Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Excelsior

Napels, Florida, VS

Max.  6   gasten
260m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
260m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

17 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

17 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online


Beschrijving

Deze prachtige vakantievilla in het wooncomplex Kings Lake in Napels biedt 3 ruime en elegant ingerichte tweepersoonskamers, waaronder 2 kingsize bedden en een queensize bed. Er zijn ook twee badkamers en een gastenbadkamer met toilet en wastafel. De badkamers zijn volledig betegeld, de badmeubels zijn van graniet en de hoofdbadkamer heeft een regendouche. Er zijn twee woonkamers, elk met een eigen tv en een ongeëvenaard uitzicht op het meer en het zwembad. Het oversized terras laat u heerlijk ontspannen.

De moderne inbouwkeuken met aangrenzende ontbijtruimte is ruimtelijk geïntegreerd in de twee woonkamers. Alle elektrische apparaten zijn nieuw: koelkast met ijsmaker, oven met inductiekookplaat, magnetron, vaatwasser, wasmachine en droger! De smaakvol ingerichte eetkamer grenst ook aan de keuken. De snelle Wi-Fi bestrijkt het hele huis en de zwembadzone.

Royale glazen schuifdeuren leiden direct naar de heerlijke loggia, waar u in de zon van uw maaltijd kunt genieten. Het verwarmde zwembad van ongeveer 60 m² biedt een prachtig uitzicht op het prachtige meer. Bij het zwembad met buitendouche is er een Weber barbecue, comfortabele ligstoelen en een verscheidenheid aan tuinmeubilair en eetgroepen.

De dubbele garage biedt plaats aan 2 voertuigen

In het midden van het zwembadgedeelte, afgeschermd van nieuwsgierige ogen, met zijn heerlijke zonnige ligging op het westen, ligt het verwarmde zwembad. De grote kooi (aluminium frame met muskietengaas) zorgt ervoor dat geen muggen, vliegen of bladeren uw zwem- of eetplezier verstoren. Er zijn ook 4 ligstoelen, een Weber gasbarbecue, een zithoek om te ontspannen en een zithoek met een eettafel voor 6 personen. Zodat je heerlijk in de schaduw kunt dineren.

Het prachtige zandstrand bereikt u in een paar minuten (5-10 min. met de auto) of met de fiets.

De villa ligt in het prachtige en rustige wooncomplex Kings Lake met zijn ruime villa's en meren. Slechts enkele vakantievilla's in Napels hebben deze zeer centrale en toch rustige ligging.

Napels heeft veel chique restaurants, cafés, winkels en ongeveer 100 golfbanen. De stad is 's avonds prachtig verlicht en wordt beschouwd als een van de veiligste steden van de VS. Aan het einde van de hoofdstraat, 5th Avenue, is er ook een prachtig strand met een indrukwekkende pier die u elke avond opnieuw de zonsondergang laat beleven. De luchthavens van Miami (1,5 uur) en Ft. Myers (30 min) zijn ook gemakkelijk en snel bereikbaar.
Licentie- of registratienummer: PL20220002500

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 4 mijlen

4 mijlen

Supermarkt 1 mijlen

1 mijlen

Restaurant 1 mijlen

1 mijlen

Luchthaven 33 mijlen Fort Myers

33 mijlen

Snelweg-afrit 6 mijlen I75 Exit 105

6 mijlen


Plaats en de locatie van de accommodatie

Deze droomvilla ligt op een zeer rustige maar centrale locatie en is slechts enkele minuten verwijderd van het prachtige zandstrand. Het huis met zwembad en ruime zwembadzone ligt in de mooie en rustige woonwijk 'Kings Lake', die gekenmerkt wordt door meren en een groot aantal mooie, ruime villa's. U kunt sporten op de tennisbaan in het complex. Bovendien bereikt u in een paar minuten een verscheidenheid aan uitstekende restaurants en winkelcentra. Een winkelplein met een supermarkt, Starbucks en winkels ligt bijna op loopafstand.

Naples wordt vaak de mooiste stad van Florida genoemd. Er zijn veel chique restaurants, cafés, winkels en ongeveer 100 golfbanen. De stad is 's avonds prachtig verlicht en wordt beschouwd als een van de veiligste steden van de VS. Aan het eind van de hoofdstraat, 5th Avenue, is er ook een prachtig kilometerslang strand met een indrukwekkende pier die u elke avond opnieuw de zonsondergang laat beleven. De luchthavens van Ft. Myers (30 min.) en Miami (2 uur) zijn ook gemakkelijk en snel bereikbaar

Geniet van Napels als een elegante en veilige vakantiebestemming in elk jaargetijde. Misdaad is een vreemd woord hier. De charmante stad aan de Golf van Mexico is de thuisbasis van vele miljonairs.

Andere activiteiten in Napels:

Golf: Napels, vaak aangeduid als de golfhoofdstad van de wereld, biedt een verscheidenheid aan speelmogelijkheden voor golfers van alle niveaus. Alle beroemde golfbaanarchitecten plus een aantal professionele spelers die baanontwerpen doen, hebben minstens één baan toegevoegd aan de lijst van Naples baanbouwers, zoals Jack Nicklaus, Arnold Palmer, Greg Norman, Gary Player en vele anderen.

De meeste van de bijna 100 golfbanen in Napels zijn privé, maar ongeveer 30 golfbanen zijn open voor iedereen (zonder handicapbewijs of DGV-kaart). Tijdens het zomerseizoen, van tot , kunt u op verschillende golfbanen spelen tegen een gereduceerde greenfee - zelfs op sommige die anders alleen als privé worden beschouwd. U hoeft alleen maar in het bezit te zijn van een speciale golfkaart ('Book'). De korting is ongeveer 25 procent.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Zwemmen
Duiken
Tennis
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: $ 500
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 8 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Vraag een offerte aan voor uw specifieke behoeften!

12% Florida belasting moet worden toegevoegd aan de prijzen. Zwembadverwarming: $ 15,-/dag (indien gewenst)

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

In deze droomachtige vakantievilla in het wooncomplex Kings Lake in Napels wachten u spectaculaire zonsondergangen op het westelijke terras en 3 ruime en elegant ingerichte tweepersoonskamers, waaronder 2 kingsize bedden en een queensize bed. Er zijn ook twee badkamers en een gastenbadkamer met toilet en wastafel. De badkamers zijn pas gerenoveerd, de badmeubels zijn van graniet en voorzien van een regendouche. Er staan twee woonkamers tot uw beschikking, elk met een eigen TV en een onvergelijkbaar uitzicht op het meer en het zeer grote zwembad. Het grote terras is een heerlijke plek om te ontspannen.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-03-2024


2 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.8 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
4.8 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2022

Ele K. uit Wuppertal

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig

We boekten Villa Excelsior voor 3 weken.
Vanaf het moment dat we het huis binnenkwamen tot we vertrokken, hebben we een geweldige tijd gehad. Het huis was zeer stijlvol en met oog voor detail ingericht. De keuken is opgeknapt. Muren werden verwijderd en dit gaf het huis de kers op de taart. Luchtig, open en toch gezellig. Geweldige badkamers en een zeer groot zwembad. Absoluut een aanrader. We zouden graag terugkomen

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

April 2021

Lydia K. uit New York

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Engels

: Villa Excelsior - Elegantie en luxe in het hart van de stad.

Mijn man en ik verbleven twee weken in villa Excelsior en het was onze beste vakantie ooit! De villa is prachtig en ligt aan een zeer rustige straat in een zeer mooie woonwijk. Het zwembad kijkt uit op een prachtig groot meer en de lanai is volledig omheind, zodat je 's avonds laat kunt genieten bij het zwembad. De villa is zeer ruim en smaakvol ingericht. Alles in het huis is in zeer goede staat en uiterst comfortabel. Het team van de huisbewakers is zeer aangenaam en altijd bereid om eventuele vragen te beantwoorden. We zullen erg blij zijn om terug te keren!!! Lydia

Aanbevolen voor: Romantische vakantie


Contactpersoon


Andere accommodaties van H. Biennek

Alle accommodaties weergeven van H. Biennek

meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 118494

Laatst bijgewerkt: 24.02.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/118494.htm


«Villa Excelsior» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 2 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven