Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ferienhaus Costa Blanca

Ayora Costa Blanca Valencia

Max.  4   gasten
76m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
76m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

6 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 16 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

6 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 16 Jaren online



Beschrijving

Mooi en voordelig vakantiehuis direct van particuliere eigenaren voor 4 personen - weg van het massatoerisme, in het achterland van de Costa Blanca in Ayora (provincie Valencia).Meer informatie onder:
Door het zeer vlakke terrein kunnen uitgebreide wandelingen evenals andere vormen van bewegingssporten, optimaal worden uitgevoerd. Ideaal voor mensen die een barrièrevrije vakantie of accommodatie nodig hebben. Op het grote grasveld kunt u ook heerlijk vertoeven, spelen en ontspannen.

Het is ook een optimaal vakantiehuis voor mensen met een beperkte bewegingsvrijheid, omdat slechts 1 trede naar de ingang van het huis moet worden overwonnen! U kunt direct naar het huis rijden zonder enige barrière. Het hele zwembad is ook gelijkvloers!

Slaapplaats

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand over 50 km

over 50 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.7 km

0.7 km

Stadscentrum 0.7 km

0.7 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 120 km Valencia

120 km

Station 30 km Almansa

30 km

Snelweg-afrit 30 km Ayora - Almansa

30 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het huis is gebouwd in de jaren '90 en geleidelijk uitgebreid en gerenoveerd in 2005-2019. Het is een rookvrij huis. Het ca. 1400 m2 grote terrein is aan alle kanten omheind. Via een oprit bereikt u de schuifpoort en rijdt u zo het huis op. Voertuigen kunnen direct bij het huis worden geparkeerd. Het huis heeft een eigen zwembad van ca. 10 m. x 6 m. Lengte. In de warme zomermaanden zorgt airconditioning voor een optimaal gevoel van ruimte!

Het zwembad is voorzien van een eigen pomphuis (filter, water bubbler etc.). Tegelijkertijd dient het als opslagruimte voor diverse gereedschappen, parasols, stoelen, ligbedden enz. Ook een fiets heeft hier zijn plaats. Voor ontspanning zijn er twee terrassen van ca. 24 m2 en ca. 18 m2. De ca. 18 m2 zijn overdekt. De ligweiden liggen in de schaduw van natuurlijke bomen.
Voor de culinaire grillvriend is er een apart grillhuis met stromend water. Hier kunt u een Spaans nationaal gerecht (paella) bereiden. Indien een aparte slaapplaats voor de kinderen gewenst is, is er direct bij het huis een overdekte caravan beschikbaar.

Op het terrein groeien perzik-, appel-, olijf-, kersen- en amandelbomen, rozenstruiken enz. In het koelere seizoen worden de woonkamer en eetkamer verwarmd met de houtkachel. In de badkamer en slaapkamer staat een elektrische kachel. Rolgordijnen, die aan de buitenkant van de ramen kunnen worden neergelaten, beschermen tegen te veel zon. De maximale bezetting is 4 personen. Het bruikbare vloeroppervlak is ca. 76 m2. Het terras biedt voldoende ruimte voor een fiesta met vrienden. De kamerindeling is als volgt: een kleine aparte slaapkamer, een aparte badkamer (WC, kolom wastafel met spiegel, een douche). Een zeer grote woon- en eetkamer. Hier staat ook een logeerbed van ca. 2m. x 1,40 m. In open constructie nestelt zich de "Amerikaanse keuken". Een bijkeukenhoek, een grote koelkast met vriesvak, een gasfornuis (4 platen), een afzuigkap, een wasmachine (met Duitstalige gebruiksaanwijzing), een spoelbak (geïntegreerd in het werkblad) markeren de inhoud van de keuken. Koffiezetapparaat en keukengerei, serviesgoed, potten, pannen, glazen, bestek, tafelkleden enz. zijn natuurlijk aanwezig. Een strijkijzer en strijkplank zijn ook aanwezig. Handdoeken, beddengoed en dekens zijn natuurlijk ook aanwezig.

Warm water voor het huis wordt geleverd door een therme, die, zoals gebruikelijk in Spanje, wordt gevoed door een gasfles. Hetzelfde geldt voor het gasfornuis. De buitenzitjes bestaan uit twee zitgroepen met elk 4 stoelen, twee ligstoelen, een ligstoel. Ayora-Valencia ligt op ongeveer 1 uur rijden van de twee dichtstbijzijnde luchthavens Valencia en Alicante. De afstand is ongeveer 130 km. De stad Ayora heeft een complete infrastructuur (artsen, notarissen, advocaten, winkels, apotheken, banken, wekelijkse markt, autoreparatiebedrijven, scholen, supermarkten, boetieks, enz. enz. Uitzondering: de Consum en DIA markt is open van 08:00 tot 22:00 uur. Zeker de vele bars/restaurants mag u hier niet missen. Natuurlijk moet u ook de typische bars/restaurants bezoeken en genieten van de nationale gerechten en tapas. Hier in de regio is de prijs-kwaliteitverhouding nog goed, want er is geen massatoerisme zoals aan de kust.

De luchtvochtigheid is hier laag, ongeveer 35%, zodat u de Spaanse zon goed kunt verdragen. Laat in de avond of 's nachts daalt de temperatuur aangenaam en zo kun je aan het eind van de dag genieten van de Spaanse avonden/nacht. In de regio moet je overal de tijd voor nemen. Er is hier geen haast of haast. In de kleine markthal kunt u vers gevangen vis uit de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan kopen.
Gedurende twee weken in augustus vindt het Fiesta de torros plaats, dat beroemd is tot over de grenzen van de regio. Hier gaan de dappersten zonder wapens de confrontatie aan met de stieren. Maar het is ook een kleurrijk programma met wisselende live muziek, kostuums, keuze van de mooiste, enz.

Eigenlijk is er het hele jaar door ergens in de regio een min of meer grote Motto Fiesta met amusementsprogramma's.
De regio in en rond Ayora staat ook bekend om zijn wijn, kaas en honing. Hier kunt u kwaliteitswijn kopen in de bodega's, cooperativa, of rechtstreeks van de vaten van de wijnboer, of producenten van kaas en honing.

Meer info op:


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Inline skaten
Mountainbiken
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Wandelen
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 250
Aanbetaling: 500 €
Resterend bedrag: bij het boeken

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Incl. servicekosten-water-electriciteit-gas
De eindschoonmaak kost als volgt, afhankelijk van wat u vindt:
Als u wekelijks helpt en voor de accommodatie zorgt, kost de eindschoonmaak 35,00 € per week.
Als u helemaal niet geholpen heeft, wordt 70,00 € per week in rekening gebracht.
Naar wij begrepen hebben, omvatten de kosten ook het wassen van gebruikte handdoeken, beddengoed, theedoeken, vochtig dweilen, enz

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.

meer informatie:


Beschikbaarheid

Boekingskalender niet beschikbaar. Vraag direct bij de verhuurder naar beschikbare data.


6 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

December 2021

Thomas M. uit München

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Winter en zee combineren

We hebben geen gebruik gemaakt van het zwembad in deze tijd van het jaar (december), hoewel het goed onderhouden was. We maakten ook lange wandelingen langs de kust van de Costa Blanca, die op slechts 1,25 uur rijden lag. Er waren eigenlijk nogal wat mensen in de zee hier. We hebben zeer mooie wandelingen gemaakt in en rond Ayora en genoten van het prachtige landschap.
Deze vallei in Ayora is een van de drie mooiste van Spanje! De accommodatie is erg mooi. We vonden de knetterende open haard erg romantisch. De zon scheen hier heel vaak en het was heel aangenaam om buiten te vertoeven. We hadden vaak een barbecue in het grill huis. Wij komen hier in de zomer graag weer. Wij kunnen deze zeer romantische woning alleen maar aanbevelen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2021

Nikos K. uit Koblenz

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een echt geweldig vakantieverblijf. Alles zeer schoon en goed onderhouden

Gewoon met veel aandacht voor detail in en om het huis! We waren erg enthousiast.

Zeer redelijke prijs-kwaliteitverhouding.

Zelfs op zeer warme dagen en de heersende zeer lage luchtvochtigheid konden we zeer, zeer goed genieten van dit klimaat!

In het huis zelf zorgde de airconditioning voor een optimaal klimaat.

Het hele terrein was geschikt voor onze balspelen, relaxen, zonnebaden. Ook ideaal voor senioren.
In deze regio is Spanje nog steeds Spanje.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. W. Mertens:

Vielen Dank für die Bewertung.
Gerne berücksichtigen wir ihre erneute Anfrage mit Priorität.

Maart 2021

Lukas S. uit Köln

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Super lente ervaring

Ook hier was de amandelbloesem al in volle gang. Overal in de buurt staan deze prachtige bomen in bloei. Iets later dan op Mallorca. Zelfs veel van de bestaande rozenstruiken rond het mooie zwembad stonden al in bloei. Het klimaat was al zeer aangenaam warm. We hebben de meeste tijd buiten doorgebracht, omdat er zoveel mogelijkheden zijn op het hele terrein van ca. 1.400m². De kinderen reden altijd op hun fietsjes en fietsjes op de mooie verharde paden rond het dorp. Meestal aten en barbecueden we buiten. Zelfs toen het een keer regende, konden we profiteren van de grote overkapping van het terras en buiten vertoeven. In het huis zelf is alles top, liefdevol en vooral schoon.
We kijken al uit naar de zomer, want die willen we graag hier doorbrengen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2020

Benjamin B. uit Heidenheim

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Lange termijn mooi weer garantie in een fantastische finca

We hadden de hele tijd prachtig weer, wat de eigenlijke accommodatie bijzonder aanbevelenswaardig maakte, want door de natuurlijke schaduw van de terrassen en het zwembad was het altijd mogelijk een hele dag buiten in de zon of in de schaduw door te brengen. Naast het geweldige landschap waren er talloze echt goede typisch Spaanse bars-restaurants met prijzen voor een meergangenmenu inclusief drankjes van 10-14 €. Een echt leuk huis met een geweldige omgeving dat ook voor ons als langdurige gasten geschikt was. Spanje was hier nog steeds Spanje voor ons. De verhuurder zou geen behoefte hebben aan een ruil, omdat hier bijna elke keer dezelfde gasten boeken. We zijn hier nu meerdere keren geweest en evalueren nu pas, want dit was geen flash in the pan! Zelfs bij kleine onhandigheden zoals zekering uit, houtskool vergeten, of andere dingen, was de lokale huisdienst op korte termijn ter plaatse. Het alarmsysteem zorgde voor extra veiligheid bij afwezigheid. Zo nu genoeg van de evaluatie.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. W. Mertens:

Besten Dank für die ausführliche Bewertung.

Juni 2019

Nina L. uit Wien

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig landgoed, geweldig landschap, geweldig klimaat (ongeveer 33% luchtvochtigheid) bij 38° C.

Alles goed, geweldige locaties, mooie zwembadfaciliteiten, geweldig is de aparte caravan voor de kinderen. Het strand (Costa Blanca Allicante) is ongeveer 1 uur met de auto. Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. W. Mertens:

Sehr angenehme Gäste.

Juli 2018

Wolfgang M. uit Siegen

5,0
5 5 5 5

mehr als ausergewöhnlich

Alles Top und sehr preiswert

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. W. Mertens:

Immer wieder gerne.


Contactpersoon

Dhr. W. Mertens

Dhr. W. Mertens

meer informatie

Objectnummer: 19488

Laatst bijgewerkt: 06.06.2022

Advertentie online sinds: 16 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/19488.htm


«Ferienhaus Costa Blanca» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 6 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven