Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Lux appartement Polanki Park

Poolse Oostzee

Max.  6   gasten
56m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 6  gasten
56m²
1 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

92.31% Aanbeveling

37 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 40 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

92.31% Aanbeveling

37 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online


Beschrijving

We nodigen je van harte uit voor een comfortabel appartement op slechts 350 m van het strand in het beschermde gebied van het kuuroord Kołobrzeg, ver van de drukte van het stadscentrum in de directe omgeving van het Zeepark. Het fietspad maakt deel uit van de Via Baltica route. Het is een ideale plek voor actieve mensen die van hardlopen, fietsen, nordic walking of gewoon wandelen houden. Het complex heeft een overdekt zwembad, sauna, jacuzzi, lounge, verwarmd zwembad, 100 m2 fitnessruimte. Het zwembad heeft directe toegang tot een buitenterras met ligstoelen en een peuterbad. Er zijn ook twee speeltuinen voor de jongste gasten. Er is ook een parkeerplaats toegewezen aan de flat. De faciliteit wordt bewaakt en gecontroleerd. De flat is 54 m2 (een van de grootste 2 kamers in Polanki Park) en bestaat uit een ruime keuken, woonkamer, hal, slaapkamer, badkamer en een balkon met een oppervlakte. 18 m2 (ook een van de grotere balkons :) samen met vrijetijdsmeubilair.

De keuken is uitgerust met moderne huishoudelijke apparatuur (vaatwasser, koelkast, inductiekookplaat, magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat) en alle benodigde keukenaccessoires, evenals een keukentafel met vier stoelen. In de woonkamer is er een flatscreen-tv, een slaapbank voor twee personen, een salontafel, twee fauteuils en gratis Wi-Fi. Er is een balkon vanuit de woonkamer en de slaapkamer. De slaapkamer heeft een tweepersoonsbed (160x200), nachtkastjes met lampen, tv, ingebouwde kledingkast met kleerhangers. Er is ook een grote ingebouwde kledingkast in de hal. De badkamer is uitgerust met een douche, wasmachine en droger. Handdoeken en badjassen zijn voorzien in het appartement. Er is ook een droogtrommel. Dweil, emmer, stofzuiger. Een kinderbedje kan op verzoek worden verstrekt.

Voor alle gasten die gebruik maken van onze flat, hebben we het hele jaar door kortingen voor verblijven in comfortabele huisjes op 9 km van Szklarska Poreba.

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.35 km

0.35 km

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Stadscentrum 2.7 km

2.7 km

Bus 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 90 km Szczecin-Goleniów

90 km

Station 0.1 km PKS

0.1 km

Snelweg-afrit 80 km S3,A6

80 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het strand is niet druk - in tegenstelling tot het centrum van Kołobrzeg. Het komt uit op het pad dat het park bij de zee doorkruist. Er is een grote open plek in de buurt - een zandduin waar je vanaf april kunt zonnebaden in de beschutting van een dicht bos tegen de wind.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Inline skaten
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 30 %

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

BTW 1E volwassene, 0,5E kind

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 40 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Bezpłatne odwołanie rezerwacji nie dotyczy wakacji, długich weekendów , świąt Die kostenlose Stornierung gilt nicht an Feiertagen, langen Wochenenden und Feiertagen W pozostałych przypadkach bezpłatne odwołanie rezerwacji jest możliwe do 40 dni przed przyazdem. In anderen Fällen ist eine kostenfreie Stornierung bis 40 Tage vor Anreise möglich.

meer informatie:

Het appartementencomplex Polanka Park wordt omringd door groen. Enkele prachtige bomen zijn op de juiste manier verlicht, wat een fantastisch visueel effect creëert. Op de meeste binnenplaatsen zijn groene zones gecreëerd, inclusief wandelpaden en bankjes, in overeenstemming met het idee dat het het meest effectief is in contact met de natuur.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 15-04-2024


13 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
4.7 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Februari 2023

Pelczar B. uit Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Gezin met kinderen

Geweldige flat met een zeer groot terras. Dicht bij het zwembad en de speelzaal. Zeer goed contact met de verhuurder en vlotte check-in. We zullen zeker terugkeren naar deze flat en kunnen het ten zeerste aanbevelen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Februari 2022

Susanna H. uit Baden-Württemberg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Geweldig familiehuis

Ik weet niet eens waar te beginnen, zo geweldig vonden we het hele appartementencomplex. Natuurlijk verliep alles soepel bij aankomst, zelfs het feit dat we eerder aankwamen dan gepland was geen probleem
De flat is echt mooi en smaakvol ingericht. Er ontbrak niets, we voelden ons in een hotel. Alles was aanwezig, van handdoeken tot badjassen en keukengerei. Beddengoed was ook aanwezig. Een echt zorgeloos pakket
Een omheinde parkeerplaats behorende bij de flat is inbegrepen.
Het zwembad en de sauna in dit appartementencomplex was ook super geweldig. Alles was schoon en vrij te gebruiken. Hetzelfde geldt voor de fitnessruimte
Al het personeel van het appartementencomplex was zeer vriendelijk en behulpzaam. De taal was ook geen probleem. Duits en Engels zijn voldoende voor de communicatie.
Je kunt naar het strand lopen.
Ook het restaurant in het gebouw is een aanrader, zowel qua prijs als qua smaak. We konden op drukke avonden afhaalmaaltijden bestellen.
We zouden altijd weer boeken, heel erg bedankt.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Single-vakantie, Strandvakantie

September 2020

Julia H. uit Leipzig

4,2
5 5 1 5 5

Reinfall!

Ich habe diesen Urlaub für meine Eltern, meine kleine Tochter und mich gebucht. In der Beschreibung stand Rollstuhlgerecht und ausgestattet mit 2 Schlafzimmern. Als wir ankamen kam das böse erwachen. Meine im Rollstuhl sitzende Mama hatte Treppen steigen müssen und es war zum Höhepunkt auch nur 1 Schlafzimmer vorhanden. Ein Ausweichangebot gab es nicht. Kommunikation fast null. Die Anzahlung gab es heute auch nicht direkt zurück. Wir wurden stehen gelassen und hätten die Nacht bald im Auto verbringen müssen, wenn wir nicht am späten Abend noch eine Helferin gefunden hätten. Ich bin sehr enttäuscht vom Eigentümer!!!

Antwoord van A. Gazda:

Gnädige Frau,
Wir haben keine Informationen erhalten, dass Sie mit einer behinderten Person zusammen sein werden! Die Informationen wurden in deutscher Sprache von Herrn Daniel zur Verfügung gestellt, mit dem Sie selbst gesprochen haben. Die Beschreibung zeigt deutlich den Plan der Wohnung, den Sie leider nicht gelesen haben. In der Anlage befinden sich Aufzüge, die genutzt werden können. Unter Berücksichtigung der bisherigen Meinungen halte ich Sie für unbegründet.
freundliche Grüße

Augustus 2019

Michelle S. uit Polen

5,0
5 5 5 5 5

Ein toller Platz für Familien mit Kindern

Die Zeit dort war perfekt. Alles was wir brauchen war dort. Das Apartment ist toll ausgestattet man kann sich sehr wohl fühlen und es ist sehr nah am Meer und den Strand. Kann ich nur empfehlen!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Mei 2019

Irina M. uit Löningen

5,0
5 5 5 5

Urlaub

War super!! Kann ich nur weiter empfehlen.

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

September 2018

Robert M. uit 62-080 Sieroslaw

5,0
5 5 5 5

Wysmienicie

Bez zbednych slow. Wszystko na najwyzszym pozomie!!!! Polecam!!!!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Augustus 2018

Karolina S. uit Swieradów Zdrój

5,0
5 5 5 5

Polecamy

Idealne miejsce, klimatyczne, ciepłe i rodzinne, lokalizacja wymarzona na urlop z małymi dziećmi, blisko plaża, ścieżki rowerowe. Nawet gdy pogoda płata figla mamy co robic całą rodziną- basen, sauna i oczywiście fitness ☺️

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2018

Małgorzata P. uit Jelenia Góra

5,0
5 5 5 5
Toon Pools

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2018

Dorota K. uit Jelenia Góra

5,0
5 5 5 5

Wakacje

Wspaniały pobyt. Piękne mieszkanie z bardzo dużym balkonem.Wszystko na najwyższym poziomie. Na pewno wrócimy.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Juli 2018

Jacqueline uit Hüpstedt

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Gewoon mooi

Het appartement is zeer goed uitgerust en heeft alles wat je nodig hebt voor je vakantie. Het appartement is prachtig ingericht, zeer schoon, veel ruimte en een heerlijk balkon. Het complex is echt geweldig, alles is zeer schoon en het zwembad is gewoonweg briljant. We hebben echt een heerlijke vakantie gehad. En veel dank aan Marta die het allemaal mogelijk maakte voor ons. We komen zeker terug.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Single-vakantie, Strandvakantie

Juli 2018

Thomas uit 45307 Essen

5,0
5 5 5 5

Super Urlaub

Super Lage , ruhig , fünf Minuten zum Strand, Gutes Essen. Apartment sehr gut ausgestattet und sauber mit eigenem Parkplatz und Grossen Pool , sehr nette Leute nur zur empfehlen

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Juli 2018

Małgorzata K. uit 58-500 Jelenia Góra

5,0
5 5 5 5

Polecamy:)

Pobyt udany w 100%. Niby wszedzie dobrze ale w domu najlepiej - nam zal bylo wyjezdzac.Mieszkanie przestronne bardzo dobrze wyposazone niczego nam nie brakowalo.Teren wokół przepiekny mozna spacerowac godzinami.Do morza blisko.Nawet na deszcz za oknem znajdzie sie sposob basen sauna silownia dla dzieci sala zabaw. Dla kazdego cos milego:)

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2018

Peter uit Berlin

5,0
5 5 5 5

Familienurlaub

Alles ist super, neue Wohnung mit großer Terrasse, Fitnessraum, Whirlpool, Sauna, Wohnzimmer, ohne die Anlage zu verlassen. Modernes Design Restaurierung im Gebäude, leckeres preiswertes Essen, ich empfehle Fischsuppe. Einfache Buchung, wir werden auf jeden Fall wiederkommen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen


Contactpersoon

Liever contact mailowy, ponieważ pozwoli nam to przedstawić Państwu najbardziej korzystną ofertę


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 118201

Laatst bijgewerkt: 07.04.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/118201.htm


«Lux appartement Polanki Park» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 13 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 40 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven