Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

House mt uitzicht op zee

Liguria

Max.  4   gasten
60m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
60m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

35 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 10 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

35 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online


Beschrijving

Aan de Italiaanse Rivièra tussen Alassio en Sanremo, is de stad van Diano Marina gelegen. Ongeveer 60 kilometer ten oosten van Monte Carlo. Ons dorp is Diano San Pietro en op 3 km landinwaarts. De snelweg van Genua is Coming Er is een 1986-gebouwd, apart huisje. De oppervlakte is ongeveer 36 vierkante meter. Door middel van verschillende niveaus resulteert in een bewoonbare oppervlakte van 60 m², dit is een terras op het zuiden met 7 m² en uitzicht op zee. Het huis is normaal gesproken bedoeld voor 3-4 personen. 2 bedden in de kelder, 1 tweepersoonsbed (140 cm breed) overeenstemming bereikt over een galerie met een houten podium. Voor een eventuele vierde gast, een slaapbank beschikbaar. Het is belangrijk om te weten dat het (behalve toilet en badkamer) zijn geen deuren in het huis. De afzonderlijke lagen kan niet worden voltooid. U zult begrijpen dat wij accepteren geen huisdieren (honden en katten). Verder vragen wij u niet te roken in het huis rokers. Om dit te doen, gebruik maken van ons balkon of de overdekte plein aan de voorkant van het huis.


Het land / Ons dorp Diano San Pietro: De weelderige vegetatie, bergen steil dalen naar de zee: dit is Liguria. Een van de kleinste en mooiste regio's van Italië. Ligurië is de Italiaanse Rivièra, dat zich uitstrekt van de Franse grens tot aan de Toscane. Enkele van de bekendste badplaatsen aan dit gedeelte van de kust. Aan de Italiaanse Rivièra tussen Alassio en Sanremo, is de stad van Diano Marina gelegen. Ongeveer 60 kilometer ten oosten van Monte Carlo. Ons dorp is Diano San Pietro en op 3 km landinwaarts. De snelweg van Genua komt San Bartolomeo al Mare. Diano San Pietro is gelegen in de rustige, groenblijvende olijfbomen heuvels achter en over de kust in biologisch geteelde landschap (85 m boven de zeespiegel). Gespaard van de toeristische drukte en het verkeerslawaai, Diano Marina. Echter, je moet kerkklokken, kwakende kikkers en haan kraaien nemen op onze afdeling. Weinig boerengezinnen met kippen, konijnen en katten vormen de buurt.

Het huis en de activiteiten: Het huis ligt aan de rand. Toch kan een postkantoor, een apotheek en twee supermarkten en een slager en een restaurant in vijf minuten te voet worden bereikt. Het strand ligt op 3,5 km afstand. Degenen die niet willen belasten met de auto kan het meerdere malen per dag met de bus reizen naar Diano Marina gebruiken. Veel van onze gasten willen niet alleen om te rusten, maar ook om iets te beleven. De culturele en natuurlijke bezienswaardigheden van de provincie Imperia zijn zo talrijk dat je ze niet kunt nummeren. Of korte wandelingen vanuit het huis zonder een auto of grotere wandelingen. De reikt van kamermuziek Cervo (5 km) de paardenraces Nice (90 km). Van de beroemde golfbaan in Garlenda (25 km) naar de bochtige glijbaan voor kinderen (2 km). (Zichtbaar van het huis) als grote vuurwerk in Diano Marina of auto race in Monte Carlo (ongeveer 1 uur. Vanuit het hotel). Veel musea en tentoonstellingen completeren de mogelijkheden.

Lucht- en waterkwaliteit: Sinds verspreidt het blauwe water niveau van de Middellandse Zee tegen het land, het klimaat in elk seizoen is wereldberoemd mild en 150 jaar. Gemiddeld 3000 uur zon per jaar, een uitstekende vakantie klimaat garantie. Vorst, ijs en sneeuw zijn onbekend.
De "bandiere blu" wordt jaarlijks toegekend door de Europese Commissie voor de waterkwaliteit en de conditie van de stranden. Ligurië heeft het aandeel van de rechten die in Italië en begeerde vlaggen van de leeuw. (Immers, bijna een derde van de in totaal 36!) Aan de uitstekende badplaatsen bevat ook Diano Marina.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Terras Terras
Balkon Balkon
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 2.5 km

2.5 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 45 km Nizza

45 km

Station 0.5 km Diano

0.5 km

Snelweg-afrit 4 km San Bartolomeo al Mare

4 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Aan de Italiaanse Rivièra tussen Alassio en Sanremo, is de stad van Diano Marina gelegen. Ongeveer 60 kilometer ten oosten van Monte Carlo. Ons dorp is Diano San Pietro en op 3 km landinwaarts. De snelweg van Genua komt San Bartolomeo al Mare. Diano San Pietro is gelegen in de rustige, groenblijvende olijfbomen heuvels achter en over de kust in biologisch geteelde landschap (85 m boven de zeespiegel). Gespaard van de toeristische drukte en het verkeerslawaai, Diano Marina. Echter, je moet kerkklokken, kwakende kikkers en haan kraaien nemen op onze afdeling. Weinig boerengezinnen met kippen, konijnen en katten vormen de buurt. Het huis ligt aan de rand. Toch kan een postkantoor, een apotheek en twee supermarkten in vijf minuten lopen. Het strand ligt op 3,5 km afstand. Degenen die niet willen belasten met de auto kan het meerdere malen per dag met de bus reizen naar Diano Marina gebruiken.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Mountainbiken
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 11:00
Borg: € 150
Aanbetaling: 25 %
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Met een bezetting van minder dan 4 nachten-pakket, zal een toeslag van 50 euro in rekening gebracht.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 10 dagen voor aankomst mogelijk.

meer informatie:

Wanneer u het huis bent u in de keuken. Links U kunt de onderste verdieping te bereiken om twee bedden op de trap. Rechtstreeks uit zou je naar de badkamer komen. Een halve verdieping hoger je in de woonkamer.
Hier heeft u toegang tot het balkon of een kleine trap naar de galerij met een derde bed (double. Bed 140 cm). De bank kan worden uitgeklapt en biedt een andere plek om te slapen (140 cm).

Veel van onze gasten willen niet alleen om te rusten, maar ook om iets te beleven. De culturele en natuurlijke bezienswaardigheden van de provincie Imperia zijn zo talrijk dat je ze niet kunt nummeren. Of korte wandelingen vanuit het huis zonder een auto of grotere wandelingen. De reikt van kamermuziek Cervo (5 km) de paardenraces Nice (90 km). Van de beroemde golfbaan in Garlenda (25 km) naar de bochtige glijbaan voor kinderen (2 km). (Zichtbaar van het huis) als grote vuurwerk in Diano Marina of auto race in Monte Carlo (ongeveer 1 uur. Vanuit het hotel). Als we op vakantie gaan al vele jaren hier, we weten en je kunt veel tips van ons en nuttig te krijgen. Al onze vorige gasten voelde me comfortabel in dit huis.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 25-02-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2021

Heribert H. uit Bonn

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een droom. De locatie alleen al

Zeer mooie flat. Alles wat je nodig hebt is er. Heel mooi gesneden. Grote flat

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie


Contactpersoon

Dhr. T. Baum

Dhr. T. Baum

In het huis is ons huis, dat we gebruiken het ook zelf. Daarom is eigenlijk al op de plek wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie.


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 115647

Laatst bijgewerkt: 02.02.2024

Advertentie online sinds: 6 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/115647.htm


«House mt uitzicht op zee» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 10 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven