Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Allgäugrün

Ober Allgäu, Nagelfluh-keten, Alpsee

Max.  8   gasten
288m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers
4  Badkamer
Max. 8  gasten
288m²
5 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

40 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

40 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online



Beschrijving

Het idyllische, hoogwaardig ingerichte vakantiehuis met 288 m² woonoppervlak ligt op het platteland, niet ver van het centrum van het dorp, dat op enkele minuten loopafstand ligt. Gelegen aan een privéweg zonder doorgaand verkeer, kunt u direct beginnen met wandelen. Het prachtige uitzicht op Staufen, Hündle en Hochgrat is alomtegenwoordig. Om te ontspannen kunt u na de sauna in de tuin gebruikmaken van de verwarmde whirlpool buiten, vooraf een warme douche nemen en u in het ruime tuinhuis omkleden.
Een grote verlichte garage direct bij het huis biedt ook ruimte voor wintersportuitrusting of fietsen
Onder de loggia is de beschutte ingang van het huis. Een bank nodigt u uit om te blijven hangen. De voordeur opent naar de begane grond met een ruime hal, garderobe met veel kastruimte, doucheruimte, nieuwe ingerichte keuken, leeskamer, daarvoor een serre met open haard, waarin een houtvuur flakkert op koelere avonden, en uitgang naar het grote zuidwestelijke terras. Terwijl de serre is ingericht met koeienhuid op de vloer en gezellige fauteuils, is de leeszaal eerder elegant ingericht met zwart lakmeubilair voor een turquoise muur. Boekenplanken bieden voldoende leesmateriaal voor alle behoeften
Ernaast ligt de ingerichte keuken met voldoende serviesgoed en alle apparatuur zoals vaatwasser, magnetron, koelkast met vriesvak, keramische kookplaat, oven, koffie- en theezetapparaat, broodrooster, handmixer, enz. Een eethoek is beschikbaar bij het raam.
Een digitale flatscreen-tv hangt in de grote woonkamer, die kan worden gedraaid om te bekijken vanuit de gezellige eethoek en vanuit de modern-antiek ingerichte zithoek op de comfortabele bank of de vleugelstoel. De eethoek, gebouwd door de beste binnenhuisarchitect van de Allgäu, nestelt zich met de bank rond de witte basiskachel, die in de winter voor behaaglijke warmte zorgt. De gezellige Allgäu-sfeer wordt benadrukt door de ingebouwde wand- en plafondbetimmering in licht eikenhout. De handgeschilderde boerenkast bevat glazen en ander serviesgoed.
De grondkachel wordt verwarmd vanuit de grote hal. Met een bank en een ingebouwde kast die turquoise is geschilderd, en de witte garderobehoek, biedt dit veel ruimte voor sport- en andere kleding. Van hieruit bereikt u een zwart-witte moderne doucheruimte.
Een trap hoger ligt de slaapkamer "Abendsonne" met tweepersoonsbed, wandmeubel, planken en eigen doucheruimte en de beschutte loggia. Via een ruime gang bereikt u rechts de slaapkamer "Ruheinsel" met tweepersoonsbed, wandmeubel met kluis, antieke tafel met stoel en 2e TV. Gescheiden door een brede boogdeur ligt de "Rode Kamer" ernaast, voor een baby of peuter, voor "snurkers" of gewoon om zich terug te trekken op de rode slaapbank. De linker slaapkamer "Morning Sun" heeft ook een tweepersoonsbed, een kledingkast en planken.
Vanaf het grote zonnebalkon voor de slaapkamers heeft u een prachtig uitzicht op de Staufen en de lange besneeuwde Hochgrat. Links in de gang is de lichte badkamer met uitzonderlijk diep bad, extra grote douche, wastafel en WC, afgeschermd achter een muur. Deze badkamer is, net als de andere in het huis, net gerenoveerd
Vanuit de overdekte entree bereikt u via een trap de recreatieruimte met een gezellige zithoek en bartafel. Er is een wasmachine en een droogmachine. Droogrek, strijkijzer en strijkplank, stofzuiger en schoonmaakspullen zijn te vinden in een kast. Een andere slaapkamer met een tweepersoonsbed, ingebouwde kledingkast en planken met veel leesmateriaal bevindt zich in het souterrain. Aan de andere kant van de recreatieruimte kunt u ontspannen in de ruime wellness-oase: Familiesauna met sanarium, wastafel, WC (afgescheiden) en douche (met regendouche en stortdouche). Na een saunasessie kunt u ontspannen op de ligstoelen met ontspannende muziek en wisselend gekleurd licht en een van de vele boeken lezen die op de planken staan
Natuurlijk is er naast de telefoonverbinding ook gratis Wi-Fi en snel internet.
Naast het balkon en de loggia voor de slaapkamers heeft het huis een zeer zonnig groot terras met zonnescherm en tuinmeubilair, evenals een verwarmde whirlpool achter het huis die het hele jaar door gebruikt kan worden. Daarnaast staat een tuinhuis, eveneens voorzien van tuinmeubilair. De vijver bij het terras is 's avonds romantisch verlicht, net als het landgoed. Achter de volledig omheinde en door heggen omgeven tuin stroomt de Juget-beek, een beek waarin grote kinderen schatten kunnen vinden als er geen storm of overstroming dreigt.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 9 km

9 km

Skilift 3 km

3 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 60 km Friedrichshafen

60 km

Station 1 km Oberstaufen

1 km

Snelweg-afrit 13 km Immenstadt

13 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Aan de overkant, achter een weiland, nodigt het Café Sonnenstüble u uit om te genieten van zelfgemaakt gebak en kleinere gerechten. De vriendelijke herbergiers geven graag tips over excursies en het weer voor de komende dagen. Als u de Meerau weg omhoog volgt, bereikt u de Alpe Mohr, waar het in de zomer altijd gezellig is. Of u kunt het Hotel Hauber bezoeken, waar massages en menu's kunnen worden geboekt. Vanuit het huis loopt u snel naar het centrum van het dorp, langs het sportveld, de school en de winkelmarkt
Oberstaufen is een alom bekend kuuroord, beroemd om zijn Schroth-kuren. Mooie winkels en Allgäu-restaurants nodigen uit tot vertoeven. Wellness, maar ook sport en gezelligheid zijn erg belangrijk. Wandelen en wintersporten zijn mogelijk op alle hoogtes. Bovendien heeft u de mogelijkheid om in de winter met de door ons uitgegeven Oberstaufen Plus Card gratis gebruik te maken van bergbanen (ook met hond!), vele bussen, zwembad, zomerrodelbaan en langlaufpistes, skiliften en skipassen!
In de winter bereikt u in enkele meters de verlichte en besneeuwde langlaufloipe. De lokale bus brengt u gratis naar de skigebieden op de Imberg, Hochgrat of Hündle. U kunt ook de plaatselijke bus nemen naar de Alpsee, waar in de zomer allerlei watersporten kunnen worden beoefend, en in de winter wandelen of schaatsen op de ijsbaan.
Het Bodenmeer ligt op slechts 3 kwartier afstand. Een excursie daarheen is altijd de moeite waard. Ook München is vanuit het centrum van het dorp in 2 uur met de trein te bereiken. Of een excursie naar de Königsschlösern is bewogen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Skiën
Snowboarden
Surfen
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 500
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De huurprijs is voor 2 personen, elke extra persoon betaalt € 24 meer per nacht. Bezetting tot 8 personen. Kerstmis en Nieuwjaar geldt de prijs voor maximaal 8 personen, alleen te huur vanaf 7 nachten. Voor korte termijn boekingen van minder dan 1 week buiten vakanties en feestdagen (hier kunnen alleen 7 nachten worden geboekt) geldt een eenmalige toeslag van 20 € per persoon. Eenmalige kosten per hond 35 €. Linnengoed kan gehuurd worden bij de administratie, € 10 per persoon, € 6 per linnenpakket (2 handdoeken, 1 douchehanddoek).
Iedere gast ontvangt de Oberstaufen Plus Card voor veel gratis gebruik en de skipas in de winter. Gratis gebruik is te zien onder Oberstaufen. Als de Corona-crisis tijdens de reis voortduurt, gelden alle bevelen van de Beierse regering. Daarom kunnen claims voor diensten die door overmacht niet kunnen worden geleverd, inclusief de extra Oberstaufen Plus-kaarten, de huur niet verminderen of worden afgedwongen. De dan geldende voordelen van de Plus Card zijn verkrijgbaar via oberstaufen.de.
De toeristenbelasting van de stad bedraagt momenteel € 2,70 voor volwassenen, € 1,40 voor jongeren.

Annuleringsvoorwaarden:

  • 1 5 Wochen vor Anreise 70 % 2 4 Wochen vor Anreise 80 % 3 2 Wochen vor Anreise 90 %

meer informatie:

In de winter zijn er fantastische wintersportomstandigheden, alle pistes zijn perfect geprepareerd, alle liften draaien! Wandelpaden en wegen zijn vrijgemaakt. geen lawinegevaar in Oberstaufen! Skipas gratis met extra Oberstaufen Plus Card!
Oberstaufen is ook een paradijs voor golfers. Verschillende schilderachtige golfbanen nodigen u uit om af te slaan in de directe omgeving. Er kunnen ook paraglidingcursussen worden gevolgd.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 19-04-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Februari 2019

Alina B. uit 12623 Berlin

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Super leuk vakantiehuis voor groepen!

Eind februari gingen mijn vrienden en ik skiën in Oberstaufen en ontdekten we dit prachtige huis. We waren met 8 personen en we hadden zoveel ruimte dat je soms moest zoeken omdat het huis zo groot is. We hadden vier grote slaapkamers, 4 moderne badkamers, een heerlijke whirlpool en genoeg ruimte om te zitten. We waren allemaal ongelooflijk blij dat we dit huis hadden gevonden. Geweldig om te skiën met een garage en een kelder waar je je spullen kunt opslaan. Het is slechts een paar meter naar de bus en slechts 2-3 haltes naar een echt geweldige, grote skipiste. Ook de prijs-prestatieverhouding was onverslaanbaar
We zijn er nog steeds enthousiast over en zouden het zeker weer boeken!

Aanbevolen voor: Skivakantie

Antwoord van Mevr. B. Wackermann:

Wir danken für diese tolle Bewertung. Unsere Verwalter waren ebenfalls begeistert von den netten jungen Leuten. Der Kontakt zu uns war problemlos und immer sehr angenehm. Wir würden diese Grupppe wieder gern als Gäste begrüßen.


Contactpersoon

Bedrijf Wackermann Immobilien GbR
Mevr. B. Wackermann

Mevr. B. Wackermann

Al aan de Noordzee in Dangast hebben wij vakantiewoningen ingericht in een heel bijzondere stijl. Ze zijn allemaal anders, deels "herrezen uit ruïnes". Dus we wilden ook een huis in de bergen. Na lang zoeken vonden we Oberstaufen het mooist, omdat hier bergen en meer samenkomen. Zo kunt u in de zomer watersporten beoefenen en in de winter wandelen, fietsen en skiën. Toen we dit prachtige huis vonden, waar traditie en moderniteit nu samenkwamen onder onze leiding, hadden we het gevoel dat we waren aangekomen.


Andere accommodaties van Mevr. B. Wackermann


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 112459

Laatst bijgewerkt: 21.02.2024

Advertentie online sinds: 6 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/112459.htm


«Allgäugrün» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven