Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Urbino

Max.  20   gasten
374m²  Woonoppervlakte
7 Slaapkamers
5  Badkamer
Max. 20  gasten
374m²
7 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 5 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 5 Jaren online



Beschrijving

Uw vakantieobject:
Het vakantiehuis ligt op een 27000 m² groot, gesloten terrein met tuin met weide, bloemen, struiken en bomen. Het terrein is met een heg omsloten. Ca Piero is een middeleeuwse borgo (gehucht) die bestaat uit twee kleine huizen en twee grotere eenheden. BELANGRIJK: u huurt de Borgo altijd exclusief. D. h. alleen jij alleen Ca Piero is beschikbaar. Een klein deel van het grote parkachtige bezit is omheind, zodat uw hond het kan brengen. De verhuurder woont niet in het huis of op het terrein. De inrichting is voor u privé gebruik beschikbaar. U kunt buiten relaxen op het terras of de ligweide met parasol, ligstoel en tuinmeubeklen. De speelplaats met schommel en zandbak laat kinderharten sneller slaan. Voor een snelle afkoeling kunt u tuindouche en pierenbadje gebruiken. Een barbecue is aanwezig. Romantische avonden belooft de kampvuurplaats. Uw viervoeter kan zich gemakkelijk in de hondenhut gezellig maken. een echte antieke pizza-oven, tipi voor de kinderen. Op aanvraag kunnen we ook huurfietsen organiseren in alle uitrustingsvarianten. Voor vermaak zorgt het animatieprogramma voor kinderen en volwassene. Het privé te gebruiken zwembad is van midden juni t/m midden september te gebruiken en heeft een buitenzwembad (9 m x 11 m, diepte 1,40 m). Het zwembad wordt wekelijks schoongemaakt. De kosten hiervoor zijn ook inbegrepen in de toeslag voor extra kosten. Uw fittness kunt u met biljart, biljart, tafelvoetbal en tafelvoetbal bezig houden. fietsen kunt u huren in het complex. Fietsverhuur, entertainment, kok en schoonmaakpersoneel, wij kunnen op verzoek organiseren. We willen hier graag een aanbod voor doen.
Uw vakantiehuis: Uw vakantiehuis heeft 1 verdieping, 10 kamers (daarvan 7 slaapkamers), is 374 m² groot en is geschikt voor maximaal 20 personen. Op koude dagen kan uw vakantiehuis verwarmd worden met centrale verwarming (gas). De eetkamer heeft een open haard. In de woonkamer en de keuken is een houtkachel aanwezig. Inbegrepen in de huurprijs is het hout en 5 kubieke meter gas (wat normaal voldoende is voor warm water in de zomer). Vanaf 6 kubieke meter kost elke extra kubieke meter 6 euro. De ingang leidt via 5 traptreden direct in de woonkeuken met zithoek. De Borgo bestaat uit verschillende huizen en niveaus. Een deel van de slaapkamer en badkamer is ook op de begane grond bereikbaar. Er zijn twee toegangswegen beschikbaar. Eenmaal boven de keuken en eenmaal boven de eetkamer. De indeling van de kamers is als volgt:
begane grond: recreatieruimte 60 m² groot en met zithoek, DVD, stereoinstallatie en In deze speelkamer is er biljart, tafelvoetbal, een bibliotheek en een spellencollectie. U heeft toegang tot het overdekt terras. slaapkamer als doorgangskamer, 15 m² groot en met 1 tweepersoonsbed en 1 stapelbed, radio, CD en deze kamer is de slaapkamer "Rimini". slaapkamer 12 m² groot en met 1 tweepersoonsbed en de slaapkamer "San Marino" heeft een gedeelde badkamer met de slaapkamer "Rimini" ernaast (eigen unit met aparte toegang). badkamer 10 m² groot en met douche, 1 wastafel, WC, bidet en behoort tot de kamers "Rimini" en "San Marino".
bel-etage: woonkamer 70 m² groot en met haard, zithoek, TV, DVD, stereoinstallatie, radio en CD. eetkamer 45 m² groot en met haard, eethoek en de keuken bevindt zich onmiddellijk naast de eetkamer en een andere kamer en een toilet. De eethoek heeft plaats voor 20 personen. slaapkamer 14 m² groot en met 2 tweepersoonsbedden en 1 stapelbed en de slaapkamer "Urbino" heeft een badkamer. slaapkamer 12 m² groot en met 1 tweepersoonsbed en de slaapkamer "Peglio" heeft een badkamer. slaapkamer 12 m² groot en met 1 tweepersoonsbed en de slaapkamer "Fano" heeft een gedeelde badkamer met de woonkamer "Urbania" naast de deur (een eenheid met aparte toegang). slaapkamer 12 m² groot en met 2 tweepersoonsbedden en de slaapkamer "Pesaro" heeft een badkamer. slaapkamer 25 m² groot en met 1 tweepersoonsbed, 1 éénpersoonsbed en 1 extra bed, zithoek, DVD en deze kamer is de slaapkamer "Urbania". keuken als doorgangskamer, 20 m² groot en met eethoek, afwasmachine, gasfornuis (4 pitten), bakoven, koelkast (vriesvak) en een houtkachel. De eethoek heeft plaats voor 8 personen. keuken 8 m² groot en met afwasmachine, gasfornuis (4 pitten), bakoven, koelkast (vriesvak), magnetron, koffiemachine, broodrooster, elektrische waterkoker en het is de voorbereidingskeuken voor de eetkamer naast de deur. opbergruimte met naast de keuken en de eetkamer met toilet, douche en wasmachine. badkamer 5 m² groot en met douche, 1 wastafel, WC en hoort bij de kamer "Urbino". badkamer 6 m² groot en met douche, 1 wastafel, WC, bidet, venster en hoort bij de kamer "Pesaro". badkamer 6 m² groot en met douche, 1 wastafel, WC en behoort tot de kamer Peglio. badkamer 10 m² groot en met douche, 1 wastafel, WC, bidet, venster, wasmachine en behoort tot de kamers "Fano" en "Urbania".
Bovendien heeft uw vakantiehuis met WLAN- internettoegang, kinderspeelgoed, kinderstoel en wasmachine. TV-resp. radiozender kunnen per satelliet worden ontvangen. De SAT-verbinding maakt tv-programma's in verschillende talen mogelijk.
Huisdier: toegestaan. Gratis.

Ligging: Urbino, 500 m boven de zeespiegel. Het vrijstaand, in 1472 gebouwde en in 2015 gerenoveerde vakantiehuis is rustiek en in lokale stijl ingericht. Deze plaats is populair vanwege het uitzicht op de bergen en het ligt aan de bosrand op een rustige, zonnige en afgescheiden plek. De Borgo Ca Piero ligt alleen op de top van een heuvel. Zo heeft u een prachtig panoramisch uitzicht op het landschap van de Marche, Umbrië, Toscane en de Adriatische kust. De 300 m lange toegangsweg naar het terrein gaat via een onverharde straat (land- of bosweg). In de winter zijn sneeuwkettingen aan te raden. Bij het vakantiehuis zijn parkeerplaatsen op het perceel beschikbaar. Openbare parkeerplaatsen zijn op een 10 m afstand parkeerplaats in de plaats. De parkeerplaats bevindt zich direct aan het pand en is veilig De dichtsbijzijnde winkels zijn op 7 km afstand, restaurant 12 km en centrum 7 km. apotheek in Peglio 7 km. station in Pesaro 60 km. vliegveld in Rimini 60 km. overdekt zwembad, discotheek, bioscoop, dokter, bank elk 12 km in Urbania. Een kinderspeelplaats op 5 m afstand. hoofdweg 300 m. In de grote tuin Ca Piero zijn er twee speeltuinen met glijbaan, schommel, zandbak, speeltoren, indianentent etc.
In de zomer: Adria und See in Sassocorvaro in Fano oder Pesaro 65 km, zandstrand met kiezel in Fano oder Pesaro, 65 km van uw verblijf vandaan. Sportvissers kunnen in Sassocorvaro, 15 km de hengel uitgooien. Nog meer sport- en recreatieve aanbiedingen wachten in de omgeving op u b.v. paardrijden in Peglio 7 km. tennis in Urbania 12 km. Entertainment Discotheken Rimini

Huurvoorwaarden en prijzen:
Inclusief de prijs : zwembad, internettoegang, Theedoeken, Ligstoelen bij het zwembad, Parasol bij het zwembad, Parkeerplaats, Wasmachine, Elektriciteit, Water, Biljart, Tafelvoetbal, Barbecue, Ligstoelen, Babybedje – bij de boeking bestellen aub., Kinderstoel - bij de boeking bestellen aub.
Bijkomende kosten - Toeslagen (Te betalen bij boeking): Avondeten Op aanvraag 25 € per persoon per dag. Ontbijt - bij de boeking bestellen aub. Op aanvraag 12,50 € per persoon per week.
Kosten ter plaatse: Verplicht: Brandhout 12 € Afgerond bedrag per week. Eindschoonmaak 180 € per accommodatie per verblijf. Beddegoed 10 € per persoon per verblijf. Handdoeken 3,90 € per persoon per verblijf. Zwembad 45 € per accommodatie per week (13.06.24-13.09.24), Bijkomende kosten afgerond 43 € per accommodatie per week. WLAN Internettoegang 1,93 € Afgerond bedrag per dag. Toeristenbelasting volgens plaatselijk tarief (inzoverre gevraagd). Naar wens: Hout voor de open haard 30 € per pakket Naar verbruik. Tegen betaling: Fiets, Schoonmaak tussendoor, Paardrijden, Mountainbike.
Waarborgsom: EUR 300,-/object.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Speeltuin
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 5

badkamer met douche


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Koffiezetapparaat
Broodrooster

Apparatuur en toebehoren

CD-speler
Fietsen
Televisie
Radio
Satelliet / kabeltelevisie
Wasmachine
WiFi
Terrasmeubilair
DVD-speler
Hifi systeem

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 20

7 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 7 km

7 km

Restaurant 12 km

12 km

Luchthaven 60 km

60 km

Station 60 km

60 km


Recreatiemogelijkheden

Paardrijden
Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

Algemene aanwijzingen voor annuleringen


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


1 Beoordeling

Totale beoordeling

4,0 van 5
4.0 Inrichting
4.0 Prijs / kwaliteit
4.0 Service
4.0 Ligging
4.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Holger G.

4,0
4 4 4 4 4

Super


Contactpersoon

Bedrijf Holiday Home
I. Holiday Home AG

I. Holiday Home AG

Andere accommodaties van I. Holiday Home AG

Alle accommodaties weergeven van I. Holiday Home AG

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Gezinsvakantie

Objectnummer: 206793

Laatst bijgewerkt: 07.05.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/206793.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Urbino» krijgt een vakantiebeoordeling van 4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat