Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Hroznětín

Max.  12   gasten
210m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 12  gasten
210m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 5 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 5 Jaren online



Beschrijving

Uw vakantieobject:
Het vakantiehuis ligt op een 2000 m² groot, gesloten terrein met tuin met weide, bloemen en struiken. Het terrein is met een hek omsloten. De accommodatie is alleen geschikt voor gezinnen met kinderen, jeugdgroepen zijn verboden. Bestel altijd beddengoed bij het bestellen. De verhuurder woont permanent in het huis of, heeft een aparte ingang. De inrichting is voor u privé gebruik beschikbaar. U kunt buiten relaxen op het terras of de ligweide met tuinmeubeklen. De speelplaats met schommel, zandbak en klimrek laat kinderharten sneller slaan. Een barbecue is aanwezig. Romantische avonden belooft de kampvuurplaats. Het privé te gebruiken zwembad is van eind juni t/m begin september te gebruiken en heeft een buitenzwembad (4 m x 10 m, diepte 1,4 m). Het wellnessaanbod bestaat uit een sauna. Uw fittness kunt u met tafeltennis bezig houden.
Uw vakantiehuis: Uw vakantiehuis heeft 1 verdieping, 6 kamers (daarvan 4 slaapkamers), is 210 m² groot en is geschikt voor maximaal 12 personen. Roken is binnen niet toegestaan. Op koude dagen kan uw vakantiehuis verwarmd worden met centrale verwarming (gas) en vloerverwarming. De ingang is gelijkvloers en met kapstok. De indeling van de kamers is als volgt:
begane grond: woonkamer als doorgangskamer, 25 m² groot en met haard, zithoek, TV en DVD. U heeft toegang tot het 25 m² grote terras met tuinmeubelen, 1 tafel en 6 stoelen. slaapkamer 12 m² groot en met 1 tweepersoonsbed en 1 extra bed op slaapstoel (alleen voor kinderen geschikt). slaapkamer 16 m² groot en met 3 éénpersoonsbedden en 1 extra bed op stapelbed (boven) (alleen voor kinderen geschikt). kookhoek als doorgangskamer, 12 m² groot en met eethoek, elektrisch fornuis (keramische kookplaat, 1 kookplaat), bakoven, afzuigkap, koelkast (vriesvak), magnetron, koffiemachine, broodrooster en elektrische waterkoker. De eethoek heeft plaats voor 6 personen. U heeft toegang tot het terras. badkamer 16 m² groot en met douche, 1 wastafel, WC en venster.
zolder: woonkamer als doorgangskamer, 20 m² groot en met haard, zithoek, TV en DVD. U heeft toegang tot het 10 m² grote, overdekt balkon met tuinmeubelen, 1 tafel en 6 stoelen. slaapkamer 16 m² groot en met 1 tweepersoonsbed en 1 extra bed (alleen voor kinderen geschikt). slaapkamer 12 m² groot en met 1 éénpersoonsbed en 1 extra bed (alleen voor kinderen geschikt) en DVD. kookhoek als doorgangskamer, 16 m² groot en met eethoek, afwasmachine, gasfornuis (4 pitten), bakoven, afzuigkap, koelkast (vriesvak), magnetron, koffiemachine, broodrooster en elektrische waterkoker. De eethoek heeft plaats voor 6 personen. U heeft toegang tot het balkon. badkamer 16 m² groot en met douche, 2 wastafels, WC, venster en wasmachine. aparte WC 6 m² groot en met 1 wastafel, WC en venster.
Bovendien heeft uw vakantiehuis met WLAN- internettoegang, kinderspeelgoed, ledikantje, kinderstoel en wasmachine. TV-resp. radiozender kunnen per satelliet worden ontvangen.
Huisdier: niet toegestaan.

Ligging: Hroznětín, 500 m boven de zeespiegel. Het in 2010 gerenoveerde vakantiehuis is modern en rustiek ingericht. Het grondstuk is aan de rand van de plaats. Deze plaats is populair vanwege het uitzicht op de bossen en het ligt aan de bosrand en bij het water op een rustige en zonnige plek. De toegangsweg naar het terrein gaat via een geasfalteerde zijstraat. Openbare parkeerplaatsen zijn op de straat voor het huis. De dichtsbijzijnde winkels zijn op 500 m afstand, restaurant 500 m en centrum 500 m. station in Hroznětin 800 m. overdekt zwembad, sauna elk 8 km in Jáchymov. thermaal bad in Karlovy Vary 20 km. Een kinderspeelplaats op 50 m afstand.
In de zomer: Zwemmogelijkheid in Velký Rybník 4 km, strand met weide in Velký Rybník, 4 km van uw verblijf vandaan. Sportvissers kunnen in Velký Rybník, 4 km de hengel uitgooien. Nog meer sport- en recreatieve aanbiedingen wachten in de omgeving op u b.v. paardrijden in Děpoltovice 6 km. tennis in Hroznětin 500 m. minigolf in Jáchymov 8 km. golf in Karlovy Vary 20 km. Natuurlijk meer 4 km in Velky Rybnik.
In de winter: De dichtsbijzijnde skilift is op 6 km afstand in Plešivec. Het dichtsbijzijnde skigebied is op 6 km afstand en in Plešivec. Verder is er een loipe in Pernink, 10 km en een ijsbaan in Ostrov, 7 km. Een rodelbaan wacht op u in Boží Dar, 14 km. skiverhuur, skischool elk 6 km in Plešivec.

Huurvoorwaarden en prijzen:
Inclusief de prijs : internettoegang, Parkeerplaats, Zwembad, Babybedje – bij de boeking bestellen aub. (onder 2 jaar), WLAN Internettoegang.
Bijkomende kosten - Toeslagen (Te betalen bij boeking): Toeslag voor kort verblijf (minder dan 3 dagen) verplicht 250 € per boeking per verblijf.
Kosten ter plaatse: Verplicht: Elektriciteit 0,55 € per kilowattuur Naar verbruik. Gas 1,50 € per kubieke meter Naar verbruik. Water 4,50 € per kubieke meter Naar verbruik. Eindschoonmaak 77 € per accommodatie per verblijf. Toeristenbelasting volgens plaatselijk tarief. Naar wens: Sauna 1 € Afgerond bedrag per uur. Hout voor de open haard 5 € per kubieke meter Naar verbruik. Waspakket (handdoeken, beddegoed – bij de boeking bestellen aub.) 8 € per persoon per bezetting en wissel.
Waarborgsom: EUR 300,-/object.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna

Buitenshuis

Balkon
Tuin
Barbecue
Speeltuin
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 2

badkamer met douche

aparte wc's 1


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Koffiezetapparaat
Broodrooster

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
Wasmachine
WiFi
Terrasmeubilair
DVD-speler

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 12

1 overige slaapkamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Station 0.8 km

0.8 km


Recreatiemogelijkheden

Golfen
Paardrijden
Skiën
Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

Algemene aanwijzingen voor annuleringen


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


12 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,7 van 5
4.9 Inrichting
4.5 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
4.3 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Simone R.

4,6
5 5 4 4 5
Toon Duits

De rest is wat we hebben gezocht en gevonden. Als je het gevoel dat drukte, alles is gemakkelijk te bereiken met de auto.

Frank H.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

vriendelijke verhuurder, rustige ligging

Danielle R.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Familie tijd in een geweldig vakantiehuis!
We hadden een geweldige tijd samen en hebben veel kunnen doen... De verhuurders waren ook erg aardig.
LG

Brigitte S.

4,8
5 4 5 5 5
Toon Duits

De bedden, de sauna, de rustige omgeving, het goed bereikbare skigebied, vriendelijke en behulpzame verhuurders, goede faciliteiten en alles was zeer schoon

Lerke S.

3,8
4 3 3 4 5
Toon Duits

Een prachtig huis met een geweldige tuin en veel ruimte.

Sascha W.

4,4
5 4 5 3 5
Toon Duits

Al met al was het een succesvol verblijf. Ideaal voor grote families. De tuin is enorm en zeer liefdevolle. De kinderen kregen hun kosten. Tevens beschikt de woning we vonden het zeer goed en werd gebouwd met een heleboel prachtige informatie. Een negatief punt dat ik nog steeds. De basis prijs was relatief hoog. Het zwembad was nog niet open is (weekends april-mei) en we konden niet volledig gebruik maken van het voldoen aan het systeem. Het seizoen moest goedkoper dan het hoogseizoen zijn en niet een zelfde prijs gedurende het hele jaar.

Inna F.

4,8
5 5 5 5 4
Toon Duits

Het is een mooi huis met een groot terras om te spelen voor de kinderen. De volgende supermarkt is zeer centraal gelegen! We hadden veel plezier en zijn erg blij, kijken uit naar de volgende keer en bevelen het object aufjedenfall aan

Patrik S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

gezellig ingericht van het huis
volledig ingerichte keuken
vriendelijke en behulpzame verhuurders
uitgebreid assortiment in de buitenruimte van het huis
Sauna 1a
geweldige locatie voor allerlei activiteiten, zoals:
- Wandelen
- fietsen
- Zoek paddestoelen

Patrik S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

gezellig ingericht van het huis
volledig ingerichte keuken
vriendelijke en behulpzame verhuurders
uitgebreid assortiment in de buitenruimte van het huis
Sauna 1a
geweldige locatie voor allerlei activiteiten, zoals:
- Wandelen
- fietsen
- Zoek paddestoelen

Inna F.

4,8
5 5 5 5 4
Toon Duits

Het is een mooi huis met een groot terras om te spelen voor de kinderen. De volgende supermarkt is zeer centraal gelegen! We hadden veel plezier en zijn erg blij, kijken uit naar de volgende keer en bevelen het object aufjedenfall aan

Steve S.

4,4
5 4 5 3 5
Toon Duits

De accommodatie is geweldig en perfect voor twee gezinnen met kinderen. Niets ontbrak. Het dorp zelf heeft niet veel voor reizigers te bieden. De skigebieden Plesivec, Klinovec en Oberwiesenthal binnen 20 minuten worden bereikt.

Sascha W.

4,4
5 4 5 3 5
Toon Duits

Al met al was het een succesvol verblijf. Ideaal voor grote families. De tuin is enorm en zeer liefdevolle. De kinderen kregen hun kosten. Tevens beschikt de woning we vonden het zeer goed en werd gebouwd met een heleboel prachtige informatie. Een negatief punt dat ik nog steeds. De basis prijs was relatief hoog. Het zwembad was nog niet open is (weekends april-mei) en we konden niet volledig gebruik maken van het voldoen aan het systeem. Het seizoen moest goedkoper dan het hoogseizoen zijn en niet een zelfde prijs gedurende het hele jaar.


Contactpersoon

Bedrijf Holiday Home
I. Holiday Home AG

I. Holiday Home AG

Andere accommodaties van I. Holiday Home AG

Alle accommodaties weergeven van I. Holiday Home AG

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 194482

Laatst bijgewerkt: 26.04.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/194482.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Hroznětín» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 12 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven