Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Terras droom

Lazise aan het Gardameer

Max.  3   gasten
75m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 3  gasten
75m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

76 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 19 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 6 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

76 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 19 Jaren online



Beschrijving

LET OP: er zijn nog maar enkele capaciteiten voor dit object. Tot 13.06.2023 is het object "1001 nachten" boekbaar. U kunt het ook vinden op dit portaal van Ferienhausmiete. Vraag direct naar meer foto's en exacte prijzen!

Deze unieke, volledig nieuw gerenoveerde vakantievilla voor 2 tot max. 4 personen (kinderen alleen vanaf 10 jaar) ligt op een rustige en gunstige locatie, genesteld in wijngaarden, in een oase van rust, ver weg van het wegverkeer in een hoekhuis van het villacomplex "I Vigneti del Garda". De mediterrane flair van het omringende heuvellandschap wordt gekenmerkt door cipressen, wijngaarden, olijfbomen, oleanders en palmbomen. De drukte is ver weg, maar het meer met verschillende stranden is heel dichtbij (2 km). De beroemde thermale baden van Colà liggen op loopafstand. Liefhebbers van de drukte bereiken de strandpromenade en de smalle pittoreske straatjes van de oude stad Lazise met zijn kleurrijke, onstuimige drukte in een paar minuten (3 km). De charmante stadjes Garda, Bardolino, Peschiera en Sirmione liggen aan andere meren in de directe omgeving. Valeggio en Borghetto aan de Mincio, Villafranca en Verona met hun middeleeuwse kastelen en historische monumenten, vele charmante natuurlijke schoonheden, verschillende populaire themaparken en winkelcentra zijn ook dichtbij.

De villa beschikt over een omheinde groene zone met cipressen en palmbomen, 2 enorme, gedeeltelijk overdekte terrassen met verwarmde privé-jacuzzi en buitendouche. Zon- en schaduwplekken zijn naar believen beschikbaar. We verwennen u met ligstoelen, een Hollywood-schommel en verschillende zit/eethoeken. De flat is licht en verzorgd, met liefde ontworpen en biedt meer dan het gebruikelijke comfort. Het is ca. 75 m² groot en bestaat uit een woonkamer met slaapbank en 2 slaapkamers, waarvan één verbonden is met een wintertuin. In de badkamer vindt u een grote douche, bidet, wastafel en WC; een wasmachine is ook aanwezig. De keuken is uitgerust met alle gewenste apparatuur en keukengerei. 24u WLAN, satelliet TV en radio, diverse spelletjes en boeken zijn ook beschikbaar. De airconditioning wordt aangerekend naar verbruik. Zeer dicht bij de ingangspoort, toegankelijk via een afgesloten hek, is een schaduwrijke privé parkeerplaats.

Het absolute hoogtepunt van deze exclusieve vakantievilla is ca. 60 m² aan terrassen, waar de zachte ochtendzon al vroeg op de dag op u wacht. Luister naar het geroep van de koekoek, laat u betoveren door het kleurrijke vogelgezang en geniet van uw ontbijt in de zon of neem plaats in de schaduw. De zon vergezelt u de hele dag op de terrassen, tot aan de avondzon. Een licht briesje maakt de hete zonuren meestal wat draaglijker. Tijdens het eten kunt u uw tafel kiezen naargelang de temperatuur en de zon of schaduw. Een rotan zithoek is goed voor kleine hapjes. Tussen de maaltijden door kunt u afkoelen in de aangrenzende privé whirlpool. Ontspannende massages door verschillende soorten jets zullen u daar goed doen en eventuele kleine pijntjes aangenaam verlichten. Na afloop voelt u zich als herboren. Vergeet het dagelijkse leven en breng een ontspannende wellnessvakantie door met uw geliefden!

Het exclusieve, volledig opnieuw ontworpen zwembad - zeker een van de mooiste aan het Gardameer - laat u genieten van de "dolce vita", zoals de Italianen zeggen. Het bestaat uit een groot zwembad, ca. 25 m x 13 m, een kinderbad om te spetteren en te spelen, en een ander zwembad waar u samen met de ligstoelen in het water kunt liggen. Wie zich wil uitleven kan terecht in de aangrenzende sportzone. Er is een volleybalveld, dat ook voor tennis wordt gebruikt, een jeu de boulesbaan, tafeltennistafels en ruimte voor badminton en balspelen. In de kleine kiosk ernaast kunt u zich verfrissen met koele drankjes en ijs uit automaten. Kleine snacks en goede koffie zijn ook verkrijgbaar.

De beste manier om bij het meer te komen is met de auto. Er zijn bijna overal goede parkeermogelijkheden bij het meer. Een aanrader zijn de stranden naast het charmante haventje van Pacengo, waar u ook waterfietsen kunt huren, en het Lido Ronchi, net na Gardaland.

Direct in het centrum van Colà zijn een bakker, een supermarkt, een kapper en een apotheek in een paar minuten lopen te bereiken (ca. 800 m). U kunt zich ook culinair laten verwennen in de ijssalon, een bar, een restaurant of een pizzeria, of een pizza aan huis bestellen.
Licentie- of registratienummer: CODICE ID - REGIONE VENETO: M0230430380

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 2 km

2 km

Meer 2 km

2 km

Supermarkt 0.8 km

0.8 km

Restaurant 0.4 km

0.4 km

Stadscentrum 3 km

3 km

Bus 0.8 km

0.8 km

Luchthaven 8 km Verona Valerio Catullo

8 km

Station 4 km Peschiera del Garda

4 km

Snelweg-afrit 10 km Affi und Peschiera

10 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

HET APPARTEMENT HEEFT EEN BIJZONDER GUNSTIGE UITGANGSITUATIE VOOR ...


Uitstapjes naar Garda, Bardolino, Peschiera, Sirmione, Valeggio, Villafranca en Verona. Zelfs een uitstapje naar Venetië, de romantische stad, is mogelijk als dagtrip
Van hieruit kunt u ook culturele avondevenementen bezoeken in de opera-arena van Verona!


PRETPARKEN IN DE DIRECTE OMGEVING

- Gardaland, het beroemdste gigantische pretpark van Italië, is geschikt voor alle leeftijden. Attracties voor kleine kinderen zijn de draaimolen, de koffiekopjes, de dolfijnenshows, enz. in het Teatro Blu; de waterattractie "Colorado Boat" voor het hele gezin en voor wie een speciale kick nodig heeft, de aantrekkelijke achtbaan "Blue Tornado" of de vrije val, waarbij je 40 m de diepte in suist.
- Gardaland Aquarium grenst eraan.
- Caneva is een bijzonder waterpark met reuzenglijbanen en andere attracties die leuk zijn voor het hele gezin
- Movie-Land is een aangrenzende kleine filmstad waar je kunt zien hoe films worden gemaakt en waar films ook in reusachtig 3D-formaat worden vertoond.
- Het thermale park van Cola biedt enorme ligweiden, bubbelbaden, watervallen, een kleine grot, een groot en een klein thermaal meer, die het hele jaar door natuurlijke temperaturen van ongeveer 38°C bereiken.
- Natura Viva is een dierentuin met een aangrenzend dinosaurus- en safaripark, waar leeuwen en tijgers te zien zijn en nijlpaarden, gnoes, zebra's, apen, luipaarden en giraffen te bewonderen zijn.
- Parco della Sigurta is een prachtig bloemenpark dat ook op de fiets kan worden doorkruist.


WINKELMOGELIJKHEDEN:

Winkelen is aan de orde van de dag in de oude stad en op de wekelijkse markten. In Lazise en in de al even charmante omliggende stadjes, waar u ook middeleeuwse kastelen, historische monumenten en natuurschoon kunt bewonderen, is een avondwandeling overal een hoogtepunt
Verschillende supermarkten en winkelcentra zijn in de buurt.


FEINSCHMECKER:

De flat is ook een ideaal uitgangspunt om uit eten te gaan. Het gebied rond het Gardameer staat bekend om zijn vele zelfgemaakte pasta's. Vis eten is een speciale traktatie hier! Goede restaurants, pizzeria's, ijssalons en bars bevinden zich in de directe omgeving


SPORTLIEFHEBBERS:

Behalve zwemmen kunnen watersporters ook overal in het meer varen. Grote boten worden met een kraan in het meer gehesen bij de bootsteiger van Pacengo. Waterskiën is mogelijk in Bardolino. Surfers en zeilers worden verder naar het noorden getrokken.
Voor alle andere sportliefhebbers zijn er mogelijkheden om te wandelen en te mountainbiken en om ontspannen fietstochten te maken langs de Mincio. Fietsen kunnen worden gehuurd in Lazise en Peschiera
Er zijn verschillende zeer goed onderhouden golfbanen, allemaal op slechts ongeveer 10 km afstand.


COLÀ di LAZISE is zeer gunstig gelegen!

Het is via een snelweg verbonden met de afritten Affi en Peschiera (elk ca. 10 min.). Zodat u het vervelende rijden op de weg over het meer kunt vermijden
Het gehucht Cola ligt op slechts 3 km van de oude stad Lazise.

De bekende sierlijke omliggende steden zoals Garda, Bardolino, Peschiera, Sirmione, Valeggio, Villafranca en Verona zijn bereikbaar in 5-20 min

De oude stad, het centrum en het hart van Lazise, is omgeven door een oude stadsmuur en kan worden bereikt via 3 middeleeuwse stadspoorten, waarachter zich smalle steegjes met schattige boetiekjes bevinden. Het zomeravondleven speelt zich ook af op de elegante boulevard, waar kunstenaars schilderen en bezoekers lokken met andere optredens. Er is ook de haven voor particuliere boten en, verder naar het zuiden, de oude lagune met de aanlegplaatsen voor excursieboten en lijnboten. Deze varen in een zigzagpatroon over het hele meer, zodat u met de boot alle bekende plaatsen aan het Gardameer kunt bereiken

Pacengo, het 2e district van Cola, is een klein dorp dat gemakkelijk te voet of met de fiets te bereiken is. Hier kunt u het meer ervaren als een badplaats, waar zelfs kinderen goed kunnen zwemmen. Het strand biedt een schilderachtige haven met een adembenemend uitzicht op de bergen. Op het strand van Pacengo zijn verschillende strandbars en een waterfietsenverhuur. Het is ook mogelijk om boten met een kraan in het water te hijsen.


Veel beroemde kunstenaars zijn al naar het Gardameer gereisd

Het Gardameer is onvergelijkbaar mooi en uniek. Uniek in het uitzicht: "De oever, aan beide zijden begrensd door bergen en heuvels, schittert met ontelbare kleine dorpjes" (Goethe). Op de wonderlijke panoramische wegen, in de kleine charmante haventjes, overal langs de oever van het meer, begeleidt dit "prachtig natuureffect" ons. Zoals de dichters het ooit bezongen, bewijst het zich ook nu nog: "... diepblauw water, afgewisseld met turquoise, reflecterende kleuren. Adembenemende rode zonsondergangen. Torens, rotsen en oude muren, in het mooiste licht van de ochtendzon. Stranden en rietvelden waar soortenrijke watervogels nestelen. En verder omhoog, de bergen; niet alleen in de winter met hun witte toppen, fascinerende indrukken in schilderachtige studies "Alles waar al citroenen groeien". Het Gardameer werd bezocht door beroemde Duitse dichters, schrijvers en filosofen zoals Nietzsche, Rainer Maria Rilke, Franz Kafka, Heinrich en Thomas Mann; zij hielden allen van de ontspannende "rust in de zon" (Thomas Mann). Maar zelfs Vergilius merkte in 30 voor Christus op: het meer kan ook "oplaaien als de zee met woeste getijden" en Goethe gaf hem gelijk. In zijn reisdagboek "Italienische Reise" schreef Goethe in september 1786: "Vanavond had ik in Verona kunnen zijn, een heerlijk schouwspel, het Gardameer wilde ik niet missen, en ik ben heerlijk beloond voor mijn afleidingen"

Bij het rotsamfitheater in Torbole wenste Goethe zijn vrienden even naast zich, zodat ze konden genieten van het uitzicht dat voor hem lag. De volgende dag vertrok hij in een zeilboot naar Limone en roeide naar Malcesine voordat zijn route hem per postkoets via Bardolino naar Verona bracht; langs een van de mooiste gebieden in het achterland: oeroude pittoreske heuvellandschappen met cipressen, wijngaarden en olijfbomen vol olijven - als een klein betoverend Toscane.

De beroemde steden rond het meer en Verona zijn in 5 - 20 minuten te bereiken. Vicenza, Padua Venetië, Mantua, Brescia, Bergamo en Milaan zijn andere populaire bestemmingen voor dagtochten.

Verona: De stad is vooral beroemd vanwege Shakespeare's "Romeo & Julia". Interessant zijn het huis van de Capuleti met het beroemde balkon en het beeld van Julia en het huis van Romeo, maar ook de vele stadsmuren uit verschillende eeuwen, het Scaliger kasteel "Castelvecchio" met de gebouwde brug, de kathedraal, het arche Scaligeri veel meer. In de Arena, een van de beroemdste Romeinse amfitheaters van Italië, vindt elk jaar het Opera Festival plaats

Venetië: Waarschijnlijk veruit de populairste romantische stad, Venetië verleidt met de bijzondere flair van elegante gondels. Deze lagunestad met kanalen en bruggen is ook de moeite waard vanwege de smalle oude stadsstraatjes, het San Marcoplein, het Dogenpaleis en de Rialtobrug en de Brug der Zuchten

Padua, hoofdstad van Veneto, herbergt vele uitstekende kunstwerken uit de 14e en 15e eeuw, waaronder werken van Giotto, Giovanni Pisano, Altichiero en Donatello. De smalle gewelfde straatjes van de oudere wijken, de oude bruggen over de Bacchiglione en de Byzantijnse kerkkoepels geven de stad een middeleeuws gevoel.

Milaan: Een levendige hoofdstad (Lombardije) en centrum van de Italiaanse mode en industrie. De beroemde winkelgalerij "Galleria Vittorio Emanuele II", de kathedraal en de Milanese Scala zijn de bekendste gebouwen van deze historische en tegelijkertijd moderne stad.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Skiën
Snowboarden
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 200
Aanbetaling: 35 %

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Wij bieden deze luxe woning aan vanaf Pinksteren. Kinderen vanaf 10 jaar zijn welkom!
Helaas kunnen wij om hygiënische redenen geen honden accepteren. De tijd zou te kort zijn, want wij willen onze gasten een uiterst schone en hygiënisch zuivere accommodatie bieden!

Om veiligheidsredenen geven wij geen verdere details over prijzen en beschikbaarheid op het internet. De genoemde prijzen zijn per persoon en hebben alleen betrekking op het laagseizoen voor 2 personen
Bel of stuur een e-mailbericht als u meer informatie wilt. Wij geven u graag persoonlijke en gedetailleerde informatie. Dank u voor uw begrip!

Annuleringsvoorwaarden:

  • In Coronazeiten bieten wir besondere Storno- und Anzahlungskonditionen. Fragen Sie nach! Ich antworte Ihnen gerne persönlich!

meer informatie:

Kijk ook eens op deze pagina: gardasee-ferien punkt it!

Het is raadzaam om met de auto te komen of een auto te huren
Vliegvelden: Verona, Venetië, Bergamo, Brescia, Milaan.

Als u nog vragen heeft, geven wij u graag gedetailleerde persoonlijke informatie.

CODE-ID - REGIONE VENETO: M0230430380
Let op: bij elke officiële en serieuze advertentie voor vakantiewoningen aan het Gardameer moet deze code worden vermeld!
(Verplichting van de provincie Verona/Regio Veneto voor alle vakantiewoningen met huurcontracten)


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 17-03-2024


7 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,2 van 5
4.2 Inrichting
4.1 Prijs / kwaliteit
4.3 Service
3.9 Ligging
3.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2023

Marco B. uit Neubrandenburg

4,6
5 4 5 4 5
Toon Duits

Volledig uitgerust vakantieappartement op een rustige locatie.

We waren enthousiast over dit appartement. Twee geweldige serres, een kleine maar goed uitgeruste keuken, een bubbelbad, gratis wifi en smaakvolle inrichting overtuigden ons. Bovendien was het gebruik van het gemeenschappelijke zwembad van dit complex een extra hoogtepunt. We willen ook graag de vriendelijkheid van de verhuurster vermelden. We raden het appartement aan voor koppels en gezinnen met een kind tussen 12-18 jaar. Het dorpje Cola heeft een kleine supermarkt en enkele restaurants. In het nabijgelegen Peschiera (ongeveer 5 km) zijn er meerdere grote supermarkten (ALDI, Famila, Eurospar, enz.). Op ongeveer 2 km afstand vindt u Gardaland, het Moviepark en een waterpark.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Augustus 2021

Simone H. uit Germering

0,6
0.5 0.5 0.5 0.5 1

Nicht rollstuhl/behindertengerechte Wohnung

Direkt am Anreisetag wieder abgereist.
Eine Waschmaschine versperrte den Zugang zur Toilette.
Dieses Bad ist für Rollstuhlfahrer viel zu klein und die Dusche ist wie zugesichert nicht barrierefrei.
Die Zusatzbetten sind für Erwachsene nicht brauchbar. Die Vermieterin lehnte auf Bitten
jegliches Entgegenkommen ab und weigerte sich zuerst eine Teilrückerstattung auszuzahlen.
Mir wurde von Seiten der Vermieterin eine behindertengerechtes Appartement zugesichert.
Zur Klärung der Angelegenheit wurde ich von der Vermieterin aufs Übelste beschimpft.
Nicht mal einen Stern wert!

Juli 2021

Susanne M. uit Düsseldorf

4,3
4.5 4.5 4.5 3.5 4.5
Toon Duits

Een droom

We waren daar met onze familie. De kamers zijn groot genoeg en de uitrusting liet niets te wensen over. De verhuurster was zeer zorgzaam en ondersteunde ons te allen tijde om van een heerlijke vakantie te genieten. Wij komen zeker terug!!!
Hartelijk dank voor een geweldige tijd!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

April 2019

Adolf W. uit I-39040 Auer

5,0
5 5 5 5

Entspannen und Wohlfühlen

Als wir, meine Lebensgefährtin und ich, diese Wohnung betraten, waren wir überrascht. Wir sind davon ausgegangen, dass in den Anzeigen die Beschreibungen arg übertrieben sind, in diesem Fall gewiss nicht. Die Wohnung ist wirklich ein Traum: geräumige Zimmer, 2 Schlafzimmern bieten Platz auch für 4 Personen, farblich harmonisch gestaltet, tolle Außenanlage mit Grünfläche, Terrasse, Wirlpool und Dusche, Grill, Sitzecke, Liegen, Pflanzen, Wintergarten mit Pelletsofen. Dazu die ruhige Lage und die Nähe zum See und der Perle des Gardasees, dem Städtchen Lazise.
Und das Verhältnis Preis/Leistung stimmt auf jeden Fall.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

April 2019

Johanna uit Lienz

4,9
4.5 5 5 5

Alles bestens

FW vorgefunden wie versprochen. Gute Ausstattung. Guter Preis.
Gerne wieder!
Johanna

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Augustus 2016

Uwe uit Essen

5,0
5 5 5 5

Super tolle Ferienwohnung

Wir haben in dieser tollen Ferienwohnung 2 Wochen Urlaub verbracht und können nichts negatives sagen. Ein sehr herzlicher und unkomplizierter Empfang. Die Wohnung ist mit allem ausgestattet, was man benötigt und
sehr gepflegt und sauber. Die Lage ist sehr ruhig, perfekt zum entspannen.
Mit dem Auto ist man in wenigen Minuten in den umliegenden Städten, besser geht es nicht. Wir haben uns hier sehr wohl gefühlt und werden mit Sicherheit wiederkommen. Nochmals ein herzliches Dankeschön

Augustus 2009

kruemmel uit 85055 Ingolstadt

4,9
5 4.6 5 4.5 5

Traumwohnung

Traumhafte, sehr saubere Wohnung, man fühlte sich wie zu hause.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Omgeving van de accommodatie: Sehr angenehme Anlage

Recreatiemogelijkheden: Viele Freizeitmöglichkeiten

Winkels: mit dem Fahrrad in 4min zu erreichen


Contactpersoon

Mevr. M. Meraner

Mevr. M. Meraner

Ik ben de persoonlijke eigenaar en adviseer mijn gasten graag individueel aan de telefoon! Mijn flats zijn ingericht met veel liefde voor kleine details. Kleuren en vormen moeten een harmonieuze harmonie vormen en een aangename harmonie uitstralen naar mijn gasten Ik ben erg dol op kinderen, daarom is de flat "1001 Nachten" erg kindvriendelijk. Ik probeer altijd vriendelijk en behulpzaam te zijn, maar ik haat het om mijn gasten tijdens hun vakantie te storen! Ik hecht bijzonder veel belang aan netheid, zodat mijn gasten zich ook op het vlak van hygiëne zeer comfortabel kunnen voelen. Ik heb zelf huisdieren en weet daarom uit ervaring dat een flat na het verblijf van een hond niet in korte tijd zo schoongemaakt kan worden als wenselijk is. Daarom accepteer ik, uit respect voor de volgende gasten, geen huisdieren in het hoogseizoen.


meer informatie

Objectnummer: 1522

Laatst bijgewerkt: 01.03.2024

Advertentie online sinds: 19 Jaren, 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/1522.htm


«Terras droom» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.2 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 7 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 6 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven