Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

4 sterren vakantiehuis Helene

Beieren, Neder-Franken, Rhön, Beierse Rhön.

Max.  7   gasten
140m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 7  gasten
140m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
12% 23.04 tot 01.06.2024
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

78 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
12% Korting 23.04 tot 01.06.2024

Gratis afzegging tot 42 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

78 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online



Beschrijving

Dit exclusieve 4-sterren vakantiehuis, 140 m², zal u betoveren met zijn vrijgevigheid. De grote woning met het prachtige vrije uitzicht, de perfecte ligging voor wandelingen en activiteiten en de mooie inrichting voldoen aan alle eisen voor een ontspannen vakantie.
In het woon- en eetgedeelte van 40 m² is er niet alleen genoeg ruimte voor familie en vrienden, maar ook een gezellige open haard, die een heel bijzondere warmte ontvouwt. De vloerverwarming op de begane grond zorgt voor aangenaam warme voeten. De ramen van vloer tot plafond overspoelen de woon- en eetkamer met licht. Stap uit op het ruim 35 m² grote zonneterras en laat u verwennen door de zon en inspireren door het unieke uitzicht. Natuurlijk is ook de gezellige, ruime eetkeuken een echt juweeltje in dit indrukwekkende vakantiehuis. Uitgerust met tijdloze houten meubels en een gezellige hoekbank en veel ruimte smaakt het eten nog beter. Dit chique vakantiehuis heeft een moderne, pas gerenoveerde badkamer met 2 wastafels, WC en een grote inloopdouche op de bovenverdieping. Op de begane grond is er een gastentoilet dat gebruikt kan worden als kleine badkamer
Vind gemakkelijk een rustgevende slaap in de 3 gezellige slaapkamers met comfortabele bedden. Op het grote balkon op de bovenverdieping kunt u ook genieten van het prachtige uitzicht. Voor uw auto's zijn er 2 parkeerplaatsen direct bij het huis en nog eens 2 bij de ingang van het pand. Op het grote grasveld voor het huis kunnen uw kinderen zich helemaal uitleven.

Op ongeveer 500 meter afstand is een grote speeltuin met een kabelbaan, glijbanen en schommels, evenals een voetbalveld en een tafeltennistafel. In slechts 5 minuten met de auto is er een groot kinderparadijs met binnenspeeltuin, avonturenspeeltuin, minigolf en avonturenzwembad met waterglijbaan en sauna.

Op onze eigen website () vindt u meer foto's van onze vakantiehuizen en informatie over uitstapjes en vrijetijdstips in de omgeving. Neem een kijkje!

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed (180x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Skilift 22 km

22 km

Supermarkt 5 km

5 km

Restaurant 0.15 km

0.15 km

Stadscentrum 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 154 km Frankfurt am Main

154 km

Station 27 km Gersfeld

27 km

Snelweg-afrit 41 km Bad Brückenau/Wildflecken

41 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De vakantiewoningen (2 huizen, 150 m² en 140 m²) liggen op een groot terrein aan de rand van het dorp. Vanaf het terras heeft u een prachtig vrij uitzicht over het dorp, tot aan de Rother Kuppe.
De weg naar de speeltuin en het voetbalveld loopt dood, u kunt uw kinderen zonder toezicht op de weg laten spelen. (ca. 150 m)
Roth is een klein, rustig dorp met ongeveer 200 inwoners aan de voet van de "Rother Kuppe". Alleen een zijweg leidt door het dorp. Roth behoort tot de gemeente Hausen.

Het Rhön-Park-Hotel met restaurants, een overdekt zwembad, een ruime saunawereld en een uitgebreid recreatieprogramma ligt vlakbij en staat onze gasten ook tegen betaling ter beschikking.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Skiën
Snowboarden
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 300
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De vermelde prijzen zijn per dag voor 2 personen. Elke extra persoon kost 22,- EUR/dag. Kinderen tot en met 10 jaar kosten 11,- EUR/dag. Snelle WLAN en eerste leveringspakket zijn in de prijs inbegrepen. Borg-300,-Euro
Oudejaarsavond - de prijscalculator klopt niet!!! Informeer! Oudejaarsweek (28.12.22-401.23) slechts 7 nachten,1280, ongeacht het aantal personen (tot 6 personen) plus.eindschoonmaak +borgsom van 300,-+NBK naar pers.verbruik
Voorpagina-
De prijs voor de oudejaarsweek (27/28.12.23 tot 3/4.01.24) is een all-inclusive prijs van 1350,-Euro, onafhankelijk van het aantal personen (tot 6 personen), plus eindschoonmaak, NBK en borg (350,-Euro). Prijscalculator klopt niet!!! Informeer!
Voor korte verblijven vraag naar datum en prijs. Houd er rekening mee dat een individuele toeslag in rekening kan worden gebracht voor korte verblijven, afhankelijk van de reisperiode. Speciale aanbiedingen gelden niet voor korte verblijven.
De servicekosten worden berekend volgens persoonlijk verbruik
In het hoogseizoen (22.04.23 tot 5.11.23) aankomst en vertrek alleen op zaterdag. Maximale bezetting tot 7 personen.
Eén huisdier kost 35,-Euro per week of verblijf.
Een babybedje en een kinderstoel zijn gratis beschikbaar op aanvraag.
Ons vakantiehuis is rookvrij. Contactloos verblijf.Homepage

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 42 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Bis 42 Tage: kostenlose Stornierung. Vom 42.Tag bis 28.Tag vor Mietbeginn: 80% des Mietpreises. Vom 27.Tag vor dem vereinbarten Mietbeginn: 100% des Mietpreises. Bei Nichtanreise: 100% des Mietpreises. Bei Aufenthaltsabbruch: 100% des Reisepreises. Findet der Vermieter einen Ersatzmieter, so erhält der Mieter die daraus entstandenen Einnahmen, höchstens jedoch dessen ursprüngliche eigene Urlaubskosten, abzüglich der dem Vermieter entstandenen Kosten. Umbuchungen, soweit möglich, werden kostenfrei vorgenommen. Sollten Bund und/oder Länder Reiseverbote aussprechen, so erhalten Sie selbstverständlich ihren Reisepreis zu 100% erstattet - ohne Abzug von irgendwelchen Gebühren. Wir empfehlen den Abschluss einer Reiserücktrittversicherung.

meer informatie:

Een waar kinderparadijs wacht op u en uw kinderen op slechts 5 minuten rijden, direct bij het Rhön-Park-Hotel. Onze gasten kunnen tegen betaling gebruik maken van alle faciliteiten en aanbiedingen van het hotel. Breng heerlijke uren door met uw kinderen in de indoor speelhal 'Rhön Play', op een avonturenspeelplaats, bij het minigolfen of in het avonturenbad met waterglijbaan, kinderbad en sauna. Uw kinderen kunnen deelnemen aan het uitgebreide animatieprogramma met knutsel- en creatieve lessen, ezeltochten, themadagen, kinderdans en nog veel meer, en veel nieuwe vriendjes maken - terwijl u achterover kunt leunen en ontspannen. En zelfs als de zon niet uit de hemel schijnt: tafeltennis, biljart, bowlingbanen, het avonturenbad, het kinderparadijs en vele andere hoogtepunten verdrijven gegarandeerd elke verveling! (De aanbiedingen van het Rhön Park Hotel maken geen deel uit van onze advertentie en zijn afhankelijk van individuele beschikbaarheid. Informeer direct bij het hotel)


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 24-04-2024


8 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.9 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
5.0 Ligging
4.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2022

Hannelore B. uit Gevelsberg

4,8
5 5 5 5 4
Toon Duits

Geweldig huis op een rustige locatie

Geweldig huis op een absoluut rustige locatie. Het biedt veel ruimte en is zo uitgebreid ingericht dat we ons snel "thuis" voelden. Het terras met uitzicht op het platteland nodigt uit tot vertoeven. Onze excursiebestemmingen lagen allemaal binnen handbereik. Prachtig landschap! We komen graag terug!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen

Antwoord van Mevr. K. Lauterbach:

Hallo,
vielen Dank für Ihre schöne Bewertung. Für uns ist es toll, solche Bewertungen zu erhalten.
Es spornt uns an, immer noch besser zu werden. Gäste die wiederkommn wollen, machen uns
besonders stolz.
DANKE, und noch eine schöne Zeit.

November 2021

Michael F. uit Rosbach vor der Höhe

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Aan de vraag naar ontspanning wordt volledig voldaan!

Mijn vrouw en ik besloten het vakantiehuis Helene voor een paar dagen te huren. We wilden gewoon weg van alles, niet te ver van huis

Ons streven was:
Om uit de dagelijkse routine te stappen, maar me toch thuis te voelen, om te genieten van rust en natuur, om te ontspannen, om een leuk stadje te bezoeken zonder er te hoeven overnachten, en om het gevoel te hebben dat ik op de juiste plaats ben als ik buiten de deur stap! Plus de mogelijkheid om op loopafstand regionale biologische producten voor de keuken te kopen.

Nou..de conclusie van onze claim na 6 dagen....FULLREFFER!

Dank aan de verhuurster voor de buitengewoon vriendelijke communicatie en zorg dat we ons echt thuis voelden. :-)

We voelden ons zeer comfortabel en zullen zeker terugkomen, want Haus Helene heeft alles, van vloerverwarming tot een broodsnijmachine..ik weet niet wat er nog ontbreekt!

Het allerbeste voor de familie van het huis en fijne kerstdagen en de groeten uit Rosbach vor der Höhe!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief

September 2021

B L. uit Gießen

4,3
4.5 4 4 5 4
Toon Duits

Prachtige wandelvakantie

Mooi en ruim vakantiehuis

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Juli 2021

Marzena D. uit Kattowitz

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Geweldige accommodatie

Ik kan de accommodatie alleen maar aanbevelen! Het huis is super goed uitgerust en ongelooflijk schoon. Absoluut alles wat je nodig hebt staat ter beschikking van de gasten. Als leuk welkom kregen we een fles mousserende wijn van de huiseigenaren. Het vakantiehuis ligt in een zeer rustige omgeving, zodat u heerlijk kunt ontspannen. We vonden ook de grote barbecue op het terras leuk. We hebben een echt ontspannende vakantie doorgebracht!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Antwoord van Mevr. K. Lauterbach:

Hallo Familie Duc! Vielen Dank für ihre Bewertung.Wir haben uns sehr darüber gefreut!
Gerne begrüßen wir Sie wieder als unsere Gäste. Vielleicht in Haus "Natalie " ?

Liebe Grüsse
Fam. Lauterbach

Juni 2021

Peter G. uit Gießen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooie, goed onderhouden vakantiewoning, TOP locatie

We hebben hier spontaan een week vakantie doorgebracht. We vonden het erg leuk. De locatie van het vakantiehuis is prachtig en gewoon perfect voor wandelingen en excursies. Alles in het huis is zoals beschreven in de advertentie. Er wordt niet te veel beloofd. Het is gezellig en echt uitgerust met alles wat je nodig hebt. We komen zeker nog eens terug!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

Antwoord van Mevr. K. Lauterbach:

Liebe Familie Görner,
vielen Dank für Ihre Bewertung. Schön, dass es so kurzfristig mit Ihrem Urlaub bei uns geklappt hat. Wir freuen uns, dass Sie sich wohl gefühlt haben und wiederkommen möchten. Gerne begrüßen wir Sie wieder als unsere Gäste.
Alles Gute!
Herzliche Grüße,
Familie Lauterbach

Mei 2021

Elke L. uit Waldbronn

5,0
5 5 5 5 5

Urlaub 2021

Wir haben eine schöne Woche Urlaub erleben dürfen, 2 befreundete Paare. Es hat an nichts gefehlt, super ausgestattet und es war alles unkompliziert. Empfehlenswert.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Antwoord van Mevr. K. Lauterbach:

Liebe Frau Löbel, vielen Dank für Ihre Bewertung. Wir freuen uns, dass es Ihnen gefallen hat. Sie waren sehr nette Gäste. Gerne begrüßen wir Sie wieder.
Alles Gute!
Herzliche Grüße,
Familie Lauterbach

Juni 2018

MC-FFM uit Frankfurt

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

GEWOON GEWELDIG! BEIDE HUIZEN GEHUURD.

We hebben gezocht naar een accommodatie die plaats biedt aan twee families met 6 volwassenen en 3 kinderen. We vonden hier wat we zochten en waren helemaal niet teleurgesteld. Door de aangename ligging van de huizen waren we samen, maar had iedereen toch zijn eigen ruimte. De huizen hebben parkeergelegenheid voor de auto's, dus laden en lossen was probleemloos mogelijk. Eenvoudige verhuur en overdracht. Door uitstapjes in de omgeving hebben we veel plezier gehad. Onder de indruk zijn we weer vertrokken. Bedankt. P.S.: tot de volgende keer - met fietsen... ;-)

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Mei 2018

Melanie M. uit 64287 Darmstadt

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Geweldig verblijf!

Wij waren zeer tevreden en kunnen het vakantiehuis alleen maar aanbevelen. De kinderen werden goed beziggehouden door zowel de binnen- als de naburige buitenspeeltuin en wij "ouderen" konden heerlijk ontspannen. We komen graag terug!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie


Contactpersoon

Mevr. K. Lauterbach

Mevr. K. Lauterbach

Beste vakantiegangers, wij zijn blij u als gasten in onze vakantiehuizen te mogen verwelkomen en wensen u een fijn en ontspannen verblijf. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft. Ik ben blij dat ik er voor je ben. Met vriendelijke groet, Ekaterina Lauterbach


Andere accommodaties van Mevr. K. Lauterbach


meer informatie

Objectnummer: 119067

Laatst bijgewerkt: 09.04.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/119067.htm


«4 sterren vakantiehuis Helene» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 8 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
12% Korting 23.04 tot 01.06.2024

Gratis afzegging tot 42 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven