Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiewoning Kiekut

Oostzee, eiland Rügen, Baabe

Max.  4   gasten
90m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
90m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

13 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

13 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online



Beschrijving

De vakantiewoning biedt 90 m² woonruimte voor maximaal vier personen. Naast de woonkamer met TV en open keuken vindt u een slaapkamer met een tweepersoonsbed en TV, een apart slaapgedeelte met slaapbank en een badkamer met douche en toilet. De flat is rolstoeltoegankelijk en heeft directe toegang tot de lift. De moderne inrichting van alle kamers is zo goed als nieuw en biedt u alles wat u nodig heeft voor een ontspannende vakantie aan de Oostzee.

De vakantiewoning heeft twee grote balkons. Vanaf een van de balkons kunt u genieten van een adembenemend uitzicht op de Oostzee, vanaf het andere balkon het uitzicht op de promenade van de Baltische badplaats

Van mei tot september is een strandstoel al gereserveerd voor uw hele vakantie en staat deze gratis tot uw beschikking

Een parkeerplaats is beschikbaar direct achter het huis op de reling van het appartementencomplex

Mocht het weer niet meewerken, dan kunt u gebruik maken van de wellnessruimte in de kelder van het huis met infraroodcabine, sauna, stoomsauna, warmtebank en fitnessruimte.

Er is ook gratis WiFi beschikbaar in het hele appartement. Er is ook een fietsverhuurservice in het huis. Buiten het hoofdseizoen hebben we speciale voorwaarden geregeld voor onze gasten.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Slaapbank (160x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Sauna Sauna
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.15 km

0.15 km

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 0.1 km

0.1 km

Bus 0.4 km

0.4 km

Luchthaven 28 km Flugplatz Rügen

28 km

Station 0.4 km Baabe

0.4 km

Snelweg-afrit 50 km Stralsund

50 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het appartement bevindt zich op de 3e verdieping (zolder) van het voormalige Hotel Mönchgut, dat direct aan de mooie promenade van de Oostzeebadplaats Baabe ligt.

De nabijheid van het strand van 150 m onderscheidt uw accommodatie op een bijzondere manier. Direct aan de voeten van het domicilie liggen talrijke bars en restaurants en het cabaret Lachmöwe. Op het strand zijn er diverse mogelijkheden om te genieten van hapjes, drankjes en eten. Winkelmogelijkheden voor de dagelijkse behoeften zijn op loopafstand, evenals de bakker

De Baltische badplaats Baabe ligt in het zuidoosten van het eiland Rügen op het schiereiland Mönchgut en heeft een van de mooiste stranden van het eiland. Uitgebreide strandwandelingen naar de naburige Oostzeebadplaatsen Göhren en Sellin worden aanbevolen
Baabe werd voor het eerst vermeld in een document uit 1252 en bestond tot het midden van de 19e eeuw uit slechts enkele huizen en boerderijen. De ontwikkeling van het toerisme vond pas plaats rond 1910/20. Terwijl moderne gebouwen het beeld van het dorp aan de zeezijde kenmerken, is aan de Boddenkant de oude architectuur van Baabe uit vroegere tijden te vinden. Deze episodes van de geschiedenis komen ook de culinaire diversiteit van het dorp ten goede. In de Baltische badplaats Baabe vindt u zowel klassieke visrestaurants van plaatselijke vissers, die nog elke ochtend met hun schuiten de zee op gaan, als internationale gerechten.

In de romantische Boddenhaven van de stad worden excursies aangeboden naar onder meer het historische eiland Vilm. Vissers kunnen hier ook snoek en snoekbaars vangen. De veerboot van Moritzdorf, een van de kleinste veerboten van Duitsland, vervoert sinds 1891 mensen op spierkracht over de Baab Bek.

Qua infrastructuur is het hele schiereiland Mönchgut zeer goed ontwikkeld. Op een steenworp afstand van de flat rijdt de historische smalspoortrein "Rasender Roland" het station van het dorp binnen. De trein rijdt over het eiland en is daarom perfect voor dagtochten. Met een kuurkaart kunt u ook gratis gebruik maken van de bus en de badspoorweg in Göhren, Sellin en Baabe. Het eiland is ook gemakkelijk per fiets te verkennen dankzij de goed aangelegde fietspaden.

In de regio vindt u ook nationaal bekende attracties zoals het Ozeaneum in Stralsund, het Störtebeker Festival in Ralswiek en het voormalige KdF-bad "de Kolos van Prora".


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Volleybal
Wandelen
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Toeristenbelasting: Afhankelijk van het seizoen, tussen € 1,80 en € 2,35 per dag. Kinderen tot 7 jaar en zwaar gehandicapten van 80 % en hun officiële begeleiders zijn vrijgesteld. Tot 17 jaar betalen jongeren 50% van de prijs voor volwassenen

Beddengoed en handdoeken kunnen worden geboekt voor een extra € 15 p. p. (optioneel).

Annuleringsvoorwaarden:

  • Keine Rücktrittskosten, wenn aufgrund behördlicher Beschränkungen, wie z. B. ein Beherbergungsverbot die Reise nicht angetreten werden kann. Ein notwendiger Rücktritt von der Reise muss schriftlich mitgeteilt werden. Der Vermieter hat in diesem Fall Ersatzanspruch nach folgender Staffelung: Rücktrittsgebühren: bis 91 Tage vor Mietbeginn 50,00 €, 90 bis 61 Tage vor Mietbeginn 25 % des Mietpreises, 60 bis 35 Tage vor Mietbeginn 50 % des Mietpreises, 34 bis 2 Tage vor Mietbeginn 80 % des Mietpreises, 1 Tag vor Mietbeginn oder bei Nichterscheinen 95 % des Mietpreises. Wir empfehlen den Abschluss einer Reiserücktrittsversicherung.

meer informatie:

Wellness faciliteiten tegen betaling, gedeeld met de huurders van het huis.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 14-04-2024


2 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,0 van 5
4.0 Inrichting
4.5 Prijs / kwaliteit
3.5 Service
5.0 Ligging
3.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2023

Martina D. uit 08427 Fraureuth

4,4
4 5 5 5 3
Toon Duits

Geweldig vakantie appartement

Dit mooie en zeer smaakvol ingerichte vakantieappartement vonden we echt leuk. We vonden ook de grote badkamer en natuurlijk de twee balkons geweldig. Misschien zouden 1-2 horren nog kunnen worden toegevoegd. Er moet iets meer aandacht worden besteed aan het schoonmaken van het appartement (inclusief balkon). In ieder geval zullen we deze vakantieaccommodatie aanbevelen.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Strandvakantie

Juli 2022

Verena E. uit Borsdorf

3,6
4 4 2 5 3

Urlaub an der Küste

Zunächst die erfreulichen Sachen:
Die Ferienwohnung ist sehr geschmackvoll und mit Liebe eingerichtet...
Wie gewohnt stand uns der Strandkorb in erster Reihe zur Verfügung- perfekt im Hinblick auf die Ferienzeit- diesen möchte ich auch nicht vermissen.
Die Ferienwohnung befindet sich in Top- Lage und verfügt über 2 Balkone- welche je nach Windlage gut genutzt werden konnten...
Nun das Negative:
Leider ist das Möbiliar - insbesondere die Betten in die Jahre gekommen. Die Betten quietschen bei jeder Bewegung, die Matratzen sind durchgelegen- nach vielen Versuchen und ausprobieren konnten wir die Verteilung der Schlafplätze abschließen- die nennt man aber auch Interimslösung und so nicht gedacht... Schade eigentlich...
Auch die Sauberkeit hat deutlich nachgelassen- so lagen die Putzmittel der Reinigungsfirma noch im Bad rum, die Schränke mussten durch uns noch einmal ausgesaugt werden, bevor sie genutzt werden konnten...
Insgesamt in die Jahre gekommen- nur die Lage macht es perfekt....

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie


Contactpersoon

Mevr. C. Wagner

Mevr. C. Wagner

We hebben een droom vervuld en gekozen voor deze vakantiewoning vlakbij het strand in een van de prachtige badplaatsen aan de Oostzee, Baabe. Om onze gasten een aangenaam verblijf te bieden, hebben wij het volledig opnieuw ingericht en wij hopen dat onze gasten zich er op hun gemak voelen en goed kunnen uitrusten.


Andere accommodaties van Mevr. C. Wagner


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 104133

Laatst bijgewerkt: 05.04.2024

Advertentie online sinds: 6 Jaren, 7 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/104133.htm


«Vakantiewoning Kiekut» krijgt een vakantiebeoordeling van 4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 2 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven