Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Luxe penthouse aan zee

Calabria

Max.  4   gasten
45m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
45m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

20 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

20 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online



Beschrijving

Penthouse 45 m² + 30 m² terras met uitzicht op zee in Calabrië (zonder spoorlijn tussen). Uitzicht op zee vanuit alle ramen en vanaf het terras. Volledig voorzien van airconditioning.
Is onlangs in 2017 gerenoveerd vanaf nul en een upgrade naar Duitse norm. Alle super modern, maar toch verfijnd met een paar echte Breton Sichen Antiques. 2x 40 "Mega TV's in de woonkamer en slaapkamer. CI + slot voor uw Sky-kaart. Geen Wohnungsaustattung met onbemind meubilair van huis, zoals één vindt het vaak, maar allemaal nieuw ingericht en het beste. Keuken met oven magnetron WMF potten inductiekookplaat merk bestek en borden, evenals een bril met het oog op de zee Alles is klaar voor een zelfgemaakte Celebrity diner op het terras - .. die kan worden verlicht abendsmit discreet LED-verlichting bedwelmende uitzicht op de oceaan - sfeer en romantiek zonder einde.

Slaapplaats

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Airconditioning Airconditioning
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.01 km

0.01 km

Supermarkt 0.4 km

0.4 km

Restaurant 0.03 km

0.03 km

Stadscentrum 1.5 km

1.5 km

Luchthaven 80 km Lamezia

80 km

Station 2 km Santa Caterina dello Ionio

2 km

Snelweg-afrit 20 km Catanzaro

20 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het appartementencomplex is gelegen in de eerste rij bij de zee in Santa Caterina dello Ionio. Een rustige plek, dat is niet al te druk zelfs in de zomer. Vooral Italiaanse toeristen, maar ook een internationaal publiek in de zomer. Als er wind is het bijna altijd op het land, zijn er geen stromingen, zodat voor vele jaren niemand heeft daar verdronken. Het strand is een zandstrand en deels met kleine ronde stenen. Het appartement is zeer dicht bij een pizzeria en een bar aan het strand (Lido) gevoel met Caribisch gebied, waar u zeer redelijk kunt eten geprijsd zeer fijn en zelfs in vergelijking met Duitsland en cocktailbar .. De boulevard van het dorp is niet ver weg en, net als een klein bedrijf loopafstand. Het dorp biedt diverse restaurants en cafe bars in de off-season met originele itlaienischem voedsel (niet een toeristische eten van voedsel zoals noten). Wie heeft hoge normen in plaats accommodatie en een ligweide en Meeresanbeter is zal hier zeer comfortabel voelen. Er zijn disco maar familie geen party scene. Dag en nacht kunt u onbevreesd zonder risico - vrij kunnen bewegen


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 25 % 6 weken voor aankomst
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Inclusief 12 kWh per dag. In elektriciteit kost 40 cent per kilowatt. valt eigenlijk alleen als airconditioning wordt gebruikt met het raam open.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 4 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 4 dagen voor de check-in aangevraagd is, wordt 50% van het boekingsbedrag minus de prijs voor de eerste nacht en de annuleringskosten teruggestort.

meer informatie:

De Calabrische in dit dorp zijn allemaal erg vriendelijk en gastvrij en proberen te blijven zo mooi mogelijk te maken. Het is mogelijk om een ​​hond mee te nemen. Daar echter, handdoeken linnen (Bassetti, etc.) en is erg duur, dus werkelijk gemaakte kosten door honden ons om de hond 70 tegemoet te EUR kosten per week.
Soms is er helaas weinig waterdruk op bepaalde tijden van de dag. In de rest van het huis Italiaanse eigenaar van Turijn leven meestal meer dan 60 jaar oud.
TV-programma's via Astra - bracht films kunnen worden bekeken op Smart TV of USB-verbinding stick of harde schijf. In Calabrië is er bijna het klimaat van Noord-Afrika, in de zomer de zuidkant van Calabrië is bijna geen regen in de winter is er geen vorst, zodat tropische vegetatie zoals palmbomen etc. daar bananen groeien. Dit jaar heeft geregend in de zomer van juni tot half september alleen 2x. In het dorp is er een golfbaan Borgo Ferri gelieve google.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-02-2024


3 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2018

Franka D. uit 04416 Markkleeberg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Fantastische vakantiewoning

De flat zelf is liefdevol en rijkelijk gemoderniseerd. Het interieur laat niets te wensen over. Het hoogtepunt is het enorme terras met uitzicht op zee. Hier kunt u volledig ongestoord ontspannen. Het strand is snel bereikbaar via een privépad, de waterkwaliteit is geweldig, snorkelen is een belevenis. Een kleine winkel met regionale producten en twee strandbars liggen op loopafstand.
We voelden ons zeer comfortabel en kunnen deze flat alleen maar aanbevelen.

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

April 2018

Kai-Uwe G. uit 09127

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Fantastische directe ligging aan het strand, super terras, origineel Italië

absoluut briljant penthouse direct aan het strand, mijn vrouw en ik brachten een super tijd door in een van de mooiste gebieden van Italië. Italië is hier nog echt origineel. Bovenal zijn er geen toeristen, je hebt het strand bijna voor jezelf, het penthouse biedt echt alles wat je nodig hebt, een geweldige keuken, een zeer comfortabel bed, een geweldige badkamer en het terras - geweldig! Er is een geweldig restaurant in de buurt - geen toeristische rip-offs, want die zijn er niet:-)Wij kunnen het penthouse met zijn fantastische ligging zonder voorbehoud aanbevelen, een absolute insider tip voor een super prijs

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2017

Ludwig S. uit 81377 München

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Super dakterras

Gewoon geweldig... als je van eenzaamheid houdt...

Aanbevolen voor: Strandvakantie


Contactpersoon

Mevr. S. Joachim

Mevr. S. Joachim

Mijn man en ik heb hier in Calabrië te brengen voor onze pensioen. Dit schitterende appartement wordt gebruikt door onszelf - het moet alle claims te voldoen, omdat op dit grote gebied heeft een geweldige sfeer om te genieten. We kochten dit appartement in een verschrikkelijke toestand 4 jaar geleden - dus het was echt notwednig om alles te renoveren. Na de eerste voordat we niets te renoveren en gewoon genieten van het prachtige uitzicht was het maar om te worden gebruikt om de fijnste er sport en installeer gehad. Maar ze zullen dus breng uw vakantie met alle comfort en luxe van thuis in een paradijselijke plek. Als je 's nachts offenen het raam hoor je de oceaan lawaai.


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 104325

Laatst bijgewerkt: 26.02.2024

Advertentie online sinds: 6 Jaren, 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/104325.htm

Mevr. Susann Joachim

Baumkirchner Str., 20

81673 München

+491633619561

Germany


«Luxe penthouse aan zee» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 3 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven