte en worst) en zelfs goede wijn zijn verkrijgbaar bij lokale producenten en handelaren in de naburige dorpen. De oude dorpskerken en hun begraafplaatsen nodigen u uit om te blijven hangen.
Het zeer rustig gelegen pand is zowel met de auto via de A 11 (afslag Granzow) als met de trein (station Seehausen) gemakkelijk te bereiken.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 11:00
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: 3 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 19-10-2023


4 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.5 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2020

Alexander L. uit Dresden

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

charmante accommodatie op een mooi, rustig terrein

Zelfs de toegang tot het pand is een genot - alleen al het grandioze, weidse uitzicht over het landschap van de Uckerssee roept spontaan enthousiasme op. Bij het betreden van het prachtige, grote en liefdevol onderhouden landgoed, dat bijna geheel omgeven is door velden, wordt bevestigd dat men zich hier kan overgeven aan heerlijke rust en bezinning. We werden zeer aangenaam en vriendelijk ontvangen - de overdracht was volledig ongecompliceerd en bovendien kregen we een heel lekker appelsap van de eigen oogst van het domein - een heel mooi gebaar waarvoor we u bij deze nogmaals willen bedanken! Wat niet onvermeld mag blijven, naast het mooie meubilair in het huis, is het zorgvuldig geselecteerde assortiment van goede literatuur, films, muziek en zelfs hoorspelen en de muziekinstallatie - dit is niet vaak te vinden in vakantieverblijven. Al met al voelden we ons zeer comfortabel en het heeft ons aan niets ontbroken. Bedankt ook voor de mogelijkheid om rijp fruit, groenten of kruiden uit de tuin te gebruiken! Nog een opmerking over de aanpak van de heuvel met de fiets: vanuit ons oogpunt is de heuvel, die noch erg steil noch erg lang is, zelfs voor kinderen geen hindernis. die ook niet erg lang is, is helemaal geen hindernis - en wie toch graag wil of moet duwen, kan dat vol vertrouwen doen op deze weg met weinig verkeer. De Uckermark is prachtig en we zullen zeker snel terugkomen - bedankt!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Romantische vakantie

Augustus 2020

Andrea W. uit Dresden

4,8
5 5 5 4 5

Eine Woche absolute Ruhe

Genervt durch den Stadtlärm findet man hier absolute Ruhe; einfach Balsam für die Seele. Das Haus liegt völlig abgeschieden, umgeben von Feldern in einem winzigen Dorf. Man fühlt sich zum Teil in "alte" Zeiten versetzt, ein gewisser DDR-Charme hat uns die Woche begleitet, einfach schön.
Herr Koch hat uns herzlich empfangen und uns viel Raum und Zeit gegeben, alles zu entdecken. Das Häuschen selbst ist liebevoll eingerichtet, uns fehlte es an nichts. Geschirrtücher, Taps, Spühlmittel, Waschmittel, Salz, Pfeffer; alles war vorhanden. Selbst eine Waschmaschine und ein Trockner im Keller.
Wir hatten uns die Uckermark etwas "geradliniger" vorgestellt, gerade die Auffahrt zum Ort mit dem Fahrrad war immer schweißtreibend aber wir hatten Urlaub und Zeit, so konnte man das Fahrrad notfalls auch mal schieben :-).
In der Gegend rundum Berghausen findet man viel Sehenswertes, Schlösser, eine alte Mühle, Seen; selbst bis zum Schiffshebewerk Niederfinow und zum Schloss Chorin ist es nicht weit. Auch ein Ausflug nach Polen zu den Krummen Bäumen lohnt sich.
Wir möchten diese wunderbare Unterkunft uneingeschränkt weiterempfehlen. Man kommt mal so richtig "runter", genießt die Natur, lässt die Seele baumeln, selbst das Fehlen des Fernsehers sowie teilweise keine Internetverbindung fühlt sich vor Ort fast normal an.
Vielen Dank für diesen wunderbaren Aufenthalt.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Juni 2019

J. A. uit Berlin

5,0
5 5 5 5

Immer wieder eine Reise wert, wird uns dieser zauberhafte Ort sein!

Nach einer erholsamen Woche im vergangenen Herbst, haben wir das Ferienhaus Ende Juni erneut für zwei Wochen gemietet und waren wieder begeistert von Grundstück und Landschaft.

Einmalig weit und großzügig ist der Blick über das Uckertal bis hin zum See! Entspannen konnten wir wunderbar in dem naturnahen und sehr liebevoll gepflegten Garten, mit einem guten Buch in der Hängematte schaukelnd. Reifes Gemüse und Obst durften wir ernten und in diesem Sommer waren die Aprikosen besonders köstlich. Bei unseren Fahrradausflügen zu den nahe gelegenen Seen und Sehenswürdigkeiten (bis nach Chorin) hat sich uns der Zauber dieser Landschaft besonders erschlossen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Juli 2018

U. P. uit Berlin

4,8
5 5 5 4
Toon Duits

Prachtige tuin met uitzicht op het meer

Perfect zomerhuis om uit te waaien!!! We hebben twee heerlijke zomerweken doorgebracht in Haus Koch. Ieder gezinslid had zijn favoriete plekje: de mooie veranda, de tuintafel in de schaduw, het speelhuisje en de grote weide om met de hond te ravotten. De boomgaard en de salade uit de moestuin verrijkten ons menu. Zelfs het feit dat de voetbalfans naar de volgende camping moesten rijden voor de finale was vergeven. Twee weken zonder WLAN en TV zijn zelfs voor jongeren overleefbaar, wij hadden tenminste goede mobiele telefoonontvangst. Het enige nadeel: na het zwemmen in het meer moesten we met de fiets terug de berg op, .....
Dankzij de goed uitgeruste keuken, de rijke boekenkast en de spannende films was er zelfs op een regenachtige dag geen tijd voor verveling
Conclusie: We hebben een heerlijke rust gehad en komen graag nog een keer.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier


Contactpersoon

Dhr. M. Koch

Dhr. M. Koch

Als kind uit het Ruhrgebied zocht ik voor mijn gezin en mijzelf een recreatieoord in een prachtig landschap niet ver van Berlijn en vond dat in het zacht glooiende landschap van de Uckermark. Alleen al het uitzicht op de uitgestrektheid van het platteland is voor mij een ontspanning en samen met zwemmen, zeilen en af en toe paardrijden, en tijd doorbrengen met de tuin, is het soms een paradijs.


Andere accommodaties van Dhr. M. Koch


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 103779

Laatst bijgewerkt: 11.02.2024

Advertentie online sinds: 6 Jaren, 7 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/103779.htm


«Koch Holiday Garden - Uckermark» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 4 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven