Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

HausBodensee - Ferienhaus Albert

Max.  6   gasten
130m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
130m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

54 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

54 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online



Beschrijving

Vakantiehuizen Albert

Of u nu wilt golfen, fietsen, wandelen of gewoon ontspannen, u kunt vakantie vieren in stijl en uw alledaagse leven achter u laten in onze twee vakantiehuizen, nieuw gebouwd in 2019 - die nu zijn bekroond met vier sterren.
De twee vakantiewoningen liggen beschut in de tweede rij in het centrum van Owingen bij Überlingen in het Bodenmeer district, slechts 6 km van het meer. Uitgebreide excursies door de natuur kunnen van hieruit te voet of met de fiets worden gemaakt.
De locatie is rustig en toch zijn alle winkelvoorzieningen op loopafstand. Een banketbakker, een apotheek, een slager en een zeer goed gesorteerde kruidenierswinkel met bakkerij liggen elk op slechts 20 of 200 m afstand. De golfbaan is in twee minuten met de auto of de fiets te bereiken.
De Owingen-Überlingen Golf Club heeft een idyllisch 18-holes parcours met uitzicht op het Bodenmeer. Zelfs voor niet-golfers is een maaltijd, koffie of een snack in het restaurant of op het terras van de club een belevenis.

De twee vakantiewoningen zijn identiek qua inrichting en hebben elk drie volwaardige slaapkamers, waaronder een grote studio op de zolderverdieping met een apart, groot dakterras. Alle slaapkamers zijn voorzien van boxspringbedden van 1,8 m breed. Deze hebben elk twee anti-allergische oversized dekbedden (1,55 m bij 2,20 m).
Bovendien beschikt elke slaapkamer over een eigen TV, een fauteuil en, uiteraard, faciliteiten om kleding op te bergen.

Op de begane grond is er een apart gastentoilet met wastafel, een kleine hal met garderobe, de ruime woon/eetkamer en een open keuken. In de woonkamer bieden de bank en de fauteuils plaats aan zes personen.

De open keuken is voorzien van een vaatwasser, koelkast met vriesvak, oven, inductiekookplaat, magnetron, potten en pannen van hoge kwaliteit, voldoende glazen en bestek in gastro-kwaliteit, broodrooster en koffiezetapparaat voor koffiecapsules en een voor filterkoffie.

Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers en de badkamer. In de moderne badkamer is er een gelijkvloerse douche, een dubbele wastafel en een toilet.
Handdoeken zijn voorzien tijdens uw verblijf. Een eerste voorraad verbruiksgoederen zoals zeep, gezichtstissues, toiletpapier en cosmetica maken het gemakkelijk om in het weekend of op feestdagen aan te komen.

Op de bovenste verdieping is de derde slaapkamer in de vorm van een studio met een zithoek en een eigen dakterras met extra zitplaatsen buiten.

In de tuin -die bereikbaar is via de terrasdeur in de woonkamer- is er een hoogwaardige zithoek voor zes personen, een barbecue en drie ligbedden.

Algemeen: de huizen hebben vloerverwarming in alle woongedeelten, elektrisch bediende buitenjaloezieën en een automatisch ventilatiesysteem. WLAN en satelliet TV zijn vrij beschikbaar in elk huis. Het beddengoed wordt door ons verzorgd, wat betekent dat de bedden bij aankomst al vers opgemaakt zijn - net als in een hotel!
Bij een verblijf van meerdere weken worden de handdoeken en het beddengoed wekelijks verschoond. Op afspraak kan het huis tijdens uw verblijf ook worden schoongemaakt. Hier gelden extra kosten.

Elk huis heeft zijn eigen parkeerplaats direct bij de ingang.

Diversen:

Inchecken vanaf 16.00 uur, op de dag van vertrek moet het huis om 11.00 uur verlaten zijn.

Er is een wasmachine in de kelder die gebruikt kan worden.

Om hygiënische redenen hebben wij geen babybedje of kinderstoel in huis. Bovendien willen wij erop wijzen dat de open trappen in het huis een risico op ongelukken vormen voor kinderen onder de zes jaar!

Katten zijn om allergie-redenen niet toegestaan, honden op aanvraag.

De aanbetaling van 250€ dient uiterlijk een week voor aanvang van het verblijf te worden voldaan.

Informatie en ideeën voor excursies zijn beschikbaar in het huis.

Wij verheugen ons op uw reservering in een van onze huizen en staan tot uw beschikking voor verdere informatie!

Met vriendelijke groet

Eva Albert

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 5 km

5 km

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.3 km

0.3 km

Stadscentrum 0.3 km

0.3 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 30 km Friedrichshafen

30 km

Station 5 km Überlingen

5 km

Snelweg-afrit 12 km Stockach

12 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De twee vakantiewoningen liggen beschut in de tweede rij in het centrum van Owingen bij Überlingen in het Bodenmeer district, slechts 6 km van het meer. Uitgebreide excursies door de natuur kunnen van hieruit te voet of met de fiets worden gemaakt.
De locatie is rustig en toch zijn alle winkelvoorzieningen op loopafstand. Een banketbakker, een apotheek, een slager en een zeer goed gesorteerde kruidenierswinkel met bakkerij liggen elk op slechts 20 of 200 m afstand. De golfbaan is in twee minuten met de auto of de fiets te bereiken.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:30
Uitchecken: 11:00
Borg: € 250
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 60 dagen voor aankomst mogelijk.
  • BEI CORONA BEDINGTEM VERBOT VON TOURISTISCHEN ÜBERNACHTUNGEN IM GEBUCHTEM ZEITRAUM, WIRD IHRE RESERVIERUNG NATÜRLICH KOSTENLOS STORNIERT UND DAS GELD KOMPLETT ZURÜCK BEZAHLT! Ansonsten gelten die folgenden Stornobedingungen, falls wir das Haus nicht anderweitig vermieten können. Stornierung des Vertrags (1) Der Rücktritt des vereinbarten Vertrags durch den Gast bedarf der schriftlichen Form. Dabei muss der Gast folgende Gebühren -in Prozentanteil des jeweils vertraglich vereinbarten Mietpreises- bezahlen: bis 60 Tage vor Anreise 0% bis 30 Tage vor Anreise 40% bis 14 Tage vor Anreise 80% <4 Tage vor Anreise 100% Stornierungstag ist der Tag des Zugangs der Stornierung beim Vermieter. Erscheint der Gast am Anreisetag nicht, so gilt die Buchung als storniert.

meer informatie:

Dankzij de goede infrastructuur biedt Owingen alles wat u nodig heeft voor een ontspannen vakantie (ook zonder auto). Hier vindt u nog steeds de winkel op de hoek met een ruim assortiment aan producten. De bakker en de slager in het dorp produceren hun waren nog volgens oude ambachtelijke tradities, die u ook kunt proeven!


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 25-03-2024


3 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Mei 2021

Dirk R. uit Karlsbad

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Goed uitgangspunt voor fietstochten rond de Bodensee

Geweldig huis in 2e rij in Owingen, 2 minuten naar bakker, slager, döner, pizza.... - dus het maakt niet uit of het gaat om verse broodjes in de ochtend of de "snelle honger" 's avonds na een fietstocht - beide zijn mogelijk. De broodjes bij bakkerij Mayer zijn bombastisch vakmanschap op zijn best, baksels die de dag goed beginnen. Alles wat u nodig heeft is aanwezig in het huis, inclusief de eerste uitrusting: voldoende handdoeken, zeep, toiletpapier.... alles is er.
Het huis biedt voldoende ruimte voor 6 personen om zich terug te trekken, kleine voortuin met zitje en parasol. In de ochtend al zon op het dakterras, kortom - een aanbeveling waard.
We begonnen met de MTB van Owingen naar Uhlingen, Meersburg, Salem en omgeving - en hadden geweldige ervaringen aan het Bodenmeer met dagtochten tussen 30-60 km
Duidelijke aanbeveling gastronomie - de golfbaan met restaurant Lugenhof - lekker eten voor een eerlijke prijs met sensationeel uitzicht op het Bodenmeer en de Alpen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie

September 2020

Peter G. uit Münster

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Vakantie aan het Bodenmeer

We verbleven in september met 6 personen een week in dit prachtige vakantiehuis. De inrichting is zeer modern en mooi. De uitrusting was uitzonderlijk uitgebreid. We hadden een zeer ontspannen en heerlijk verblijf. We komen graag nog eens terug!

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Juni 2019

Elke M. uit 95182 Döhlau

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Als het de Bodensee is, dan Albert.

Vakantiehuis is een understatement voor deze met liefde ontworpen woning. Hier is alles aanwezig wat je nodig hebt en nog veel meer. Je kunt hier alleen maar comfortabel voelen. Mevrouw Albert, de gastvrouw, stond altijd klaar om informatie te verstrekken met haar hartelijke aard. Het afscheid viel ons zwaar en we zullen zeker snel terugkeren.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Romantische vakantie


Contactpersoon

Bedrijf Albert Hotels GmbH
Mevr. E. Albert

Mevr. E. Albert

meer informatie

Objectnummer: 116277

Laatst bijgewerkt: 27.03.2024

Advertentie online sinds: 6 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/116277.htm


«HausBodensee - Ferienhaus Albert» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 3 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven