Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Bergbadhuis - overdekt zwembad en sauna

Oost-Bohemen, Nationaal Park - Benecko - Reuzengebergte

Max.  11   gasten
420m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 11  gasten
420m²
5 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

91.67% Aanbeveling

300 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

91.67% Aanbeveling

300 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online


Beschrijving

Het huis heeft een woonoppervlakte van 430m2, + - uitneembare bank, , een zelfstandige douche, 3x Wc en is geschikt voor max. en , de sauna en het zwembad.
Vakantiehuis met 40 m² verwarmd binnenzwembad , sauna , evenals een west terras en zuid terras met zitplaatsen nodigt u uit voor een ontspannen vakantie. Huisdieren zijn welkom.

Begane grond: verwarmd overdekt zwembad 9x4 m, sauna, douche, WC, terras,
1. Verdieping: grote woonkamer, keuken, vaatwasser, drie slaapkamers (S1- 1x tweepersoonsbed, S2-1x tweepersoonsbed, S3-1x tweepersoonsbed en 1x bed), BAD-(2xwastafel,hoekbad, douche, WC), open haard, terras, SATTV, internettoegang WLAN. -
2. Verdieping: keuken en woonkamer met biljart, 1x slaapbank (), een slaapkamer (1x tweepersoonsbed + 2x bed), BAD- (2x wastafel, hoekbad, WC),
Parkeren: Samen : 2 x garage en 2 x voor garage

De gehele inrichting van het huis werd gemaakt met inachtneming van de hoogste eisen. Overal is rekening gehouden met kwaliteit. Er is vloerverwarming bij het zwembad en in de badkamer. Het grote terras op het zuiden nodigt uit om op zonnige dagen buiten te zijn. Hier kunt u zich vermaken met een barbecue en een plek voor een kampvuur. In de winter zijn er zeer goede ski- en snowboardmogelijkheden in het gebied. Het huis ligt dicht bij de stoeltjeslift, u kunt zowel het huis als de stoeltjeslift direct op ski's bereiken vanaf de piste.

Dit vakantiehuis is zeer geschikt voor 2 gezinnen die graag meegaan op vakantie, elk gezin heeft zijn volledige privacy en toch kunnen allen elkaar ontmoeten - bij het zwembad, bij de open haard of buiten op het terras, maar ideaal is ook voor een groter gezin.
Voor uw gezondheid: Binnenzwembad: waterdesinfectie door elektrolytische zoutwaterchlorering - zacht voor uw huid en veroorzaakt geen allergieën en stinkt niet zoals gewone chloordesinfectie. Zorgt voor altijd kristalhelder water en een hogere constante watertemperatuur van 28-29oC. Je voelt je alsof je in de spa bent.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 10 km

10 km

Meer 7 km

7 km

Skilift 0.3 km

0.3 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 130 km Airport |Vaclav Havel

130 km

Station 7 km Jilemnice

7 km

Snelweg-afrit 40 km Turnov

40 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Ter plaatse zijn allerlei excursies en wandelingen mogelijk: het Reuzengebergte, de Schneekoppe, de Elbebron, het Safaripark, het Aquapark, het Boheems Paradijs, Praag, en nog veel meer. Een uitgebreide informatiemap met excursiebeschrijvingen vindt u ter plaatse.

Het luchtkuuroord in het Reuzengebergte, dat is de gemeente Benecko op ongeveer 700 - 900 m boven de zeespiegel. Unieke uitzichten en het verblijf in de natuur - midden in het Nationaal Park Reuzengebergte. Dankzij zijn unieke ligging ligt het dorp Benecko het grootste deel van het jaar boven de smoggrens in de dalen, wat niet alleen zorgt voor zuivere en geurige berglucht, maar ook voor het grootste aantal zonnige dagen per jaar in de hele republiek. Het moderne skigebied Benecko biedt zowel in de winter als in de zomer ideale omstandigheden voor gezinnen met kinderen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Skiën
Snowboarden
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 350
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Prijzen plus energie en prijzen vanaf 790 EUR per week,
Veel data kosten tussen 790,- en 1050,- EUR per week, maar als er feestdagen zijn, dan zijn de prijzen hoger, Dit is voor max. 8 personen. De prijs is per week voor max. 8 personen. Als er meer dan 8 personen in de groep zijn - tot maximaal 11 - betaalt u EUR 8,- extra per nacht voor elke persoon boven het aantal van 8. Deze regeling geldt NIET voor senioren ouder dan 65 jaar en gehandicapten.

Wij sturen u onmiddellijk de prijslijst met vrije data. Daarnaast zijn er de energiekosten - en ca. vanaf 80,-EUR en lokale belasting. Op verzoek sturen wij u onmiddellijk gedetailleerde informatie over hoeveel energie u in een bepaald seizoen kunt verwachten, evenals alle andere belangrijke details

Annuleringsvoorwaarden:

  • Information über Stornobedingungen erhalten Sie von uns, wenn Sie uns eine Anfrage schicken. In unserem ersten Angebot schicken wir Ihnen den Link auf unsere eigene Webseite, wo Sie AGB finden. Dort sind die Stornobedingungen angegeben.

meer informatie:

Belangrijk - Met betrekking tot de beschikbaarheidskalender: Omdat de status van boekingen en vooral opties relatief vaak verandert, en wij ons huis ook op veel andere websites adverteren, werken wij deze kalender hier niet bij. Wij beloven u dat wij u, nadat wij een aanvraag van u hebben ontvangen, de HUIDIGE BOEKKALENDER met de CONCRETE PRIJZEN EN MET VEEL FOTO'S VAN HET HUIS EN DE OMGEVING zullen toesturen; MET EXCURSIE TIPS !!!!!!! WE KIJKEN UIT NAAR UW AANVRAAG


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 17-03-2024


12 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,6 van 5
4.3 Inrichting
4.4 Prijs / kwaliteit
4.7 Service
4.7 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Mei 2023

Nicole M. uit Deutschland

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Gewoon top!

We hebben als grote familie plus twee honden vakantie gemaakt in het Bergpoolhaus. De communicatie voorafgaand aan de aankomst met meneer Lepic was super eenvoudig. Bij aankomst werden we heel lief ontvangen en alles werd ons uitgelegd en getoond. Het verblijf was meer dan ontspannend en echt aan te bevelen. De netheid was perfect tot aan de schone handdoeken + beddengoed die je voor een kleine prijs kunt bijbestellen. Het verblijf is zeker aan te bevelen! :-)

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Skivakantie

Antwoord van Dhr. P. Lepic:

Vielen lieben Dank für die freundliche Bewertung :-)

Januari 2022

Jörg K. uit Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Geweldige accommodatie

Super huis, geweldige ligging aan de skipiste, veel ruimte, schoon, zwembad en sauna om in te ontspannen. De verhuurder is zeer vriendelijk en kan sterk worden aanbevolen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Skivakantie

Antwoord van Dhr. P. Lepic:

Vielen Dank für die freundliche Bewertung. Wir freuen uns auf Ihren nächsten Besuch...

Januari 2022

Steffi W. uit Ahrenshagen-Daskow

4,8
4 5 5 5 5
Toon Duits

Perfect vakantiehuis voor een familievakantie

We zijn al verschillende keren te gast geweest in dit prachtige vakantiehuis. Zowel in de zomer als in de winter is de locatie perfect voor activiteiten.

U kunt in 5 minuten naar de piste skiën en in de zomer kunt u direct vanuit het huis geweldige wandelingen maken.
Vanaf de boeking tot het einde van de vakantie is het contact met de verhuurder altijd geweldig. In het huis zelf ontbreekt het aan niets. De grote keuken en de woonkamer nodigen uit tot gezellig samenzijn. De vele slaapkamers bieden ook een plek om je terug te trekken. In de zomer kunt u barbecueën op het terras en heeft u alle ruimte. De zwembadruimte met sauna is een hoogtepunt voor het hele gezin. De liner van het zwembad is zojuist vernieuwd, zodat het er nu nog eleganter en gezelliger uitziet. Dankzij de eigen dubbele garage is er ook een beveiligde parkeerplaats.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Skivakantie

Antwoord van Dhr. P. Lepic:

Vielen Dank für die freundliche Bewertung. Wir freuen uns auf Ihren nächsten Besuch...

December 2021

Lena S. uit Köln

1,6
1 1 1 1 4

Gefährliche Angelegenheit im Winter

Ein Haus, das mit Pool und Sauna nicht wirklich als Luxushaus bezeichnet werden kann. Die Heizung darf nicht abgeschalten werden und läuft 24/7 auf Hochtouren. Dies führt zu einer extremen Nachzahlung der Nebenkosten bei der Abrechnung. Bei Schnee und Regen wird im Haus kein Streusalz zur Verfügung gestellt, sodass man sich auf Lebensgefahr begeben muss, um aus dem Haus bzw. öffentliche Straße zu kommen. Auf den Hinweis hat der Eigentümer keine Einsicht zeigen wollen, es wäre kein privater sondern ein öffentlicher Weg. Doch eine andere Möglichkeit/Gehweg ist nicht auffindbar gewesen. Es sei denn ein Hubschrauber ist unmittelbarer Nähe. 

Sollte man also im Winter das Haus mieten, dann bitte vorher mit dem Eigentümer dies abklären. Es muss Streusalz vorhanden sein. Es war unmöglich ohne hinzufallen das Haus zu verlassen. Kopfschmerzen sowie blaue Flecken mussten von uns in Kauf genommen werden. By the way, bei der Übergabe hat sich am Schluss  ein 5-jähriges Kind vor den Augen des Eigentümers auf dem Eis verletzt bzw. ist hingefallen. Nicht mal das hat gereicht um uns entgegenzukommen.  

Ein weiterer Hinweis, die weibliche Begleitung des Eigentümers ist mehr als unfreundlich gewesen. Bei der Übergabe (Abreise) des Hauses wurden die Gäste nicht mal begrüßt. 

Antwoord van Dhr. P. Lepic:

Es ist witzig , dass gerade Herr Max Wegert, der nicht die ihm im voraus bekannten Mietregeln einhält, hat die Frechheit (Entschulding für diese Wort) uns zu bewerten...
Nach der Anreise habe ich ihn darauf aufmerksam gemacht, dass der Weg zum Haus ist nur für Fußgänger bestimmt, aber er hat das nicht respektiert und mit seinem SUV ist er bis zum Haus hoch gefahren. Der Resultat war, dass dieser Gehweg zerfahrt wurde und später auch zugefroren ist. Bei der Abfahrt hat er auch einen Baum zerquetscht...
Wie Streumaterial haben wir ein Sand vor der Garage ,es würde nur reichen uns zu fragen, dass hat er aber nicht mal gemacht, trotzdem dass wir ganze Woche in Verbindung waren…
Der geschilderte Kinderunfall haben wir nicht gesehen - es ist eine Lüge!
Es stimmt auch nicht, dass die Heizung die ganze Zeit 24/7 an volle Touren läuft, die Gäste haben einen Raumthermostat zur Verfügung -das wurde bei der Hausübergabe gezeigt, mit dem kann man die Temperatur einfach regeln, aber auch die Radiatoren haben eigene Regelung. Ich empfehle nur, dass in Poolraum sollten die Radiatoren nicht gedrosselt werden, weil dann schaltet sich automatisch öfter die Poolheizung ein, was natürlich teuerer ist.
Bei der Abreise hat mir Herr Wegert angeboten, falls ich ihm die verbrauchten Energiekosten berechne, wird er mir eine negative Bewertung schreiben. Das habe ich abgelehnt und so folgte diese Bewertung...
Falls mich auf dieser Art und Weise Herr Wegert bewerten kann, dann erlaube ich mich auch ihn zu bewerten... Dem Herrn Wegert würde ich nie mal einen Stern erteilen und warne hiermit alle Gastgeber von diesem hinterhältigem Gast...

Mei 2021

Christian B. uit Lübeck

4,8
4 5 5 5 5
Toon Duits

Geweldig huis op een prachtige locatie

We waren er 6 dagen. Het huis is erg groot, het is schoon, heeft een groot zwembad en is comfortabel ingericht. Het enige punt van kritiek is dat het nogal lawaaierig is, wat tot spanningen kan leiden als iemand eerder dan de anderen wil slapen.

Afgezien daarvan kan ik het alleen maar aanbevelen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Skivakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. P. Lepic:

Vielen Dank für Ihre Bewertung. Dass ein Fußboden aus Holz leider knirscht, ist bekannt... Einige Leute mögen sich gestört fühlen, die anderen wissen, dass es zu den Berghäusern einfach gehört...
Die Lärmintensität hängt auch von dem Benehmen der Gäste ab :-)

Juni 2019

Jörg N. uit Lutherstadt Wittenberg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Vakantie in een luxe huis

We hebben een week vakantie gehad van de mooiste over het huis er is niets negatiefs te melden alles was naar volle tevredenheid. De omgeving is puur natuur. We waren veel met de auto op pad en hebben het platteland verkend na terugkomst gingen we dagelijks in het zwembad wat natuurlijk de Heileit van het huis is ook de heer P. Levic is een zeer vriendelijke contact persoon die elke vraag beantwoord met een vriendelijk gezicht. We hebben besloten om er nog een vakantie te maken.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. P. Lepic:

Vielen Dank für die freundliche Bewertung. Wir freuen uns auf Ihren nächsten Besuch...

April 2019

Swetlana S. uit Berlin

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Geweldig huis, zeer aanbevolen voor gezinnen!

Het huis is zeer ruim en biedt veel ruimte! Het gebied is echt mooi, zeer geschikt voor natuurliefhebbers. Het hoogtepunt voor ons was het verwarmde zwembad en de sauna op de begane grond. We hebben een geweldige tijd in dit huis doorgebracht!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Skivakantie

Antwoord van Dhr. P. Lepic:

Vielen Dank fur die freundliche Bewertung!

Februari 2019

Werner und Sabine S. uit D-0589 Riesa

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Een absoluut luxe huis.

Het huis verdient het predicaat "luxe huis", er waren geen enkele wensen onvervuld gebleven, de techniek functioneerde zonder problemen en 3 families hebben zich 1 week lang thuis gevoeld. Vanwege de grote belangstelling zijn we van plan om het huis opnieuw te huren in 2021 - het is waarschijnlijk helaas niet mogelijk om een geschikte datum voor ons te vinden. Het huis is zeer aan te bevelen.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Skivakantie

Antwoord van Dhr. P. Lepic:

Vielen Dank für die freundliche Bewertung. Wir freuen uns auf Ihren nächsten Besuch...

Augustus 2018

Brigitte uit Berlin

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Super vakantie

We zijn aangekomen met 3 volwassenen, 2 kinderen en 1 hond. De begroeting door meneer Lepic en zijn vrouw was erg hartelijk. Het huis is gewoon geweldig. Over 3 verdiepingen was er niets tekort. Op de begane grond is er een zoutwaterzwembad met sauna, op de eerste verdieping is er de keuken, de woonkamer en de andere slaapkamers met badkamer, op de zolder is er nog een keuken, een pooltafel en nog een grote slaapkamer met aparte badkamer. Door de ligging op een berghelling is het zo dat de begane grond en de eerste verdieping nog steeds "gelijkvloers" zijn met de omgeving. Het uitzicht is geweldig en gewoon niet te beschrijven. De pure natuur eromheen, vooral de (wilde) bloemenweide, laat je gewoon van deze omgeving genieten. In stille momenten liepen er zelfs herten langs het huis. Wie wil, kan buiten gebruik maken van de ruime zitgelegenheid met barbecue, ligstoelen en een schommel (voor de kinderen). Er is zelfs een vuurplaats aanwezig. Voor degenen die ook van moderne media houden: Op flatscreens was Duitse televisie zonder problemen te ontvangen. Het Wi-Fi-aanbod in het huis werkt ook perfect en is alleen maar aan te bevelen. Er zijn zelfs mogelijkheden om te winkelen en recreëren in de directe omgeving, zelfs in de zomer. Andere grotere steden (Vrchlabi of Spindleruv Mlyn) zijn elk in ongeveer 20 minuten te bereiken. Daar zijn ook geweldige restaurants te vinden. Het is zeker aan te raden om ook een wandeling te maken naar de nabijgelegen uitkijktoren. Het uitzicht over het Reuzengebergte is adembenemend vanaf daar.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Skivakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. P. Lepic:

Vielen Dank für die freundliche Bewertung!

Februari 2018

Sven uit 14641 Nauen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

De uitrusting van dit huis is geweldig. Voor liefhebbers van huizen met een binnenzwembad zoals wij, gewoonweg verbluffend. Al meer dan 10 jaar brengen we onze vakantie door in dergelijke huizen. Dit is tot nu toe het beste zwembad. Normaal gesproken vind je dit soort huizen alleen aan zee. Maar in combinatie met de bergen is dit een ideale uitvalsbasis. De kosten van het huis zijn laag en ook lunchen in de omgeving is mogelijk voor weinig geld. De informatie van de verhuurder was erg nuttig. Het huis was schoon en goed onderhouden. We hebben dagelijks gebruik gemaakt van de biljarttafel in huis. Ook onze kinderen waren er enthousiast over. De kabelbanen zijn hier nog betaalbaar. Let echter op bij het wisselen van geld. De beste koers kregen we bij het winkelen in de supermarkt. Wij bevelen dit huis aan iedereen aan die waarde hecht aan een binnenzwembad en sauna. En dat voor deze prijs.
Aanbevolen voor: gezinnen met kleine kinderen, avontuur & ervaring, reizigers van 55+.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Skivakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. P. Lepic:

Vielen Dank für die freundliche Bewertung!

December 2017

Sven K. uit Melchow (

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Super vakantiehuis

De uitrusting van het vakantiehuis was comfortabel en uitgebreid. We hebben ons zeer op ons gemak gevoeld. In de nabije omgeving vonden we alles wat we nodig hadden. Het vakantiehuis is een aanrader voor families met kinderen. Het verhuisechtpaar was zeer vriendelijk en behulpzaam. We komen graag terug.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Skivakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. P. Lepic:

Vielen Dank für die freundliche Bewertung. Wir freuen uns auf Ihren nächsten Besuch...

Oktober 2017

Katja T. uit Dresden

3,7
2.5 2 5 5

Luxushaus mit vielen Mängeln

Wir haben mit 8 Personen (6 Erwachsene und 2 Kinder) eine Woche im Luxushaus verbracht und nach und nach stellten sich einige Mängel heraus. Neben dem Mietpreis entstehen viele weiter Kosten (Feuerholz, Strom, Wlan) die vom Vermieter zwar angegeben sind, man sie aber nicht so richtig überblickt bei der Anmietung. Es ist blöd wenn man einen Kamin und eine Lagerfeuerstelle hat und nicht zumindest etwas Holz bereit gestellt ist. Man es kaufen muss. Wlan muss man extra bezahlen. Ich kann mir schon vorstellen dass manche Mieter die Sauna den ganzen Tag laufen ließen, wenn sie den Strom nicht extra bezahlen müssten, aber vielleicht wäre da ein Münzautomat besser. Wir mussten auf jeden Fall über 100 Euro für eine Woche an Strom bezahlen. Leider hatten wir auch das Pech, dass in der großen Küche der Herd und der Geschirrspüler nicht richtig gingen. Bei der Hausbegehung haben wir viele Anweisungen bekommen, z.B.: nicht in den Pool springen, in der Sauna Aufgussverbot - all diese Dinge schmälern den Eindruck. Zum Teil waren die Matratzen auch schon sehr durch gelegen. Es gab in der Küche nur sehr wenige Steckdosen, so dass man Wasserkocher und Kaffeemaschine nicht gemeinsam betreiben konnte. Die Duschköpfe hielten nicht in den Halterungen, so dass man sie immer festhalten musste. Der Pürierstab war kaputt. Das Haus ist leider sehr hellhörig, so dass wir den Pool und Billard während meine 8 Monate alte Tochter schlief, nur sehr eingeschränkt benutzen konnten, weil es einfach so laut war. Insgesamt wirkte der Wohnbereich sehr abgewohnt. Es waren einfach viele Kleinigkeiten die uns störten und die wir in einem Luxushaus nicht haben wollten. Mit diesem Titel und dem Mietpreis dafür schraubt man die Anforderungen sehr hoch und leider werden sie nicht erfüllt.

Antwoord van Dhr. P. Lepic:

Es freut uns sehr, dass wir viele zufriedene Gäste und Stammgäste haben, die anderer Meinung sind.
Der angebliche Defekt /Heißluft am Herd/ wurde nach der Abreise der Frau T.  von einem Fachmann überprüft - es wurde kein Defekt festgestellt, Spülmaschine arbeitet einwandrei, es wurde der Kurzprogramm aktiviert/ Die Matratzen im Haus sind aus verschiedenen Materialen und Härten hergestellt, damit sich jeder Gast die passende Matratze auswählen kann, dass klappte bei der Frau T. anscheinend nicht.
Das man nicht ins Pool springen kann ist notwendig, damit das spritzende Salzwasser nicht die Fenster und Radiatoren vernichtet. Dieser Verbot ist auch in öffentlichen Pools üblich.
 
Die Möbel im Haus ist nicht abgewohnt, sondern antik. Wir bemühen uns einen zeitgemäßen Geist des Riesengebirges zu schaffen, anscheinend nicht jedermanns Sache...
 
Aus unserer Hinsicht des Inhabers ist es schwer auf diese nicht objektive Bewertung zu reagieren, weil jeder Gast kann schreiben  fast alles , was er will. Es ist allgemein bekannt, wer sucht, der auch etwas immer findet.
Aus der ganzen Bewertung von Frau T. sind wir nur in einem Teil dieser Bewertung mit Frau T. teilweise einig, und zwar, dass in Dachgeschoß ist der Fußboden aus dem Holz gemacht und das Holz überträgt leider den Lärm. Aber unten in Poolraum ist das absolut nicht der Fall.
Wir haben für Preis/Leistung Verhältnis von Frau T. 2 Punkte bekommen. Wenn wir alle Kosten der Frau T.  zusammenzählen und mit der Personenanzahl dividieren, dann kommen wir auf einen Preis von 22,- EUR p.P.T.
Ob das eine korrekte Bewertung ist, das überlassen wir jedem von Ihnen zur Beurteilung


Contactpersoon

Dhr. P. Lepic

Dhr. P. Lepic

Beste toekomstige gasten! Mijn naam is Pavel Lepic en ik wil u graag uitnodigen voor een bezoek aan mijn vakantiehuis in Tsjechië in het Nationaal Park Krkonoše. Ik verhuur mijn eigen vakantiehuis vanaf het jaar 2002 en ik hoop dat u zich bij ons op uw gemak voelt en wij verheugen ons op uw bezoek op Uw Pavel Lepic Huiseigenaar en verhuurder


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 103783

Laatst bijgewerkt: 15.03.2024

Advertentie online sinds: 6 Jaren, 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/103783.htm


«Bergbadhuis - overdekt zwembad en sauna» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.6 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 12 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven