Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Bramberg am Wildkogel

Max.  15   gasten
200m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 15  gasten
200m²
5 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 5 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 5 Jaren online



Beschrijving

Uw vakantieobject:
De berghut ligt op een 20000 m² groot, open terrein met bos met weide, struiken en bomen. Onze rustieke Almhütte Katharina is een rustieke en romantische hut uit de 19e eeuw die zijn charme van de afgelopen eeuwen heeft behouden.
De hut is echter aangepast en gemoderniseerd om te voldoen aan de hedendaagse comfortnormen. Zo is er in elke kamer infrarood verwarming en is er warm water beschikbaar via een elektrische boiler. In de hut bevinden zich twee douches achter een gordijn in de gang en twee aparte toiletten bevinden zich in het huis. Om de hut warm en gezellig te houden zijn er twee grote houtkachels en is er veel hout.
De verhuurder woont niet in het huis of op het terrein. De inrichting is voor u privé gebruik beschikbaar. U kunt buiten relaxen op het terras of de ligweide met ligstoel en tuinmeubeklen. De speelplaats met schommel laat kinderharten sneller slaan. Een barbecue is aanwezig. Romantische avonden belooft de kampvuurplaats. In de winter, rodelen in het huis met gratis tobogans.
Uw vakantiehuis: Uw berghut heeft 2 verdiepingen, 7 kamers (daarvan 5 slaapkamers), is 200 m² groot en is geschikt voor maximaal 15 personen. Roken is binnen niet toegestaan. Op koude dagen kan uw berghut verwarmd worden met een elektrische verwarming. In elke slaapkamer en in de woonkamer is een infraroodstraler aanwezig plus 3 houtkachels, waardoor er een constante, aangename warmte heerst.
Warm water is beschikbaar via een elektrische boiler. Er is voldoende hout voor verwarming. De ingang leidt direct in de vestibule met kapstok. De indeling van de kamers is als volgt:
begane grond: recreatieruimte met zithoek. woonkeuken met haard, zithoek en TV. U heeft toegang tot het terras met tuinmeubelen. slaapkamer als doorgangskamer en met 1 tweepersoonsbed. slaapkamer met 1 tweepersoonsbed en 3 extra bedden op slaapbank en een uitklapbare matras. kookhoek met eethoek, TV, afwasmachine, elektrisch fornuis (4 kookplaat), bakoven, koelkast (vriesvak), koffiemachine, broodrooster, elektrische waterkoker en droogtrommel. skiruimte met voor parkeren in de houtschuur. aparte WC met WC en venster.
1.verdieping: 2 slaapkamer elk met 3 éénpersoonsbedden. slaapkamer als doorgangskamer en met 3 éénpersoonsbedden en met gootsteen en een gootsteen in de gang die wordt begrensd door een muur en een gordijn. badkamer met badkuip met douche, venster en 2 douchecabines. aparte WC met WC en venster.
Bovendien heeft uw berghut met WLAN- internettoegang, ledikantje, kinderstoel, wasmachine en droogtrommel. TV-resp. radiozender kunnen per satelliet worden ontvangen.
Huisdier: toegestaan, EUR 20.00/dier en oponthoud.

Ligging: Mühlbach im Pinzgau. De vrijstaand berghut is in lokale stijl ingericht. Deze plaats is populair vanwege het uitzicht in het dal en het ligt op een helling aan de bosrand op een zonnige plek. De 500 m lange toegangsweg naar het terrein gaat via een onverharde bergstraat. In de winter zijn sneeuwkettingen absoluut noodzakelijk. Bij de berghut zijn parkeerplaatsen op het perceel beschikbaar. De reis met de auto is gemakkelijk mogelijk in de zomer naar het huis, in de winter, de weg naar het huis ook geruimd, maar je hebt sneeuwkettingen en vierwielaandrijving nodig om het huis te bereiken. Anders is er parkeergelegenheid op ongeveer 250 meter aan de voorkant van het huis. De dichtsbijzijnde winkels zijn op 2 km afstand, restaurant 1500 m en centrum 2 km. station in 2 km. overdekt zwembad, sauna elk 13 km in Kristallbad Wald Königsleiten.
In de zomer: Zwemmeer Hollersbach in Hollersbach 2,5 km, zandstrand met weide en steentjes. Onder de woning ligt de rivier de Salzbach, waarlangs een prachtig kilometerlang fietspad u op een ontdekkingstocht leidt. Hollersbach 9 km met avonturenspeelplaats, buitenbad. Raften of canyoning op Wildkogel.
In de winter: De dichtsbijzijnde skilift is op 2,5 km afstand in Bramberg am Wildkogel. Het dichtsbijzijnde skigebied " Panoramabahn Kitzbüheler Alpen " is op 2,5 km afstand en in Bramberg am Wildkogel. De skibus rijdt 500 m van uw berghut. Een rodelbaan wacht op u in Neukirchen, 7 km. skiverhuur, skischool elk 2,5 km in Bramberg am Wildkogel.  Bramberg am Wildkogel en Neukirchen am Grossvenediger maken deel uit van het skigebied Wildkogel-Arena, dat zich uitstrekt tussen het nationale park Hohe Tauern en de Kitzbüheler Alpen. Panoramabahn 2 km naar de Kitzbüheler Alpen.

Huurvoorwaarden en prijzen:
Inclusief de prijs : babybedje, internettoegang, Parkeerplaats, Elektriciteit, Water, Toeristenbelasting (onder 15 jaar), Ligstoelen, Babybedje – bij de boeking bestellen aub., Kinderstoel - bij de boeking bestellen aub., WLAN Internettoegang.
Bijkomende kosten - Kosten ter plaatse: Verplicht: Verwarming 20 € per accommodatie per dag (01.10.24-30.04.25), Eindschoonmaak 350 € per accommodatie per verblijf. Linnenpakket (beddegoed, handdoek, badlaken) 20 € per persoon per verblijf. Toeristenbelasting volgens plaatselijk tarief.
Waarborgsom: EUR 500,-/object.
Licentie- of registratienummer: 50601-000497-2020

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Barbecue
Speeltuin
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met ligbad

aparte wc's 2


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Oven
Koffiezetapparaat
Broodrooster

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
Wasmachine
Wasdroger
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 15

1 overige slaapkamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 1.5 km

1.5 km

Station 2 km

2 km


Recreatiemogelijkheden

Skiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

Algemene aanwijzingen voor annuleringen


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


1 Beoordeling

Totale beoordeling

4,2 van 5
4.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
3.0 Ligging
4.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Joery H.

4,2
4 5 5 3 4

Mooi weekend gehad en vriendelijke mensen


Contactpersoon

Bedrijf Holiday Home
I. Holiday Home AG

I. Holiday Home AG

Andere accommodaties van I. Holiday Home AG

Alle accommodaties weergeven van I. Holiday Home AG

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 208502

Laatst bijgewerkt: 05.05.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/208502.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Bramberg am Wildkogel» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.2 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven