Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Bio-Agriturismo LA COLLINA

Toscane

Max.  5   gasten
120m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 5  gasten
120m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

In het aparte gastenverblijf van de biologische agriturismo LA COLLINA bevinden zich drie comfortabele appartementen, in stijl gerestaureerd en elegant ingericht. De Magnolia Suite bevindt zich op de begane grond van het huis, het heeft ca. 120 m² en in totaal 2 tweepersoonskamers en 2 badkamers, het kan comfortabel 4 personen herbergen. Een kinderbedje en kinderstoel zijn beschikbaar indien gewenst. Een ander gemak is het gastentoilet. De ruime, volledig uitgeruste keuken met eethoek, een gezellige open haard hoek en een ruime lounge met een grote tafel en een kleine antieke speeltafel bieden genoeg ruimte voor een kleine levendige familie of een groep vrienden. Het prachtige uitzicht op het Toscaanse platteland blijft u verbazen. Vanuit het appartement heeft u directe toegang tot de tuin en het terras met grind. In de grote tuin staat een stenen barbecue met pizzaoven voor culinaire avonden. De belangrijkste internationale en Duitse zenders zijn te ontvangen via satelliet-tv, radiotelefoons hebben een goede ontvangst, WLan is beschikbaar voor internetgebruikers. Het bronwaterzwembad ligt in de olijfgaard te midden van de rustige en geurige natuur van Toscane. Uitstekend, op kwaliteit gecontroleerd drinkwater uit een bron is beschikbaar voor alle gasten in het hele huis en buiten.
Homepage

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.8 km

0.8 km

Luchthaven 40 km Florenz oder Pisa

40 km

Station 15 km Pistoia

15 km

Snelweg-afrit 15 km Pistoia - Montecatini

15 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het landgoed van de biologische agriturismo LA COLLINA is gelegen op een prachtige panoramische positie aan de voet van de Montalbano bergketen, ingebed in een typisch Toscaans landschap. LA COLLINA ligt ongeveer 40 km ten westen van Florence in de buurt van de stad Montecatini Terme en is een centraal uitgangspunt voor excursies naar de beroemde kunst- en cultuursteden van Toscane en naar de zee. Prachtige wandelingen direct vanuit het huis met een adembenemend uitzicht op de omliggende heuvels met kleine dorpjes van Etruskische oorsprong laten onvergetelijke indrukken achter van een Toscane reis. Door de open ligging worden prachtige zonsondergangen gratis aan het huis geleverd en voor altijd ingeprent. Midden in het groene heuvellandschap van Toscane ligt Larciano, dichtbij (15 km) één van de meest exclusieve kuuroorden van Italië, Montecatini Terme. Beroemd om zijn unieke architectuur van de "Belle Epoche" en zijn prachtige tuinen, nodigt het verfijnde kuuroord u uit tot zowel rust als levendige activiteit in een buitengewone ambiance. De centrale ligging maakt het stadje Larciano een ideaal vertrekpunt voor excursies naar de waardevolle kunst- en cultuursteden van Toscane. Een reis naar het culturele hart van Toscane, waar het "Dolce Vita" niet wordt verwaarloosd.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De huurprijs geldt in het hoofdseizoen voor maximaal 4 personen met gebruik van twee tweepersoonskamers, elk met eigen badkamer, en de gehele suite met keuken met eethoek en open haard hoek, salon en gastentoilet. De huurprijs is inclusief elektriciteit, water, gas om te koken, beddengoed en handdoeken. Gelieve uw eigen strandlakens mee te nemen.
In het laagseizoen worden de prijzen verlaagd met 100 € per stuk.
Dit wordt aangerekend volgens de uitgaven, maar met een minimum van 70 €. Het wordt slechts eenmaal in rekening gebracht, ongeacht de duur van het verblijf en is dus niet inbegrepen in de huurprijs.
Verwarming in het koele seizoen naar verbruik, haardhout een mand gratis, aanvulling tegen betaling.

meer informatie:

Bovenstaande prijzen zijn voor 4 personen voor een verblijf van een week (zaterdag-zaterdag) inclusief de bijkomende kosten voor elektriciteit, water, gas, beddengoed en handdoeken. De minimumkosten van 70 euro worden slechts eenmaal per verblijf in rekening gebracht en kunnen dus niet in de huurprijs worden opgenomen. Dit komt omdat onze gasten meestal langer dan een week blijven. De onderste flat "Camelia" is beperkt geschikt voor rolstoelgebruikers. Er zijn twee of drie treden te beklimmen. Goed geschikt met een begeleider. Een haar
De suite "Magnolia" heeft 2 tweepersoonskamers met badkamer, 1 gastentoilet, keuken met eethoek, een gezellige open haardkamer en een salon met een grote tafel en een kleine antieke speeltafel. De comfort flat heeft directe toegang tot de tuin.


Beschikbaarheid

Boekingskalender niet beschikbaar. Vraag direct bij de verhuurder naar beschikbare data.


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf privat
Mevr. C. Wich-Reif

Mevr. C. Wich-Reif

Andere accommodaties van Mevr. C. Wich-Reif


meer informatie

Objectnummer: 16696

Laatst bijgewerkt: 01.03.2022

Advertentie online sinds: 16 Jaren, 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/16696.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven