Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Azur-Rêve

Franse riviera

Max.  8   gasten
180m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 8  gasten
180m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

82 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 17 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

82 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 17 Jaren online



Beschrijving

Het huis ligt op 400 meter boven de Var-vallei ligt in een 4300 m² grote terrasvormige terrein, dat is bedekt met oude olijfbomen en fruitbomen en oude eiken. Op het laagste terras is het ruime zwembad. Vanaf het terras opent naar het zuidwesten van een panoramisch uitzicht vanaf de zee-Alpen tot de huis is comfortabel ingericht en biedt voldoende ruimte voor 8-9 personen. Natuurlijk, servies en keukengerei zijn in voldoende hoeveelheid beschikbaar.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 12 km

12 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 18 km Nice Côte d'Azur

18 km

Station 25 km Nizza

25 km

Snelweg-afrit 8 km Nice St. Isidore

8 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het huis is gelegen aan de oude weg van Carros Village naar Gattières, een even historisch gehucht op de Vartal, maar die ook kan sluit alle gaten. Dit vandaag Vieille Route de Gattières alleen reisde door inwoners, tot nu toe is het huis in een zeer rustige woonwijk. De 4300 vierkante meter site is onderverdeeld in 5 terrassen op het dakterras is het huis met een panoramisch uitzicht op de zee en de Alpen, op het laagste terras is de overeenstemming met de Franse wetgeving volledig afgesloten zwembad-area. Carros bestaat uit twee delen: Carros Village en Carros. In Carros, dit moderne centrum is met het management, diensten en de industrie, terwijl Carros Village is het historische dorp, dat hoog boven vandaag Carros is gegroepeerd rond een kasteel. Het dorp biedt horeca en culturele evenementen, en mooie wandelingen rond het hele kasteel; in Carros zelfs alles wat u nodig hebt voor dagelijkse aanvoer, in aanvulling hier zoals sporten zoals tennis, golf en anderen worden aangeboden.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Jagen
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Skiën
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 09:00
Borg: € 600
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

100 kWh elektriciteit en 3 m³ water zijn inbegrepen in de huur. Elke excessieve consumptie wordt bepaald door nauwkeurige meterstanden en gefactureerd tegen kostprijs van 10 ct / kWh en € 3 / m³.
Linnen kan gehuurd worden voor een vergoeding van 5 € per persoon.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Erstattung des gesamten Mietpreises bei einer Stornierung von 60 Tagen vor Anreise. Erstattung von 50 % des Mietpreises bei einer Stornierung von 30 Tagen vor Anreise.

meer informatie:

Onderstaande prijzen zijn voor een bezetting van maximaal 2 personen.
Bij 3 tot 4 personen de wekelijkse huur verhoogd met 150 € in een toewijzing van 5 tot 6 personen 300 €, met een bezetting van 6-8 personen van 450 €. In de wekelijkse huur slechts gedeeltelijk exclusief de kosten van Elktrizität en water, uit een verbruik van water 8m³ week rekenen wij € 3 / m³ water. Elektriciteit wordt berekend op basis van 100 kWh per week met 10ct / kWh (meterstand). De borg bedraagt ​​600 € per huurperiode. Voor meer informatie en meer foto's kunt u vinden op onze website.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 23-03-2024


7 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.9 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.9 Ligging
4.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Mei 2022

Nicole K. uit Wankendorf

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Geweldig huis op een rustige locatie

We hadden 2 zeer mooie en rustige weken in de villa. De service ter plaatse en ook per telefoon naar Duitsland was onberispelijk. We vonden vooral het grote zwembad leuk, er is zelfs een tafeltennistafel. Het huis was erg schoon en we hebben genoten van het verblijf en het uitzicht vanaf het terras.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

Augustus 2021

Franziska & Martin G. uit Dresden

4,8
4.5 4.5 5 5 5
Toon Duits

Droomvakantie

We hebben twee heerlijke weken doorgebracht in het zuiden van Frankrijk en in de fantastische woning Azur-Rêve. Het gebied langs de Côte d'Azur - dat vanuit het vakantiehuis gemakkelijk per auto, fiets of te voet kan worden verkend - is zeer divers en gevarieerd qua landschap en cultuur. We voelden ons comfortabel in het ruime vakantiehuis en vonden alles wat we nodig hadden in het huishouden. We genoten vooral van het terras met een schilderachtig uitzicht dat zich uitstrekte van de bergketen over de riviermonding tot aan de zee. We hebben ook allemaal genoten van het zwemmen in het grote zwembad, dat een welkome manier was om af te koelen na excursies. De communicatie met de verhuurders was altijd vriendelijk en ook de ondersteuning ter plaatse was onberispelijk. We hadden een geweldige tijd en genoten van ons verblijf - hartelijk dank!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Juli 2021

Markus W. uit Monheim am Rhein

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Rustige en ontspannende gezinsvakantie

We hebben als gezin twee heerlijke weken doorgebracht in Azur-Rêve. Het was een vakantie zoals men kan "rêve" (dromen). Het huis is zeer rustig gelegen en biedt een prachtig uitzicht op de kust van Nice. Het zwembad, de ruime woning en het huis zelf zijn zeer goed onderhouden en bieden alle nodige comfort. We komen zeker nog eens terug! Veel dank aan de lieve gastheren.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Juli 2021

Karl V. uit Münchenstein

4,8
4.5 5 5 5 4.5
Toon Duits

Alles perfect!

Zeer mooie ruime vakantievilla met een adembenemend uitzicht van 180 graden vanuit het westen van Nice en de zee tot aan de Alpes-Maritimes, waarboven de wolken zich ophopen. Je wilt eigenlijk niet weg van het grote panoramaterras, waar altijd een briesje waait en de enorme zonneschermen schaduw bieden. Het huis is gelegen op een terrasvormig perceel, omringd door oude bomen, waar onze hond zich ook op zijn gemak voelde. Het grote, groen-turquoise zwembad ligt iets verder van het huis op een van de lagere terrasniveaus, wat ideaal was voor onze tieners: hier konden ze zich ook even terugtrekken. De ene op het terras met uitzicht bij het huis, de andere beneden bij het zwembad, waar ze naar muziek konden luisteren en tafeltennis konden spelen. Het nachtzwemmen in het zwembad, verlicht in wisselende kleuren onder de sterrenhemel, blijft onvergetelijk. De route naar de zee is niet zo gemakkelijk te vinden in het verkeerschaos van West-Nice, maar het zwembad bij het huis maakt dat goed. Nice zelf, met zijn culturele diversiteit, is goed bereikbaar via de snelweg, maar ook de omliggende dorpen lokken met hun charme. De Duitse eigenaren regelden alles op afstand zeer hartelijk, persoonlijk, attent en klantgericht, net als de lokale beheerder ter plaatse. Alles perfect!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

Juli 2018

Melanie H. uit 35781 Weilburg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Een droom aan de Cote d'Azur

Wij hebben met ons gezin (2 volwassenen en 3 kinderen) een hele fijne vakantieweek doorgebracht in het vakantiehuis Azur-Reve. De locatie is hemels, het uitzicht op Nice prachtig. De faciliteiten en de service zijn zeer goed. De aankomst- en vertrekformaliteiten verliepen probleemloos. Wij kunnen het vakantiehuis van harte aanbevelen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Juli 2017

Claudia uit Hünfelden

4,5
5 4 5 4
Toon Duits

Azur Reve / Carros

We zijn nu voor de tweede keer in Azur Reve. We komen graag terug. Het beste bevalt ons het grote terras, dat de hele dag schaduw biedt, en natuurlijk het grote zwembad waar het hele gezin plezier heeft.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

September 2016

Ute F. uit 67583 Guntersblum

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Pure ontspanning - luxe villa

We mochten hier in september 2016 een mooie vakantie doorbrengen. Onze twee honden voelden zich erg op hun gemak in de grote tuin. Nogmaals hartelijk dank aan het gezin Becker en natuurlijk aan Christian die ons vergezelde tijdens een uitstapje naar de stad Nice.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier


Contactpersoon

Dhr. F. Becker

Dhr. F. Becker

Wij: dit zijn Evelyn en Frank Becker bij de geboorte Francophile omdat geboren ten tijde van de Franse bezetting van het Saarland Franse. De liefde van Frankrijk heeft ons nooit verlaten, en dus hebben we een paar jaar geleden met deze droom waar, we graag met u delen, lieve gasten.


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 14681

Laatst bijgewerkt: 24.04.2024

Advertentie online sinds: 17 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/14681.htm


«Azur-Rêve» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 7 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven