Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  4   gasten
85m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
85m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Op de Capo Mele ( Appel Kaap ), tussen Andora in het westen en Laigueglia/Alassio in het oosten, op het mooiste stuk van de Italiaanse Riviera delle Palme ( Palm Riviera ), ligt ons kleine maar zeer speciale huis. Het is sinds 1963 in de familie en werd in 1986 verbouwd en uitgebreid nadat het land was opgedeeld. Oorspronkelijk had de markies Maglione, die in de vallei woonde, hier zijn jachthuis. Het landgoed bestaat uit een hoofdgebouw met een aangrenzende voormalige boerderij (tegenwoordig zijn beide eigendom van derden) en het bijgebouw dat is omgebouwd tot huis, onze "Bicocca" (bicocca = duiventil, liefdesnest). We wonen zelf een paar keer per jaar in het huis en verhuren het af en toe. Veel vaste huurders komen hier al jaren.
Omdat onze Bicocca ons na aan het hart ligt en vaak door de familie wordt bewoond, vind je hier veel individuele, onconventionele en persoonlijke spullen en meubels. Dit is wat ons kleine huis zo individueel maakt dat het niet te vergelijken is met conventionele vakantiehuizen.
Vanaf de straat kom je binnen in de entree (waar ook de wasmachine staat) en vandaar in de tuin. Vanuit de tuin kom je in de grote slaapkamer, ongeveer 12 vierkante meter met een tweepersoonsbed. Vanuit een kleine hal kom je in de doucheruimte (ca. 4 vierkante meter) en een kleine maar volledig uitgeruste keuken (ca. 5 vierkante meter, magnetron, fornuis met 3 gaspitten en een elektrische kookplaat, 1 inductiekookplaat, elektrische oven, koelkast met vriesvak). Vanuit de keuken komt men in de woonkamer (ca. 14 vierkante meter) met een houtkachel (kan ook als open haard gebruikt worden, hout in overvloed aanwezig), zithoek, 6 zitplaatsen, TV met satellietontvangst, WLAN. Aangrenzend is een mooie, grote serre (14 vierkante meter) met leeshoek en ontbijttafel. Van daaruit heb je toegang tot de tuin. Vanuit de zithoek in de tuin kom je in het kinderhuisje. Hier staan 2 eenpersoonsbedden en er is een wasgelegenheid.
De oude muren, die tot 1 meter dik zijn, houden het huis aangenaam koel in de zomer en gemakkelijk te verwarmen in de winter (centrale verwarming op gas, elektrische kachel/infraroodradiator in het kinderhuisje). Er is een stenen patio voor het kinderhuis en een overdekte pergola met ligstoelen voor het hoofdhuis. De mediterrane tuin met citroen- en vijgenbomen, een palmboom en lokale agaves, aloë en bloeiende klimplanten is - als onze bezoekers medelijden met ze hebben en ze overvloedig water geven - een klein paradijs. Het is omgeven door een natuurstenen muur en volledig omheind zodat er genoeg ruimte is voor huisdieren en honden om vrij rond te rennen. Naast het huis is de trap naar het grote dakterras met een zithoek en een prachtig dubbel uitzicht op de twee baaien.
Als rust en mediterrane flair belangrijker voor je zijn dan een vaatwasser, als je de toeristische drukte liever ontvlucht in een paradijsje dan in een overvol hotel, als een van de meest spectaculaire uitzichten op zee in Europa en een prachtige sterrenhemel belangrijker voor je zijn dan luxe en een zwembad, dan ben je hier aan het juiste adres.
Wij verhuren over het algemeen het hele jaar door op afspraak. Aankomstdag zaterdag of in overleg. Minimale huurperiode in het seizoen (juni t/m september) 2 weken. Twee of drie personen zijn welkom, eventueel ouders met twee oudere kinderen, aangezien het kinderhuisje niet direct verbonden is met het hoofdhuis, maar je ongeveer 8 meter door de tuin moet lopen (babyfoon indien nodig). De tuin met zijn "puntige" cactussen en agaven is niet geschikt voor kleine kinderen, en je kunt vrij ver over de muur vallen, dus het is niet per se kindveilig. Huisdieren zijn welkom. Honden kunnen zonder problemen loslopen in de tuin. (Gelieve alleen de "erfenissen" te verwijderen!). Omdat we allemaal niet-rokers zijn, verzoeken we je om alleen buiten te roken.
Beddengoed en handdoeken worden op verzoek verstrekt (20€ per persoon) Verwarmingskosten (15€ per dag) zijn alleen van toepassing van november tot april. De eindschoonmaak wordt gedaan door een schoonmaakster op aanvraag (60€).

Slaapplaatsen

Kinderkamer
Eenpersoonsbed
Eenpersoonsbed
Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 2.5 km

2.5 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 3 km

3 km

Bus 2.5 km

2.5 km

Luchthaven 85 km Nizza Airport oder Genua

85 km

Station 4 km Andora

4 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Door de ligging op de top van de Cap, ca. 230m boven de zee, behoort het huis tot de gemeente Andora (ca. 2,5km), de aangrenzende weg naar Laigueglia (ca. 5km). Alassio ligt op ongeveer 8km afstand. Aangezien er geen openbaar vervoer de berg op gaat, is een auto noodzakelijk. De snelweg gaat tot Andora zelf. De Riviera Express (trein) gaat ook naar Andora. Het dichtstbijzijnde vliegveld is Genua (ca. 85 km) of Nice (ook ca. 85 km) (er zijn goedkope vluchten, vanaf daar nemen we een huurauto). Dit is het mooiste deel van de Rivièra. De bergen "vallen" direct in zee, dus er is geen ruimte voor torenflats of kassen en vooral Laigueglia en Alassio hebben hun oude charme behouden. Andora heeft een prachtig breed strand dat zeer geschikt is voor kinderen, omdat het water maar heel langzaam dieper wordt. San Remo, de Franse grens en Monaco zijn gemakkelijk te bereiken, en er zijn veel charmante stadjes en dorpjes in de andere richting, en het achterland is ook erg mooi. Onze huurders krijgen veel tips van ons!


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Boottochten
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Beddengoed en handdoeken op aanvraag 20€ per persoon. Eindschoonmaak op aanvraag 60€. Verwarmingskosten alleen in de koudere maanden van oktober tot april.

Annuleringsvoorwaarden:

  • bis 35 Tage vor Mietbeginn 30% des Mietpreises bis 21 Tage vor Mietbeginn 60% des Mietpreises bis 14 Tage vor Mietbeginn 90% des Mietpreises später als 14 Tage vor Mietbeginn 100% des Mietpreises vorbehaltlich, dass kein Ersatzmieter seitens des Mieters benannt wird, bzw. der Vermieter kurzfristig keinen Ersatzmieter findet.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 22-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. M. Dr. Löhr

Mevr. M. Dr. Löhr

Ik beheer het huis van mijn ouders al meer dan 15 jaar en zorg voor alle nodige zaken. Als huismoeder met huisdieren ken ik de vragen en wensen en ook de problemen van onze gasten. Ik vind het belangrijk dat je je op je gemak voelt in ons huisje en een ontspannen vakantie beleeft.


meer informatie

Objectnummer: 453015

Laatst bijgewerkt: 19.04.2024

Advertentie online sinds: 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/453015.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven