Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Viterbo

Max.  24   gasten
500m²  Woonoppervlakte
10 Slaapkamers
8  Badkamer
Max. 24  gasten
500m²
10 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Uw vakantieobject:
De villa ligt in een vakantiepark (insgesamt 1 Unterkünfte en 10 bedden) en is omgeven door een 11000 m² groot, gesloten grondstuk met tuin met weide, bomen, bloemen en struiken. het grondstuk is met een hek en een heg omheind. De verhuur van de villa aan groepen (zonder begeleiding van volwassenen) jonger dan 25 jaar moet worden overeengekomen met de accommodatie, die zich het recht voorbehoudt om de reservering te weigeren. De villa ligt op een heuvel omgeven door groen, met een betoverend uitzicht op het meer van Bolsena en de aangrenzende valleien en heuvels van Tuscia, Toscane en Umbrië, niet ver van de stad, zodat het centrum van Montefiascone en de belangrijkste voorzieningen gemakkelijk te bereiken zijn. te voet bereikbaar, maar ondanks deze ligging is het extreem rustig. De villa, met zijn dominante ligging, is de ideale plek om betoverende zonsondergangen over het meer te bewonderen. De villa bestaat uit 4 grote, onafhankelijke appartementen, allemaal bereikbaar via een interne trap. volledig omheinde tuin voor het exclusieve gebruik van de groep die alleen de villa heeft geboekt. de Het park heeft receptie (safe), internet (WLAN), gezelschapskamer, terras, kinderspeelhoek, ligweide, parasol, ligstoel, tuinmeubelen, hollywood-schommel, buiten douche, grillmogelijkheid, kampvuurplaats, paviljoen en Binnenplaats. voor particulier gebruik Zwembad (7,5 m x 4 m, 1,40 m diep) en kinder zwembad (doorsnee 3,5 m, 0,85 m diep). Het zwembad is geopend van midden mei tot eind oktober. whirlpool voor 8 personen, solarium, 10 fietsen, tafelvoetbal, tafeltennis, verhuur van fietsen en verhuur van boten. verdere uitrusting: Check-in vanaf 15.30 uur, check-out voor 10.00 uur (andere tijden in overleg met het personeel)
Betaalde diensten: (minimaal 30 dagen van tevoren reserveren)
Organisatie van evenementen (bruiloften, jubilea, verjaardagen.)
Privékok in de villa met typische menu's of op verzoek van de gasten
Wijnproeverij en typische Tuscia-producten in de kelder met een bezoek aan de productiewijngaard.
Proeverij van koudgeperste olijfolie in de molen met een bezoek aan de productie-olijfgaard.
Proeverij van kaas en typische zuivelproducten van de boer
Bezoek aan de terracotta-productieoven met “Ghiottone Etruskische lunch”, uitsluitend bereid in terracotta potten.
Pizza in de villa met pizza gebakken in een houtgestookte oven.
Barbecuefeest in de villa met gerechten bereid op de grill en geserveerd door de restauranthouder.
IJsfeestje met de ijscoman die de villa betrekt.
Kookles en lunch met wat er gekookt werd.
Privérondvaart op het meer van Bolsena met een omvaart langs de twee eilanden.
Rondleidingen door de nabijgelegen Tuscia-dorpen in minibus met en zonder gids.
Rondleidingen door Rome en Assisi per privéminibus.

Trektochten te paard, op de fiets of te voet door het prachtige landschap van het meer van Bolsena.

Transfer van en naar de luchthavens Fiumicino en Ciampino per privéminibus.
Autoverhuur ook met aflevering en ophalen van de auto's bij de villa.
Verhuur van fietsen, motorboten, waterfietsen en zeilboten.
Reservering van tennisbanen, voetbal, golf.

Kredietkaarten: Visa, American Express.
Uw vakantiehuis: Uw villa heeft 4 verdiepingen, 14 kamers (daarvan 10 slaapkamers), is 500 m² groot en is geschikt voor maximaal 24 personen. Roken is binnen niet toegestaan. Een airconditioning zorgt op hete dagen voor een aangename temperatuur. Op koude dagen kan uw villa verwarmd worden met centrale verwarming (gas). Gas inbegrepen in de maanden juni-juli-augustus-september (in de overige maanden inclusief verbruik van 2 m3 per dag wordt eventueel meerverbruik € 5,00 per m3 in rekening gebracht) De ingang is overdekt, gelijkvloers en geschikt voor rolstoelgebruikers en leidt via een binnentrap en de 100 m² groot terras en de 100 m² groot balkon direct in de vestibule met deuren naar alle kamers. De indeling van de kamers is als volgt:
souterrein: woonkamer met haard, zithoek, eethoek en TV. De eethoek heeft plaats voor 4 personen. U heeft toegang tot het terras. slaapkamer met 1 tweepersoonsbed en TV. slaapkamer met 1 tweepersoonsbed en TV. U heeft toegang tot het balkon. Kooknis met afwasmachine, gasfornuis (4 pitten), bakoven, afzuigkap, koelkast (vriesvak), koffiemachine, broodrooster en elektrische waterkoker. U heeft toegang tot het terras. badkamer met douche, 1 wastafel, WC, bidet, haardroger, venster en wasmachine. badkamer met douche, 1 wastafel, WC, bidet, haardroger en venster.
begane grond: eetkamer met haard, eethoek en TV. De eethoek heeft plaats voor 6 personen. U heeft toegang tot het terras. slaapkamer 25 m² groot en met 1 tweepersoonsbed, (tot 8 jaar geschikt) en 1 ledikant, TV en kluisje. U heeft toegang tot het 30 m² grote, overdekt terras met tuinmeubelen, 2 tafels, 8 stoelen en 2 ligstoelen. slaapkamer 16 m² groot en met 1 tweepersoonsbed en TV. slaapkamer 20 m² groot en met 1 tweepersoonsbed, (tot 8 jaar geschikt) en 1 ledikant en TV. U heeft toegang tot het 60 m² grote terras met tuinmeubelen, 2 tafels, 4 stoelen, 4 ligstoelen en parasol. keuken 15 m² groot en met afwasmachine, gasfornuis (4 pitten), bakoven, afzuigkap, koelkast (vriesvak), magnetron, koffiemachine en broodrooster. U heeft toegang tot het terras. badkamer 5 m² groot en met met douche, douche, 1 wastafel, WC, bidet, haardroger en venster. badkamer 5 m² groot en met met douche, douche, 1 wastafel, WC, bidet, haardroger, venster en wasmachine.
1.verdieping: eetkamer met 2 extra bedden, haard, zithoek en eethoek. De eethoek heeft plaats voor 6 personen. U heeft toegang tot het terras. slaapkamer 15 m² groot en met 1 tweepersoonsbed en TV. slaapkamer 20 m² groot en met 1 tweepersoonsbed en TV. U heeft toegang tot het balkon. slaapkamer 13 m² groot en met 1 tweepersoonsbed en TV. U heeft toegang tot het balkon. keuken 10 m² groot en met afwasmachine, gasfornuis (4 pitten), bakoven, afzuigkap, koelkast (vriesvak), magnetron, koffiemachine, broodrooster, elektrische waterkoker en wasmachine. U heeft toegang tot het terras. badkamer 5 m² groot en met met douche, douche, 1 wastafel, WC, bidet, haardroger en venster. badkamer 6 m² groot en met douche, 1 wastafel, WC, bidet, haardroger, venster en wasmachine.
2.verdieping: eetkamer met 2 extra bedden, haard, zithoek, eethoek en TV. De eethoek heeft plaats voor 6 personen. slaapkamer 15 m² groot en met 1 tweepersoonsbed en TV. slaapkamer met 1 tweepersoonsbed en TV. keuken 8 m² groot en met afwasmachine, gasfornuis (2 pitten), bakoven, afzuigkap, koelkast, magnetron, koffiemachine, broodrooster en elektrische waterkoker. U heeft toegang tot het terras. badkamer 4 m² groot en met douche, WC, bidet, haardroger en venster. badkamer 5 m² groot en met douche, WC, bidet, haardroger, venster en wasmachine.
Bovendien heeft uw villa met WLAN- internettoegang, kinderspeelgoed, ledikantje, kinderstoel, strijkijzer en wasmachine. TV-resp. radiozender kunnen per antenne en satelliet worden ontvangen. 800 satelliet-frequenties in het Engels, Duits, Frans, Spaans, enz.
Huisdier: toegestaan. Gratis.

Ligging: Montefiascone, 600 m boven de zeespiegel. De vrijstaand, in 2010 gebouwde en in 2014 gerenoveerde villa is modern, luxurieus en in lokale stijl ingericht. Het grondstuk is in een vakantiepark aan de rand van de plaats. Aan het eind van de doodlopende weg is nauwelijks verkeer. Deze plaats is populair vanwege het uitzicht op het meer en het ligt op een helling op een rustige en zonnige plek. De 300 m lange toegangsweg naar het terrein gaat via een geasfalteerde zijstraat. Bij de villa zijn U 10 parkeerplaatsen voor meerdere auto's onder een carport beschikbaar. De dichtsbijzijnde winkels zijn op 700 m afstand, restaurant 500 m en centrum 1500 m. Een kinderspeelplaats op 1500 m afstand. spoorlijn 30 km en hoofdweg 600 m.
In de zomer: Het Bolsenameer in Montefiascone 5 km, zandstrand met weide in Schaglia, 60 km van uw verblijf vandaan.

Huurvoorwaarden en prijzen:
Inclusief de prijs : solarium, babybedje, Brandhout, Theedoeken, Airconditioning, Ligstoelen bij het zwembad, Parasol bij het zwembad, Parkeerplaats, Wasmachine, Whirlpool, Elektriciteit, Water, Toeristenbelasting (onder 12 jaar), Beddegoed, Handdoeken, Zwembad, Tafeltennis, Hout voor de open haard, Badhanddoeken, Ligstoelen, Beddegoed (wekelijkse wissel), Schoonmaak (wekelijks), WLAN Internettoegang.
Bijkomende kosten - Kosten ter plaatse: Verplicht: Eindschoonmaak 12 € per persoon per verblijf. Toeristenbelasting volgens plaatselijk tarief (inzoverre gevraagd). Naar wens: Verwarming 5 € per kubieke meter Naar verbruik (30.03.24-28.05.24, 29.09.24-02.11.24).
Waarborgsom: EUR 500,-/object.
Licentie- of registratienummer: 02170890566

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard

Buitenshuis

Balkon
Tuin
Barbecue
Speeltuin
Terras
Uitzicht op zee

Badkamer

Badkamer 7

badkamer met douche

Badkamer 1

badkamer met ligbad


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Koffiezetapparaat
Broodrooster

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
Wasmachine
Kinderbed
WiFi
Strijkijzer
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 24

10 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.7 km

0.7 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

Algemene aanwijzingen voor annuleringen


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Holiday Home
I. Holiday Home AG

I. Holiday Home AG

Andere accommodaties van I. Holiday Home AG

Alle accommodaties weergeven van I. Holiday Home AG

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 206307

Laatst bijgewerkt: 17.05.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/206307.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat