Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Castiglione della Pescaia

Max.  5   gasten
30m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
30m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 5 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 5 Jaren online



Beschrijving

Uw vakantieobject:
De stacaravan ligt in een vakantiepark (landscategorie 4 sterren, insgesamt 130 Unterkünfte) en is omgeven door een open grondstuk met tuin met bomen en bloemen. de Het park heeft receptie, internet (WLAN), 1 restaurant, supermarkt, wassalon, pizzeria, bar, strandbar, terras, ligstoel en tuinmeubelen. Voor vermaak zorgt het animatieprogramma voor kinderanimatie vanaf 4 jaar en volwassene. voor gemeenschappelijk gebruik Zwembad (doorsnee 20 m, 1,2 m diep). Het zwembad is geopend van begin april tot begin november. Het vakantiedorp biedt zijn gasten een groot zwembad met whirlpool, strandeffectgedeelte en het nieuwe spraypark met waterpartijen! Alles is omgeven door ligstoelen en parasols, die gratis ter beschikking staan van de gasten. whirlpool, tennis, tafelvoetbal, tafeltennis, fitnesskamer en verhuur van fietsen. Om fit te blijven, kunt u veilig rennen en sporten en schone lucht inademen te midden van het groen van het dennenbos in ons fitnesspark "Area 64" met joggingpad en buitenapparatuur.

Op het strand kunt u SUP en kano's huren om tijdens excursies op zee vanuit een nieuw perspectief te genieten van het uitzicht op ons landschap.

Bij Baia Azzurra vindt u ook een minivoetbalveld, een beachvolleybalveld, twee padeltennisbanen, een tennisbaan en de nieuwe fietsenhoek waar u fietsen kunt huren en excursies kunt organiseren om uzelf onder te dompelen in de wildste natuur van de Maremma. Bungalow van 30 m2 met drie kamers op de begane grond met eigen ingang en tuin, design en comfortabel ingericht: woon-/eetkamer met ingerichte kitchenette en TV (flatscreen). Twee slaapkamers: een tweepersoonsbed en een kamer met drie eenpersoonsbedden. Twee badkamers met toilet (één met douche). Airconditioning (koud/warm). Grote veranda met tafel en stoelen, tuin met ligstoelen. Kluis, haardroger, koelkast met vriesvak. Openbare wasruimtes met wasmachines en drogers die op muntjes werken. Wifi (gratis).
Kredietkaarten: Visa, mastercard.
Uw stacaravan: Uw stacaravan heeft 1 verdieping, 3 kamers (daarvan 2 slaapkamers), is 30 m² groot en is geschikt voor maximaal 5 personen. Roken is binnen niet toegestaan. Een airconditioning zorgt op hete dagen voor een aangename temperatuur. De ingang leidt via 2 traptreden en de 14 m² groot terras direct in de woonkeuken. Grote ramen De indeling van de kamers is als volgt: woonkeuken als doorgangskamer en met eethoek en TV. De eethoek heeft plaats voor 5 personen. U heeft toegang tot het terras met tuinmeubelen, 1 tafel, 5 stoelen en 2 ligstoelen. slaapkamer met 1 tweepersoonsbed en kluisje. slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden en 1 extra bed op stapelbed (boven) (alleen voor kinderen geschikt). kookhoek als doorgangskamer en met eethoek, TV, gasfornuis (4 pitten) en koelkast (vriesvak). De eethoek heeft plaats voor 5 personen. badkamer met douche, 1 wastafel, WC, haardroger en venster.
Bovendien heeft uw stacaravan met WLAN- internettoegang. Flatscreen tv
Huisdier: niet toegestaan.

Ligging: Castiglion della Pescaia, wijk Rocchette. De vrijstaand en in 2018 gebouwde stacaravan is modern en functioneel ingericht. Het grondstuk is in een vakantiepark. Deze plaats is populair vanwege het ligt aan de bosrand op een rustige plek. Baia Azzurra Camping Village biedt al meer dan 50 jaar vakanties in de open lucht aan op een unieke plek ondergedompeld in de mediterrane kleuren, geuren en de geluiden van de natuur, op slechts 150 meter van de zee en op 7 km van Castiglione della Pescaia. Een uitstekende strategische positie in de beroemde wijk Rocchette voor een bezoek aan de Maremma en de kunststeden die ons omringen (Siena, Pisa, Florence, Rome). Een professioneel team heet u welkom en staat tot uw beschikking tijdens uw verblijf. De toegangsweg naar het terrein gaat via een geasfalteerde hoofdweg. In de winter zijn sneeuwkettingen aan te raden. Bij de stacaravan zijn parkeerplaatsen op het perceel beschikbaar. Oplaadpunt voor elektrische auto's tegen betaling De dichtsbijzijnde winkels zijn op 1 m afstand, restaurant 1 m en centrum 7 km. dokter in Blauwe baai 1 m. apotheek, bank elk 7 km in Castiglion della Pescaia. station in Grosseto 18 km. Een kinderspeelplaats op 1 m afstand. In het hoogseizoen is er dagelijks betaalde medische hulp, die op vaste tijden beschikbaar is in ons medisch centrum. De dokter staat overdag tot uw beschikking, terwijl de EHBO-dienst en de dichtstbijzijnde apotheken zich in Castiglione della Pescaia bevinden, op slechts een paar minuten van onze structuur. Het plaatselijke ziekenhuis bevindt zich in Grosseto en ligt op ongeveer 30 kilometer afstand.
In de zomer: Tyrreense Zee in Raket 150 m, privè zandstrand in Raket, 150 m van uw verblijf vandaan. Uw viervoeter begleider is hartelijk welkom op het hondenstrand in Raket, 300 m. Nog meer sport- en recreatieve aanbiedingen wachten in de omgeving op u b.v. paardrijden, duiken elk 7 km in Binnenkort Alma. tennis in Blauwe baai 1 m. watersportmogelijkheden in SUP- en kanoverhuur op het strand 150 m. Een ontspannen wandeling in het typische groen van de Toscaanse Maremma brengt u naar ons prachtige zandstrand, warm en goudkleurig dankzij de Rocchette-zon.
De oever van onze zee loopt langzaam af, het ondiepe water nodigt uit tot lange baden en eindeloze zwemoefeningen voor de kleintjes, alles onder toezicht van onze strandwachten.
Eén deel van het strand is uitgerust met parasols en ligstoelen die te huur zijn, het andere deel is gratis en voor openbaar gebruik.
De betaalde strandservice is inclusief het gebruik van een parasol en twee ligstoelen.
Ons uitgeruste strand is geopend van 20 april tot 13 oktober (behalve bij ongunstige weersomstandigheden).

Huurvoorwaarden en prijzen:
Inclusief de prijs : zwembad, internettoegang, Airconditioning, Parkeerplaats, TV, Elektriciteit, Water, Verwarming, Eindschoonmaak, Zwembad, Kinderanimatie (25.05.24-20.09.24), Animatie (25.05.24-20.09.24), Beddegoed (inrichting), Handdoeken (inrichting), WLAN Internettoegang.
Bijkomende kosten - Toeslagen (Te betalen bij boeking): Kinderbed (zonder beddegoed) Op aanvraag 50 € per bed per week. Babybedje – bij de boeking bestellen aub. Op aanvraag 63 € per bed per week.
Kosten ter plaatse: Verplicht: Eindschoonmaak keuken (wanneer de huurder dit niet zelf doet) 35 € per persoon per verblijf. Toeristenbelasting volgens plaatselijk tarief (inzoverre gevraagd). Naar wens: Fiets 7 € per fiets per dag. Halfpension 25 € per persoon per dag. Volpension 35 € per persoon per dag. Parkeerplaats (extra) 8 € per personenauto per dag. Tegen betaling: Late aankomst na 21 uur (11.04.24-11.10.24).
Waarborgsom: EUR 200,-/object.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Tuin
Zwembad
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

Vriesvak
Koelkast

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Televisie
Wasmachine
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 5

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Station 18 km

18 km


Recreatiemogelijkheden

Paardrijden
Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

Algemene aanwijzingen voor annuleringen


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


2 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,0 van 5
3.0 Inrichting
4.0 Prijs / kwaliteit
4.0 Service
4.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Aust H.

4,0
3 4 4 4 5
Toon Duits

Badmuts verplicht in het zwembad was een grapje
Mannen met ongelooflijk lichaamshaar of met lange baarden dat was oké
Ik ben kaal een badmuts
Anders geen wijnglazen
Al het andere is schoon en goed onderhouden

Aust H.

4,0
3 4 4 4 5
Toon Duits

Badmuts verplicht in het zwembad was een grapje
Mannen met ongelooflijk lichaamshaar of met lange baarden dat was oké
Ik ben kaal een badmuts
Anders geen wijnglazen
Al het andere is schoon en goed onderhouden


Contactpersoon

Bedrijf Holiday Home
I. Holiday Home AG

I. Holiday Home AG

Andere accommodaties van I. Holiday Home AG

Alle accommodaties weergeven van I. Holiday Home AG

meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 209964

Laatst bijgewerkt: 27.04.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/209964.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Castiglione della Pescaia» krijgt een vakantiebeoordeling van 4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 2 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven