Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantie in de Zuhäusl

Chiemgau- Waging am See-Biburg

Max.  6   gasten
142m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
142m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

88.89% Aanbeveling

70 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

88.89% Aanbeveling

70 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online



Beschrijving

Er zijn twee appartementen in het vakantiehuis. Het appartement op de begane grond is voor twee personen, terwijl het appartement op de 1e verdieping plaats biedt aan vier personen. Het vakantiehuis kan echter ook in zijn geheel gehuurd worden voor een vakantie met grootouders of voor een groep vrienden tot 6 personen. U kunt uw vakantie bij ons boeken als stel, familie of kleinere groep (vrienden). Elk sterrenbeeld is welkom en wij proberen aan uw individuele kamerwensen tegemoet te komen.

De kamers zijn comfortabel ingericht: De meubels van eigen hout geven de kamers een huiselijke sfeer. In de woonkamer zorgt een tegelkachel voor gezelligheid. Een grote wintertuin of een ruim overdekt balkon maken uw verblijf ook op koelere avonden tot een natuurbelevenis. De keuken en badkamer zijn modern uitgerust. De auto staat beschermd in de ruime garage.

De kastanjeboom op de binnenplaats is de ideale plek om op warme zomerdagen in de schaduw te genieten van een welverdiende vakantie. Een heldere sterrenhemel verschijnt 's nachts boven de kleine huisbank. Centraal uitgangspunt voor alle vakantieactiviteiten, van zwemmen, wandelen, bergbeklimmen, fietsen tot een concertbelevenis of een museumbezoek.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 5 km

5 km

Meer 5 km

5 km

Skilift 25 km

25 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 5 km

5 km

Bus 5 km

5 km

Luchthaven 35 km Salzburg

35 km

Station 5 km Waging am See

5 km

Snelweg-afrit 15 km Traunstein Siegsdorf

15 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Uitzicht op het prachtige bergpanorama van Hochstaufen tot Hochfelln.

De ideale locatie biedt alles wat ontspanningszoekers zich kunnen wensen: Rust, pure natuur, uitgebreide wandelpaden direct vanaf de voordeur (naar de kasteelruïne en de kleine kapel op de Schloßberg in Tettelham) en aantrekkelijke toermogelijkheden voor fietsers en bikers. De stranden van het Taching- en Wagingenmeer liggen op slechts twee kilometer afstand.

Ook een uitstapje naar de Chiemsee met kasteel Herrenchiemsee en Fraueninsel is de moeite waard. De bergen zijn binnen handbereik: Ruhpolding, Berchtesgaden of Bad Reichenhall liggen op niet meer dan 30 minuten rijden. Ervaren bergbeklimmers vinden hier net zo goed hun topgeluk als wandelaars die het wat rustiger aan willen doen

Voor een beetje culturele afwisseling bieden de evenementenkalenders van de omliggende steden Traunstein, Traunreut en Burghausen een uitgebreid programma - van topconcerten tot aantrekkelijke kunsttentoonstellingen en interessante musea. En niet te vergeten het geboortehuis van de paus in Marktl in het naburige district Altötting. Salzburg, het geheime culturele bolwerk van Oostenrijk, is ook gemakkelijk te bereiken.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Skiën
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:30
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Voor gezinnen: kinderen tot 18 jaar: 18€ of 22€
Toeristenbelasting niet inbegrepen in de prijs.
Betaling per bankoverschrijving tot 10 dagen voor aankomst.
Toeslag eenpersoonskamer 5€ per nacht.

Betalingsmogelijkheden:

Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.

meer informatie:

Boerderij met veeteelt


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 17-04-2024


9 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
5.0 Inrichting
4.7 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.8 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Maart 2024

Gertrud K. uit Obing

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Schee war's!

Ik was twee weken in Biburg. Een time-out met mijn naaimachine. Het appartement is perfect uitgerust en ideaal gelegen om te ontspannen (yoga met uitzicht op de bergen). Bakkerij en restaurant zijn gemakkelijk per fiets te bereiken.

Mei 2023

Melanie S. uit Bornheim

4,6
5 5 5 4 4
Toon Duits

Vakantieappartement met serre

Het vakantiehuis is groot, ruim en goed uitgerust. Ik voelde me altijd erg prettig, ook al had ik meerdere regenachtige dagen. Ook voor zulke dagen biedt het appartement radio, tv, WiFi, boeken, spelletjes ... !

Het is ook goed gelegen om uitstapjes te maken, bijvoorbeeld naar de Chiemsee, Königsee of Salzburg, of om gewoon te ontspannen op het terras of in de wintertuin.

Familie Obermayer is erg vriendelijk en we hadden altijd leuke gesprekken.

Ik zou zeker terugkomen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie

Augustus 2021

Steffen C. uit Karlstadt

4,6
5 4.5 4.5 4 5
Toon Duits

Top vakantie appartement om te ontspannen

Om de evaluatie meteen samen te vatten: Alles was in orde, er waren geen (!) klachten.

Wij hadden de onderste flat en waren helemaal tevreden: alles was heel ruim en ruim, echt van alle gemakken voorzien, gezellig en, wat voor ons altijd belangrijk is, heel schoon.

De ligging is buiten, lekker rustig, zonder verkeerslawaai, en behalve de "Zuhäusl" is er alleen de oude boerderij, een stal en een kapel en een wegkruis op het terrein. Rondom zijn velden, weiden en bossen.

Echt ideaal om te ontspannen. Ondanks de rustige ligging is het slechts een paar minuten met de auto naar het meer met zijn badstrand, in Waging (alle winkels en supermarkten aanwezig) en er zijn fatsoenlijke restaurants in de naburige dorpen.

Er zijn ook prachtige uitstapjes binnen een straal van 30 km, bijv. het enorme kasteel in Burghausen, mooie plaatsen als Tittmoning, Waging, Laufen of het nabijgelegen Traunstein (brouwerijbezoek!)

Wie in de bergen wil wandelen, rijdt slechts 15 km naar het zuiden, daar begint het "Gebirge" en bezoekt na een klim van 2 uur de Stoißer Alm. En ook Salzburg ligt op slechts 35 km afstand.

We hadden geluk met het weer, maar zoals de flat is ingericht, met een grote woonkamer en wintertuin, kun je zeker een paar regenachtige dagen doorbrengen. En voor de winter is er een gezellige tegelkachel.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Juni 2021

Elke G. uit Winnenden

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Absoluut een aanrader

We verbleven in de onderste flat met een wintertuin. Het is echt groot voor 2 personen, zeer modern uitgerust, een bed van 2x2m met goede matrassen (wat ik persoonlijk erg waardeer op vakantie als het bed goed is), een geweldige grote keuken, enzovoort. Ik hield ook van de boeken, die in grote aantallen beschikbaar zijn. In de garage is werkelijk alles aanwezig wat je op een terras kunt gebruiken. Volledige punten voor de uitrusting alleen al. Dit is echt een van de beste vakantiehuizen die ik tot nu toe heb bezocht.

De omgeving is zeer landelijk, rustig, je hebt er echt je rust. Zelfs de koeienstal heeft ons niet negatief beïnvloed. We konden geur noch geluid waarnemen. De hooioogst was in onze periode, maar zelfs dat maakte ons niet één keer wakker ?
Daarnaast zijn er natuurlijk de meren, die heerlijk schoon zijn. Voor mensen die regelmatig fietsen zijn ze ook goed bereikbaar met de fiets, hoewel je een stukje moet klimmen om thuis te komen

We zouden graag nog eens terugkomen, want het was gewoonweg prachtig bij jullie.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Romantische vakantie

September 2019

Monika G. uit Baiersbronn

5,0
5 5 5 5

Gemütliche und moderne Ferienwohnung mit 2 Schlafzimmern im 1. OG

Mein Mann und ich waren vom 18.9.2019 - 23.9.2019 in der Ferienwohnung im 1. OG. Wir waren von Anfang an begeistert. Wohlfühlatmosphäre pur gleich als wir die Wohnung betreten haben. Mein Mann hat Probleme mit den Atemwegen und konnte hier richtig gut durchatmen. Wir sind von Frau Obermayer sehr freundlich empfangen worden und Sie gab uns auch gute Tipps zum Essen gehen. In der Küche ist alles fürs Frühstück, Mittagessen, Abendessen und selbst zum Kuchen backen usw. vorhanden. Die Wohnung ist geschmackvoll eingerichtet (Mischung aus modern und rustikal) und die Betten/Matratzen sind sehr gut. Ansonsten ist die Wohnung tipp topp gepflegt. Die Ferienwohnung ist ein guter Startplatz auch für Ausflüge in die Umgebung. Einkaufsmöglichkeiten und Bäcker in Waging am See direkt. Die Ferienwohnung liegt sehr ländlich auf einem Bauernhof mit Viehwirtschaft, was uns nicht gestört hat, denn wir sind auch vom Land, aber das muss man einfach wissen. Liebe Frau Obermayer, wir kommen sehr gerne wieder! Vielen Dank Monika und Achim

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Augustus 2019

Peter S. uit Mühltal

4,5
5 3 5 5

Mehr als würzige Landluft

Wir waren Ende August 2019 für 11 Übernachtungen in dieser an sich sehr schönen Ferienwohnung im ersten Stock. Sie ist gut ausgestattet, sogar einen Geschirrspüler gibt es. Für das Auto gibt es eine Garage und die Fahrräder können auch untergestellt werden. Die Vermieter sind sehr freundlich und Frau Obermayer war stets bemüht, jegliche Unpässlichkeiten schnellstmöglich zu beseitigen.
Ursprünglich hatten wir gedacht, von der Ferienwohnung aus mit den Fahrrädern direkt an den Waginger See oder den Chiemsee fahren zu können. Das geht bestimmt mit E-Bikes sehr gut, aber unsere Fahrräder werden mit Muskelkraft betrieben und dafür gibt es doch zu viel Steigungen im direkten Umfeld.
Man kann sehr schöner Ausflüge in die Berge machen oder zum Baden fahren an den Chiemsee oder den Waginger See. Wir hatten die Fahrräder auf das Dach montiert und sind immer ein Stückchen gefahren und haben von da aus Radtouren gemacht.
Es gab aber auch ein paar Dinge, die uns nicht gefallen haben und wegen denen wir mit Sicherheit nicht noch mal da Urlaub machen.
Wenn man die Werbung über die Ferienwohnung im Internet liest, gibt es keinerlei Hinweise darauf, das in unmittelbarer Nähe der Ferienwohnung ein Stall mit ca. 100 Bullen steht. Man kann bei google maps das Anwesen sehen. Da die Bullen aber auf engstem Raum gehalten werden und auch nie den Stall verlassen können, ist das Ausmaß von außen nicht zu erkennen. Ich will an dieser Stelle nicht über die Art der Tierhaltung urteilen, das ist Ansichtssache. Für den einen sind es ganz einfache Nutztiere und Fleischproduzenten, für andere sind es Lebewesen mit Leib und Seele.
Jedoch hat diese Tatsache massive Auswirkungen auf den Aufenthalt in der Ferienwohnung. Hauptsächlich hat uns der extreme Gestank gestört, der zwar nicht ständig gegenwärtig aber doch oft da war. Wir sind nachts davon aufgewacht und konnten auch manchmal nicht auf dem Balkon frühstücken, weil es so sehr gestunken hat. Einige Male haben wir mit der Liege hinter dem Haus in

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Dhr. M. Zehentner:

Sehr geehrte Fam. Schmidtke,

zunächst einmal herzlichen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, unsere Ferienwohnung zu bewerten. Da uns das Wohlergehen unserer Gäste wichtig ist, versuchen wir Ihre Anregungen soweit als möglich umzusetzen.
Hierzu werden wir in unseren Internetauftritten erwähnen, dass es sich um einen Bauernhof mit Tierhaltung handelt. Wir bedauern sehr, dass Sie den Geruch so intensiv wahrgenommen haben. Zudem werden wir zukünftig jedes Zimmer ausreichend mit Mückenschutz ausstatten.
Es tut uns leid, dass Sie Ihren Aufenthalt in unserem Haus so wenig genießen konnten, jedoch freuen wir uns, dass Sie schöne Ausflüge in die Berge oder an die Seen unternehmen konnten.
Mit freundlichen Grüßen
Paul und Edith Obermayer

Juni 2019

Stefan O. uit Stuttgart

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Ontspannende vakantie

Ik was op zoek naar een rustige en ontspannende vakantieplek waar je gewoon kunt uitschakelen en genieten van de rust, die ik perfect vond op deze boerderij met de vakantiewoning op de eerste verdieping.
Er is zelfs een grote garage voor de auto, fiets en andere accessoires.
De mooie en volledig ingerichte vakantiewoning biedt alles wat je nodig hebt, van een prachtige badkamer met douche en bad tot een heerlijke en mooie volledig uitgeruste keuken met alles erop en eraan en een gezellige zithoek met een grote flatscreen of spelcollectie voor de niet al te mooie dagen, die ook wel eens kunnen voorkomen.
En niet te vergeten een prachtig balkon, dat uitnodigt om te ontbijten of gewoon de avond te laten eindigen na een mooie dag.
Alles was perfect vanaf het begin, de vriendelijke ontvangst door mevrouw Obermayer en de ontvangst door de rest van de familie was gewoon geweldig.
Alles werd uitgelegd, waar je wat kunt vinden in de vakantiewoning en wat er in de omgeving te vinden is en natuurlijk wat je nodig hebt voor het dagelijks leven.
Niet ver van het vakantiehuis ligt het mooie stadje Waging am See, waar u een bakker, een slager, diverse winkels, diverse restaurants, een heerlijke ijssalon en een mooi park met midgetgolf en een café vindt.
Op mooie dagen nodigen het Wagingenmeer en het Tachingenmeer uit tot zwemmen of zonnebaden.
Deze prachtige en afgelegen locatie van dit vakantiehuis is gewoon iets voor mensen die gewoon willen ontspannen en genieten van de rust en de prachtige natuur en de stad achter zich willen laten.
Deze prachtige uitzichtlocatie van het vakantiehuis is gewoon een blikvanger en kan alleen maar worden aanbevolen.
Hartelijk dank voor de heerlijke en aangename tijd op uw boerderij.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie

Juni 2019

Lutz L. uit Merseburg

5,0
5 5 5 5

Jeder Zeit wieder!

Da wir noch nie in den Bergen Urlaub gemacht haben, waren wir doch sehr gespannt. Das Zuhäusl hat uns bereits bei der Auswahl sehr gefallen und wir wurden nicht enttäuscht. Es hat uns vor allem gefreut, dass es ein Bauernhof war, wir haben uns nicht im geringsten, in keiner Weise belästigt gefühlt. Wir hatten die untere Ferienwohnung gemietet und waren hell auf begeistert, von der Größe, der Aufteilung der Zimmer, der Ausstattung und dem super tollen Blick auf die Berge. Wir waren mit dem Fahrrad, kein E-Bikes, unterwegs und haben schöne Radtouren unternommen. Unsere Wandertouren haben wir sehr genossen, sie waren erlebnisreich und sehr erholsam. Edith und Paul Obermayer waren sehr gute Vermieter, sehr umsichtig und immer auf unser Wohl bedacht. Es war ein super schöner Urlaub, wir würden jeder Zeit wieder dort Urlaub machen und möchten uns auf diesem Wege bedanken.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Juni 2018

Claudia R. uit 25451 Quickborn

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Perfect startpunt voor e-biketochten

We hebben erg genoten van de week in de flat op de begane grond. De flat is zeer goed uitgerust en ingericht met een grote open woonruimte inclusief eethoek en keuken. De "Lümmel" bank met de grote flatscreen werd zeer gewaardeerd op een regenachtige dag.

Het uitzicht op de bergen is adembenemend en we hebben genoten van de rust met weinig verkeer.

De afsluitbare garage was voor ons een belangrijk beslissingscriterium, omdat we zo onze e-bikes veilig konden bewaren en de accessoires goed konden opbergen

Een perfect startpunt voor diverse tochten in de Chiemgau! We maakten 4 tochten van elk 50 km met een afstand van ca. 15 km, zagen veel en waren altijd blij weer "thuis" te komen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen


Contactpersoon

Dhr. M. Zehentner

Dhr. M. Zehentner

Wij runnen onze boerderij met veeteelt als een familiebedrijf. Wij verhuren het vakantiehuis op een rustige locatie sinds 2012 en kijken ernaar uit om u als onze gasten te verwelkomen. Met elke gast komt een stukje van de wereld naar ons toe Bij ons kunt u zich terugtrekken uit het drukke dagelijkse leven en genieten van de natuur. We hebben er alles aan gedaan om de appartementen zo te ontwerpen dat u ook een regenachtige vakantiedag bij ons met een goed boek kunt doorbrengen en kunt ontspannen.


meer informatie

Objectnummer: 115695

Laatst bijgewerkt: 19.04.2024

Advertentie online sinds: 6 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/115695.htm


«Vakantie in de Zuhäusl» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 9 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven