Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

"Hundhauser Berg" Barrièrevrij

Bergisches Land - Westerwald - Keulse Baai - zuidelijk Sauerland/Siegerland - Windecker Ländchen

Max.  8   gasten
120m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 8  gasten
120m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

52 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 4 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

52 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online


Beschrijving

Op de begane grond van het vakantiehuis bevinden zich een moderne, goed uitgeruste inbouwkeuken, de eetkamer met aangrenzende woonkamer met SAT-TV, 1 slaapkamer met tweepersoonsbed 180 cm x 200 cm en badkamer met douche/toilet geschikt voor gehandicapten. De slaapkamer is voorwaardelijk toegankelijk met een rolstoel. Directe zijtoegang tot het tweepersoonsbed is niet mogelijk.
Op de bovenverdieping vindt u een slaapkamer met een tweepersoonsbed van 1,80 m x 2,00 m, een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden van 2 x 0,90 m x 1,90 m en een babybedje, alsmede een aparte douche/wc. Verder is er een woonkamer op de bovenverdieping met een slaapbank, die indien nodig kan worden gebruikt als extra slaapgelegenheid (1,80 m x 2,00 m).
Buiten is er een overdekte zithoek met barbecue beschikbaar voor de gasten. Parkeerplaats en WLAN zijn beschikbaar. Huisdieren kunnen alleen op afspraak worden meegenomen. Het goed uitgeruste, barrièrevrije vakantiehuis ligt in de wijk Windeck-Imhausen in de directe omgeving van de Sieg en de Siegsteig. De locatie is een ideaal uitgangspunt voor uw activiteiten, zoals wandelen, fietsen, mountainbiken, vissen, kanoën, gebruik van buiten- en binnenzwembaden, enz.
Er is een benzinestation met een kiosk in het dorp zelf. Goede pubs en restaurants met Duitse en internationale keuken zijn te bereiken binnen een straal van ca. 3-10 km. Het nabijgelegen winkelcentrum Rosbach kan worden bereikt in 4 km. Het treinstation Au/ Sieg kan worden bereikt in 3 km.
Toegang voor gasten
Onze gasten hebben het volledige gebruik van de begane grond en de zolder van het vakantiehuis. Indien gewenst kunt u gebruik maken van de wasmachine in de kelder. De toegang tot het vakantiehuis is via de aparte toegangsdeur op de begane grond. De toegang is drempelvrij.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 4 km

4 km

Restaurant 4 km

4 km

Stadscentrum 0.3 km

0.3 km

Bus 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 70 km Köln/Bonn

70 km

Station 3 km Au/Sieg

3 km

Snelweg-afrit 40 km A3 Hennef/Siegburg

40 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het goed uitgeruste, barrièrevrije vakantiehuis ligt in de wijk Windeck-Imhausen in de directe omgeving van de Sieg en de Siegsteig. De locatie is een ideaal uitgangspunt voor uw activiteiten, wandelen, fietsen, mountainbiken, kanoën, vissen, golfen, gebruik van buiten- en binnenzwembaden in de buurt
Er is een benzinestation met een kiosk in het dorp zelf. Goede restaurants met Duitse en internationale gerechten zijn te vinden in de directe omgeving (3-5 km). U kunt uw boodschappen doen in het winkelcentrum Rosbach, op 4 km afstand. De treinstations Au/ Sieg (3 km) en Rosbach/Sieg (4 km) zijn bereikbaar.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Tennis
Volleybal
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Baby's en peuters tot 2 jaar betalen 5€. Voor kinderen van 3 tot 15 jaar rekenen we een vast bedrag van 15€/nacht.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 4 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Sie bekommen die Anzahlungs bzw. Buchungsbetrag zurückerstattet, wenn Sie die Buchung mindestens 4 Tage vor dem geplanten Check-in bis 12 Uhr mittags MEZ (Mitteleuropäische Zeit) stornieren. Bei Stornierungen, die weniger als 4 Tage vor Check-in vorgenommen werden, bekommen Sie 50% des Anzahlungs-bzw. Buchungsbetrags zurückerstattet.

meer informatie:

De nabijgelegen Natursteig Sieg is, zoals het een wandelpad betaamt, een wandelpad dat brede paden, grindwegen en vooral asfaltwegen vermijdt. In plaats daarvan voert de Natursteig Sieg vaak over kleine paden over de bergketens met steeds boeiender uitzichten op het steeds smaller wordende en kronkelende dal stroomopwaarts dat de Sieg in het Rhenische Leisteengebergte heeft uitgesneden. Een van de bijzondere kenmerken van de Natursteig Sieg is de uitstekende aansluiting op het spoorwegnet. De route en de etappe-indeling zijn zo gekozen dat het gemakkelijk is om met de trein via de Siegvallei lijn van en naar het parcours te reizen. Ook het klooster Marienthal met de toegang tot de Westerwaldsteig is via verschillende toegangswegen te bereiken.

Het culturele centrum "kabelmetal" in de wijk Windeck-Schladern biedt een rijk programma aan culturele evenementen tijdens de week en in het weekend. Het nabijgelegen kasteel Windeck en de Sieg waterval zijn een "must" voor elke bezoeker aan het Windecker Ländchen.

Het attractiepark Panarbora ligt op ongeveer 15 km afstand bij Waldbröl. Het hart van het natuurbelevenispark is de 40 meter hoge uitkijktoren, van waaruit u vanaf het 34 meter hoge uitkijkplatform een adembenemend uitzicht heeft over het Bergisches Land. Van hieruit kunt u het langste, barrièrevrije boomkroonpad van Noordrijn-Westfalen betreden en de natuur vanuit een geheel nieuw perspectief ontdekken. Het loopt over een lengte van meters, inclusief de uitkijktoren, over een circuit door de verschillende boomvegetatiezones

Dankzij de optimale verkeersverbindingen via de Siegtrasse van de Bundesbahn biedt Windeck een snelle verbinding met de centra aan de Rijn. Er rijden elk half uur treinen naar Siegburg, Bonn en Keulen. Een bezoek aan deze Rijnmetropolen is de moeite waard.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 17-03-2024


6 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.7 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Mei 2023

Melanie W. uit Mainz

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Tip Top Vakantiehuis

We mochten mooie dagen met 2 families doorbrengen in het vakantiehuis. Zeer aardige en ongecompliceerde verhuurders. Alles was zeer schoon en liefdevol ingericht en voorbereid op ons bezoek. Heel erg bedankt voor de aardige gesprekken en excursietips.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Juni 2021

Siavash A. uit Essen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

SUPER!

Een van de beste ervaringen die we ooit met vakantiehuizen hebben gehad! Het huis is groot, heeft veel mooi ingerichte kamers en is vooral erg schoon en netjes :) We voelden ons echt op ons gemak. De locatie is ook erg mooi, dus we hebben veel kunnen doen afgelopen weekend :) En dan zijn er nog de uiterst vriendelijke verhuurders! Zeer open en behulpzaam ☺️? 10/10

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Juli 2019

Erna D. uit 50935 Köln

4,8
5 5 5 4

absolut empfehlenswert

Wir haben uns zu zweit sehr wohl gefühlt im großzügigen, sehr gut ausgestatteten und gemütlichen Ferienhaus. Die Vermieter haben wir als äußerst angenehm wahrgenommen. Zurückhaltend aber freundlich, hilfsbereit und den Menschen zugewandt. In dieser Kombination eine Seltenheit.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Oktober 2018

Elke B. uit 24398 Dörphof

5,0
5 5 5 5

Alles zum erholen vorhanden

Alles vorhanden was man braucht
zu empfehlen
WIR KOMMEN WIEDER

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

September 2018

Hans-Peter G. uit 69251 Gaiberg

5,0
5 5 5 5

Hundhauser Berg 14

sehr gute, geräumige, gemütliche Ausstattung, für den täglichen Gebrauch ist alles vorhanden, äussert nette freundliche Vermieter, ruhige Lage,
wir selbst hatten unseren Hund einen Labrador dabei, Gassi gehen war hier gar kein Problem nachwenigen Metern war man auf dem freien Feld, schöne Rundwege schon in Haus nähe, Ferienhaus ist sehr empfehlens Wert.
Fam. Glasbrenner aus nähe Heidlberg

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

Juli 2018

Rico uit Wülfrath

4,8
5 5 5 4

Unser Urlaub 2018

Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Freundliche Vermieter, gute Ausstattung und sehr viel Platz zeichnen diese Ferienunterkunft aus. Sehr zu empfehlen.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen


Contactpersoon

Mevr. B. Bube

Mevr. B. Bube

De vakantiehuisverhuurster Brigitte Bube verheugt zich op uw bezoek.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Gezinsvakantie

Objectnummer: 119731

Laatst bijgewerkt: 17.03.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/119731.htm


«"Hundhauser Berg" Barrièrevrij» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 6 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 4 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven