Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Haus LUKIANOS

Milos

Max.  5   gasten
60m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
60m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Beschrijving

Vrijstaand huis met een fantastische panoramische ligging, onderaan het traditionele dorp Tripiti. Veel groene ruimte onder het huis. Het huis is liefdevol gerenoveerd, maar bestaat uit oud bouwmateriaal met zijn dikke stenen muren die typisch zijn voor het vroegere Griekenland. LUKIANOS is alleen bereikbaar via een voetpad van 200 meter. De meeste winkels en restaurants bevinden zich in het nabijgelegen dorp Plaka. Het dichtstbijzijnde strand bij het pittoreske vissersdorpje Klima ligt op 1 km afstand.
Voor het huis doorlopend terras en overdekte pergola met tafel en bank.
2 slaapkamers, beide met tweepersoonsbed, waarvan één met directe toegang tot het balkon, een woonkamer, een goed uitgeruste keuken en douche/toilet. Een extra bed kan op verzoek worden toegevoegd.
Vanuit alle kamers en vanaf het balkon prachtig en onbelemmerd uitzicht op het nabijgelegen vissersdorp Klima, de Golf van Milos en de zonsondergang.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Terras Terras
Balkon Balkon
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 10 km Flugplatz Milos

10 km

Station 6 km Hafen Milos

6 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Aan de rand van het dorp Tripiti (200 meter lopen naar de dorpsweg) aan de kant met uitzicht op de golf van Milos en het vissersdorp Klima. Milos, in het zuidwesten van de Cycladen, 155 km2. Een kleurrijk gevarieerd landschap rond een schilderachtige golf, talrijke zeer schone zandstranden en een gevarieerde geologie kenmerken dit eiland.
Vooral de lange zuidkust en het noordoosten van het eiland hebben, naast de stranden rond de golf, tientallen prachtige zandstranden, van drukbezochte stranden met verfrissingsbars tot volledig afgelegen badplaatsen.
Het eiland wordt door de golf in twee bijna gelijke helften verdeeld, een zacht vlak oostelijk deel en een vrijwel onbewoond westelijk deel met hoogten tot 750 meter. Bijna alle 5000 inwoners wonen in het noordoosten van het eiland. Boven de kleine haven en toeristenstad Adamas liggen vijf dorpen, waaronder Tripiti, het interessantste dorp van het eiland, dat uittorent boven de golf met zijn vele windmolens, de beroemde catacomben en een oud Romeins theater.
In het noordoosten van het eiland ligt het vissersdorp Pollonia. Vanaf Adamas leidt een zeer mooie weg met talrijke droomachtige zwembaaien aan de linkerkant de 9 km naar Pollonia. Vanuit de kleine haven vertrekt drie keer per dag in het voorjaar en najaar en vijf keer per dag in de zomer een veerboot naar het tegenoverliggende eiland Kimolos (35 km2, 700 inwoners). De overtocht duurt een half uur. Kimolos is een ongerept Cycladisch eiland. Het heeft een paar schone zwembaaien, een bezienswaardig hoofddorp met een middeleeuws castro en een schilderachtige vriendelijke bevolking.

Een bezienswaardigheid op Milos zijn de afgelegen, kleine vissersdorpjes Klima (foto onder), Skinopi, Areti, Mandrakia, Fyropotamos en Agios Konstantinos met hun bootgarages, die oorspronkelijk alleen vanaf zee bereikbaar waren. De eerste twee zijn over land bereikbaar vanuit Tripiti over smalle paadjes.

Milos is rijk aan bodemschatten en wordt daarom al sinds het midden van de steentijd bewoond. De dagbouw, die ook vandaag nog een belangrijke economische factor op Milos is, heeft in sommige gebieden in het zuidoosten en zuidwesten van het eiland duidelijke sporen achtergelaten, zonder de schoonheid van de badzones en de dorpen aan te tasten.

Oude kerk in Tripiti
Vanuit de haven van Adamas varen schepen rechtstreeks naar Piraeus en Kreta, maar ook naar de andere westelijke Cycladen Kimolos, Sifnos, Serifos en Kithnos, alsmede naar Paros en Santorini.

Milos heeft ook een kleine luchthaven. In principe zijn er verschillende dagelijkse vluchten van/naar Athene; vliegtijd 30 min. Van Adamas naar het vliegveld is het 4 kilometer. Er is geen geluidsoverlast van het vliegveld. Momenteel (november 2004) is er echter slechts één vlucht van Olympic Airlines per dag van Athene naar Milos en vice versa.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Kanoën
Mountainbiken
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

meer informatie:

Minimum huurperiode 1 week, in juli/augustus 2 weken


Beschikbaarheid

Boekingskalender niet beschikbaar. Vraag direct bij de verhuurder naar beschikbare data.


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. Theill

Mevr. Theill

Andere accommodaties van Mevr. Theill


meer informatie

Objectnummer: 21113

Laatst bijgewerkt: 10.05.2013

Advertentie online sinds: 16 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/21113.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven