Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Frydlant

Max.  22   gasten
200m²  Woonoppervlakte
6 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 22  gasten
200m²
6 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 5 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 5 Jaren online



Beschrijving

Uw vakantieobject:
De vakantiewoning ligt op een 5000 m² groot, open terrein met tuin met weide, bloemen, struiken en bomen. De helft van het huis met een aparte ingang kleine vijver, kinderspeelplaats, verlichte pergola De verhuurder woont permanent in het huis of, heeft een aparte ingang. De inrichting is voor u privé gebruik beschikbaar. U kunt buiten relaxen op het terras of de ligweide met paviljoen, parasol, ligstoel en tuinmeubeklen. De speelplaats met schommel, zandbak en klimrek laat kinderharten sneller slaan. Voor een snelle afkoeling kunt u tuindouche gebruiken. Een barbecue is aanwezig. Romantische avonden belooft de kampvuurplaats. Buitenkeuken met koelkast, 2x grill, 1x grilltafel, rokerij, 3 baby's kunnen over capaciteit worden ondergebracht Het privé te gebruiken zwembad is van begin juni t/m eind augustus te gebruiken en heeft een buitenzwembad (doorsnee 3 m, diepte 1,5 m) en een kinderzwembadje (doorsnee 1 m, diepte 0,3 m).
Uw vakantiewoning: Uw vakantiewoning beslaat 2 verdiepingen, 8 kamers (daarvan 6 slaapkamers), is 200 m² groot en is geschikt voor maximaal 22 personen. Op koude dagen kan uw vakantiewoning verwarmd worden met centrale verwarming (hout/kolen). Roken is binnen niet toegestaan. De ingang is op de begane grond en leidt via 1 traptree en de 160 m² groot terras direct in de gang met kapstok en deuren naar alle kamers. De indeling van de kamers is als volgt:
begane grond: woonkamer als doorgangskamer, 30 m² groot en met 2 extra bedden, haard, zithoek, eethoek en TV. De eethoek heeft plaats voor 6 personen. eetkamer als doorgangskamer, 12 m² groot en met eethoek. De eethoek heeft plaats voor 8 personen. 2 slaapkamer elk 10 m² groot en met 1 tweepersoonsbed. slaapkamer 12 m² groot en met 1 tweepersoonsbed en 1 ledikant. keuken als doorgangskamer, 12 m² groot en met afwasmachine, elektrisch fornuis (keramische kookplaat, 4 kookplaat), bakoven, koelkast (60 l, vriesvak), magnetron, koffiemachine, broodrooster en elektrische waterkoker. U heeft toegang tot het terras. gang 10 m² groot. badkamer 16 m² groot en met badkuip, douche, 2 wastafels, WC, haardroger en venster.
1.verdieping: slaapkamer met 2 stapelbedden. slaapkamer 18 m² groot en met 2 tweepersoonsbedden en 1 ledikant. slaapkamer 20 m² groot en met 2 tweepersoonsbedden en 1 ledikant. badkamer 10 m² groot en met douche, 2 wastafels, WC en venster.
Bovendien heeft uw vakantiewoning met WLAN- internettoegang, kinderspeelgoed, ledikantje en kinderstoel. TV-resp. radiozender kunnen per satelliet worden ontvangen.
Huisdier: toegestaan, EUR 5.00/dier en dag.

Ligging: Heřmanice, 380 m boven de zeespiegel. De vakantiewoning ligt in een in 1890 gebouwde vrijstaand éénsgezinswoning, is in het jaar 2018 gerenoveerd en is luxurieus ingericht. Deze plaats is populair vanwege het uitzicht op de bossen en het ligt aan de bosrand en bij het water op een rustige, zonnige en afgescheiden plek. De 50 m lange toegangsweg naar het terrein gaat via een onverharde zijstraat. In de winter zijn sneeuwkettingen aan te raden. Bij het huis zijn U 6 parkeerplaatsen voor meerdere auto's op het perceel beschikbaar. De dichtsbijzijnde winkels zijn op 2 km afstand (in de winter 2 km), restaurant 2 km en centrum 2 km. thermaal bad in Chrastava 15 km. station, overdekt zwembad, sauna, dokter, apotheek, bank elk 10 km in Frýdlant. bioscoop in Heřmanice 2 km. discotheek in Liberec 18 km. spoorlijn 10 km en hoofdweg 4 km.
In de zomer: Zwemmogelijkheid in Heřmanice 100 m, strand met weide. Uw viervoeter begleider is hartelijk welkom op het hondenstrand in Heřmanice, 100 m. Voor de watersporters onder u is er in Bedřichov een verhuur van boten, 25 km. Naar de aanlegplaats voor boten in Hrádek nad Nisou is het 26 km. Sportvissers kunnen in Mlýnice, 7 km de hengel uitgooien. Nog meer sport- en recreatieve aanbiedingen wachten in de omgeving op u b.v. tennis, paardrijden elk 10 km in Frýdlant. golf, minigolf, watersportmogelijkheden elk 18 km in Liberec. duiken in Mlýnice 7 km.
In de winter: De dichtsbijzijnde skilift is op 20 km afstand in Liberec. Het dichtsbijzijnde skigebied " Ještěd " is op 25 km afstand en in Bedřichov. De skibus rijdt 10 km van uw vakantieobject en is inclusief. Verder is er een loipe in Albrechtice, 3 km en een ijsbaan in Liberec, 20 km. Een rodelbaan wacht op u in Ještěd, 20 km. skiverhuur, skischool elk 20 km in Ještěd.

Huurvoorwaarden en prijzen:
Inclusief de prijs : internettoegang, skibus, Babybedje, Parkeerplaats, Elektriciteit, Water, Eindschoonmaak, Beddegoed, Ligstoelen, WLAN Internettoegang.
Bijkomende kosten - Toeslagen (Te betalen bij boeking): Toeslag voor kort verblijf (minder dan 4 dagen) verplicht 20% per verblijf.
Kosten ter plaatse: Verplicht: Handdoeken mee te nehmen. Toeristenbelasting volgens plaatselijk tarief. Naar wens: Halfpension 6 € per persoon onder 12 jaar per dag. Halfpension 10 € per persoon per dag. Ontbijt 3 € per persoon onder 12 jaar per dag. Ontbijt 4 € per persoon per dag.
Waarborgsom: EUR 150,-/object.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Haard Haard
Kinderbed Kinderbed

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Speeltuin
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 2

badkamer met douche


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Koffiezetapparaat
Broodrooster

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
Kinderbed
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 22

1 overige slaapkamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 2 km

2 km

Station 10 km

10 km


Recreatiemogelijkheden

Golfen
Paardrijden
Zwemmen
Skiën
Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

Algemene aanwijzingen voor annuleringen


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


1 Beoordeling

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Sabine W.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We waren daar als een gezin van 4 voor 2 weken. De aankomst / vertrek check-in / out was ongecompliceerd en erg vriendelijk. De eigenaren waren altijd behulpzaam en erg vriendelijk. De locatie is gewoon fantastisch, midden in het bos, zeer rustig en een zeer mooie goed onderhouden buitenruimte ... een barbecue, zwembad, speeltuin en alles voor exclusief gebruik. Het appartement was ook erg schoon en m


Contactpersoon

Bedrijf Holiday Home
I. Holiday Home AG

I. Holiday Home AG

Andere accommodaties van I. Holiday Home AG

Alle accommodaties weergeven van I. Holiday Home AG

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 194502

Laatst bijgewerkt: 25.04.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/194502.htm


«Vakantieappartement Gezinsvakantie Frydlant» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven