Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Tuoro sul Trasimeno

Max.  6   gasten
24m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
24m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Uw vakantieobject:
De stacaravan ligt op een camping en is omgeven door een 70000 m² groot, gesloten grondstuk met tuin met weide en bomen. het grondstuk is met een hek en een heg omheind. De camping strekt zich uit over 70.000 m² en biedt grote schaduwrijke plaatsen, stacaravans, Safari Lodge-tenten en Coco-tenten, 2 zwembaden voor volwassenen en kinderen, een whirlpool, een pier met 200 ligplaatsen, een groot amfitheater voor avondshows en een gigantisch scherm, internationaal entertainment, fitnessclub, miniclub, speeltuin, disco, tennis, basketbal, beachvolleybal, voetbal, tafeltennis, drakenbootexcursies, gebruik van parasols en ligstoelen aan de oever van het meer, camperservice, fietsen, barbecueplaats, boothelling en trekkraan, bar, supermarkt, restaurant en pizzeria, gratis WiFi (100% dekking), gratis honden. de Het park heeft internet (WLAN), 1 restaurant, pizzeria, bar, gezelschapskamer, terras, kinderspeelhoek, ligweide, ligstoel, tuinmeubelen, grillmogelijkheid en Aanlegplaats voor boten. Voor vermaak zorgt het animatieprogramma voor volwassene. voor gemeenschappelijk gebruik Zwembad (15 m x 25 m, 1,80 m diep) en kinder zwembad. Het zwembad is geopend van midden mei tot eind september. whirlpool, tennis, tafelvoetbal en tafeltennis. Basketbal, beachvolleybal, voetbal, entertainment. Pieren en drijvende platforms, drakenbootraces. De camping heeft een haven met 200 aanlegplaatsen voor boten en een groot amfitheater voor avondshows op groot scherm.
Uw stacaravan: Uw stacaravan heeft 1 verdieping, 3 kamers (daarvan 2 slaapkamers), is 24 m² groot en is geschikt voor maximaal 6 personen. Roken is binnen niet toegestaan. Een airconditioning zorgt op hete dagen voor een aangename temperatuur. Op koude dagen kan uw stacaravan verwarmd worden met een elektrische verwarming. De ingang leidt via 2 traptreden en de 18 m² groot terras direct in de woonkamer. De indeling van de kamers is als volgt: woon/slaapkamer met 2 extra bedden, zithoek, eethoek en TV. De eethoek heeft plaats voor 6 personen. U heeft toegang tot het terras met tuinmeubelen, 1 tafel, 6 stoelen, 2 ligstoelen en parasol. slaapkamer met 1 tweepersoonsbed en Lakens: niet voorzien - extra kosten
Kussens: aanwezig
Dekbed: aanwezig. slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden en Lakens: niet voorzien - extra kosten
Kussens: aanwezig
Dekbed: aanwezig. Kooknis met gasfornuis (4 pitten) en koelkast. badkamer met douche, 1 wastafel en WC.
Bovendien heeft uw stacaravan met WLAN- internettoegang. TV-resp. radiozender kunnen per satelliet worden ontvangen.
Huisdier: toegestaan. Gratis.

Ligging: Tuoro Sul Trasimeno, 258 m boven de zeespiegel. De vrijstaand stacaravan is functioneel ingericht. Het grondstuk is op een camping. Deze plaats is populair vanwege het uitzicht op het meer en het ligt aan de bosrand en bij het water op een zonnige plek. Camping Punta Navaccia ligt in het natuurpark van het meer van Trasimeno in Umbrië, op 2 km van Toscane. De camping ligt direct aan het meer met zijn lange, gebogen stenen kliffen en beschikt over pontons en drijvende eilanden. Er zijn veel sportmogelijkheden op het nabijgelegen zandstrand, dat een overeenkomst heeft met de camping. Kitesurfen, windsurfen, zeilen en kanoën. Dankzij de goede ligging is Camping Village Punta Navaccia het ideale startpunt voor het bezoeken van zeer interessante artistieke en culturele plaatsen zoals Assisi, Perugia, Rome, Florence, Siena, Cortona, Arezzo, Orvieto, enz.; Tuoro sul Trasimeno zelf is de locatie van de beroemde veldslag van 217 voor Christus. Tussen de Romeinen en de Carthagers, en zelfs vandaag de dag, kun je de verschillende etappes, die volledig zijn nagebouwd, te voet afleggen langs een speciaal ontworpen pad. De toegangsweg naar het terrein gaat via een geasfalteerde zijstraat. Bij de stacaravan zijn parkeerplaatsen op het perceel beschikbaar. Parkeren: Auto op de parkeerplaats naast de accommodatie De dichtsbijzijnde winkels zijn op 700 m afstand, restaurant 1000 m en centrum 2 km. vliegveld in Perugia 40 km. spoorlijn 500 m en hoofdweg 500 m. Toscane 2 km.
In de zomer: Zwemmogelijkheid in Punta Navaccia 50 m, zandstrand met weide in Punta Navaccia, 50 m van uw verblijf vandaan. Voor de watersporters onder u is er in Punta Navaccia een verhuur van boten, 200 m. Naar de aanlegplaats voor boten in Punta Navaccia is het 50 m. Nog meer sport- en recreatieve aanbiedingen wachten in de omgeving op u b.v. watersportmogelijkheden in Punta Navaccia 50 m. Il campo si trova in mezzo al parco naturale del Lago Trasimeno in Umbrië.

Huurvoorwaarden en prijzen:
Inclusief de prijs : zwembad, Parkeerplaats, Whirlpool (28.04.24-22.09.24), Elektriciteit, Gas, Water, Verwarming, Toeristenbelasting, Zwembad (28.04.24-22.09.24), Ligstoelen op het strand, Ligstoelen, Animatie (28.06.24-01.09.24), WLAN Internettoegang.
Bijkomende kosten - Kosten ter plaatse: Verplicht: Eindschoonmaak 40 € per accommodatie per verblijf. Naar wens: Babybedje 3 € per bed per dag. Kinderstoel 3 € per stuk per dag. Wasmachine 4,50 € per wasbeurt Naar verbruik. Beddegoed 10 € per persoon per bezetting en wissel. Handdoeken 6 € per persoon per wissel. Airconditioning - bij de boeking bestellen aub. 10 € per accommodatie per dag.
Waarborgsom: Geen borgsom.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Terras
Uitzicht op zee

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

Koelkast

Apparatuur en toebehoren

Boot
Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.7 km

0.7 km

Restaurant 1 km

1 km

Luchthaven 40 km

40 km


Recreatiemogelijkheden

Zwemmen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

Algemene aanwijzingen voor annuleringen


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Holiday Home
I. Holiday Home AG

I. Holiday Home AG

Andere accommodaties van I. Holiday Home AG

Alle accommodaties weergeven van I. Holiday Home AG

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 210146

Laatst bijgewerkt: 17.05.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/210146.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat