Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Starkov

Max.  8   gasten
100m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 8  gasten
100m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 5 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 5 Jaren online



Beschrijving

Uw vakantieobject:
De berghut ligt op een 20000 m² groot, open terrein met bos met weide, bloemen en struiken. De woning ligt op een zonnige helling in een rustige omgeving waarop uw huis staat, omgeven door weilanden, beekjes en bossen. De verhuurder woont permanent in het huis of, heeft een aparte ingang. De inrichting is voor u gemeenschappelijk gebruik beschikbaar. U kunt buiten relaxen op het terras of de ligweide met parasol, ligstoel en tuinmeubeklen. De speelplaats met schommel en klimrek laat kinderharten sneller slaan. Voor een snelle afkoeling kunt u tuindouche gebruiken. Een barbecue is aanwezig. Romantische avonden belooft de kampvuurplaats. Uw viervoeter kan zich gemakkelijk in de hondenhut gezellig maken. In de zomer, als het lekker warm is, staat er een compleet ingerichte tent voor 4 personen. Het wellnessaanbod bestaat uit een whirlpool. Uw fittness kunt u met 1 fiets en bezig houden.
Uw vakantiehuis: Uw berghut heeft 1 verdieping, 5 kamers (daarvan 4 slaapkamers), is 100 m² groot en is geschikt voor maximaal 8 personen. Roken is binnen niet toegestaan. Op koude dagen kan uw berghut verwarmd worden met een elektrische verwarming. De ingang leidt via een buitentrap en de 100 m² groot terras direct in de vestibule met deuren naar alle kamers. Het appartement bevindt zich op de bovenste verdieping van het gebouw en heeft een eigen ingang voor de gasten. De hal leidt naar de woonkeuken, waar ook toegang is tot het zonnige terras en tot alle andere vertrekken. De indeling van de kamers is als volgt:
1.verdieping: slaapkamer als doorgangskamer, 25 m² groot en met 1 tweepersoonsbed, TV en Appartement nummer 1. / 2 kamers door, gesloten. U heeft toegang tot met 1 tafel en 4 stoelen. keuken 12 m² groot en met eethoek, elektrisch fornuis (4 kookplaat), bakoven, koelkast (160 l, vriesvak), magnetron, koffiemachine, broodrooster en elektrische waterkoker. De eethoek heeft plaats voor 8 personen. U heeft toegang tot het terras.
zolder: woonkamer slaapkamer 12 m² groot. slaapkamer als doorgangskamer en met 1 tweepersoonsbed, zithoek en TV. slaapkamer als doorgangskamer, 25 m² groot en met 1 tweepersoonsbed en TV. badkamer 5 m² groot en met met douche, 1 wastafel en WC. badkamer 5 m² groot en met met douche, 1 wastafel, WC en haardroger. aparte WC met WC en venster.
Bovendien heeft uw berghut met WLAN- internettoegang, kinderspeelgoed, kinderstoel en strijkijzer. TV-resp. radiozender kunnen per satelliet worden ontvangen.
Huisdier: toegestaan, CZK 150.00/dier en dag.

Ligging: Pec pod Snezkou, wijk Velká Úpa, 760 m boven de zeespiegel. De vrijstaand, in 1900 gebouwde en in 2008 gerenoveerde berghut is rustiek en functioneel ingericht. Het grondstuk is in een vakantiehuis-gebied. Deze plaats is populair vanwege het uitzicht op de bergen en het ligt op een helling aan de bosrand op een rustige en zonnige plek. De 900 m lange toegangsweg naar het terrein gaat via een geasfalteerde bergstraat. In de winter zijn sneeuwkettingen absoluut noodzakelijk. Bij de berghut zijn U 4 parkeerplaatsen voor meerdere auto's op het perceel beschikbaar. Openbare parkeerplaatsen zijn op een 200 m afstand parkeerplaats in de plaats. In de zomer toegang tot de parkeerplaats 10 m van het huis, in de winter is deze toegang niet mogelijk, parkeerplaatsen 200 m van het huis aan de hoofdweg. Bagage kan per sneeuwscooter over de helling naar het gebouw worden vervoerd. Toegang van mensen tot de faciliteit via het bovenste pad, d.w.z. mogelijkheid om op eigen houtje of te voet naar buiten te gaan. De dichtsbijzijnde winkels zijn op 600 m afstand (in de winter 600 m), restaurant 500 m en centrum 800 m. apotheek in Horní Maršov 5 km. Pec pod Snezkou: overdekt zwembad, sauna elk 2,5 km. dokter 5 km. station in Svoboda nad Úpou 10 km. discotheek, bioscoop, bank elk 20 km in Trutnov. Een kinderspeelplaats op 3 m afstand. hoofdweg 200 m. Kinderspeelplaats op het terrein: schommels, klimrek, tuinmeubelen, barbecue, tent, beekje, kinderzwembad, hondenkennel.
In de zomer: koupaliště sejfy Mladé Buky in Mladé Buky 12 km. Nog meer sport- en recreatieve aanbiedingen wachten in de omgeving op u b.v. golf in Mladé Buky 10 km. tennis in Pec pod Snezkou 3 km. minigolf in Svoboda nad Úpou 7 km. Restaurants in de omgeving (vanaf 300m.), bobsleebaan (3000m.), kabelbaan naar Snezka (3000m.), Portašky (2000m.), scooterverhuur en kinderspeelplaats, uitkijktoren op de Hnědy-heuvel (3000m.)
In de winter: De dichtsbijzijnde skilift is op 600 m afstand in Velká Úpa. Het dichtsbijzijnde skigebied " SKI-PORT Portašky " is op 600 m afstand en in Velká Úpa. De skibus rijdt 200 m van uw berghut en is inclusief. Verder is er een loipe in Velká Úpa, 500 m. Een rodelbaan wacht op u in Pec pod Snezkou, 2,5 km. skiverhuur, skischool elk 800 m in Velká Úpa. Černá hora - de rodelbaan is het hele jaar geopend.

Huurvoorwaarden en prijzen:
Inclusief de prijs : internettoegang, skibus, Bagagetransport bij aankomst en vertrek, Elektriciteit, Water, Beddegoed, Handdoeken, Ligstoelen, Skibus, WLAN Internettoegang.
Bijkomende kosten - Kosten ter plaatse: Verplicht: Parkeerplaats 80 Kč per personenauto per dag (02.12.23-23.03.24), Eindschoonmaak (wanneer de huurder dit niet zelf doet) 40 € per accommodatie per verblijf. Toeristenbelasting volgens plaatselijk tarief. Naar wens: Whirlpool 18 € Afgerond bedrag per uur. Tegen betaling: Badhanddoeken.
Waarborgsom: EUR 150,-/object.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Barbecue
Speeltuin
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche

Badkamer 1

badkamer met ligbad

aparte wc's 1


Keuken

Vriesvak
Koelkast
Magnetron
Oven
Koffiezetapparaat
Broodrooster

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
WiFi
Strijkijzer
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 8

4 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.6 km

0.6 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Station 10 km

10 km


Recreatiemogelijkheden

Golfen
Skiën
Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

Algemene aanwijzingen voor annuleringen


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


1 Beoordeling

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Marcus M.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer aardige gastheren, mooi huis (rustiek Tsjechisch) uitgerust met een mooi uitzicht op de vallei, de hot tub is een uitstekende keuken. Was een geweldige vakantie.


Contactpersoon

Bedrijf Holiday Home
I. Holiday Home AG

I. Holiday Home AG

Andere accommodaties van I. Holiday Home AG

Alle accommodaties weergeven van I. Holiday Home AG

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 194603

Laatst bijgewerkt: 28.04.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/194603.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Starkov» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven