Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Il Nocciolo country house

Max.  4   gasten
55m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
55m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

37 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

37 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online


Beschrijving

Het landhuis, volledig onafhankelijk en recent gebouwd, is gelegen in het natuurreservaat van Soiano del Lago, omgeven door groen, op slechts 3 km van de stranden van het meer. Voor de gasten is er een groot park van 2500 vierkante meter met hazelnoten, eiken en olijfbomen, typisch voor het Gardameer. Het huis is als volgt ingedeeld:
- een tweepersoonskamer op de begane grond met een tweepersoonsbed, een woonkamer met open keuken, met n. 1 slaapbank voor 2 personen
- Op de eerste verdieping een moderne badkamer met douche met massagestralen, wasmachine en droger. De woonkamer heeft een ventilator, en het huis is zeer koel, zelfs in de zomer. Astra satelliet TV. Grote veranda al het hout voor momenten van ontspanning met 2 bedden. Onafhankelijke ingang met parkeerplaats op het terrein.
Licentie- of registratienummer: 153143

Slaapplaats

Slaapkamers
Eenpersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 5 km

5 km

Meer 5 km

5 km

Supermarkt 5 km

5 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 5 km

5 km

Bus 5 km

5 km

Luchthaven 50 km Verona Catullo

50 km

Station 20 km DESENZANO

20 km

Snelweg-afrit 10 km DESENZANO DEL GARDA

10 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Tijdens uw verblijf kunt u ontspannen in een volledig ondergedompelde natuur. gezien in het aangrenzende platteland nog steeds de typische dieren van het Gardameer (fazanten, haviken, hagedissen), alle telescoop gasten de typische fauna van de plaats (vogels kijken), in de zomeravonden kunt u de sterren zien en nog steeds voelen het lied van krekels en kikkers in de stroom voor het park .... en als je geluk hebt, zie de vuurvliegjes 's nachts! Als u doorgaat met het vormen van een vakantie voor al onze gasten zijn er 2 mountainbikes om een wandeling te maken naar het Gardameer en de morainic heuvels van het Gardameer, met speciale fietsroutes, allemaal goed verbonden en gemeld dat alle landen van de See verenigt! Voor de allerkleinsten bieden wij een kinderbed (kinderbedje), kinderwagen, fietszitje en tafelstoel, tafelwissel.
Uw honden zijn welkom! (Alle maten)


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 09:30
Resterend bedrag: bij aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 4 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 4 dagen voor de check-in aangevraagd is, wordt 50% van het boekingsbedrag minus de prijs voor de eerste nacht en de annuleringskosten teruggestort.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 20-04-2024


6 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
4.8 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juni 2022

Volker D. uit Eisingen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Perfecte time-out!

We hebben echt genoten van onze vakantie in het nocciolo Country House! Het huisje was perfect voor ons beiden en onze twee Dalmis! De tuin is niet volledig omheind, maar geen van onze twee is ontsnapt. De keuken is perfect voor het ontbijt, voor het avondeten gingen we meestal naar de omliggende pizzeria's. Alles is gemakkelijk bereikbaar met de auto! Een perfecte omgeving voor hondenbezitters. Er zijn geweldige wandelpaden, ook bebost en de Italianen en boeren zijn mega vriendelijk! Er is een weg die naar het huis leidt. Maximaal 20 m grindweg naar de parkeerplaats bij het huis onder olijfbomen. We hebben het zwembad niet gebruikt, we gingen liever wandelen. Het huis is zeer schoon en alles is aanwezig. Alleen het internet zou wat sneller kunnen. Fabiana en Nicola zijn zeer attente gastheren! We voelden ons zeer comfortabel en hopen op onze volgende vakantie in de nocciolo cottage! Hartelijk dank voor alles!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Vakantie met huisdier

Antwoord van F. Restelli:

Thanks for your review, you were super nice hosts, tidy and clean. The dogs were very polite, and they were also very clean and they were a love. I recommend Wolker and Konnie, and their four legged friends as guests. Ciao Fabiana e Nicola

Augustus 2021

Tanja G. uit Wehrheim

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Helemaal tevreden

Het vakantiehuis van Fabiana en Nicolas is erg mooi en eenvoudig.
De locatie is centraal gelegen, maar toch midden in het groen.
's Avonds tsjirpen de krekels om het hardst en je kunt heerlijk op het terras zitten en naar ze luisteren. Erg ontspannend.
Vooral de slaapkamer die in de berg is gebouwd, zorgt voor een aangename nachtrust, zelfs bij buitentemperaturen van 32 graden.

Fabiana en Nicolas waren erg vriendelijk, altijd aanspreekbaar en het contact was zeer ongecompliceerd.

Alle vorige commentatoren zijn enthousiast over de taart. We sluiten ons daarbij aan, hij was erg lekker. Bedankt daarvoor!

We hebben erg genoten van ons verblijf in dit huisje.

Juli 2021

Stephanie V. uit Wenden

4,7
4 5 5 5 4.5
Toon Duits

Wunderbare gezinsvakantie

We hebben een geweldige tijd gehad in dit kleine maar mooie huisje midden in de natuur. Rust en ontspanning puur and toch centraal gelegen en snel in het dorp of bij het meer. De taart bij aankomst was heerlijk en onze dochter, die ook jarig was tijdens de vakantie, heeft er echt van genoten. We willen ook bedanken voor de gastvrijheid. Fabiana en Nicola waren altijd bereikbaar en behulpzaam. De grond is geweldig om rond te rennen en te spelen. De kinderen en onze hond vonden het gewoon heerlijk. Het zwembad was het hoogtepunt voor de kinderen en is veel groter dan je zou denken als je naar de foto's kijkt. Al met al was het een geslaagde vakantie voor het hele gezin en we kunnen dit object zonder twijfel aanbevelen.
Bedankt aan Fabiana en Nicola.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van F. Restelli:

Stephanie, and her family were really sweet and nice hosts. They left the house very clean and tidy and their dog was super clean too. If they had any doubts they always asked in a kind and polite way and we really appreciated this. We highly recommend this beautiful and sweet family. Thank you very much. Fabiana e Nicola

Augustus 2019

Kerstin B. uit Memmingen

5,0
5 5 5 5

Es war ein wundervoller Urlaub

Das Ferienhäuschen ist ganz wundervoll eingerichtet und hat alles was man benötigt. Die Lage ist super, schön ruhig eingebettet in der Natur und doch zentral gelegen. Mit dem Auto ist man in ca 5 Minuten im Ort. Unseren beiden Hunden hat es auch so gefallen. Das Grundstück ist toll zum Toben. Wenn es komplett geschlossen gewesen wäre, wäre es perfekt gewesen. Fabiana und Nicola sind absolut tolle Gastgeber, sehr freundlich und unkompliziert. Die Hunde waren herzlich willkommen das hat mir sehr gefallen.

Vielen lieben Dank für Alles und auch für den leckeren Kuchen.

Molte Grazie :-))
Saluti & Ciao

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Augustus 2019

Ireen uit Leipzig

5,0
5 5 5 5

Sehr schöne Unterkunft

Das Haus liegt mitten in der Natur und ist so schön. Fabianna und Nicolas sind super Gastgeber und versprechen mit ihren Bildern nicht zu viel. Es ist alles vorhanden, was man braucht und noch mehr. Uns und den Kindern hat so gut gefallen, dass wir auf jeden Fall wiederkommen! Es war alles perfekt und lief unkompliziert ab. So wie es sein soll! Also wer auf der Suche nach einem entspannten Rückzugsort ist, der dennoch zentral liegt ist hier definitiv richtig.
Und ja: den Kuchen auf den Bildern gibt es wirklich und er schmeckt super

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

Antwoord van F. Restelli:

Thanks for your comment. Ireen and his family were delightful guests, respecting the house rules, keeping it clean and tidy. I recommend them to other owners, even if we would still like them with us for the next few years.Ciao Fabiana and Nicola

Juni 2018

Stefan M. uit 5624 Bünzen

5,0
5 5 5 5

Seit Jahren zufrieden

Wir gehen als Kleinfamilie seit 4 Jahren in dieses kleine Schmuckstück und freuen uns jedes Jahr wenn es wieder soweit ist. Super idyllisch. Und die Gastgeber sind sehr, sehr nett !
Es ist für uns ein 2. Sommer-Zu-Hause geworden.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Romantische vakantie


Contactpersoon


meer informatie

Objectnummer: 180754

Laatst bijgewerkt: 08.03.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/180754.htm


«Il Nocciolo country house» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 6 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven