Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Boleboř

Max.  7   gasten
140m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 7  gasten
140m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

3 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

3 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online



Beschrijving

Uw vakantieobject:
De berghut ligt op een 500 m² groot, gesloten terrein met tuin. Het terrein is met een hek en een heg omsloten. Het grondstuk is heel goed verzorgd. De verhuurder woont niet in het huis of op het terrein. De inrichting is voor u privé gebruik beschikbaar. U kunt buiten relaxen op het terras of de ligweide met paviljoen, ligstoel en tuinmeubeklen. Een barbecue is aanwezig. Romantische avonden belooft de kampvuurplaats. Jacuzzi met een diameter van 2 m, diepte 0,70 m, voor 4 personen. Het is een Finse sauna, werkt op elektriciteit. De sauna kan worden bediend door de eigenaren of klanten kunnen dit aanvragen, dit wordt bij aankomst ter plaatse geregeld. Het privé te gebruiken zwembad is van begin mei t/m eind september te gebruiken en heeft een buitenzwembad (verwarmd, 8 m x 4 m, diepte 1,2 m). Een binnenzwembad (verwarmd, doorsnee 2 m, diepte 0.90 m) is voor u voor privé gebruik beschikbaar. Het wellnessaanbod bestaat uit een sauna en een whirlpool. Uw fittness kunt u met tafeltennis bezig houden.
Uw vakantiehuis: Uw berghut heeft 2 verdiepingen, 4 kamers (daarvan 3 slaapkamers), is 140 m² groot en is geschikt voor maximaal 7 personen. Roken is binnen niet toegestaan. Op koude dagen kan uw berghut verwarmd worden met een elektrische verwarming. Elektrische centrale verwarming. hout open haard. De ingang is gelijkvloers en leidt direct in de vestibule. De indeling van de kamers is als volgt:
begane grond: woonkamer 45 m² groot en met haard, zithoek, eethoek, TV, DVD, radio en CD. De eethoek heeft plaats voor 6 personen. U heeft toegang tot het 12 m² grote, overdekt balkon terras met tuinmeubelen, 1 tafel, 8 stoelen en 3 ligstoelen. kookhoek 8 m² groot en met eethoek, afwasmachine, elektrisch fornuis (keramische kookplaat, 4 kookplaat), bakoven, koelkast (vriesvak), magnetron, koffiemachine, broodrooster, elektrische waterkoker, wasmachine en droogtrommel. De eethoek heeft plaats voor 6 personen. U heeft toegang tot het terras. badkamer 6 m² groot en met douche, 1 wastafel, WC, haardroger, venster, wasmachine, droogtrommel en handdoeken.
zolder: slaapkamer 9 m² groot en met 1 tweepersoonsbed, TV en DVD. slaapkamer 9 m² groot en met 1 tweepersoonsbed en 1 extra bed, TV en DVD. slaapkamer als doorgangskamer, 8 m² groot en met 1 tweepersoonsbed, TV en DVD.
Bovendien heeft uw berghut met WLAN- internettoegang, kinderstoel, wasmachine en droogtrommel. TV-resp. radiozender kunnen per satelliet worden ontvangen. Tsjechische en Duitse taal
Huisdier: toegestaan, EUR 55.00/dier en oponthoud.

Ligging: Svahová, 800 m boven de zeespiegel. De vrijstaand en in 2010 gebouwde berghut is rustiek ingericht. Het grondstuk is in een vakantiehuis-gebied. Deze plaats is populair vanwege het ligt aan de bosrand op een rustige en zonnige plek. Het vakantiehuis is in het chaletgebied Svahova in het Ertsgebergte, niet ver van de stad Chomutov (11 km), waar alle belangrijke service inclusief medische verzorging te vinden is. Het huis is omgeven van bos en wei, waardoor absolute rust en de privé sfeer voor natuurliefhebbers gegarandeerd is. Direct in de buurt (ongeveer 80 m) is het hotel Svahova, dat bekend is voor zijn uitstekende keuken. De toegangsweg naar het terrein gaat via een zijstraat. Direct naast het areaal staan 3 parkeerplaatsen voor personenauto's en een tennisbaan (gras). De dichtsbijzijnde winkels zijn op 3 km afstand (in de winter 3 km), restaurant 80 m en centrum 100 m. overdekt zwembad, discotheek, bioscoop, dokter elk 11 km in Chomutov. station, apotheek, bank elk 8 km in Jirkov. vliegveld in Praha 100 km. sauna in Svahova 5 m. Een kinderspeelplaats op 4 km afstand. spoorlijn 8 km en hoofdweg 300 m.
In de zomer: Kamencové jezero in Chomutov 9 km, zandstrand met weide. Hier is ook een naaktstrand. Voor de watersporters onder u is er in Chomutov een verhuur van boten, 9 km. Sportvissers kunnen in Bolebor, 3 km de hengel uitgooien. Nog meer sport- en recreatieve aanbiedingen wachten in de omgeving op u b.v. paardrijden in Blatno 7 km. minigolf, duiken, watersportmogelijkheden elk 9 km in Chomutov. tennis in Svahova 50 m.
In de winter: De dichtsbijzijnde skilift is op 80 m afstand in Svahova. Het dichtsbijzijnde skigebied " Skiareal Mezihori " is op 6 km afstand en in Mezihoří. Verder is er een loipe in Svahova, 100 m en een ijsbaan in Chomutov, 9 km. skiverhuur in Chomutov 14 km. skischool in Mezihoří 6 km. Berg 80 m van het object om te skiën en rodelen. Trail op de site van een 60 km. Overige skigebieden: 14 km en 50 km (Klinovec).

Huurvoorwaarden en prijzen:
Inclusief de prijs : zwembad, sauna, internettoegang, Water, Beddegoed, Handdoeken, Ligstoelen, WLAN Internettoegang.
Bijkomende kosten - Kosten ter plaatse: Verplicht: Elektriciteit 0,45 € per kilowattuur Naar verbruik. Eindschoonmaak (wanneer de huurder dit niet zelf doet) 30 € per accommodatie per verblijf. Toeristenbelasting volgens plaatselijk tarief. Naar wens: Sauna 5 € Afgerond bedrag per uur. Whirlpool 85 € Afgerond bedrag per week. Tegen betaling: Stookmateriaal (hout/kolen).
Waarborgsom: EUR 200,-/object.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna

Buitenshuis

Balkon
Tuin
Barbecue
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Koffiezetapparaat
Broodrooster

Apparatuur en toebehoren

CD-speler
Televisie
Radio
Satelliet / kabeltelevisie
Wasmachine
Wasdroger
WiFi
Terrasmeubilair
DVD-speler

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 7

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 0.08 km

0.08 km

Luchthaven 100 km

100 km

Station 8 km

8 km


Recreatiemogelijkheden

Paardrijden
Zwemmen
Skiën
Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

Algemene aanwijzingen voor annuleringen


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


17 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,3 van 5
4.2 Inrichting
4.4 Prijs / kwaliteit
4.2 Service
4.8 Ligging
3.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Jens W.

4,2
4 5 4 4 4
Toon Duits

Over het geheel genomen een zeer goede vakantie.

Julia S.

3,8
3 3 4 5 4
Toon Duits

Het huis is voor een gezin met meerdere kinderen zeer geschikt!
Als een van de slaapkamers is een doorgangskamer, het huis is niet geschikt voor meerdere koppels! Voor honden, het milieu is top ..... een zeer mooie en rustige platteland!

Andreas S.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Gezellig

Uwe K.

3,4
3 3 3 5 3
Toon Duits

Het huis is erg mooi. We waren met een hond. Afgesloten terrein slechts gedeeltelijk. Nutsvoorzieningen zoals elektriciteit zijn hoog. Verwarming liepen en we wisten niet hoe het was daarom noodzakelijk. Anders, alles zoals beschreven. Vaatwerk zoals kopjes moeten worden vernieuwd, gechipt.

Frank G.

4,4
4 4 5 5 4
Toon Duits

alles wat tot nu toe in orde

Uwe L.

4,2
3 4 5 5 4
Toon Duits

Wij vonden het rustige

Rene M.

4,4
4 5 5 5 3
Toon Duits

De rustieke inrichting, met veel aandacht voor detail, krakende deuren, een prachtige open haard, groot terras. Rustige locatie, weg van de hoofdwegen, geweldig voor kinderen.

Alissa S.

4,0
5 5 3 5 2
Toon Duits

We hielden van het buitenzwembad, sauna en jacuzzi.
Binnen is het huis al goed uitgerust, maar trappen ongemakkelijk, tapijt vrij oud, kamers zijn oud, de keuken is heel oud en na de tijd al vies. Buiten op het terras en naast het zwembad zijn de lichten kapot.
Ik wilde terugkomen, maar ik hield niet van deze rommeligheid.

Nico R.

4,2
5 4 3 5 4
Toon Duits

Het dorp is erg rustig en afgelegen. Het ligt direct in de bergen, omringd door bos, de ideale plek om volledig uit te schakelen.
De mensen in het dorp zijn erg vriendelijk en er is een restaurant met zeer goed eten voor een kleine prijs.
Al met al was de prijs erg goedkoop, maar vond niet dat veel items, zoals elektriciteit en bubbelbad, extra in rekening werden gebracht.

Tilo S.

4,8
5 5 5 5 4
Toon Duits

Met uitzondering van een paar kleine dingen, zoals een steile trap naar de slaapkamers, krakende houten ruis op deuren en het plafond, kunt u dit huis zeker aanraden. Het is gewoon een woning en niet een villa, waar de prijs-kwaliteit verhouding zeker waar!

Pascal W.

4,8
4 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige korte vakantie bestemming waar we een erg leuke tijd gescreend gehad.
In deze groep, kracht is rond de salontafel een beetje krap, maar dat was op geen enkele wijze een probleem :-)
De sauna werd verwarmd op elk gewenst moment op basis van onze wensen en zou heel goed worden gebruikt.

De waarde is geweldig Verhähltnis (de elektriciteitskosten met elektrische kachels iets hoger)

Julia S.

3,8
3 3 4 5 4
Toon Duits

Het huis is voor een gezin met meerdere kinderen zeer geschikt!
Als een van de slaapkamers is een doorgangskamer, het huis is niet geschikt voor meerdere koppels! Voor honden, het milieu is top ..... een zeer mooie en rustige platteland!

Nico R.

4,2
5 4 3 5 4
Toon Duits

Het dorp is erg rustig en afgelegen. Het ligt direct in de bergen, omringd door bos, de ideale plek om volledig uit te schakelen.
De mensen in het dorp zijn erg vriendelijk en er is een restaurant met zeer goed eten voor een kleine prijs.
Al met al was de prijs erg goedkoop, maar vond niet dat veel items, zoals elektriciteit en bubbelbad, extra in rekening werden gebracht.

Alissa S.

4,0
5 5 3 5 2
Toon Duits

We hielden van het buitenzwembad, sauna en jacuzzi.
Binnen is het huis al goed uitgerust, maar trappen ongemakkelijk, tapijt vrij oud, kamers zijn oud, de keuken is heel oud en na de tijd al vies. Buiten op het terras en naast het zwembad zijn de lichten kapot.
Ik wilde terugkomen, maar ik hield niet van deze rommeligheid.

Pascal W.

4,8
4 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige korte vakantie bestemming waar we een erg leuke tijd gescreend gehad.
In deze groep, kracht is rond de salontafel een beetje krap, maar dat was op geen enkele wijze een probleem :-)
De sauna werd verwarmd op elk gewenst moment op basis van onze wensen en zou heel goed worden gebruikt.

De waarde is geweldig Verhähltnis (de elektriciteitskosten met elektrische kachels iets hoger)

Tilo S.

4,8
5 5 5 5 4
Toon Duits

Met uitzondering van een paar kleine dingen, zoals een steile trap naar de slaapkamers, krakende houten ruis op deuren en het plafond, kunt u dit huis zeker aanraden. Het is gewoon een woning en niet een villa, waar de prijs-kwaliteit verhouding zeker waar!

Martina M.

4,6
5 5 5 4 4
Toon Duits

Het was een rustige, ontspannen vakantie, verhuurders waren zeer vriendelijk en altijd bezorgd dat heeft alles tot onze tevredenheid ist.Der zwembad voor zijn zonne-energie in een comfortabele temperatuur en is zeer sauber.Wir zou 3.Mal in dit huis en ga weer bepaald daar.


Contactpersoon

Bedrijf Holiday Home
I. Holiday Home AG

I. Holiday Home AG

Andere accommodaties van I. Holiday Home AG

Alle accommodaties weergeven van I. Holiday Home AG

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 194475

Laatst bijgewerkt: 01.05.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/194475.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Boleboř» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.3 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 17 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven