Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Casa Monte Cabeça

Oost-Algarve

Max.  6   gasten
160m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
160m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

19 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

19 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online



Beschrijving

Casa Monte Cabeça is een luxe vakantiehuis in de stijl van een traditioneel Algarve landhuis. Met een scherp gevoel voor de Portugese bouwstijl is in lijn gebracht met de verwerking van aloude materialen met de huidige eisen voor een huis in het zuiden van Europa. Smaakvolle meubels, kleurrijke stoffen en geselecteerde accessoires set liefdevolle accenten binnen.
Het juweel met zijn vierkante meter perceel is gelegen in een agrarisch gebied op veel plaatsen met kleine groenten en fruit plantages, op slechts een paar kilometer van het bruisende stad Moncarapacho. Casa Monte Cabeça zit op een kleine heuvel en biedt een prachtig panorama van 360 °, die in het bijzonder kan worden genoten door de grote dakterras. In het noorden een brede vallei gedomineerd wordt aan het einde van de eerste heuvels van de Serra stijging. In het zuiden van het uitzicht op de altijd groene kustgebied veegt de horizon en stak verleidelijk de brede Atlantische Oceaan. Daartussen ligt het natuurreservaat van Ria Formosa, een grote lagune in de zeldzame flora en fauna bevinden. De eilanden voor de kust met hun prachtige zandstranden kan worden bereikt vanuit het huis in slechts 7-9 kilometer. Van Fuseta gaan in de zomermaanden regelmatig veerboten naar het eiland, achter Luz de Tavira, kan het strand Barril het hele jaar door worden bereikt via een drijvende brug te voet of met een toeristisch treintje.
De zeer ruime villa biedt in een veel comfort. De drie slaapkamers hebben elk een groot tweepersoonsbed, kasten en staan ​​fans. Elk van de kamers heeft directe toegang tot een van de vele terrasjes. Van alle kamers van het huis kunnen ook genieten van het uitzicht op het weelderige groen. Houten rolluiken op alle ramen worden aangeboden in de zomer voor een aangename kamertemperatuur, kon daarom niet nodig in de goed geïsoleerde woning met opzet airconditioning. Twee fraai betegelde badkamers zijn bij beschikking van de gasten, een eigen badkamer in de master.
Over de grote hal leidt naar de woonkamer, die is verdeeld in een keuken en woonkamer. De twee kamers worden gescheiden door een glazen schuifdeur van elkaar. De goed uitgeruste keuken biedt voldoende ruimte en comfort voor een gezin van 6 aan de macht. Een eettafel is in de keuken, een ander in de woonkamer. De woonkamer is voorzien van een hoge, versierd met riet plafond en grote ramen met uitzicht op drie richtingen. Vanuit de comfortabele leren bank kan ofwel een uitzicht op de romantische brandende open haard, buiten in de weelderige tuin of stel op het grote tv-scherm.

Rondom het huis bevinden zich rondom breed, betegeld en deels overdekte terrassen waar elk moment van de dag zon of schaduw te vinden. Ze zijn bekleed met geurige kruiden, bloeiende struiken en palmbomen en bananen. Daartussen zijn sprenkelen de Atlantische Oceaan. Het passeren van de verfrissende buitendouche paden leiden door de grote pand met zijn typische bomen. Dankzij de idyllische rustige ligging van het huis, is dit de ideale plek om kracht putten en te herstellen van de stress van het dagelijks leven ..
Licentie- of registratienummer: 6018/AL (CM Tavira)

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 6 km

6 km

Meer 6 km

6 km

Supermarkt 3.5 km

3.5 km

Restaurant 3.5 km

3.5 km

Stadscentrum 4 km

4 km

Bus 3.5 km

3.5 km

Luchthaven 25 km Faro

25 km

Station 5 km Fuseta/Moncarapacho

5 km

Snelweg-afrit 7 km Olhão

7 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Casa Monte Cabeça ligt op een heuvel op de grens tussen de wijken Olhão en Tavira. Beide steden kan worden bereikt met de auto in 15 minuten. Winkels en restaurants, zijn er ook al in slechts 5 minuten afstand Ortem Moncarapacho en Fuseta. Fuseta van de veerboot naar de Atlantische eilanden.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Wandelen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 250
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 7 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Utilities inbegrepen - in het laagseizoen Elektriciteit € 0,20 / brandhout voor consumptie

Honden € 4,00 / dag

Lange termijn verhuur: Speciale prijzen van november tot maart op aanvraag

Annuleringsvoorwaarden:

  • - up to 84 days before departure of the total rental price - 83 to 45 days before departure 25% of the total rental price - 44 to 28 days before departure 50% of the total rental price - 27 to 14 days before departure 70% of the total rental price - 13 to 0 days before departure 90% of the total rental price - For early departure 100% of the total rental price


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 19-04-2024


16 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.9 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.9 Ligging
4.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juni 2022

Galina D. uit Köln

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mooi huis

We waren maar een paar dagen in dit huis, maar we voelden ons erg op ons gemak. Smaakvol ingericht en omgeven door een plantenparadijs.

April 2022

Michael T. uit Mülheim

4,6
5 5 5 4 4
Toon Duits

Zeer mooi en comfortabel huis in het groen

We voelden ons vanaf het eerste moment erg op ons gemak in dit vakantiehuis. Het huis is rustig gelegen en de nabijgelegen stad Fuseta of Moncarapacho kan snel worden bereikt in een paar minuten met de auto. Het is omgeven door groene heuvels.
Het huis was uitgerust met alles wat je thuis gewend bent. Het echtpaar Röver was zeer behulpzaam en aardig. We komen graag terug.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

November 2021

Alwin und Beate S. uit 35619 Braunfels

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Super huis om je goed te voelen en te ontspannen midden in de natuur met uitzicht op zee.

Wij hebben vier heerlijke weken doorgebracht in Casa Monte Cabeza met onze Hovawart hond en zowel mens als dier hebben met volle teugen genoten. Het huis op de heuvel maakt indruk door zijn ruimtelijkheid en het terras rondom, dat u via elke kamer kunt betreden. Er is altijd wel een zonnig en een schaduwrijk plekje te vinden. We hebben het enorme dakterras niet zo veel gebruikt in november, maar het is zeker een enorme aanwinst in de zomer. Binnen en buiten de woning, evenals op het strand, konden we wandelen met onze hond. We werden verliefd op het nabijgelegen vissersdorp Fuseta, de verschillende praias en het stadje Moncarapacho, dus we gaan terug naar !!!!
Wij danken de heer en mevrouw Röver voor de betrouwbare en tegelijkertijd ongecompliceerde zorg!
Beate en Alwin

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Oktober 2021

Stephan S. uit NRW

5,0
5 5 5 5 5

Herbst auf der Casa Monte Cabeça - uneingeschränkt empfehlenswert

Wir haben uns kurzfristig zu einem Urlaub im Herbst 2021 an der Algarve entschlossen und die Casa Monte Cabeça gebucht.

Die Casa Monte Cabeça thront auf einem Hügel und erlaubt durch die Dachterrasse einen wunderbaren Blick auf die Küste und das Hinterland. Das Haus ist perfekt ausgestattet und sehr stilvoll eingerichtet. Bei unserer Anreise wurden wir von Jens Röver in Empfang genommen und mit allen relevanten Informationen versorgt.

Die Algarve verwöhnte uns mit angenehmen Temperaturen, menschenleere Stränden und der gewohnten portugiesischen Gastfreundschaft.

Fazit: Die Unterkunft ist uneingeschränkt empfehlenswert! Gleiches gilt für die herbstliche Algarve!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Oktober 2020

Hilde B. uit Frechen

5,0
5 5 5 5 5

360 Gradblick von der schönen Dachterasse

Das Ferienhaus war absolut perfekt. Wir können uns den guten Bewertungen für dieses Haus nur anschließen und würden nicht zögern, hierher zurück zukehren. Vielen Dank auch noch einmal an Herrn und Frau Röver für die super Betreuung.

Aanbevolen voor: Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2020

Angela uit Köln

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

Aanbevolen huis

Een zeer mooie accommodatie in een heuvelachtig, agrarisch gebied - sinaasappel-, citroen-/limoen-, amandel- en olijfbomen. Het pand wordt onderhouden over 17.000 vierkante meter. De kamers zijn zeer ruim, toegang tot een van de terrassen is mogelijk vanuit elke kamer, groot dakterras over bijna het hele huis. Helaas zijn de landbouwmachines overdag duidelijk hoorbaar. Het enige wat we misten was een zwembad, want we wilden niet elke dag naar het strand lopen. De bestaande buitendouche met het alternatief koud en warm! Douche vergoedde veel. We komen graag terug!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

Juni 2020

Ronald S. uit Stralsund

5,0
5 5 5 5 5

Traumhaft!

Wir haben als Familie (2 Erwachsene, 2 Kinder) neun wunderbare Tage im Casa Monte Cabeca verlebt und können/wollen uns den bereits abgegebenen lobenden Bewertungen einfach nur anschließen. Lage, Ausstattung, Sauberkeit, Garten, Betreuung - alles ohne Fehl und Tadel. Sehr gerne kommen wir wieder.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

December 2019

Ulrich uit München

4,3
4 4 4 5

Großzügiges Anwesen in ruhiger Lage

Wir hatten zum Jahreswechsel 2019/2020 eine wunderbare Zeit im Casa Monte Cabeca. Das Haus besticht durch die Großzügigkeit des Anwesens, die Ruhe, eine üppige Vegetation und die vielen Terrassen.
Gerne buchen wir das Haus wieder.

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2019

Hanno W. uit Lütjensee

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Een droom op de berg

Het huis is mooi, royaal gebouwd, goed uitgerust en onderhouden. De verzorging was uitstekend. Het uitzicht op de zee en de bergen is prachtig. Het terrein is zeer groot en begroeid met onder meer amandel- en olijfbomen. De nabijheid van de Waddenzee, de eilanden, de zee, Fuseta en Moncarapacho geeft het pand een toplocatie.
We komen terug.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2019

Eberhard P. uit 23843 Rümpel

4,7
4 4.5 5 5

Fünf Sterne und Gott sei Dank kein Hotel

Sie liegen nun einmal etwas abseits der Hauptstraße - diese schönen, malerischen Herbergen. Mittlerweile lassen uns Wegbeschreibungen erahnen, was uns erwartet. Zu unserem diesjährigen Urlaubsdomizil heißt es: ...eine unbefestigte Straße zweigt nach rechts ab... Und dann sind wir in unserem Traumhaus gelandet, in dem wir uns (vier Erwachsene) rundum wohlfühlen. Die Casa liegt landschaftlich toll, gleichzeitig sind Strände und die sehenswerten Orte gut erreichbar. Nach Moncarapacho, wo man sich ausreichend versorgen kann, ist es ein Katzensprung. Dass dieses Kleinod auch in einem deutschen Krimi eine Rolle spielt, versteht man spätestens bei einem Kaffee unter dem Kirchturm!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juni 2019

Harald H. uit 61476 Kronberg

5,0
5 5 5 5

Super Ferienhaus

Das Ferienhaus ist optimal für jemanden, der Ruhe sucht. Ausstattungsmäßig ist alles vorhanden und sehr gepflegt. Wir können das Ferienhaus jederzeit empfehlen und würden es jederzeit wieder buchen. Der Blick von der Dachterrasse ist einmalig.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

Mei 2019

Jürgen J. uit 8210 Aarhus

5,0
5 5 5 5

Ausgezeichnet

Schöne Terrassen mit komfortablen Liegen und schöner Aussicht auf die Umgebung. Ruhig gelegen aber trotzdem sind die wichtigsten Ortschaften schnell zu erreichen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Strandvakantie

April 2019

Alexandra L. uit Bern, Schweiz

4,8
5 4 5 5

Ein Haus zum Sein mit grandiosem Panorama

Die Casa Monte Cabeça ist ein Ort zum Sein. Das Haus ist sehr grosszügig und für bis zu sechs Personen ideal. Die Einrichtung ist geschmackvoll, die Bäder in tadellosem Zustand. Das Anwesen wurde kürzlich innen und aussen komplett renoviert. Es gibt einen Backofen, eine Mikrowelle, einen Tiefkühlschrank und eine Waschmaschine/Trockner. Es gibt ausreichend Geschirr, Gläser, Kochtöpfe, Toaster, Entsafter, eigentlich alles, was man sich nur wünschen kann. Alles ist sehr sauber und gepflegt. Ringsum gibt es Sitzplätze und für jede Tageszeit und Temperatur ist das Passende dabei. Die Dachterrasse bietet einen Rundumblick von der Serra bis zum Meer und es können wunderschöne Sonnenuntergänge erlebt werden. Für kalte Abende gibt es einen Kamin, der sehr schnell warm macht, allerdings ist er mit seinem Gebläse ziemlich laut. Bei einem Aufenthalt in den Wintermonaten muss man sich bewusst sein, dass die Fenster und Türen nicht abgedichtet sind und es kalt hereinzieht. Es gibt aber in jedem Raum eine elektrische Heizung. Es lässt sich dann nicht vermeiden, dass man viel Strom braucht. Das Anwesen liegt einsam auf einem Hügel. Der nächste Supermarkt ist aber in Moncarapacho schnell erreicht, dort gibt es auch einen Bäcker. Die Fahrt nach Fuseta ans Meer dauert 10 Minuten mit dem Auto. Die Autobahn ist in 10 Minuten erreicht, dann kann man z.B. in etwas mehr als einer Stunde die touristischen Ziele an der Felsalgarve besuchen. Die Verwalter sind sehr freundlich und hilfsbereit und geben auch Tipps und Ratschläge für einen schönen Urlaub an der Algarve. Um hier seine Ferien zu verbringen, braucht man auf alle Fälle einen Mietwagen. Wir würden die Casa Monte Cabeça wieder buchen. Die Lage, das Panorama und die Grosszügigkeit des Anwesens haben uns gefallen.

Maart 2019

Bertrand S. uit Bromont Québec Canada

5,0
5 5 5 5

Casa Monte Cabeca

Great house in a country setting with splendid 360° view from the rooftop terrace. Be awaken in the morning by the scents of orange blossoms from nearby orchards. Away from the crowds (you will need a car) but still close enough to everything. Great food store nearby in Moncarapacho. Fish markets in Tavira and Olhão. We specially enjoyed the miles of sandy beaches in Santa Luzia or take a 20 min. ferry ride to Ilha da Culatra from Olhão, well worth the trip. Great dining experience at Restaurant Lagar da Mesquita but we found a Pasteleria in Tavira that serves delicious daily lunch specials for just 5€. Hosts Jens and Heïdi were very helpful just a click away but very respectful of our privacy. Overall we had a great vacation in East Algarve. Tks!

September 2018

Andre M. uit 8048 Zürich

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Voor de tweede keer en opnieuw PERFECT

Dit jaar verbleven we weer bijna 2 weken in Casa Monte Cabeca en we hebben er erg van genoten. Voor ons laat het huis niets te wensen over, alles is pico-bello schoon. Er is altijd wel een plekje in de schaduw waar je comfortabel kunt liggen, een boek kunt lezen of gewoon helemaal niets doen. De tuin met vijgen, hibiscus, bougainvillea, oleander, olijven, enz. is prachtig en het terrein is zo groot dat je helemaal niet wordt opgemerkt. Ons hoogtepunt is het terras, waar u 's avonds met een goed glas wijn kunt zitten en de sterrenhemel of de lichtjes in de verte kunt bewonderen
Een auto is essentieel en het is een geweldige manier om naar het grote strand te gaan, Tavira, Olhao, Fuseta, Loulé, enz. In Santa Luzia kun je uitstekende octopus of iets anders eten.
We komen graag terug. Met vriendelijke groet Andre en Daniel

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Romantische vakantie

Augustus 2018

Myriam P. uit 59494 Soest

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Pure ontspanning

Wij, in dit geval een gezin van zes met hond, brachten onze zomervakantie voor de tweede keer door in Casa Monte Cabeca en waren opnieuw verrukt. Voor ons is het pure ontspanning. Een droomhuis, zeer schoon en gezellig, met een prachtig uitzicht vanaf de grote terrassen. Bovendien bood de familie Röver uitstekende ondersteuning vanaf het begin van de boeking. Veel plaatsen en de mooiste stranden zijn gemakkelijk met de auto te bereiken. Door de centrale ligging bent u ook vrij snel in het rustige achterland om te wandelen. We komen zeker terug voor een derde keer!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie


Contactpersoon

Bedrijf visit-eastalgarve
H. Röver

H. Röver

In 2008 realiseerden we, Heidi & Jens Rover, onze droom van de verhuizing naar de oostelijke Algarve. Er is een leven wachtte ons ver weg van het massatoerisme, met linkse mensen een fantastische flora en fauna en veel zon! Om de mensen te laten terug naar huis om onze ontdekking te delen, zijn we begonnen met het bezoek-eastalgarve 'en verwelkomde vele enthousiaste bezoekers door middel van deze, reeds. Over informatief, met vele custom-bezaaid terrein willen wij u laten kennismaken met de prachtige Oost-Algarve dichterbij en animeren een individuele vakantie. Persoonlijk, we zijn in de planning en uitvoering, alsmede on-site als een competente partner aan de kant. Je voelt in goede handen, we zullen goede zorg van uw mooiste tijd van het jaar. Ondertussen hebben we niet alleen als een agent voor vele jaren ervaring, maar ook onze eigen huis Casa Formosa twee appartementen te huren. Informatie op


Andere accommodaties van H. Röver

Alle accommodaties weergeven van H. Röver

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 105993

Laatst bijgewerkt: 20.03.2024

Advertentie online sinds: 6 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/105993.htm


«Casa Monte Cabeça» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 16 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven