Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Melita House met zwembad

Kroatië, Istrië, Buje, Umag

Max.  8   gasten
120m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 8  gasten
120m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

30 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

30 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online



Beschrijving

Op de 900 vierkante meter grond vindt u naast het hoofdgebouw een groot terras, een zwembad met ligstoelen, een zomer keuken met ingebouwde open haard grill en eethoek, evenals een bijgebouw met fitness trainers en een tafelvoetbalspel. De single-verdiepingen tellende woning is verdeeld over een bewoonbare oppervlakte van 120 vierkante meter in drie slaapkamers, elk met een tweepersoonsbed, een open woonkamer, eetkamer en keuken, en twee badkamers met douche en toiletten, met fonteintje. De eerste kamer heeft een dubbel bed met twee aangrenzende matrassen 90 cm x 180 cm. De tweede en derde slaapkamers slapen in een bed (160 cm x 200 cm en 140 cm x 200 cm) met een doorlopende matras. Over de hal u naar de eetzaal, waar u zich een eettafel met twee banken en twee stoelen ruimte woonkamer, de slaapbank is ook geschikt als slaapruimte voor een zevende en achtste persoon met een slaapgedeelte van 140 cm x 200 cm. De air conditioner voor een gezellige sfeer zorgt. De flatscreen-tv met satelliet-tv en tv-USB-poort, Internet -wlan biedt entertainment in de avond. Aan de andere kant van de eettafel is de semi-open keuken. Dit biedt een vaatwasser, een vier-zone kookplaat met oven onder een kap met verlichting, een koelkast en vriezer om een ​​koffiezetapparaat en een broodrooster. Twee badkamers met douche, en twee unterbautes wastafel met spiegel en kastenwand, wasmachine .. .De airconditioning is alleen beschikbaar in de woonkamer, maar met alle ramen zijn voorzien van rolluiken.
Op het grote terras met veel tuinmeubelen, ligstoelen en parasols bieden mogelijkheden om te genieten van de mediterrane zon of dineren onder de luifel in de schaduw. Dan kunt u ontspannen bij het zwembad. De fitnessruimte in de bijlage bij het hardlopen en wielrennen coach en de tafelvoetbal biedt sportieve actie. In de zomer keuken kunt u voor te bereiden originele Kroatische recepten en hebben het te proeven onder de blote hemel. De zomer keuken is in een kleine koelkast en twee kookplaten. Daarvoor is er de ingebouwde haard grill met outdoor wastafel en een eethoek. Drie parkeerplaatsen op het terrein op het land leven.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 7 km

7 km

Supermarkt 0.4 km

0.4 km

Restaurant 0.4 km

0.4 km

Stadscentrum 3.5 km

3.5 km

Bus 0.4 km

0.4 km

Luchthaven 27 km Triest

27 km

Station 18 km Koper

18 km

Snelweg-afrit 3 km x.y

3 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Kastel - Castelvenere De heuveltop van waaruit het uitzicht strekt zich uit over de vallei van de rivier de Dragonja, was al geregeld in de voorkant van de historische tijd. De archeologische opgravingen op de hellingen duidelijk wijzen op de aanwezigheid van een versterkte burcht, die in termen van de positie van strategisch belang. Na de Romeinse verovering, het kasteel wordt de Castrum en draagt ​​de naam Castrum Veneris, waarschijnlijk gerelateerd aan de tempel, die was gewijd aan een heidense godin. In een andere interpretatie de toponiem op Castrum betrekking venae, waarop de afwikkeling op de lijn van de heuvel. In de omgeving zijn de paar honderd meter is voortgekomen uit de oude nederzetting waar u nog de ruïnes van de oude vesting muren van de nieuwe nederzetting kunt zien, zijn er een aantal dorpen zoals Plovanija, Kaldanija en anderen.
Er zijn 5 restaurants op loopafstand, die kunnen bieden hen Spezialiteten alle soorten. Of ze nu hier zijn ze dan Gastronomich ronduit verführt voor een pizza, vlees, vis of lokale specialiteiten zoals pasta met asperges en truffels. Tijdens het winkelen, cafés en restaurants aan 500 tot 700 meter aan uw bezoek, uitstapjes naar het strand de moeite waard om de zee op 8 km afstand. Een schilderachtige zandstrand ligt op ongeveer 12 km afstand. Het historische dorp Buje ligt 5 kilometer.

Informatie over reizen naar Umag:

Oostenrijkse route (Oostenrijk-Slovenië-Kroatië 500 km)
Wien (AT) Graz (AT) Linz (AT) Maribor (si) Ljubljana (SI) Koper (si) Umag (hr)
Salzburg -villach-ljubljana-koper-umag
Duitse route (Duitsland-Oostenrijk-Italië-Slovenië-Kroatië 500 km)
Munich (de) Salzburg (at) Villach (at) Tarvisio (it) trieste (it) koper (si) UMAG (hr)
of München, Salzburg, Villach, Ljubljana, koper, Umag ...
afstand van enkele Europese steden:
wenen 520km
graz 335km
klagenfurt 210km
villach 230km
Ljubljana 130km
kopar18km
trieste30km
Venetië 120km
.Het is Nache de Kroatische Granze 2 km entfahrnt in plaats Kastel. Vanuit het westen durhlauft Slovenië. Koper gebeuren, afslag rechts in Koper van A1 (ondertekenen Pula Porec-HR) en verder op E751 Kroatische Smarska Cesta richting grensovergang Kastel komen. Kastel is de eerste plaats over de grens. 400m naar border links (bord Kastel) af te sluiten. Kastel volg de borden Umag. Na 350m rechtsaf bij een kapel. Er is tafel Vizinada, Vižinada is een deel van Kastel, waar is uw doel. Na ongeveer 50 meter rechts, dan rechtdoor na ongeveer (15m links) is uw vakantiehuis. Kunt u bellen indien mogelijk of 1-2 uur voor aankomst sturen SMS, dank bij voorbaat
Het adres is

Kastel Vizinada 76 a 52460 Buje

Family Dominkovic (Melita Dominkovic)


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De prijs is inclusief: elektriciteit, water, airconditioning. Toeristenbelasting ...
Lakens, handdoeken
Aankomst en vertrek: zaterdag tot zaterdag

Coördinaten voor GPS:




Aankomst van 16:00 uur tot 24 (aankomst en vertrek zaterdag. Zaterdag)
Uitchecken tot 10:00

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

Het mediterrane havenstad Umag ligt in de noordelijke regio van Istrië, niet ver van de Italiaanse stad Trieste en de Sloveense hoofdstad Ljubljana. De goede geografische ligging en uitstekende toeristische faciliteiten maken het romantische Umag in een van de meest populaire toeristische bestemmingen in het noorden van Kroatië.

In de toeristische resorts die de oude binnenstad, prachtige stranden en baaien omringen. Het kristalheldere water en de uitstekende faciliteiten van de stranden is slechts enkele van de redenen waarom meer dan tien stranden van de Riviera van Umag blaast de "Blauwe Vlag". Rondom het gezinsvriendelijke stranden zijn naast recreatie faciliteiten ook spannend en onderhoudend sport- en recreatiefaciliteiten.

Na een onvergetelijke stranddag ga je in de avonduren in de oude stad. Smalle romantische straatjes leiden u door het stedelijk centrum, dat nog steeds vesprüht een middeleeuwse charme. Op de promenade van de oude stad en in de straten, al het centrale punt van de oude stad, het plein Trg. run Slobode nodigen tavernes, restaurants en tavernes. Game gerechten met huisgemaakte pasta, visgerechten, zeevruchten en natuurlijk de bekende Istrische truffels op het menu om uit te kiezen.

Als u 's avonds rustig kunt uitgeven om romantische wandelingen te bieden door de oude stad of langs de prachtige waterkant. maar je kunt gaan in het bruisende nachtleven van Umag, culturele evenementen, concerten en gezellige bars nodigen u uit.

Umag, die vaak werd genoemd als de toegangspoort naar Kroatië in 2011 opgenomen door National Geographic magazine als een van de top 10 zomer bestemmingen wereldwijd. Kom binnen en laat haar trek de kleine stad, is groot in de familie vakantie, entertainment en sport in de ban geschreven. de neueroeffnete "Aqua Park" is niet ver van het huis (water park) Istralandia.
Beach Kangera is 7kmvon ons, in de buurt van de stad Savudrija-Salvore onder het gelijknamige toeristische badplaats, die verschillende faciliteiten voor kinderen en volwassenen biedt. Het strand is gelegen in één van de mooiste baaien aan de westkust van Istrië. Omringd door vele bomen die veel schaduw bieden, dit strand is een geweldige manier om de hele dag hier door te brengen.
Het strand is bedekt met grind, de entree in de zee vlak en dus ideaal voor gezinnen met kleine kinderen.
In het toeristische dorp Kanegra is er ook een nudisten camping en een naaktstrand
De speciale status van de hele regio Umag-Novigrad in dit streven verrast niet noodzakelijk, omdat dit gebied is altijd geweest als voorbestemd was voor grote prestaties in de wijnhandel en wijn. De zonovergoten heuvel en de ongebruikelijke aansluiting van rode en grijze bodem is gunstig voor de wijnstok sinds de oudheid; zozeer zelfs dat heeft ook in het dorp Momjan in het achterland van Buje door de eeuwen heen een nieuw ras van de Muscat van Momjan (nootmuskaat momjanski).

In dit kleine gebied, die we vandaag hebben een aantal van de meest prominente Kroatische wijnmaker - Kozlovic en Degrassi, Coronica en Kabola, Ravalico en Cattunar, Clai, Veralda, CUI, en vele anderen. Het enige wat je hoeft te doen is een of twee kelders (of meer) zoekopdracht op de wijnroute, controleert de werking en start om te bezoeken. Gespecialiseerde gidsen en kaarten zijn verkrijgbaar bij de toeristische punten en de gastheren staan ​​voor u klaar om naar alle stadia van hun werk uit de eerste hand te leren kennen.

Zorg ervoor om de zaak te proberen, de nationale rassen Muscat momjanski, Istrische Malvasia en Teran, hoewel het niet modern kelders heeft Sauvignon in het noordwesten van Istrië internationale rassen zoals Merlot, Cabernet of Chardonnay ontbreekt.
Op het bord kun je alles te weten over het land waar u naartoe reist. Over de geneugten en geuren, over mensen en hun manier van leven, geschiedenis en Istrische keuken is zeer divers; Wilde asperges tip de chef in het voorjaar zijn. In de zomer van zeevruchten worden aangeboden in de val en je kunt niet voorbij de truffels in Istrische gerechten te krijgen. In de winter kool en gebakken worstjes worden geserveerd in de Konobe maneštra. De Kroatische keuken is zeer gevarieerd, en elk gebied heeft zijn eigen traditie.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 29-02-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

4,8 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2020

Thomas S. uit 98617 Meiningen

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

Gezinsvriendelijke accommodatie met gastvrijheid

We brachten onze zomervakantie dit jaar door in Istrië. De accommodatie is gelegen op een groot perceel met een oprijlaan, tuinterras, privé barbecuehuis, zwembad, sportruimte en zonneterras met buitendouche. Alle vermelde items zijn in uitzonderlijk goede en moderne staat. Gastvrijheid is BIG geschreven door Melita en haar ouders. Eventuele vragen werden snel en behulpzaam beantwoord. De flat zelf is ruim met 3 slaapkamers, volledige keuken, grote woonkamer en 2 WC's/badkamers. Alles is van een hoog technisch niveau. Het zwembad is uitstekend en zeer schoon. Als gezin van drie konden we ons volledig vrij bewegen op het terrein en natuurlijk in ons huis.
Het huis ligt in een nederzetting, dicht bij de Sloveense grens, wat wij een optimale locatie vonden voor uitstapjes binnen Istrië, Slovenië en zelfs naar Triëst.
Nogmaals dank aan Melita en familie!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Mevr. M. Dominković

Mevr. M. Dominković

Nu Un tijden voor de zijn familie Dominković we waren 17 jaar in Oostenrijk Salzburg sinds 2008 aan ons vaderland Kroatië zal worden teruggegeven en ons huis te huren. Wij nodigen u uit om op te warmen naar Istrië voor ons, er is veel om te kijken naar kleine plaatsen in het land ihnere Grožnjan, Motovun of de zee Umag, Novigrad, Porec, Rovinj. is gelegen op het westen van Istrië Savudrija een klein vissersdorp. De meest prominente attractie is de oudste vuurtoren van Istrië, die al in 1818 werd gebouwd, is 36 meter hoog. De in verband met de visserij verleden is nog steeds aanwezig in de bijzondere manier waarop het kantoor, de vissersboten, tilde op speciale houten rekken u de rijke traditie .Entdecken, ontspannen en genieten van smakelijke Gastrospezialitä makkelijk als je wilt om thuis te blijven, ontspannen u grill bij Swimingpool, reizen of gewoon de zomer keuken met geniet in het prachtige nachten welkom.


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 113648

Laatst bijgewerkt: 25.01.2024

Advertentie online sinds: 6 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/113648.htm

Mevr. Melita Dominković

Kastel Vizinada 76 a

52460 Buje

00385992237289


«Melita House met zwembad» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven