Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Bechyne

Max.  6   gasten
42m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
42m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Uw vakantieobject:
Het vakantiehuis ligt in een vakantiepark en is omgeven door een 200 m² groot, gesloten grondstuk met tuin met weide, bomen, bloemen en struiken. het grondstuk is met een hek omheind. Vanaf het grondstuk is de rivier Luznice te bereiken. de Het park heeft internet (WLAN), terras, ligweide, parasol, tuinmeubelen, grillmogelijkheid en kampvuurplaats. Bechyně 6 km. Sportarena. De verhuurder woont in een apart gebouw op 500 m van het huis. Kano. Berging voor fietsen en met droogsysteem. Woning heeft 2 aparte ingangen.
Uw vakantiehuis: Uw vakantiehuis heeft 1 verdieping, 3 kamers (daarvan 2 slaapkamers), is 42 m² groot en is geschikt voor maximaal 6 personen. Roken is binnen niet toegestaan. Elektrische Bioheizung. De ingang is overdekt en gelijkvloers en leidt via de terras en de 42 m² groot balkon met kapstok, zithoek en deuren naar alle kamers. Ingang overdekt terras. De indeling van de kamers is als volgt: woonkamer 18 m² groot en met 1 tweepersoonsbed, zithoek, eethoek en TV. De eethoek heeft plaats voor 6 personen. U heeft toegang tot het 6 m² grote, overdekt terras met tuinmeubelen, 1 tafel, 2 stoelen en parasol. slaapkamer 22 m² groot en met 1 tweepersoonsbed en 2 éénpersoonsbedden en zithoek. U heeft toegang tot het 6 m² grote, overdekt terras met tuinmeubelen, 1 tafel, 4 stoelen en parasol. kookhoek in de woonkamer 4 m² groot en met eethoek, TV, elektrisch fornuis (4 kookplaat), bakoven, afzuigkap, koelkast (120 l, vriesvak), magnetron en elektrische waterkoker. De eethoek heeft plaats voor 4 personen. U heeft toegang tot het terras. kookhoek 6 m² groot en met eethoek, TV, elektrisch fornuis (2 kookplaat), bakoven, koelkast (120 l, vriesvak), magnetron, koffiemachine, elektrische waterkoker en wasmachine. De eethoek heeft plaats voor 2 personen. U heeft toegang tot het terras. badkamer 6 m² groot en met douche, 1 wastafel, WC en venster. badkamer 12 m² groot en met douche, 1 wastafel, WC, venster en wasmachine. slaapkamer
Bovendien heeft uw vakantiehuis met WLAN- internettoegang, WiFi, strijkijzer en wasmachine. TV-resp. radiozender kunnen alleen in de taal van het land per antenne worden ontvangen.
Huisdier: toegestaan, CZK 100.00/dier en dag.

Ligging: Bechyně, 350 m boven de zeespiegel. Het vrijstaand, in 1988 gebouwde en in 2018 gerenoveerde vakantiehuis is in lokale stijl ingericht. Het grondstuk is in een vakantiepark aan de rand van de plaats. Deze plaats is populair vanwege het uitzicht op de bossen en het ligt aan de bosrand en bij het water op een rustige en zonnige plek. De 100 m lange toegangsweg naar het terrein gaat via een onverharde zijstraat. Bij het vakantiehuis zijn U 3 parkeerplaatsen voor meerdere auto's op het perceel beschikbaar. De dichtsbijzijnde winkels zijn op 500 m afstand, restaurant 100 m en centrum 1000 m. overdekt zwembad, bioscoop elk 19 km. station, sauna, discotheek, bank elk 6 km in Bechyne. Aankoop 500 m van het huis (alleen geopend op ma, ma en vrij). Restaurant wordt in de winter neergeschoten. Spa Bechyne met spafaciliteiten op 6 km en winkelen. Kasteel Orlik 25 km, kasteel Tabor 19 km, kasteel Bechyne 6 km, kasteel Hluboka 30 km, Hnevkovice Dam 20 km, grot Chynov 25 km. Vissen zonder vergunning is alleen mogelijk in de vijver in Milevsko, op ongeveer 19 km van het object. Kost ongeveer 15 CZK per uur. Op andere plaatsen worden de juiste visomstandigheden waargenomen.
In de zomer: rivier Lužnice in Dobronice 100 m, strand met weide. Voor de watersporters onder u is er in Dobronice een verhuur van boten, 50 m. Sportvissers kunnen in Dobronice, 50 m de hengel uitgooien. Nog meer sport- en recreatieve aanbiedingen wachten in de omgeving op u b.v. paardrijden in 4 km. Bechyne: tennis 6 km en golf, minigolf elk 7 km. (Het prachtige zwemwater bevindt zich boven de stuw van de rivier Luznice). De eigenaar staat klaar om te helpen met het doen van dingen en het kopen van visvergunningen.
In de winter: Het dichtsbijzijnde skigebied " Zadov " is op 60 km afstand en in Moninec. Verder is er een ijsbaan, 19 km. Skiegebiet Lipno nad Vltavou met paden 70 km afstand. Skiën in Moninec 35 km afstand.

Huurvoorwaarden en prijzen:
Inclusief de prijs : internettoegang, Parkeerplaats, Water, WLAN Internettoegang.
Bijkomende kosten - Kosten ter plaatse: Verplicht: Elektriciteit 0,30 € per kilowattuur Naar verbruik. Verwarming 0,30 € per kilowattuur Naar verbruik. Eindschoonmaak zelf doen per persoon per verblijf. Beddegoed mee te nehmen. Toeristenbelasting volgens plaatselijk tarief.
Waarborgsom: EUR 100,-/object.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Balkon
Tuin
Barbecue
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 2

badkamer met douche


Keuken

Vriesvak
Koelkast
Magnetron
Oven
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Wasmachine
WiFi
Strijkijzer
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Station 6 km

6 km


Recreatiemogelijkheden

Golfen
Paardrijden
Zwemmen
Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

Algemene aanwijzingen voor annuleringen


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Holiday Home
I. Holiday Home AG

I. Holiday Home AG

Andere accommodaties van I. Holiday Home AG

Alle accommodaties weergeven van I. Holiday Home AG

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 194407

Laatst bijgewerkt: 04.05.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/194407.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven