Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa L, Résidence Indigor

Max.  6   gasten
86m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
86m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
10% 06.05 tot 19.05.2024
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

17 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 06.05 tot 19.05.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

17 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online



Beschrijving

Genesteld tussen de zee en de bergen, biedt "Villa L" alles voor een comfortabele en ontspannende vakantie in het achterland van St. Tropez
De villa behoort tot een kleine gated community met een gemeenschappelijk zwembad gelegen op slechts een steenworp afstand van het dorpscentrum van het kleine pittoreske dorpje La Garde-Freinet.
Zeer goed uitgerust - met gerenoveerde badkamers (in 2018), nieuw ingericht en 3 slaapkamers met airconditioning is geschikt voor 6 personen (+ 1 baby).

Alle 3 slaapkamers bevinden zich op de bovenste verdieping van het rijtjeshuis: de hoofdslaapkamer heeft een boxspringbed (1,80 x 2m) en een zonnig balkon aan de binnenplaats van de residentie met uitzicht op het terras en het zwembad. De tweede slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden (0,90 x 2m) die kunnen worden samengevoegd tot een bed en de kinderkamer heeft een stapelbed (0,90 x 2m) met een eigen balkon met uitzicht op de valleien.
Op de bovenverdieping is er een badkamer met twee wastafels en een bad met douche en een apart toilet.

De begane grond heeft een royale woon/eetkamer met open keuken, een doucheruimte met WC en leidt naar een eigen, zonnig terras met een oude olijfboom in het midden. Het terras is omgeven door een groene haag, privé en beschut tegen de wind. Tuinmeubelen voor 6 personen en een ligbed staan voor u klaar. Mocht het ooit slechter weer worden, dan is het binnen niet minder comfortabel. DVD's, boeken en spelletjes voor de hele familie zijn ook beschikbaar

Een gasgrill nodigt u uit om regionale lekkernijen te grillen - een slager in het dorp biedt een ruime keuze aan grills en op de markten in de omgeving vindt u altijd een grote selectie vis.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 20 km

20 km

Meer 35 km

35 km

Skilift over 50 km

over 50 km

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 0.2 km

0.2 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 105 km Nizza

105 km

Station 20 km Le Luc/Le Cannet des Maures

20 km

Snelweg-afrit 20 km Le Cannet des Maures / Le Luc

20 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Résidence Indigo ligt aan de voet van La Garde-Freinet en kijkt uit over de valleien van de Provence Verte. De Résidence bestaat uit 16 geschakelde villa's in de stijl van een "Hameau" (klein gehucht) in de vorm van een hoefijzer. Hoewel modern en van alle gemakken voorzien, bent u slechts een paar stappen verwijderd van het centrum van het dorp met restaurants, bars, cafés en romantische oude straatjes.

In ca. 20-30 minuten bent u bij de stranden van Grimaud, St. Tropez, Ramatuelle, Cavalaire of Sainte-Maxime en in ca. 45-50 minuten bij de stranden van Le Lavandou/Bormes les Mimosas. Vele wandelroutes beginnen direct voor onze deur. Klim naar het kruis over La Garde-Freinet om te genieten van het ongelooflijke uitzicht over de valleien en het dorp.
De snelwegafslag Le Luc/Le Cannet-des Maures A6 ligt op slechts 15-20 minuten afstand. Alle winkels voor de dagelijkse behoeften zijn te vinden in La Garde-Freinet, waar ook twee keer per week een kleine markt is
De dichtstbijzijnde grote supermarkten/Hypermarché zijn te vinden in Cogolin of Gassin, elk op slechts 15 minuten rijden. Het vliegveld Nice is te bereiken in ca. 1,25 uur, het vliegveld Toulon-Hyères in ca. 1 uur rijden. Het kleine vliegveld St. Tropez in La Môle ligt op 25 minuten rijden.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 400
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Minimale huurperiode: 7 dagen
Zijn in principe inbegrepen: Beddengoed, handdoeken, badlakens, zwembadlakens volgens de geboekte personen en toeristenbelasting/taxe de Séjour voor 2 volwassenen. Taxe de Séjour voor extra volwassenen: 1,50 - 2,60 Euro/persoon + dag.
Voor een huurperiode van maximaal 9 dagen rekenen wij een vast tarief (voor linnengoed, belastingen, enz.) van 80 euro. Voor boekingen van 10 dagen en meer, linnengoed, taxe de Séjour voor 2 volwassenen zijn inbegrepen. In het hoogseizoen (juli, augustus) is de aankomst alleen mogelijk op zaterdag of zondag. Op alle andere tijden zijn de aankomstdagen vrij te kiezen. De babykit (bed, kinderstoel, badje etc.) kost 15 Euro/verblijf.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Our conditions are 30% advance payment at the time of booking, final payment 6 weeks before arrival plus a security-deposit of 400 euros. The advance payment is non-refundable in case of cancellation. The deposit is refundable within 8-10 days after check-out, provided there was no damage etc.

meer informatie:

Het vakantiehuis wordt na de renovatie in de zomer van 2018 verhuurd. Minimale huurperiode: 5 of 7 dagen (midden- en hoogseizoen 7 dagen).
Inbegrepen zijn: Beddengoed, handdoeken, keukendoeken, zwembadlakens (hamamdoeken) naargelang het aantal geboekte personen, elektriciteit, water en andere algemene bijkomende kosten.
De bedden zijn opgemaakt bij aankomst, dus u hoeft niets meer te doen dan uw persoonlijke spullen op te bergen - en de vakantie kan beginnen!
Voor een huurperiode tot 9 dagen rekenen wij een vast bedrag (voor was, algemene bijkomende kosten en schoonmaak) van 80 euro. Bij een boeking van 10 dagen en meer zijn schoonmaak, bijkomende kosten en beddengoed/handdoeken inbegrepen.
De enige toeslag is de Taxe de Séjour (bedbelasting/toeristenbelasting), afhankelijk van het seizoen: 1,50 -2,50 euro/volwassene en dag.

Ons vakantiehuis is te huur van half maart tot begin november.
Als u met een baby reist, kunt u een babyset reserveren voor 15 euro/verblijf (babyreisbedje, kinderstoel, babybadje, potje, babybedlinnen incl. dekbedovertrekken/lakens - zie foto's)

Kortingen zijn mogelijk voor langere termijn boekingen of in het laagseizoen, vraag het ons!


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 17-04-2024


2 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2019

Dorothea uit Köln

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Ontspannende vakantie in charmant Frans dorp

We hebben twee ontspannende weken doorgebracht in dit mooie, goed uitgeruste en goed onderhouden vakantiehuis. Gerenoveerde en moderne badkamers, zeer goede bedden en vooral de keukenuitrusting met inbegrip van een geweldige barbecue op het terras, die zelf uitnodigde om te blijven hangen, verrukten ons. Er was parkeergelegenheid in het complex en in de berm van de weg direct naast de woning. Op 200 m loopafstand van het huis bevinden zich een bakkerij en banketbakkerij, een kleine supermarkt, een slagerij, restaurants en een geldautomaat, evenals een wijnwinkel. Met de auto bereikt u de stranden en grotere winkels in 20-30 minuten, afhankelijk van het verkeer. Zeer aangename en meegaande verhuurders die ons alle nodige informatie en aanbevelingen gaven. We voelden ons zeer comfortabel en zullen graag terugkomen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juni 2019

Jutta uit Bad Nauheim

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Heel mooi!

Geweldige vakantie met onze twee zonen. Het vakantiehuis is smaakvol ingericht en alles is in perfecte staat. De uitrusting is uitstekend.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie


Contactpersoon

Familie P. Van Cronenburg

Familie P. Van Cronenburg

Wij zijn een Duits-Franse familie met 3 kinderen en hebben onze droom van een huis aan de Côte d'Azur waargemaakt Onze Villa L heeft alles wat we wilden: Dichtbij de zee, maar niet direct in de drukte van St. Tropez, de natuur voor de deur, maar tegelijkertijd de mogelijkheid om alles te voet te doen, een zwembad voor de kinderen en ons La Garde-Freinet ligt in het hart van het "Massif des Maures", een middelgebergte, direct boven de kust en biedt alle mogelijkheden - voor ons een droomvakantie.


meer informatie

Objectnummer: 176933

Laatst bijgewerkt: 17.04.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/176933.htm


«Villa L, Résidence Indigor» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 2 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 06.05 tot 19.05.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven