Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ferienhaus Silvamare

Oostzee Rügen

Max.  6   gasten
120m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
120m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Ons 5-sterren vakantiehuis Silvamare heet je van harte welkom! Een vakantiehuis met luxe voorzieningen wacht op je: sauna, whirlpool, airconditioning, 3 slaapkamers (6 personen), 2 badkamers, terras van 40 m² en loggia met direct uitzicht op het kuurpark Juliusruh. De loggia nodigt je uit om te ontspannen na een bezoek aan de sauna, of om er te genieten van een glas wijn voor het slapengaan, vergezeld van de rook van de zee. Het 10 kilometer lange strand van de Schaabe ligt op slechts 400 meter afstand van het Feriehaus. Er zijn verschillende restaurants in de nabije omgeving. Winkelmogelijkheden vind je in Altenkirchen op 2 kilometer en Glowe op 8 kilometer van het vakantiehuis.

Prikkelarme omgeving voor mensen met een allergie! U bent van harte welkom!

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.35 km

0.35 km

Meer 1.5 km

1.5 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 0.9 km

0.9 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 160 km Laage Rostock

160 km

Station 25 km Bergen

25 km

Snelweg-afrit 60 km A20

60 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Vakantiehuis Silvamare, Breege - Juliusruh

Silva betekent bos: het nieuw gebouwde vakantiehuis ligt direct aan het goed onderhouden kuurpark. Mare is zee: bos en zee kenmerken het landschap in het noorden van Rügen. Het fijne zandstrand van de Oostzeebadplaats Breege/Juliusruh bereik je al na een paar meter. Kijk naar links en je ziet de vuurtorens van Kaap Arkona een paar kilometer verderop. En rechts ben je al bij het beginpunt van de Schaabe, de landtong die zich 12 kilometer naar het zuidoosten uitstrekt met zijn prachtige zandstrand aan de kant van de Oostzee en de sfeervolle dennenbossen die eraan grenzen aan de landzijde. Deze vinden op hun beurt hun natuurlijke grens bij de "Breeger Bodden".

Open zee, bos en binnenwateren dicht bij elkaar, een fascinerende afwisseling wordt je geboden, praktisch voor de deur van je vakantiehuis Silvamare.

Of je nu tijd neemt voor vrijetijdsbesteding op het strand met zwemmen, spelen of strandwandelen, of de wandelpaden langs de Bodden verkent, of je een fietstocht maakt over goed aangelegde fietspaden of op een andere manier de wijde omgeving leert kennen, - of gewoon in alle rust in Silvamare blijft en je thuis voelt: Veel dingen zijn mogelijk en beloven een ontspannen onderbreking van de gebruikelijke dagelijkse routine.

Breege, dat nog steeds voelbaar is als een oud vissersdorp aan de Bodden, heeft veel charme van traditie en oude gebruiken. Er is een goed aanbod aan restaurants en kleine winkeltjes. Vanuit de oude haven kun je boottochten maken, bijvoorbeeld naar het eiland Hiddensee of naar de Störtebeker Festspiele. Je kunt ook een boot huren als "je eigen kapitein".

Verder weg nodigt het Nationaal Park Jasmund met zijn bezienswaardige krijtrotsen, die een bijzonder symbolisch beeld voor Rügen zijn geworden, je uit. Er zijn veel excursiebestemmingen in de nabije en verre omgeving van het eiland Rügen die de moeite waard zijn. Je vindt veel informatie bij het toeristenbureau aan de Wittower Str. 5, vlakbij Silvamare.

Rügen is niet alleen het grootste eiland van Duitsland. Het is ook het meest diverse en misschien wel het mooiste met bos en zee:

Silvamare.

Dit is ook de naam van het vakantiehuis dat we je aanbieden voor je vakantie. SILVAMARE is een vakantiehuis met 5-sterren comfort.

Moderne apparatuur met airconditioning, whirlpool, sauna en glasvezelnetwerkverbinding maken het een speciaal soort "goed nest".

Het is gelegen in een nieuw ontwikkeld bouwgebied en grenst direct aan het prachtige park met zeer oude bomen. Vanuit de woning heb je direct toegang tot het park. De ruime loggia op de bovenverdieping met directe toegang vanuit de sauna, uitgerust met stoelen, ligstoelen en tafel, kijkt ook uit op het park. SILVAMARE is rustig gelegen, weg van de hoofdweg. Het is stijlvol ingericht met een open woon/eetkamer en geïntegreerde keuken. Het heeft 3 slaapkamers voor in totaal 6 volwassenen plus eventueel een extra kinderbed. Er zijn twee moderne badkamers. Een beneden met WC en douche, en een boven met WC, douche en whirlpool. Boven, naast de deur, kun je genieten van de sauna. En als je daarna naar buiten wilt, open je de deur naar de loggia! Rust vind je in 3 goed uitgeruste slaapkamers. De eerste is op de begane grond, met een boxspringbed (160 x 200) en tv. De andere twee liggen op de bovenverdieping. In de grootste slaapkamer vind je ook welverdiende rust in een boxspringbed (180 x 200). TV inbegrepen, directe toegang tot de loggia. In een kleinere slaapkamer met twee eenpersoonsbedden vinden extra gasten comfortabele rust en ontspanning. Een extra kinderbedje is beschikbaar voor kleinere kinderen.

Verdere kenmerken: In de open woonruimte vindt u de volledig uitgeruste keuken evenals de gezellige ruimte met open haard. De aansluiting van het vakantiehuis op de nieuwste breedband glasvezeltechnologie zorgt voor het snelste surfen op internet. De woonkamer is uitgerust met een grote flatscreen-tv, radio, dvd-speler en spelcomputer.

SILVAMARE is een "Minergie energiezuinig huis" met warmtewisselingstechnologie, vloerverwarming en airconditioning. Dit zorgt voor een constant comfortabele en controleerbare temperatuur in alle kamers. Ons vakantiehuis SILVAMARE biedt je het hele jaar door een gezellige vakantie.

We kijken ernaar uit om jullie als onze gasten te ontvangen!

Jörg en Dierk Kuczera

Kersten en Sönke Claussen


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Tennis
Wandelen
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 200
Aanbetaling: 250 € bij het boeken
Resterend bedrag: 3 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Beddengoed en handdoeken pakket kan geboekt worden voor 20,00€ geen extra kosten voor kinderbed en kinderstoel. LET OP IN HET HOOGSEIZOEN VERHUREN WIJ ALLEEN VOLLE WEKEN VAN ZATERDAG TOT ZATERDAG HARTELIJK DANK VOOR UW BEGRIP



Gebruik van sauna, airconditioning, inbegrepen in de prijs
Toeristenbelasting wordt ter plaatse geïnd door onze conciërge

Annuleringsvoorwaarden:

  • Storniert der Mieter den Vertrag vor dem Mietbeginn, ohne einen Nachmieter zu benennen, der den Vertrag zu denselben Konditionen eintritt, sind als Entschädigung unter Anrechnung der ersparten Aufwendungen die folgenden anteiligen Mieten zu entrichten, sofern eine anderweitige Vermietung nicht möglich ist. Siehe Mietvertrag.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 19-03-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Grundstücksgemeinschaft
K. Claussen / Kuczera

K. Claussen / Kuczera

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 173798

Laatst bijgewerkt: 11.11.2023

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/173798.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven