Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

comfortabel huis, strand

Zeeland

Max.  6   gasten
70m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
70m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

511 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 19 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

511 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 19 Jaren online



Beschrijving

We hebben 2 woningen in Nederland:

- Het kleine huis heeft 2 slaapkamers en is ideaal voor maximaal 5 personen, de tuin is een grote speeltuin (zandbak, schommel, ...) op. Kinderstoel, baby reiswieg en traphekje zijn beschikbaar.

- Het grote huis heeft 3 slaapkamers en een extra badkamer voor de gasten, de tuin is gelegen op een grote vijver (De woning is veilig omheind peuter). Hier kunt u zich inhuren om 6 personen. plus baby zich prettig voelen. Baby bed, hechting kinderstoel en klembaar deur netten aanwezig zijn, een kleine speelplaats met zandbak en schommel dieren in de directe omgeving. ligt direct aan het meer een heel mooi houten terras waar ze comfortabel te vissen of gewoon genieten van het prachtige uitzicht. In dit huis, toegang tot internet is mogelijk na voorafgaand overleg.

Beide huizen hebben een keuken met vaatwasser en magnetron, woonkamer met open haard, stereo-installatie, een dvd-speler, de Duitse TV, terras en tuin.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Eenpersoonsbed
Eenpersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.5 km

0.5 km

Supermarkt 0.4 km

0.4 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 100 km Amsterdam

100 km

Station 50 km Rotterdam

50 km

Snelweg-afrit 3 km N 59

3 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De woningen zijn gelegen in Nederland, Zeeland, op het schiereiland Schouwen-Duiveland in Bruinisse. Door de voormalige insulaire karakter van Schouwen-Duiveland aan diverse wateren bieden: Het Grevelingenmeer - bekend als een goede surfen en Segelgebiet-, Oosterschelde en de open zee, met je lange zandstranden. Tot een zandstrand van het Grevelingenmeer loopt u ongeveer 5 minuten. Het is ideaal voor kleinere kinderen, als het water valt plat en is ook warmer dan de open Noordzee. Langs het Grevelingenmeer, kunt u kiezen tussen verschillende kleinere stranden. Een van de grote stranden van het Noorden, duurt ongeveer 20 minuten met de auto, maar u kunt direct gratis op het strand te parkeren.

Het park heeft prachtige oude bomen en is zeer ruim met veel open ruimtes, speeltuinen en lange wandelpaden. Het park is gericht op gezinnen met kinderen. Children's entertainment, zoals karaoke, kinderdisco, mini playbackshow, bingo vindt plaats in het hoogseizoen. Het park heeft een Hallenspaßbad is met reuzenglijbaan en extra warm baby zwembad, trampoline, mini-golf, tennis, squash, bowling, voetbalveld, supermarkt, restaurant, gezellig café met biljart, etc. U vindt er ook een overdekte speeltuin voor kinderen en kleine winkels voor de dagelijkse vakantie behoeften. Gratis toegang tot internet (WiFi hotspot) is in de jachthaven mogelijk of gr. Huis (contract vereist)
Wasmachine en droger zijn muntautomaten wasserette in het park, Gamz buurt van het huis.

Golfen? Dan is de 18-holes Golf Club Grevenlingenhout perfect in de buurt voor u. Met de auto bent u er in slechts 3 minuten.

Dicht bij zee, surfen, zeilschool, duikschool, 18-holes golfbaan.


Het kleine huisje kost 196-735 E huur per week, afhankelijk van het seizoen, de grote is duurder per dag 10 E, de schone. cost-afhankelijk Belegung- tussen 50 en 60 E.
Naast het huren van de gemaakte energiekosten worden berekend (alleen van oktober tot april).

Kortere tijden dan een week kan worden geboekt IN PRINCIPE KOSTEN maar dan een dag meer dan wanneer alle week Reserveren

Verdere informatie - ook met vele andere Bildern- en exacte prijs lijst is te vinden op onze website



Schouwen-Duiveland is het meest noordelijke deel van de provincie Zeeland. Deze regio is nu verbonden door een brug en drie dammen met het overige gedeelte van Nederland. In het noorden zijn de Brouwersdam en de Grevelingendam, ten zuiden van de Oosterscheldekering en Zeeland.

Op de west hoek (Westhoek) Schouwen-Duiveland vindt u de breedste stranden in Zeeland vinden - met een totale lengte van 17 kilometer. Vlak achter het strand is een hectare bos en duingebied, toegankelijk zijn voor het grootste deel. Veel herten dragen bij aan de aantrekkelijkheid van dit gebied, die leidt door de vele kilometers aan wandelpaden. Natuurlijk zijn er ook fiets- en ruiterroutes.

Maar de andere delen van het eiland zijn uitstekend geschikt voor wandelen en fietsen. Populaire stranden zijn Renesse en Burgh-Haamstede. Zierikzee is het centrum van het eiland. Bruinisse was oorspronkelijk een oud vissersdorp. Vissen en in het bijzonder schelpdierenteelt verliest aan belang, maar de sport vissen en watersporten in contrast, zijn steeds belangrijker. In het dorp is er een oorlog en de visserij museum en een klein museum. Op Grevelingendam langs je uitgebreide kunstmatige stranden hebben gecreëerd. Een paradijs voor surfers.

Ten zuiden van Schouwen-Duiveland is de "Oosterschelde". Ingebouwd in deze voormalige marine stormvloedkering wordt alleen gesloten bij extreem hoge waterstanden, waardoor de unieke flora en fauna kunnen worden behouden deze zoutwater getijdengebied. Een bezoek aan de tentoonstelling over het eilandje "Neeltje Jans" in de Oosterschelde moet je niet missen. Hier heb je meer informatie over deze unieke waterbouwkundige project en andere aspecten van de Delta project.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 30 %

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De huurprijs prijzen zijn voor het huisje.
Het grote huis kost 10 E per nacht meer. De exacte prijsoverzicht u op onze website dieheerdes vindt (en) Prijzen zijn gebaseerd op de huur van een week. Kortere perioden worden anders berekend.
Naast de huur, zijn de kosten van energieverbruik berekend (alleen van oktober tot april). The Pure. kosten in het kleine huis 52 -57und in het grote huis 57-62 E, afhankelijk van het aantal personen.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Bei Rücktritt des Mieters vom Vertrag bis zu 6 Wochen vor Mietbeginn fällt ein Drittel der Miete als Rücktrittskosten an. Bei späterem Rücktritt sind 2/3 des Mietpreises zu zahlen. Ab 13 Tage vor der Anreise sind 90 % des Mietpreises , am Tag der Anreise sind 100 % des Mietpreises zu zahlen. Wir empfehlen eine Reiserücktrittsversicherung die Ihren Krankheitsfall abdeckt abzuschließen.

meer informatie:

2 gelegen mooi Vakantiehuisjes in Zeeland, Schouwen-Duiveland te huur. De eene vakantiewoning Het has 2 Bedrooms en provides Plaats aan 4-5 personen, de andere Vakantiehuisje has 3 Bedrooms, Een extra-wc s dood is ingericht voor 6 personen.
Inland in de Vakantieappartement Vindt u alle luxe en Uitrusting u Nodig Heeft for an Comfortabel Verblijf: Open keuken met magnetron en vaatwasser, leuke Woonkamer met openhaard, kabel-tv, video, DVD, stereo, Badkamer met douche en wc en ZE Zijn kindvriendelijk ingericht met Een Kinderstoel en campingbedje. Tuin met terras en terrasmeubelen.
Aan de Groenvoorziening is op park 'De Kreek' Veel Aandacht besteed hij are heer Vele attracties in en rond OM Het vakantiepark: Duiken, surfen, squash, bowling, trimbaan, vissen, tennis, golf NAAST de Deur, midgetgolf, Wandelen, fietsen, fietsen-verhuur, jachthaven, Zeilschool etc.
Het VAKANTIEPARK in Bruinisse Ligt Op het eiland Schouwen-Duiveland, de poort van Zeeland. Gelegen Aan het Grevelingenmeer, Kunt u heerlijk Ontspannen en Genieten van mooie natuur.
Het is Het vakantiekark ideaal Vertrekpunt als u Een dagje op stap verwelken. In Rotterdam, Antwerpen en bijvoorbeeld Bent u Zo.
Maar OOK Bekende familiepark de Efteling, Madurodam, Het Land van Ooit, De Keukenhof en Duinrell Liggen "op Een steenworp" meetafstand. Parkeergelegenheid huisdieren Niet toegestaan,
Prijsen (. Kl. Huis v 28 E per dag, grote huis v. 38 Ep. Dag) en Veele's Vindt u op our homepage
Vakantiehuisje, vakantiewoning Het, accomodatie, magnetron, vaatwasser, openhaard, babystoeltje, babybedje Holland, Noordzee, vastgelopen, Nederland, Zeeland, Schouwen-Duiveland, Zuidholland, Duiken, surfen, vissen, aan zee


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 26-03-2024


7 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Mei 2023

Sina M. uit Köln

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mooie korte vakantie

We zijn hier nu voor de 3e keer geweest en het is ons weer erg goed bevallen. Het huis is erg gezellig en de omgeving is geweldig. Ideaal om te fietsen, steeds kilometers lang langs het water. Het water was in mei nog te koud om te zwemmen. Wij komen zeker terug!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Oktober 2018

Trude W. uit Aachen

5,0
5 5 5 5

Scönes Ferienhaus

Unser 1. Urlaub mit Baby. Schön, dass ein Babybett und ein Hochstuhl im Haus waren. Wir haben die Abende am Kamin und die langen Strandspaziergänge sehr genossen. Das Haus hat uns gut gefallen. Wir kommen wieder!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Single-vakantie, Strandvakantie

April 2018

Claudia G. uit Kamen

5,0
5 5 5 5

Schöner Kurzurlaub

Prima Haus, nette Lage, tolles Wetter, was will man mehr?

December 2017

Peter W. uit Bochum

5,0
5 5 5 5

Sehr schöner Urlaub

Es hat uns sehr gut gefallen. Für den Sommer haben wir schon wieder gebucht.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2017

Lothar S. uit Kön

5,0
5 5 5 5

Schönes Haus, toller Urlaub

Uns hat es gut gefallen

Aanbevolen voor: Strandvakantie

Juli 2016

Nadine uit Lünen

5,0
5 5 5 5

Wohl gefüht

Hallo Familie Heerde,
Wir haben uns in Ihrem sehr gut eingerichteten Haus und Garten direkt wohl gefühlt. Haben eine schöne Woche auf der Insel verbracht und Ihr Lieblings Nordsee Strand ist nun auch unserer.
Wer weiß, vielleicht kommen wir nochmal in den Park. Ihre Kontaktdaten speichern wir auf jeden Fall mal. :-)

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Januari 2004

Claudia uit Essen

5,0
5 5 5 5 5

Schöner Urlaub

Wir waren neulich im großen Haus von Familie Heerde und es hat uns sehr gut gefallen. Mein Sohn konnte von der Terrasse aus angeln und für meinen Mann und mich war die Umgebung ideal zum Spazierengehen. Das Haus ist wirklich liebevoll eingerichtet. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und kommen wieder

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie


Contactpersoon

Mevr. K. Heerde

Mevr. K. Heerde

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 1237

Laatst bijgewerkt: 28.03.2024

Advertentie online sinds: 19 Jaren, 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/1237.htm

Mevr. Kerstin Heerde

Lückersweg 9

44369 Dortmund

0049 231 312824


«comfortabel huis, strand» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 7 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven