Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Flat Atlântico

Oost-Algarve

Max.  4   gasten
110m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 4  gasten
110m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

94.44% Aanbeveling

9 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

94.44% Aanbeveling

9 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online



Beschrijving

De "Flat Atlântico" is onderdeel van het nieuwe appartementencomplex "Del Mar Village" aan de rand van Fuseta. Het is in de eerste van twee verdiepingen (lift), parallel aan de lagune en biedt een prachtig uitzicht zuidoostelijke richting, rechtstreeks naar de zee en de prachtige kilometer lange eiland Armona. De plant behoort tot de grote tuin is gemaakt met duinen en lagunes planten. De uitgestrekte grasvelden, onderhouden bloemperken en een groot zwembad met kinderbad lijken naadloos de overgang naar het natuurreservaat van Ria Formosa. Vanaf het balkon en de tuin flora en fauna kan worden waargenomen in vrede. Bij laag tij, worden de schelpenverzamelaars reizen in Watts en bij hoog water de lagune is als een groot meer. Van april tot oktober, de veerboten naar zich direct voor de lagune Atlantische strand. De veerhaven ligt op slechts 900 meter afstand, net als het kleine strand van de stad, die populair is bij gezinnen met kleine kinderen. In het dorp zijn er vele restaurants, cafés en winkels. Sommige bars bieden een nette 's nachts leven zonder de drukte. Fuseta is een originele, charmante vissersdorp dat geen grote hotels of overdreven toeristische infrastructuur heeft. Wie alles doen zonder een huurauto, moet de weg te benaderen per trein en bus vele aantrekkelijke kustplaatsen zoals Faro, Olhão en Tavira. Ook de levendige, bruisende Sevilla, een van de meest aantrekkelijke Spaanse steden, ligt op slechts twee uur rijden met de auto. Lissabon wordt ook bereikt in een paar uur.
Het appartement laat niets te wensen over. De minimalistische, zeer modern appartement is gebouwd van hoge kwaliteit en uitgerust. Om bijna 100m² zijn beschikbaar voor de gasten, waaronder twee lichte slaapkamers met airconditioning, een kast en een badkamer en suite beschikbaar. In de ingang is er een gastentoilet. De grote en open naar de zee woonkamer is onderverdeeld in de zeer goed uitgeruste keuken met eettafel en de woonkamer met een comfortabele bank. Advanced is deze ruimte door het openen van de openslaande deuren en een groot balkon is voorzien van - een fantastische zomer woonkamer. En wie niet naar de vooruitzichten in extase ...!
Licentie- of registratienummer: 335/AL (CM Olhão)

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1 km

1 km

Meer 0.1 km

0.1 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 19 km Faro

19 km

Station 0.3 km Fuseta-A

0.3 km

Snelweg-afrit 9 km Olhão

9 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De "Flat Atlântico" is gelegen in een doodlopende straat aan de westelijke rand van Fuseta, direct aan een prachtig deel van de Ria Formosa. Wordt het één richting plaats is men in 5 minuten in het centrum met restaurants en winkels. Zelfs de kleine lagune strand en de pier voor de veerboten zijn niet meer ver. Echter, men gaat westen is men direct in onbebouwd gebied. Hier beginnen de kwelders waar doorheen slingert kilometer per promenade.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Wandelen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 200
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 7 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De huur voor de hoge seizoen verwijst naar 4 personen. De resterende seizoenen op 2 personen (elke extra persoon + € 70,00 / week).
De bijkomende kosten zijn inbegrepen. In het off-season, wordt de huidige extra in rekening gebracht (0,20 € / kWh)

Annuleringsvoorwaarden:

  • - up to 84 days before departure of the total rental price - 83 to 45 days before departure 25% of the total rental price - 44 to 28 days before departure 50% of the total rental price - 27 to 14 days before departure 70% of the total rental price - 13 to 0 days before departure 90% of the total rental price - For early departure 100% of the total rental price


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 26-04-2024


18 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.9 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
5.0 Ligging
4.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

April 2023

Susanne V. uit Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Accommodatie smaakvol genesteld in het prachtige landschap aan het meer

Prachtig uitzicht op de lagunes voor de kust: kijken naar eb, vloed en schelpenzoekers:binnen vanaf het enorme balkon was altijd fantastisch. De flat is vrijwel perfect uitgerust en het centrum van het dorp is op loopafstand, evenals het treinstation. Een huurauto is overbodig. S Nachts was er altijd een mooi concert van de inwonende krekels, en de gekko's hielden ons vrij van muggen.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Juni 2022

Jan F. uit Dortmund

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Fantastisch!

Het was een droom - super flat, fantastische locatie, het geluid van de zee, zwembad, tuin - geen wensen bleven onvervuld
We zijn enthousiast en komen zeker nog eens terug!

Aanbevolen voor: Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juni 2022

Elfriede R. uit Ahrensburg

4,6
5 4 5 5 4
Toon Duits

Super Appartement

De flat ligt op een geweldige locatie, is uitstekend uitgerust, goed onderhouden complex met groot zwembad, met uitzicht op de lagune en de zee, restaurants, winkels, veerboot en stadsstrand zijn op loopafstand.

De verhuurders Heidi en Jens Röver waren super betrouwbaar, snel bereikbaar en zorgden goed voor ons

Dus we konden ons zeer comfortabel voelen en goed herstellen.

We komen graag nog eens terug!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Strandvakantie

Mei 2022

Monika S. uit Malente

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Top appartement / Top begeleiding

Het vakantieappartement bevindt zich op een onbeschrijfelijk mooie locatie, men geniet van een adembenemend uitzicht op buitengewone natuurlandschappen. De wisseling van de getijden biedt afwisselende uitzichten op fenomenale natuurtaferelen. Het appartement is zeer ruim en ruimtelijk en perfect uitgerust. Er blijven geen wensen onvervuld. Een hoogtepunt is het grote balkon. Er is voldoende ruimte voor vier personen om zich comfortabel te voelen. De keuken is volledig uitgerust, er ontbreekt niets, zowel een vriezer en vaatwasser als alle elektrische apparaten zijn aanwezig. TV met alle Duitse programma's. Het hele appartement is brandschoon en goed onderhouden. Het ruime zwembadcomplex (met een oneindig karakter) biedt volop ruimte op de houten terrassen voor ligstoelen en parasols. De afmetingen van de zwembaden zijn indrukwekkend. De haven, boulevard en het centrum zijn op 10 minuten loopafstand. De dichtstbijzijnde winkelmogelijkheid is te voet bereikbaar in 3-5 minuten. De dichtstbijzijnde supermarkt ligt op ongeveer 1,5 km afstand.
De communicatie en bereikbaarheid van de heer en mevrouw Röver was altijd snel en ongecompliceerd en we werden altijd uiterst vriendelijk en behulpzaam verzorgd.
Heel erg bedankt daarvoor!!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Januari 2022

Sabine S. uit Wiesbaden

4,8
5 4 5 5 5
Toon Duits

Modern appartement in goed onderhouden complex

We hebben een week doorgebracht in dit lichtdoorlatende appartement. De locatie is ideaal om de prachtige omgeving en het achterland te verkennen. Een kleine supermarkt en een bakker zijn op loopafstand te bereiken. Op het windbeschutte balkon kunt u zelfs bij koudere temperaturen van de zon genieten. Enige kritiekpunt: een verwarmingsmogelijkheid in de badkamer zou fijn zijn.

September 2021

Christof L. uit Berlin

4,8
4.5 5 4.5 5 5

Hervorragende Wohnung mit tollem Ausblick

Wir waren (drei Personen) zwei Wochen in der Wohnung, gelegen in einer Ferienanlage mit Eigentumswohnungen. Die Anlage ist top gepflegt und gut eingebettet in die Landschaft. Besonders der Pol ist zu erwähnen.
Es gibt nichts zu kritisieren. Fuseta ist ein schönes Fischerdorf. Erholung pur. Am besten man fährt in der Nebensaison.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juni 2021

Philip H. uit Schwerin

4,8
4 5 5 5 5

Wunderschön!

Unser Aufenthalt in dem gepflegten, ruhigen Apartamento Atlantico wird in sehr angenehmer Erinnerung bleiben! Der herrliche Ausblick auf Garten, Ria Formosa und das Meer ist unvergessen. Wenn das Schicksal es erlaubt, wären wir glücklich, dorthin zurückkehren zu können.

Philip, Klaus und Gunda

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Strandvakantie

Oktober 2020

Michael T. uit Mülheim

4,7
4.5 5 4.5 4.5 5

Hervorragende Unterkunft mit fantastischer Aussicht

Wir waren vom Ende Oktober bis Anfang November für 14 Tage in dieser Unterkunft. Zu dem tollen Wetter, welches wir genießen durften, war die Unterkunft das besondere Highlight. Eine sehr komfortable Unterkunft in einer sehr ruhigen Sackgasse mit allen Annehmlichkeiten, die man sich wünschen kann. Zusammen mit der schnellen Erreichbarkeit des Zentrums und des Strand ist die Wohnung ideal für einen erholsamen Urlaub. Vielen Dank auch an Familie Röver für die Kommunikation und Organisation. Wir kommen gerne wieder.

Aanbevolen voor: Strandvakantie

Augustus 2020

Stefan L. uit Stuttgart

5,0
5 5 5 5 5

Alles perfekt in Fuseta

Die Wohnung und die Lage sind ein Traum, wunderbar ruhig und doch alles in wenigen Minuten zu Fuß erreichbar

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Strandvakantie

September 2019

Renate N. uit Pellingen

5,0
5 5 5 5

Entspannung pur

Wir haben 2 schöne Wochen bei idealem Wetter in einer tollen Wohnung verbracht, die keine Wünsche offen lässt. Besonders genossen haben wir die traumhafte Aussicht auf die Ria Formosa.
An Herrn Röver vielen Dank für den reibungslosen Ablauf und die gute Betreuung.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Strandvakantie

September 2019

Anonym uit /

5,0
5 5 5 5

Appartment mit Traumblick auf die Lagune

Das Appartment ist direkt an der Lagune gelegen, man sieht den Sonnenaufgang direkt vom Balkon aus und kann tagsüber die Gezeiten beobachten.
Die Ausstattung ist sehr hochwertig, alles sehr stimmig designed, gute Qualität der Betten, der Bäder etc.
Der Pool, der zur Anlage gehört, ist der grösste, den man bei einer Ferienunterkunft finden kann. Er ist ausserdem ebenfalls traumhaft nah an der Lagune gelegen.
Der Service von Heidi und Jens Röver ist sehr zuverlässig und zuvorkommend. Er sorgt für einen rundrum angenehmen Urlaub.

Aanbevolen voor: Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2019

Denise P. uit London

5,0
5 5 5 5

Apartments Atlantíco

We had a very relaxing stay in this well-designed and immaculately kept apartment. Lovely pool and planting and stunning views of the estuary. We visited in August and took daily trips on the little ferry (a 5 minute walk from the apartment) to the fabulous beach on the Ilha Armona. This is our fifth visit to Fuseta - the most relaxing, unspoilt holiday destination. We will be back!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Augustus 2019

Barbara uit 2941AT Lekkerkerk

4,8
5 4 5 5

Appartement aan de rand vd Ria Formosa

Dit appartement is van alle gemakken voorzien, en als bonus elke dag een schitterend uitzicht. Lopend naar het veerbootje voor het fijne strand van Fuseta . Wij hebben een heerlijke vakantie gehad en komen zeker terug .

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Juni 2019

Ilona E. uit 22395 Hamburg

5,0
5 5 5 5

Wunderbarer Ausblick und ruhige Lage: Erholung pur!

Nach freundlicher Begrüßung empfing uns ein bestens ausgestattetes und geschmackvoll gestaltetes Appartement. Es hat eine ruhige Lage, großzügige Loggia mit wunderbarem Blick auf Lagunen-Landschaft und Meer. Hochwertige Außenanlage mit gepflegtem , sauberen Pool. Fuseta mit seinen guten Restaurants und der Fähre zur vorgelagerten Insel ist fußläufig erreichbar. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und bestens erholt.

Aanbevolen voor: Senioren, Vakantie zonder auto, Strandvakantie

Oktober 2018

Thomas S. uit 56170

5,0
5 5 5 5

Atlantico

Top

September 2018

Helmut W. uit Remscheid

4,9
5 4.5 5 5
Toon Duits

5 sterren vakantiewoning

De volledig rustig gelegen vakantiewoning aan zee is een juweeltje.
Het zwembad en de omliggende tuin zijn zeer goed onderhouden en ook geschikt voor kleine kinderen (kinderbad). Vanuit de 1e slaapkamer kunt u de zee zien als u wakker wordt. De gehele glazen pui (openslaande deuren) beslaat de gehele breedte van de flat = slaapkamer en woonkamer met diep balkon. Geen zicht vanuit naburige flats mogelijk.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2018

Mandy O. uit Dresden

5,0
5 5 5 5

Tolles Appartment in Fuseta

Sehr gut ausgestattetes Appartment in ruhiger Lage. Toller Pool, schöne Umgebung. Fuseta ist ein sympathischer kleiner Ort mit tollen Restaurants zu überraschend günstigen Preisen. Alles fussläufig erreichbar.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2018

A. P. uit 40476 Düsseldorf

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

unieke locatie direct aan de Ria Formosa

De flat komt overeen met de beschrijving, ruim, modern, goede uitrusting, keuken goed uitgerust. Zeer vriendelijke ontvangst en ondersteuning, zelfs tussendoor. De sleuteloverdracht verliep vlot. Rustig wooncomplex, op loopafstand van het centrum van Fuseta. Geweldige restaurants met vers gevangen vis. Prachtig uitzicht vanaf het balkon direct op de Ria Formosa. Met dank aan Jens!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Bedrijf visit-eastalgarve
H. Röver

H. Röver

In 2008 realiseerden we, Heidi & Jens Rover, onze droom van de verhuizing naar de oostelijke Algarve. Er is een leven wachtte ons ver weg van het massatoerisme, met linkse mensen een fantastische flora en fauna en veel zon! Om de mensen te laten terug naar huis om onze ontdekking te delen, zijn we begonnen met het bezoek-eastalgarve 'en verwelkomde vele enthousiaste bezoekers door middel van deze, reeds. Over informatief, met vele custom-bezaaid terrein willen wij u laten kennismaken met de prachtige Oost-Algarve dichterbij en animeren een individuele vakantie. Persoonlijk, we zijn in de planning en uitvoering, alsmede on-site als een competente partner aan de kant. Je voelt in goede handen, we zullen goede zorg van uw mooiste tijd van het jaar. Ondertussen hebben we niet alleen als een agent voor vele jaren ervaring, maar ook onze eigen huis Casa Formosa twee appartementen te huren. Informatie op


Andere accommodaties van H. Röver

Alle accommodaties weergeven van H. Röver

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 105952

Laatst bijgewerkt: 20.03.2024

Advertentie online sinds: 6 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/105952.htm


«Flat Atlântico» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 18 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven