Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Starkov

Max.  8   gasten
140m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 8  gasten
140m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Uw vakantieobject:
Het vakantiehuis ligt op een 300 m² groot, gesloten terrein met tuin. Het terrein is met een hek omsloten. Op het terrein is er vakantiehuis CSR RIG 039 (9 personen), huis van de verhuurder en vakantiehuis CSR RIG 695 (8 personen). Op verzoek wordt een westers restaurant met bier van de tap aangeboden. Bestel het beddengoed onmiddellijk bij het boeken. De verhuurder woont in een apart gebouw op het terrein. De inrichting is voor u gemeenschappelijk gebruik beschikbaar. U kunt buiten relaxen op het terras met tuinmeubeklen en tuinschommel. De speelplaats met zandbak laat kinderharten sneller slaan. Een barbecue is aanwezig. Romantische avonden belooft de kampvuurplaats. Bestel babybedje bij boeking. Volleybal of voetbalveld, basketbalring, trampoline. Het privé te gebruiken zwembad is van begin juli t/m eind augustus te gebruiken en heeft een buitenzwembad (doorsnee 4.5 m, diepte 1 m). Uw fittness kunt u met tafeltennis bezig houden.
Uw vakantiehuis: Uw vakantiehuis heeft 2 verdiepingen, 3 kamers (daarvan 2 slaapkamers), is 140 m² groot en is geschikt voor maximaal 8 personen. Op koude dagen kan uw vakantiehuis verwarmd worden met een elektrische verwarming en centrale verwarming (gas). De indeling van de kamers is als volgt:
begane grond: woonkamer met haard, eethoek, TV en radio. keuken met elektrisch fornuis, koelkast (vriesvak), magnetron, koffiemachine, elektrische waterkoker en wasmachine. gang badkamer met badkuip met douche, 1 wastafel en WC.
zolder: 2 slaapkamer elk met 4 éénpersoonsbedden.
Bovendien heeft uw vakantiehuis met WLAN- internettoegang en ledikantje. TV-resp. radiozender kunnen per satelliet worden ontvangen.
Huisdier: toegestaan, EUR 20.00/dier en week.

Ligging: Vlčice u Trutnova, 464 m boven de zeespiegel. Het in 2002 gerenoveerde vakantiehuis is modern ingericht. Het grondstuk is aan de rand van de plaats. Deze plaats is populair vanwege het ligt aan de bosrand op een rustige plek. Hogere standaard De toegangsweg naar het terrein gaat via een onverharde straat. Bij het vakantiehuis zijn parkeerplaatsen in een garage en op het perceel beschikbaar. Garage op voorhand te bestellen. De dichtsbijzijnde winkels zijn op 800 m afstand, restaurant 900 m en centrum 700 m. thermaal bad in Karpacz 50 km. Trutnov: vliegveld 15 km, apotheek, bank elk 7 km. overdekt zwembad, sauna, discotheek, bioscoop, dokter elk 8 km. station in Vlčice 3 km. Een kinderspeelplaats op 10 m afstand. spoorlijn 3 km en hoofdweg 3 km. Trutnov 8 km (fitness, bowling, go-kart, squash). Safari dierentuin in Dvur Královém nad Labem 20 km afstand. Baumwipfelpfad in Janske Lazne.
In de zomer: Peklo in Peklo 3 km, strand met weide en kiezel in Peklo, 3 km van uw verblijf vandaan. Uw viervoeter begleider is hartelijk welkom op het hondenstrand in Peklo, 3 km. Voor de watersporters onder u is er in Dolce een verhuur van boten, 6 km. Naar de aanlegplaats voor boten in Dolce is het 6 km. Sportvissers kunnen in Dolce, 6 km de hengel uitgooien. Nog meer sport- en recreatieve aanbiedingen wachten in de omgeving op u b.v. watersportmogelijkheden in Dolce 6 km. paardrijden in Hrádeček 3 km. golf in Mladé Buky 3 km. minigolf, duiken elk 8 km in Trutnov. tennis in Vlčice 8 km. Natuurmeer Dolce met watersport en bootverhuur op 6 km. Buitenzwembad met waterglijbaan in Trutnov 8 km. Squash 8 km. Goede wandel- en fietsmogelijkheden. Lasergames Sniper Valey 1 km - het is game-achtig als Painball, laserkanonnen in de aantrekkelijke omgeving van het kasteel, het is het hele jaar beschikbaar voor 4 -10 personen.
In de winter: De dichtsbijzijnde skilift is op 6 km afstand in Mladé Buky. Het dichtsbijzijnde skigebied " Mladé Buky " is op 6 km afstand en in Mladé Buky. De skibus rijdt 5 km van uw vakantiehuis en is inclusief. Verder is er een loipe in Trutnov, 7 km en een ijsbaan in Trutnov, 8 km. Een rodelbaan wacht op u in Mladé Buky, 6 km. skiverhuur, skischool elk 6 km in Mladé Buky. Mlade Buky skigebied heeft sneeuwkanonnen. Pec pod Snezkou skigebied 15 km afstand en Janske Lazne 11 km. Wintersport stadion in Trutnov 8 km afstand. Rodelbaan is voor het hele jaar door te gebruiken beschikbaar.

Huurvoorwaarden en prijzen:
Inclusief de prijs : zwembad, internettoegang, skibus, Babybedje, Parkeerplaats, Water, Eindschoonmaak, Zwembad, WLAN Internettoegang.
Bijkomende kosten - Toeslagen (Te betalen bij boeking): Toeslag voor kort verblijf (minder dan 4 dagen) verplicht 40% per verblijf.
Kosten ter plaatse: Verplicht: Elektriciteit 0,50 € per kilowattuur Naar verbruik. Gas 2 € per kubieke meter Naar verbruik. Handdoeken mee te nehmen. Toeristenbelasting volgens plaatselijk tarief. Naar wens: Beddegoed (bij de boeking bestellen aub.) 3,50 € per persoon per bezetting en wissel.
Waarborgsom: EUR 150,-/object.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue

Buitenshuis

Garage
Tuin
Barbecue
Speeltuin
Parkeren

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met ligbad


Keuken

Vriesvak
Koelkast
Magnetron
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Radio
Satelliet / kabeltelevisie
Wasmachine
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 8

1 overige slaapkamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.8 km

0.8 km

Restaurant 0.9 km

0.9 km

Luchthaven 15 km

15 km

Station 3 km

3 km


Recreatiemogelijkheden

Golfen
Paardrijden
Zwemmen
Skiën
Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

Algemene aanwijzingen voor annuleringen


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Holiday Home
I. Holiday Home AG

I. Holiday Home AG

Andere accommodaties van I. Holiday Home AG

Alle accommodaties weergeven van I. Holiday Home AG

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 194709

Laatst bijgewerkt: 01.05.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/194709.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven