Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Orselina

Orselina

Max.  4   gasten
85m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 4  gasten
85m²
2 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 5 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 5 Jaren online



Inrichting

Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Balkon
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met ligbad


Keuken

Enkele kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Servies
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Televisie
Handdoeken
Radio
WiFi
Haardroger
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

1 eenpersoonskamer
1 tweepersoonskamer
1 Woon-/slaapkamers

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 3 km

3 km

Skilift 1 km

1 km

Supermarkt 1 km

1 km

Stadscentrum 3 km

3 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 30 km

30 km

Station 3 km

3 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Annullierung / Änderungen eine Mietvertrages Der Mieter kann vom Vertrag unter folgenden Bedingungen zurücktreten: ab Buchungsdatum bis 61 Tage vor Anreise ist eine Gebühr von 180 CHF fällig. Annullationen ab 60 bis 41 Tage vor Anreise werden 30% des Vertragspreises verrechnet, 40 bis 0 Tage vor Anreise ist der gesamte Vertragspreis (100%) fällig. Für Änderungen eines bestehenden Mietvertrages wird eine Gebühr von 50 CHF erhoben.


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


10 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,7 van 5
4.7 Inrichting
4.7 Prijs / kwaliteit
4.7 Service
4.7 Ligging
4.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Jörg Z.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Ein wunderschönes Ferienhaus mit einem traumhaften Ausblick! Bei der Ausstattung war alles vorhanden, was man braucht. Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

Norbert F.

5,0
5 5 5 5 5

Séjour très agréable. Même la place de parking, qui à priori semblait compliquée, était en fait très pratique. Nous nous sentions comme à la maison. Endroit charmant avec vue splendide. À recommander.

Marcel A.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Sehr schöne Lage. Man ist für sich in der wunderbaren Umgebung.

Irène B.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Für Naturliebhaber ein Traum. Die Terrasse und der riesige Garten sind wunderschön, mit Blick auf See, Berge und alte Bäume. Ideal zum Wandern ohne das Auto zu benützen. Wir gingen auch zu Fuß runter nach Locarno und an den See. Rauf ist es dann etwas sportlicher...(aber es gibt den Funiculaire und den Bus) Die Glocken der Madonna del Sasso morgens und abends zu hören gibt dem alten Haus noch eine zusätzliche Dimension. Es hat im Haus alles, was es so braucht, außer der Nespresso-Kaffeemaschine, die wir mitgenommen haben.

Ulrike V.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

Een prachtig huis in Orselina, op de heuvel boven Locarno, met een uniek uitzicht en veel charme. Het appartement is verdeeld over twee verdiepingen, met een balkon en een uitzonderlijke eetkamer met panoramisch uitzicht. Daarnaast is er nog een tuinterras en in de grote tuin, waar zelfs herten en wilde zwijnen te zien zijn! Alles was aanwezig wat je nodig hebt (de kers op de taart zou een Nespresso-machine of een espressokoker zijn) en de inrichting is zeer smaakvol. Je hebt een auto nodig, maar je kunt te voet boodschappen doen. De verhuurder heeft zelfs een fles Prosecco voor ons neergezet. We komen graag terug.

Norbert F.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer aangenaam verblijf. Zelfs de parkeerplaats, die op het eerste gezicht ingewikkeld leek, was eigenlijk heel handig. We voelden ons thuis. Charmante plek met prachtig uitzicht. Aan te raden.

Roland & Monika L.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Geweldige locatie met prachtig terras- en buitengebied. Het uitzicht vanaf verschillende plekken is geweldig. Eenvoudig ingericht vakantieappartement zonder grote luxe. Het heeft een zwembad onder het appartement, maar dit is niet functioneel ingericht. Dat is erg jammer. Als je zonder auto met het openbaar vervoer reist, is het appartement vanaf het busstation Orselina Chiesa in ongeveer 10 minuten te voet bereikbaar. Daar is ook meteen een kleine supermarkt. Het kan ook worden bereikt vanaf het busstation Orselina Albergo, via een trap met meer dan 350 treden. Bij dit busstation is ook een goede bakkerij en een Grotto. Over het algemeen is de hele regio gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en rijden er deels bussen elke 15 minuten. Al met al hadden we een geweldig verblijf!

Ulrike V.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

Een prachtig huis in Orselina, gelegen aan de heuvels boven Locarno, met een uniek uitzicht en veel charme. Het appartement is verdeeld over twee verdiepingen, met balkon en een buitengewoon panoramisch eetgedeelte. Bovendien is er ook nog een tuinteras en een grote tuin waar zelfs reeën en wilde zwijnen te observeren zijn! Alles wat je nodig hebt was aanwezig (het puntje op de i zou een Nespresso-machine of een espressomaker zijn) en de inrichting is zeer smaakvol. Een auto is nodig, maar er zijn winkels op loopafstand. De verhuurder heeft zelfs een prosecco voor ons neergezet. Wij komen graag terug.

René G.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Flat en uitzicht zijn minstens zo geweldig als op de foto's op de homepage. Goed onderhouden, rustig en goed uitgerust met vaatwasser en airconditioning in de slaapkamer. Groot balkon met zonnescherm en droomuitzicht op het meer, Locarno en Ascona. Mooie tuin waar u herten, eekhoorns en vleermuizen kunt zien. Het zou leuk zijn als het nog een barbecue had (bijvoorbeeld een gasbarbecue). Zeer gemakkelijk te bereiken met de auto of motor. De bushalte Orselina Chiesa ligt op ongeveer 10 minuten lopen. We hebben erg genoten van ons verblijf!

Irène B.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Frans

Voor natuurliefhebbers is het een ware traktatie. Het terras en de prachtige tuin zijn prachtig, met uitzicht op het meer, de rivier en het omringende landschap. Ideaal om te wandelen zonder auto. We gingen ook naar Fuß runter nach Locarno und an den See. Rauf ist es dann etwas sportlicher...(aber es gibt den Funicular und den Bus)
The Glocken der Madonna del Sasso morgens und abends zu hören gibt dem alten Haus noch eine zusätzliche Dimension. In het huis is alles aanwezig wat nodig is, ook de Nespresso-koffiemachine, die wij hebben gebruikt.


Contactpersoon

Bedrijf Fewotessin sagl
Ferienwohnungen

Ferienwohnungen

Fewotessin biedt goed gelegen vakantiewoningen, vakantiehuizen en rustici rond het Lago Maggiore in Ticino: van eenvoudige, verzorgde accommodaties tot luxe appartementen, van rustici tot droomhuizen met zwembad, u vindt het allemaal. Wij zijn een jong, opgewekt team en kijken ernaar uit om elke gast te verwelkomen die onze regio wil verkennen.


meer informatie

Objectnummer: 180820

Laatst bijgewerkt: 20.04.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/180820.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Orselina» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 10 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven