Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Casa Giardino

Italië, Ligurië, Diano Marina, Imperia

Max.  5   gasten
70m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
70m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

42 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 7 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

42 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online


Beschrijving

Het appartement voor max. 5 personen gelegen in een klein wooncomplex in Diano Arentino, ongeveer 6 km van Diano Marina (zee en stranden) in de richting van het achterland. Het complex is erg rustig en je hebt vanaf het terras en de tuin van het appartement een prachtig vrij uitzicht op de zee en de hele baai van Diano Marina!
De Casa Lidia is onlangs gerenoveerd en opnieuw ingericht met lichte, moderne meubels, zeer smaakvol en vriendelijk! Parkeren is mogelijk op het omheinde terrein en het appartement heeft een eigen afsluitbare garage. Het appartement zelf bestaat uit
2 slaapkamers, een met een tweepersoonsbed en een grote kast, de tweede slaapkamer is uitgerust met een 120 cm eenpersoonsbed en ook met een grote kast. De badkamer bestaat uit een wastafel, een toilet, een bidet, een douchecabine en een wasmachine.

De lichte keuken - woonkamer is uitgerust met een kleine kitchenette (met vaatwasser), en een ronde eettafel een comfortabele, uitschuifbare slaapbank voor twee personen en een tv en heeft twee openslaande deuren naar de tuin of op het terras. Op het terras en in de tuin kunt u genieten van het uitzicht tijdens het grillen en eten, evenals ontspannen!

Supermarkten liggen op ongeveer 5 km afstand in de levendige jachthaven van Diano. Zeer goede restaurants waar u kunt genieten van een uniek Ligurisch menu liggen op ongeveer 3-5 km afstand (Diano Borello, Evigno). In het achterland in het kleine dorpje Evigno, is er ook een klein maar fijn buitenzwembad met een adembenemend uitzicht over de hele vallei en de Golf van Diano.

Huisdieren zijn welkom op aanvraag en betalen een vast tarief van 20, - EUR, dat is 50, - EUR, beddengoed is beschikbaar en kan worden gebruikt voor een vergoeding van 10, - (2 personen) tot 20, - EUR.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 7 km

7 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 3 km

3 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 65 km Nizza

65 km

Station 5 km Diano

5 km

Snelweg-afrit 12 km Cervo/San Bartolomeo

12 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het appartement is zeer gemakkelijk te bereiken en is gelegen in een klein wooncomplex in Diano Arentino, op ongeveer 6 km van Diano Marina en de zee. Er is een garage en parkeerplaatsen aan de voorkant van het huis. In het appartement kunt u vanuit de slaapkamers en de keuken direct in de tuin en op het terras komen. In de tuin zijn gazons en een sinaasappel- en citroenboom en verder kleinere struiken.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Golfen
Inline skaten
Mountainbiken
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Verwarmingskosten in de winter worden apart berekend (centrale verwarming met aardgas), afhankelijk van het gasverbruik.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 7 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Im Falle eines COVID19-Lockdowns in Italien, Ligurien bzw. in der Provinz Imperia. In allen anderen Fällen gilt eine Stronierungsfrist von 4 Wochen vor Anreise und es wird die 25%ige Anzahlung einbehalten.

meer informatie:

Een auto is verplicht


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-03-2024


10 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.8 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.6 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juni 2023

Andreas O. uit Rommerskirchen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig gelegen vakantieappartement!

We hebben twee weken doorgebracht in dit echt heel mooie vakantieappartement. Het appartement had voldoende ruimte voor ons vier en onze hond en had alles wat we nodig hadden. Mevrouw Wiedemann was altijd beschikbaar en kon ons belangrijke tips geven. Ook de hele buurt, bestaande uit lokale bewoners, was erg aardig en gastvrij. Over het algemeen was onze hele vakantie gekenmerkt door gastvrijheid. Zelfs onze hond was overal van harte welkom, wat we nog nooit eerder in een ander land, inclusief Duitsland, hebben meegemaakt.
Het appartement heeft vanuit de tuin een prachtig uitzicht op zee en als je door de voordeur gaat, heb je een prachtig uitzicht op de bergen.
Hoewel het appartement zich in een appartementencomplex bevindt, heeft het door een zeer goede architectuur een aparte ingang. Over het algemeen voelt het eerder aan als een huis dan als een appartement.
We voelden ons altijd zeer comfortabel en zullen zeker terugkomen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van P. Wiedemann:

Liebe Familie O. es freut mich sehr, dass Sie Ihren Urlaub in der Casa Giardino und Umgebung genossen haben ! Ich bedanke mich ganz herzlich für diese tolle Bewertung und kann die 5 Sterne an Sie als Gäste nur zurückgeben! Sie sind eine außerordentlich sympathische, respektvolle und nette Familie (Ihren Hund eingeschlossen!), solche Gäste hat man nicht immer! Es hat mich sehr gefreut Sie kennenzulernen und hoffe, Sie kommen gerne einmal wieder nach Diano Arentino! Liebe Grüße, Petra Wiedemann

Juli 2022

Sandra B. uit Rheinbach

4,6
4 5 5 4 5
Toon Duits

Een aanrader!

We hebben een heerlijke ontspannende vakantie gehad in het Giardino appartement! De flat is heerlijk rustig gelegen in het heuvelachtige achterland, weg van de drukte maar niet te ver van de zee met een geweldig uitzicht. Goede faciliteiten, zeer schoon en zeer vriendelijke verhuurders. Onze honden waren ook welkom en voelden zich thuis in de prachtige tuin

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Augustus 2021

Jürgen M. uit Karlsruhe

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooie flat, top tips van de verhuurster

Zeer mooie flat, voortreffelijk ingericht, schoon en de verhuurster zorgde er in alle opzichten voor, met top tips voor restaurants, wandelingen, enz.

Antwoord van P. Wiedemann:

Liebe Familie M. , herzlichen Dank für Ihre tolle Bewertung, Sie waren auch sehr nette und feundliche Feriengäste! Es freut mich, dass Sie Ihren Urlaub genießen konnten und hoffe Sie bald wieder in der Casa Giardino begrüßen zu können.
Es grüßt Sie ganz herzlich aus Ligurien, Petra Wiedemann

Augustus 2019

Stefano uit 89077 Ulm

3,9
3.5 4.5 4.5 3

Sehr nette Vermieterin

Die Wohnung entspricht den Angaben im Netz. Alles ist ordentlich und in einem sehr guten Zustand. Die Vermieterin, Frau Wiedemann, ist sehr freundlich und hilfsbereit. Noch eine kleine Anmerkung zur Ausstattung der Wohnung. Ein paar Espressotassen und Löffel mehr würden nicht schaden. Auch kann die Wohnung von 5 Personen genutzt werden, allerdings wird es dann schon sehr eng. Daher empfehle ich maximal 4 Personen.

Die 7 km Fahrt zum Meer werden auf Dauer sehr nervig, da sie meistens auf sehr engen Bergstraßen verlaufen und sich anfühlen wie 20 km. Auch wenn man sich die Lage Online ansehen kann, ist es in der Realität doch noch etwas anderes.

Abschließendes Fazit: Die Beschreibung entspricht absolut der Beschreibung, alles ist modern und sauber, die Vermieterin ist sehr hilfsbereit und freundlich und die Wohnung kann absolut weiterempfohlen werden.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Antwoord van P. Wiedemann:

Lieber Stefano, herzlichen Dank für die lieben Worte und die gute Bewertung! Den Hinweis mit den Espresso-Tassen werde ich gerne aufnehmen ;-)
Die Straßen in Ligurien sind umgebungsbedingt leider alle etwas enger als man es von den deutschen Straßen gewohnt ist, aber irgendwie macht das ja auch den Reiz der Landschaft aus...Berge und Meer in unmittelbarer Nähe findet man sonst eher selten. Die schöne Lage und die wunderbare Aussicht vom Garten der Wohnung auf den Golf von Diano Marina ist natürlich auch der etwas höher gelegenen Lage zu verdanken.... dafür nehmen viele gerne die 7 km Anfahrt vom Meer in Kauf ;-) aber da hat natürlich jeder ein andres Empfinden! Ich würde mich freuen, Sie wieder als Gäste begrüßen zu dürfen und wünsche Ihnen und Ihrer Familie alles Gute! Herzlichen Dank für Ihren Aufenthalt, liebe Grüße Petra Wiedemann

Juli 2019

Ellen S. uit 01157 Dresden

4,8
5 5 5 4
Toon Duits

Zeer mooie vakantie aan zee

We voelden ons erg op ons gemak bij mevrouw Wiedemann in de Casa Giardino. Er ontbrak niets in de vakantiewoning. Alles is modern ingericht, precies zoals beschreven op het internet. Mevrouw Wiedemann was zeer behulpzaam en gaf ons goede tips.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van P. Wiedemann:

Liebe Familie Stephan-Tusche, herzlichen Dank für Ihre wunderbare Bewertung! Es freut mich sehr, dass Sie Ihren Urlaub in der Casa Giardino in vollen Zügen genießen konnten und es würde mich sehr freuen, Sie wieder einmal hier begrüßen zu dürfen!
Alles Gute für Sie und Ihre Familie,
herzlichst
Petra Wiedemann

Juli 2019

Beat H. uit CH-4437 Waldenburg

5,0
5 5 5 5

Perfekter Urlaub

Die Ferienunterkunft war traumhaft gelegen, wunderbare Sicht auf das Meer,
tolle und neue Einrichtung, viel Platz, viel Garten, viel Sonnenschein und vorallem
die Gastgeberin und Vermieterin Frau Petra Wiedemann hat uns bei all unseren Wünschen geholfen, besser geht's nicht ! Wir können das Feriendomizil
sehr weiterempfehlen. Fam.Herbst / Schweiz.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van P. Wiedemann:

Lieber Familie Herbst, es war mir eine Freude, Sie beide als Gäste in der Casa Giardino gehabt zu haben! Sie waren ganz wunderbare Gäste, freundlich und höflich und Sie haben die Wohnung in einem perfekten Zustand verlassen. Ich würde mich sehr freuen, Sie, Ihre Frau und natürlich Olli bald wieder in Arentino wiederzusehen. Ich wünsche Ihnen noch eine gute Zeit und bedanke mich nochmals ganz herzlich bei Ihnen! Ganz liebe Grüße, Petra Wiedemann

Juni 2019

Alexander uit Wilhelmshaven

5,0
5 5 5 5

Super Fewo

Besser kann man es nicht treffen . Vermieter die deutsch sprechen und mit Rat und tat bei Problem oder fragen zur Seite stehen zu jeder Tageszeit

5 Sterne

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2018

Michaela M. uit 82380 Peißenberg

5,0
5 5 5 5

Einfach zufrieden

Wir waren wirklich sehr zufrieden mit dieser Unterkunft. Sehr gut ausgestattet.Und eine tolle ruhige Lage mit einem superschönen Ausblick, Man kann hie von der Haustüre aus loswandern oder biken.
Das Umland bietet vielfältige kulinarische und kulturelle Möglichkeiten

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Augustus 2018

Sarah uit Stuttgart

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Droomachtig verblijf

De flat is prachtig gelegen boven de Golf van Diano Marina, met een adembenemend uitzicht op de vallei en de zee! Hoewel de flat in een klein wooncomplex ligt, heb je alle privacy en voel je je nooit bekeken in de tuin! Het terras nodigt uit tot eten en genieten van het uitzicht. De flat is goed uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een aangenaam verblijf. In ongeveer 15 minuten bereikt u de stranden van Diano Marina. Supermarkten zijn op de terugweg van het strand naar het huis. Er is een parkeerplaats voor het huis.
Mevrouw Wiedemann was uiterst vriendelijk en stond altijd klaar om onze vragen te beantwoorden. Ze gaf ons veel waardevolle tips voor restaurants en excursies...nogmaals bedankt daarvoor! We komen graag nog eens terug, vriendelijke groeten Sarah

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van P. Wiedemann:

Liebe Sarah, herzlichen Dank für die tolle Bewertung - es freut mich sehr, dass Sie Ihren Aufenthalt in der Casa Giardino genossen haben. Sie waren auch wunderbare Gäste und ich würde mich freuen, Sie wieder hier in der Casa Giardino begrüßen zu dürfen.
Ganz liebe Grüße
Petra Wiedemann

Juni 2018

Franz Z. uit 82380 Peißenberg

5,0
5 5 5 5

Super Urlaub

1. Sehr nette Vermieter
2. Tolle, sehr gut ausgestattete Unterkunft
3. Tolle Gegend mit viel guter Gastronomie und Besichtigungsmöglichkeiten
4 Super Fahrradgegend

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie


Contactpersoon


Andere accommodaties van P. Wiedemann


meer informatie

Objectnummer: 172270

Laatst bijgewerkt: 12.03.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 7 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/172270.htm


«Casa Giardino» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 10 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 7 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven